Otel Sofievskii 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.810
№1 viesnīcas reitingā Umans
5.8 Numurs
6.3 apkalpošana
5.5 Tīrība
1.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca Sofievsky tika atvērta 2007. gadā un atrodas jaunajā parka daļā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es š ogad veicu savu ceļ ojumu. Nolē mu nosū tī t uz Umani, uz Sofievsky viesnī cu. Š ī ir brī niš ķ ī ga viesnī ca. Pakalpojums š eit ir lielisks, un numuri ir jauki. Man patika viss. Jums noteikti ir jā iet uz š ejieni, pat lai tikai paskatī tos uz š o skaistumu. … Tomēr ▾ Es š ogad veicu savu ceļ ojumu. Nolē mu nosū tī t uz Umani, uz Sofievsky viesnī cu. Š ī ir brī niš ķ ī ga viesnī ca. Pakalpojums š eit ir lielisks, un numuri ir jauki. Man patika viss. Jums noteikti ir jā iet uz š ejieni, pat lai tikai paskatī tos uz š o skaistumu. Un jā , š eit var atpū sties. Iesaku š o viesnī cu visiem!
аватар Sonik_22
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir normā la. Mē s bijā m ļ oti noraizē juš ies, kad iekā rtojā mies, bet viss izrā dī jā s labi. Istabas gaiš as, mē beles nav sliktas, redzams, ka nav jaunas, ir vannasistaba, ir dvieļ i, ir š ampū ns, ir televizors. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir normā la. Mē s bijā m ļ oti noraizē juš ies, kad iekā rtojā mies, bet viss izrā dī jā s labi.
Istabas gaiš as, mē beles nav sliktas, redzams, ka nav jaunas, ir vannasistaba, ir dvieļ i, ir š ampū ns, ir televizors.
Viesnī cas plusi: atraš anā s vieta - tieš i parka teritorijā , tas ir super! , bezmaksas autostā vvieta, zemā k ir tē jas/kafijas bā rs, var pasū tī t arī brokastis (ļ oti garš ī gas, ī paš i smalkmaizī tes, starp citu), normā li cena.
Mī nusi: istabu stā voklis (varē ja salū zt duš a).
Par š ā du cenu viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga)
аватар baka_steczenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cas labā ir atraš anā s vieta. Skaists parks, putnu dziesmas, ļ oti skaisti. Biju pā rsteigta, ka pat svī tā nebija ledusskapja. Pretī ga vannas istaba. Vispā r radā s riebuma iespaids. Ž ē l, ka viesnī cas saimnieki par viesiem nemaz nerū pē jas. … Tomēr ▾ Viesnī cas labā ir atraš anā s vieta. Skaists parks, putnu dziesmas, ļ oti skaisti. Biju pā rsteigta, ka pat svī tā nebija ledusskapja. Pretī ga vannas istaba. Vispā r radā s riebuma iespaids. Ž ē l, ka viesnī cas saimnieki par viesiem nemaz nerū pē jas. Es gribē tu novē lē t atvē rt vismaz bufeti viesnī cā .
аватар princessakiev
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vispā r man patika! Vieta brī niš ķ ī ga, ieejas priekš ā ļ oti skaisti izrotā ta ar augiem, strū klaka, jū ties kā nemitī gi Sofijivkas parkā , laipns personā ls, normā la apkalpoš ana. Mē s bijā m Luksā . … Tomēr ▾ Vispā r man patika! Vieta brī niš ķ ī ga, ieejas priekš ā ļ oti skaisti izrotā ta ar augiem, strū klaka, jū ties kā nemitī gi Sofijivkas parkā , laipns personā ls, normā la apkalpoš ana. Mē s bijā m Luksā . Svī tā par maz - krū zes, š ķ ī vji, glā zes, salvetes. , Un istabā bija auksti. Gribē tos bufeti, vai tē ju istabā , tē jkannu iedeva pē c pieprasī juma. Paldies : -) Novē lē jums personā lam: neaizmirstiet aplaistī t augus, tie izž ū st un ir nož ē lojams skats. Kopumā iespaidi ir labi un man patika. Paldies : -) B
 В Парке
аватар yuliluch
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas dendrā rija parkā "Sofiyivka", tā pē c paš u parku var izstaigā t jebkurā diennakts laikā un bez ierobež ojumiem. Netā lu no viesnī cas var paē st garš ī gi un lē ti, 2 blokos - "Bufete". Pati viesnī ca ir tī ra un sakopta, izskatā s, ka nesen izremontē ta, lai gan mū su numuriņ ā (Ekonomiskā klase-300 gr/s) ja rakā s ir kā ds nobruž ā ts bet viss strā dā , dvieļ i tī ri sausi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas dendrā rija parkā "Sofiyivka", tā pē c paš u parku var izstaigā t jebkurā diennakts laikā un bez ierobež ojumiem.
Netā lu no viesnī cas var paē st garš ī gi un lē ti, 2 blokos - "Bufete".
Pati viesnī ca ir tī ra un sakopta, izskatā s, ka nesen izremontē ta, lai gan mū su numuriņ ā (Ekonomiskā klase-300 gr/s) ja rakā s ir kā ds nobruž ā ts bet viss strā dā , dvieļ i tī ri sausi... nav sū dzī bu . Nav gaisa kondicionē š anas.
Personā ls ir draudzī gs un atsaucī gs. Ieraš anā s bija ī sa, bet atstā ja labu iespaidu. ES iesaku!
Вид из окна отеля Вид из окон отеля


iemiesojums mirit578
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums allusik21-07
Intersuet dzīves dārdzību dienā 2-vietīgā istabā. Ja iespējams, atbildiet uz e-pastu [email protected]
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Alyosha
Lūdzu, pastāstiet man Sofievsky viesnīcas e-pastu Umanā. Vēlos rezervēt istabu. [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель Софиевский был открыт в 2007 году, расположен в новой части парка.

Viesnīcā
Telpu apraksts

Своим гостям отель предлагает различные номера: люксы, полулюксы, двухместные номера. Кол-во номеров - 34.

Istabās

Люкс - двухкомнатный номер с кондиционером, полулюкс - однокомнатный.

Во всех номерах телевизоры.

FAQ