Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Rakstīts: 29 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 24 janvārī 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s ar sievu devā mies uz 10 dienā m, lai atpū stos un uzlabotu veselī bu. Š o kū rortu izvē lē jā mies procedū ru kompleksa un istabu fotogrā fiju dē ļ . Brī niš ķ ī gu atpū tu un spē kus! Sanatorijā ir kluss, starp tū ristiem ir ne tikai ukraiņ i, bet arī poļ i, baltkrievi utt.
PATIKA:
- nā k ģ imenes cilvē ki, t. i. publika nav trokš ņ aina. Lai gan bija pā ris neadekvā ti cilvē ki, kuri nolē ma, ka katram ir jā zina viņ u seksuā lā s traģ ē dijas. Tomē r tā di ir visur.
- personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs, vienmē r dodas uz tikš anos, ja nepiecieš amas izmaiņ as grafikā vai papildus. pakalpojumus.

- numuri atbilst fotogrā fijā m - patī kami, mā jī gi, silti, uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
- virtuve un bufete - vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Ē diens ļ oti garš ī gs, diē tisks, daudzveidī gi ē dieni. Daž i atpū tnieki kavē jā s uz maiņ u un dusmojā s par kotleš u vai siļ ķ u trū kumu, kas bija ļ oti smieklī gi, jo š ī ir bufete, nevis restorā ns vai ē dnī ca.
- procesuā lais komplekss ir diezgan labs. Es nezinu, kurš (no atsauksmē m), ko un kur viņ š devā s ubagot, administrators mums atnesa sanatorijas grā matas ar grafiku un istabu numuriem. Man patika masā ž as, sā ls ala, ozona terapija. Pamatne vannas istabā m ir nedaudz novecojusi, bet tas nav svarī gi, galvenais ir efekts.
- baseins un sauna - vienkā rš i un gaumī gi. Pirts ir plaš a un karsta. Baseins jauks, ū dens tī rs. Tajā paš ā laikā es saskaitī ju 8 cilvē kus baseinā un neviens nevienam netraucē ja.

NEPATIKA:
- liela vilš anā s bija ū dens sū kņ u telpā . Tas ir vai nu atš ķ aidī ts, vai novecojis, tač u garš o savā dā k nekā ū dens publiskajā sū kņ u telpā Truskavecas centrā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар