Optima Vinnitsa 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
6.0 Numurs
5.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Optima Vinnitsa ir vienīgā viesnīca pilsētā, kas var piedāvāt augsta līmeņa servisu jebkuras sarežģītības pasākumiem. Viesnīcas numuru fondā ir gan "Classic" kategorijas ekonomiskās klases numuri, gan paaugstināta komforta kategorijas "Superior" numuri. Viesnīca ir piemērota biznesa braucieniem un atpūtas ceļotājiem.Vairāk →
аватар koshel.irishka
Iepriekš taisī jā mies atpū sties, pā rē jo palasī jā m internetā , pē c apraksta mums patika, bet atbraucot puse no tā , ko viņ i rakstī ja, nebija. Wi fi neķ er, tikai vestibilā pirmajā stā vā . Dvieļ i netiek mainī ti, kamē r nav saņ emts atgā dinā jums Nav sporta zā les, bet viņ i rakstī ja, ka tā ir Vietas pludmalē , par kuru viņ i rakstī ja, arī nav, jū s ejat uz pludmali un jums ir jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem. … Tomēr ▾ Iepriekš taisī jā mies atpū sties, pā rē jo palasī jā m internetā , pē c apraksta mums patika, bet atbraucot puse no tā , ko viņ i rakstī ja, nebija.
Wi fi neķ er, tikai vestibilā pirmajā stā vā .
Dvieļ i netiek mainī ti, kamē r nav saņ emts atgā dinā jums
Nav sporta zā les, bet viņ i rakstī ja, ka tā ir
Vietas pludmalē , par kuru viņ i rakstī ja, arī nav, jū s ejat uz pludmali un jums ir jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem.
Viena lieta ir tā , ka tas ir forš s baseins un garš ī gs ē diens
аватар anita_1704
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tī ra istaba, veļ a un vannas istaba, istaba ir gaiš i zaļ i balta, kas ir ļ oti pacilā još i! Telpā regulē jams siltums, liels spogulis, skapis, plazma. Ja atnā c vē lu un vē lies kā du glā zi vī na, tad vari iegā dā ties viņ u firmas vī nu (2 veidu), kas atrodas istabā neizejot no istabas! Brokastis labas, ē rti sē dē t 1. … Tomēr ▾ Tī ra istaba, veļ a un vannas istaba, istaba ir gaiš i zaļ i balta, kas ir ļ oti pacilā još i! Telpā regulē jams siltums, liels spogulis, skapis, plazma. Ja atnā c vē lu un vē lies kā du glā zi vī na, tad vari iegā dā ties viņ u firmas vī nu (2 veidu), kas atrodas istabā neizejot no istabas! Brokastis labas, ē rti sē dē t 1. stā vā . un paskaties ā rā pa logu, un vakarā š ajā restorā nā var labi atpū sties mū zikas pavadī jumā : piemē ram, ar alus degustā ciju un gardiem ē dieniem!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vinnytsia_reikartz
‹ Viesnīca Optima Vinnitsa 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Strūklaka Roshen
Novērtējums 8.8
Ukraina, Vinnitse
Ielas, laukumi, skatu punkti, Izklaide
Bet Vilkacis
Novērtējums 6.0
Ukraina, Vinnitse
Stats
Pirogova muižas muzejs
Novērtējums 6.0
Ukraina, Vinnitse
Arhitektūra, Daba, Muzeji, Reliģija

Оптима Винница – это единственный отель в городе, который может предложить высокий уровень обслуживания мероприятий любого уровня сложности. Номерной фонд отеля включает как эконом-номера категории «Классик», так и номера категории «Супериор» повышенного комфорта. Отель подходит для деловых поездок и туристического отдыха.

Atrašanās vieta 3 км от ж/д вокзала. 13 км от аэропорта.
Viesnīcā

Три конференц-зала на 73, 76 и 95 мест.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Telpu apraksts

К услугам гостей 86 номеров категорий: Классик Single, Стандарт Single, Стандарт Twin, Стандарт Double, Супериор Double, Супериор Twin, а также номер для людей с ограниченными возможностями.

Istabās

Две односпальные или одна двуспальная кровати, ванная комната с душевой кабиной или ванной, фен, туалетно-косметические принадлежности, рабочий стол, кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, мини-бар, телефон, Wi-Fi (бесплатно), услуга звонок-будильник.

Adrese ул. Киевская, 50/1, Винница, 21000, Украина
Tālruņi: +38 (0432) 65 28 80
Tīmekļa vietne: Optima Vinnitsa
FAQ