Jautājums o Truskaveca

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
717 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet labu sanatoriju Truskavecā ar labu ārstēšanu un vēlams tuvu sūkņu telpai
Būšu pateicīgs par visiem padomiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-01-186 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар korneliy
marriot medicīnas centrs
аватар missslava999
Skatoties, kāda cenu politika jūs interesē. "Mariot" ir viens no dārgākajiem Truskavecā. Cena par vienu nakti sākas no 100 USD. Tuvāk sūkņu telpai un lētāk - "Svityaz ", "Svityazyanka " (tas ir no Ukrzaliznicas, varu rakstīt datus), "Victor " (nav gluži sanatorija, bet ir medicīnas bāze), "Kristāla pils". Iesaku izlasīt manu apskatu par Truskavecu, tur būs daudz informācijas!
аватар likycja
Paldies par atbildi! Es biju Viktorā, kur ārstēšana ir ļoti vāja, bet visā pārējā viņš ir ļoti labs. Tagad es to vēlos ar nopietnu medicīnisko bāzi. Ko jūs varat teikt par Karpatiem? Zinu, ka ir daudz viesu no saulainām zemēm, man tas ne visai patīk. Bet, no otras puses, ārstēšana, šķiet, ir tikai Karpatos līmenī. Ko jūs domājat par Mirotel Resort SPA? Vispār kura sanatorija tiek uzskatīta par stilīgāko ar spēcīgu medicīnisko bāzi? Man pat nerūp ēdiens, es gribu zaudēt svaru un sakopt sevi.
аватар travelsita
Daudz laba par "Karpaty" dzirdēju no kolēģiem (dod profesionālus talonus.) Medicīniskā bāze un istabu skaits ir pieklājīgs.
аватар korneliy
Mariot istabās līdz 1000 UAH, būtībā, cik tas ir dārgi? )
аватар missslava999
Jā, tiešām ir daudz Azerbaidžānas, Uzbekistānas utt pārstāvju, bet Karpati ir slaveni ar savu medicīnas bāzi! Kā arī Dņepru-Beskidu (reiz izglāba manas nieres). Mirotelā ir daudz atpūtnieku, medicīnas bāze (cik saprotu) laba. Karpati tālāk uz sūkņu telpu, Mirotel pašā centrā! Foršākais ir Mirotel (5*). Viņiem viss ir savās vietās. Daudzi nemaz neiziet no viesnīcas :)
аватар missslava999
Atvainojos, mana kļūda - visur uz ēkām rakstīts ukraiņu valodā un vārdi Mariot un Mirotel ir līdzīgi! Lai nokļūtu Mariotā no centrālās sūkņu telpas, jums jākāpj pa kāpnēm un jākāpj kalnā.
аватар olyajan
Man patika sanatorija "Arnika". Šeit ir mans detalizēts pārskats, izlasiet to. Cenas un kvalitātes attiecība ideāla. Salīdzinoši lēti, un par naudu sevi attaisno.
аватар missslava999
Jā, es piekrītu. Arnika ir taisnība dzelzceļa stacijas rajonā (no visām iepriekš piedāvātajām sanatorijām tā ir vistālāk no sūkņu telpas), bet mūsu draugi devās - viņi bija laimīgi! Tiesa, ceļš uz Arniku ir gandrīz līdzens, garām koka tirgum.
аватар olyajan
No Arnika uz pumpu staigāju 7 minūtes parastā tempā, ja brienot, tad 10. Un tā pluss ir tas, ka ir it kā nedaudz dziļumā un nedzird tusiņu troksni un tajā pašā laikā praktiski pašā Truskavecas centrā.
аватар olyajan
Truskavecā biju trīs reizes, šoreiz vairākas reizes devos uz Karpatu sanatoriju, pētīju tās infrastruktūru. Ja godīgi, mans viedoklis ir tāds, ka viss ir ļoti nožēlojami un Baku, Baku, Baku. Man nepatika, un tas, ka ir 15 minūšu attālumā no sūkņu telpas un kalnā, protams viņiem ir sava sūkņu telpa, bet tur ieved ūdeni, un tas jau ir milzīgs mīnuss, ja mērķis ir dzert Naftusya.
аватар missslava999
Piekrītu, labāk izvēlēties sanatoriju pie galvenās sūkņu telpas (dzert ūdeni sūkņu telpā). Tiesa, 2004. gadā (pirmo reizi tur devos) mēs palikām Dņepru-Beskidā. Man tad vajadzēja steidzami iztīrīt nieres un kuņģi, gandrīz sanāca akmeņi! Ūdeni dzērām vietējā sūkņu telpā (pašā sanatorijā) 24 dienas. Pēc ierašanās ultraskaņa parādīja tīras nieres. Tagad es nevaru ieteikt šo sanatoriju. 14 gadu laikā daudz kas var mainīties. Bet importētā ūdens labas kvalitātes fakts ir acīmredzams. Krystalā ir jaunas ūdens apgādes sistēmas sūkņu telpā, un tās ļoti attīra, izvada minerālvielas (informācija no vietējā ārsta, īpaši cilvēki interesējās).
аватар demis19
"Karpatos" (esmu tur bijis divas reizes) ir lielisks diagnostikas un ārstniecības centrs, lielisks ēdiens (bufete), kopumā labi apstākļi. Savas sūkņu telpas esamība arī ir milzīgs pluss, jo. labāk pieņemt importēto ūdeni, kad procedūru dēļ nav laika doties uz pilsētas sūkņu telpu, nekā nepieņemt vispār.
аватар iryna-mar
2017. gadā atpūtāmies "Kristāla pilī". Man ļoti patika. Plašs ārstniecisko procedūru klāsts, izmeklējumi, lieliska, mājas gatavošana, netālu no sūkņu telpas. Telpas ir tīras un mājīgas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Truskaveca
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl