Fantastisks skaistums netālu no pilsētas

Rakstīts: 5 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 1 — 7 aprīlis 2017
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Š ogad atpū tā mies Gostevijā , par ko bijā m ļ oti apmierinā ti. Tagad nedaudz vairā k. Kad saule nedaudz sildī ja, gribē jā m kaut kur aizbē gt atpū sties kopā ar bē rniem un draugiem ā rpus pilsē tas. Lai gan mē s visu mū ž u dzī vojam Vinnicā , mē s nekad iepriekš neesam bijuš i š ajā vietā . Gosteviju izvē lē jā mies, jo lasī jā m un dzirdē jā m daudz labu atsauksmju. Zvanī jā m rezervē t istabiņ as, bet tad nepaveicā s. . . jo "diemž ē l ar mums viss aizņ emts". . . Bet tā kā esam neatlaidī gi cilvē ki un mū s nav tik viegli nobiedē t, tad rezervē jā m istabu nā kamajam nedē ļ as nogale. Atbraucā m, nu ko lai saka, liela skaista teritorija ar strū klakā m, alejā m, daž ā dā m interesantā m mā jā m. Protams, bē rni gribē ja izklaidi, un viņ i mū s vilka daž ā dos virzienos, bet, kā izrā dī jā s, kompleksā strā dā animators, mē s negaidī jā m tā du laimi) Par nelielu samaksu bē rni palika biznesā - spē lē jā s, zī mē ja un izklaidē jā s vienā vā rdā .
Mums patika arī virtuve, ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga, un kas svarī gi par adekvā tu cenu.
Vakarā mū su vī ri gribē ja uz pirti. Slotas lī dzi neņ ē mā m, bet arī š eit mū s iepriecinā ja, ka tā s var nopirkt uz vietas. Vī rieš iem labā k bū tu pastā stī juš i par visā m pirts priekš rocī bā m, tač u viņ i bija ļ oti apmierinā ti.

Istabas.
Istabas pietiekami tī ras un plaš as, kopta vannasistaba, mini bā rs ar visā diem labumiem un alkoholu. Tas ir ļ oti ē rti, ka nekur nevar skriet.
Vē l viens moments, kas mū s patī kami pā rsteidza - ejot uzzinā jā m, ka ir telpas cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem - proti, ratiņ krē slos, sī kā k nezinu - jo neredzē ju, bet saka, ka istaba iekš ā ir aprī kota ar š ā diem viesiem nepiecieš amo. Š o uzskatu par pierā dī jumu tam, ka vadī ba cenš as visu kompleksa apmeklē tā ju ē rtī bā m.
Cenā iekļ autas arī brokastis, ko arī uzskatu par tikumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu