Šeit jūs jūtaties kā mājās.

12 Maija 2014 Ceļošanas laiks: no 01 Maija 2014 ieslēgts 09 Maija 2014
Reputācija: +2287
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Privā ta viesnī ca Truskavecas centrā , Richki ielā.26 (kafejnī ca "Prestige"). Ļ oti ē rta vieta Truskavecai. Lī dz sū kņ u telpai 10 minū tes kā jā m. Ceļ š taisns, bez slidkalniņ iem, daudz kafejnī cu, veikalu, suvenī ru tirgus.

Netā lu no dzelzceļ a stacijas (jū s vispā r nedzirdat vilcienus, un tur brauc divi elektrovilcieni dienā ). Blakus kursē.2. marš ruta autobuss (tas sasniedz augš ē jo sū kņ u telpu, iedzē ra ū deni un lejup pa parku atpakaļ uz viesnī cu). Pirms apģ ē rbu tirgus - š ķ ē rsojiet ceļ u. Lielveikals atrodas ap stū ri. Tirgus - 5 minū tes.

Viensē ta ar omulī gu pagalmu (š ū poles, grils, strū klaka, daudz apstā dī jumu. Ē ka jauna, gaiš a, ar plaš iem balkoniem. Pagalms aizslē gts, atslē gas pie viesiem. Ļ oti kluss, zem logiem neviens nekliedz, maš ī nas nedzird. Istabu ir maz-gab 8-10, ne vairā k

Mū su istaba bija vienistabas un diezgan liela, apmē ram 40 kv. m. Augsti griesti, daudz gaismas un gaisa.


Istaba divā s mā jas pusē s - balkons ar skatu uz viesnī cas pagalmu un logs ar skatu uz sanatorijas parku. Plaš s, gaiš s, ar labu remontu (nav nepatī kamas ģ ipš kartona smakas). Grī da ir gaiš a laminā ta, patī kamā siena krā sā , koridorā korķ a, zelta aizkari ar lambrekiniem. Lielas baterijas (bija maijā , palika nedaudz vē sā ks un saimnieks uzreiz ieslē dza apkuri). Priekš nams ar milzī gu skapi, ledusskapi, tē jkannu, fē nu, traukiem. Vannas istaba ar duš u.

Plaš ajā numurā ir liela divguļ amā gulta un stū ra dī vā ns, tualetes galdiņ š un televizors. Ir naktsgaldiņ i un kafijas galdiņ š . Uz balkona ir plastmasas mē beļ u komplekts un ž ā vē tā js. Viss ir pā rdomā ts, nav bezgaumī ga interjera, ļ oti ē rta atmosfē ra. Vispā r - kā mā jā s.

Ļ oti draudzī gs saimnieks, pats rā dī ja ceļ u uz sū kņ u telpu, katru dienu uztraucā s vai istabā kaut kas nav jā labo, kā atpū š amies. Istabene Pani Galya ir draudzī ga saimniece.

Kafejnī cā "Prestige" iespē jams ieturē t pusdienas un vakariņ as – ukraiņ u virtuves ē dieni mā jā s tiek gatavoti godī gi, viss ir svaigs un ļ oti garš ī gs.

Viesnī ca valdzina ar mā jī gu atmosfē ru, tī rī bu, klusumu un komfortu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Фасад  гостиницы
Балкон с  видом  на  дворик
Дворик усадьбы
Ванная  комната
Номер на  втором  этаже, однокомнатный
Тот же  номер
Тот же  номер
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums