Roksolana Villa 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.510
6.5 Numurs
6.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.5 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Villa "Roksolana" atrodas Truskavecas pilsētas centrālajā daļā. Tā tika uzcelta 2010. gadā hutsulu stilā, izmantojot dažādas Karpatu koku sugas.Vairāk →
аватар ivandorf
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ieradā mies Truskavecā karantī nas laikā tikai tā pē c, lai bē rnam pastaigā tos svaigā gaisā . Bija iecere ī rē t Villa Roksolana vismaz uz trim nedē ļ ā m. Villu atradā m paš i pē c atsauksmē m internetā . … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies Truskavecā karantī nas laikā tikai tā pē c, lai bē rnam pastaigā tos svaigā gaisā . Bija iecere ī rē t Villa Roksolana vismaz uz trim nedē ļ ā m. Villu atradā m paš i pē c atsauksmē m internetā . Villa atrodas nomalē . Pagalms plaš s. Pa ceļ am uz Furš etas lielveikalu apkā rt skraida klaiņ ojoš u suņ u bari. Esi uzmanī gs! Iespaids, ka viss apkā rt izmiris. Mā jokli labā k meklē t tuvā k centrā lajai sū kņ u telpai. Tā kā augš ē jais sū kņ u telpa jau vairā kus gadus nedarbojas.
Villas ī paš nieks Igors (urologs) mums pa telefonu solī ja pilnī gu droš u paš izolā ciju karantī nas laikā . Viņ š apsolī ja, ka mū su teritorijā pie villas, kurā dzī vosim, neviens cits nenā ks, izņ emot kaķ i. Mē s ieradā mies 28. martā sestdien pusdienlaikā . Saimnieks mū s priecī gi sagaidī ja, labprā t uzņ ē mā s nest koferi un pavadī ja lī dz mā jai. Villa ir sadalī ta divā s daļ ā s, mē s apmetā mies vienā no tā m. Istabā bija silts, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, jo esam siltumu mī loš i. Istabas izmē rs 90 kv. m, divstā vu, koka mē beles, virtuves mē beles "jau savu laiku nokalpojuš as". Pirmais stā vs, it kā ieejas halle-dzī vojamā istaba, bija ļ oti netī rs. Bet paš i iztī rī jā m, nonā cā m pie paš izolā cijas.
Otrajā uzturē š anā s dienā nodega elektriskā tē jkanna, tā tad jau bija veca, nomainī ja pret tā du paš u, bet nostrā dā ja. Pagā ja un smirdē ja veselu nedē ļ u istabas gā zē . Vairā kas reizes par to runā jā m ar saimnieku. Tikai pē c nedē ļ as uzturē š anā s, kad teicā m, ka vē lē tos palikt vē l desmit dienas un par tā m samaksā jā m, saimnieks piezvanī ja meistaram, kurš visu pakļ ā va, un gā ze nepā rgā ja. Sū dzoties, ka duš ā ū dens normā li nenotek, saimnieks stā stī jis, ka kopumā visam vajadzē tu labi notecinā t. Nereaģ ē ja vispā r.
Desmitajā uzturē š anā s dienā mē s paš i atgā dinā jā m, ka it kā ir pienā cis laiks mainī t gultu. Vakarā atnā ca saimniece, iedeva divus gultas veļ as komplektus, kā arī palū dza pagriezt to veļ u, kas mums bija kreisajā pusē . Es pat neatbildē ju uz š o pieprasī jumu. Viņ i paš i nomainī ja veļ u. Izņ emtā s veļ as komplektus salocī ja un nā kamajā dienā novietoja uz koka sē nē m (augstajiem krē sliem). Vakarā atnā ca saimniece un teica, ka vajag nolikt uz soliņ a pie viņ u mā jas. . .
Mē s paš i uzkopā m istabu un katru dienu iznesā m atkritumus. Kad pa dienu staigā jā m ar dē lu pagalmā , viņ am patika spē lē ties smilš u kastē , saimnieka sieva Nadež da mū s skaļ i uzrunā ja vairā kas dienas pē c kā rtas, kliedzot pa logu, tad no otras pagalma puses. : "Jā , tu esi š eit kā paradī zē . " Protams, tavi apstā kļ i ir tā lu no paradī zes, bet kā pē c tas ir tik steidzami vairā kas dienas pē c kā rtas, cilvē ki, kas staigā tavā pagalmā , samaksā juš i par to attiecī gu naudu. . . izsaka tā das piezī mes. Tad saimnieks Igors stā stī ja, ka viņ u meita un znots strā dā par ā rstiem Č ehijā un tagad karantī nas laikā sē ž kopā ar meitu (mazmeitu) dzī voklī , nevis svaigā gaisā . Tā kā jū su dvē sele tik ļ oti sā p jū su bē rniem un mazmeitā m, karantī nas laikā nepieņ emiet sveš us cilvē kus par naudu un neizsakiet viņ iem savu nepatiku, tas nevienam nav vajadzī gs.
12. uzturē š anā s dienā no rī ta redzē jā m, ka saimnieks atvedis vecmā miņ u, kura cī tī gi skraidī ja pa visiem pagalma stū riem un takā m. Pē c vairā ku stundu gaidī š anas nolē mā m piezvanī t un pajautā t, kas tas ir, varbū t tavi radi vai kā...jo gribē jā m ar bē rnu iet pastaigā ties, bet praktiski nebija kur staigā t. Atbildot, viņ i mums teica, ko jū s, š ī ir mū su tante, viņ a š eit dzī vo, viņ a vienkā rš i nebija š eit 11 dienas, un tagad es viņ u atvedu. Kad jautā jā m, kā ir ar tavu solī to paš izolā ciju tikai ar kaķ i, viņ š vilcinā jā s un teica, ka viņ a tavā mā jā neienā ks. Un kad jautā jā m, kā mē s varam staigā t pa ielu, kad vecmamma aktī vi visur skraida?...Viņ š neko neteica.
Lū dzā m atdot desmit dienas iepriekš samaksā to naudu un teicā m, ka dosimies mā jā s uz Ļ vovu. Uz ko saimnieks teica, izlem kā zini, es atdoš u naudu. Interesanti, ka cilvē ki sola vienu lietu, bet, paņ emot naudu, viņ i par saviem solī jumiem aizmirst. Tajā paš ā dienā , kad izbraucā m, gaidot, kad draugi mū s paņ ems, saimnieks arī mū s mudinā ja un jautā ja, kad bū s jū su maš ī na, atvadoties viņ š arī teica, ka mū su dē ļ viņ š pazaudē ja 120 tū kstoš us UAH, jo varē ja ī rē t. savu mā ju divus mē neš us citiem cilvē kiem nevis par 700 UAH, kā viņ š mums ī rē ja, bet par 1000 UAH par divā m istabā m, bet viņ š atteicā s, jo mē s dzī vojā m pie viņ a. Cienī jamais Igor, nevajadzē ja mū s aicinā t uz paš izolā ciju, nevajadzē ja to garantē t, jo ī paš i tā pē c, ka jū s to nevarē jā t nodroš inā t, kā solī ts.
Truskaveca ir tukš a uz karantī nas laiku, sū kņ u telpas slē gtas, bet tā kā jums ir tā di "pasakaini klienti par 120 tū kstoš iem UAH", vajadzē ja atteikt un mē s bū tu braukuš i mā jā s, mē s neesam tā lu no Ļ vovas, vairā k nekā puse Truskavecas tā das villas kā tev ir tukš as . Mē s bū tu palikuš i jebkur citur. Tā das rupjī bas nekur citur neesam redzē juš i. Lai gan nā cā s apmeklē t daudzas valstis un pilsē tas. Sasveicinā ts ar atplestā m rokā m un pavadī ts ar rupjī bu.
Par laimi, pagarinā jā m paš izolā ciju Slavskā , par to paš u naudu - 700 UAH - noī rē jā m veselu mā ju uz dienu, blakus dzī vo labestī gi saimnieki, kuri novē rtē savus klientus un izturas pret mums kā pret cilvē kiem. Noteikti neiesaku š o villu. Naudas izmeš ana un sabojā ts garastā voklis!
аватар missslava999
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No plusiem: 1. Super wi-fi. 2. Ļ oti silts. 3. Ir viss nepiecieš amais. 4. Labi saimnieki (vienmē r gatavi palī dzē t) un ļ oti patī kami saskarsmē , ā rsti. 5. Klusa, droš a vieta. 6. Neuzkrī toš s personā ls. 7. Diezgan tī rs. 8. … Tomēr ▾ No plusiem:
1. Super wi-fi.
2. Ļ oti silts.
3. Ir viss nepiecieš amais.
4. Labi saimnieki (vienmē r gatavi palī dzē t) un ļ oti patī kami saskarsmē , ā rsti.
5. Klusa, droš a vieta.
6. Neuzkrī toš s personā ls.
7. Diezgan tī rs.
8. Pietiekami daudz vietas (pilnas 4 gultas).
9. Laba teritorija.
10. Blakus sū kņ u telpā m (starp sū kņ u telpā m) un veikaliem.
11. Laba gulta.
12. Lielisks remonts un dizains
13. Ir grila zona
No neitrā la:
1. Balkons iet tieš i uz saimnieka mā jas logiem (kā dam tas var nebū t svarī gi)
2. Nav saldē tavas.
Первый этаж Первый этаж. Камин рабочий (нам не потребовался, было очень тепло, топили) Первый этаж (вид с лестницы). Дверь в ванную комнату Второй этаж (вид с лестницы) Детская комната Балкон Второй этаж Второй этаж


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums villa.rox
‹ Viesnīca Roksolana Villa 2*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Вилла «Роксолана» расположен в центральной части города Трускавец. Построена в 2010 году в гуцульском стиле с использованием разных пород карпатских деревьев.

Atrašanās vieta 170 м от бювета минеральных вод №2. 12 км от бальнеологического курорта Сходница. 48 км от посёлка Славское. 68 км от львовского международного аэропорта имени Данилы Галицкого.
Viesnīcā
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

Коттедж содержит два отдельных двухэтажных номера с независимыми входами. Площадь двухэтажного номера – 90 кв. м. Категория номера – «люкс». Первый номер рассчитан на проживание семьи из двух взрослых и ребенка + 1 дополнительное место, второй номер рассчитан на семью из двух взрослых + 1 дополнительное место. Расположение и обустройство дает возможность для проживания VIP-персон с охраной. Коттедж сдается как в целом, так и отдельно по номерам.

Istabās

На первом этаже кухня – студио, камин, гостиная с обеденным столом, телевизор (56 каналов), санузел. На втором этаже спальня большой площади, двуспальная кровать, детская кровать (в одном из номеров), две тумбочки, шкаф, комод, телевизор, балкон-терраса, в одном из номеров рабочий кабинет. Номера укомплектованы: кухонная посуда, фен, утюг, комплект полотенец, банные махровые халаты, одноразовые тапочки, сейф. Интернет зона доступа к Wi-Fi бесплатно. Уборка комнат ежедневно.

Adrese Львовская обл., г. Трускавец, ул. Роксоланы 21
Tālruņi: 067 742 3161
FAQ