Šausmas! Nekad par velti!

Rakstīts: 28 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 23 — 25 jūlijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Es nekad nevienam neieteikš u š eit atpū sties - tikai nervi un vilš anā s! (4006) Viss sā kā s ar pā rbaudi, ak atvainojiet, lai nu kā , apsargs iedeva atslē gu, neko nepaskaidrojot par braucienu - saka, ka sapratī siet paš i, jo meitenes no reģ istratū ras pē c 18:00 aiziet un tur viesnī cā nav menedž era! Labs sā kums)
Atrodam istabu un sā kas pā rsteigumi: nedarbojas kondicionieris, telefons arī , istaba ir nomā kta un ar nepatī kamu smaku, ah un bez karstā ū dens)) Jautā jums ir, par ko maksā t gandrī z 2500 UAH / dienā ? ! ! Ak, tā s vakariņ as š eit lī dz 8, un apkalpoš ana numurā kā tā da nav, tā pē c meklē jiet googlē palī dzī bu un ejiet meklē t ē dienu paš i), kad mē s devā mies lejā , lai mē ģ inā tu kaut ko noskaidrot un saņ emt gaidī to komfortu vai vienkā rš i paņ emt naudu un aiziet diemž ē l un aiziet Ah, apsarga atbilde "Un tā pat neko nedarī si, vairs nav meiteņ u no reģ istratū ras. Bū s tā jā dzī vo! " "Un bez atvainoš anā s vai atvainoš anas! ! ! !!
No rī ta devā mies uz reģ istratū ru un tas, kas mums ir - pilnī gi nekas, pat bomzī gu attiecī bu bonuss un atkal bez atvainoš anā s! ! ! ! ! Par ē dienu, tas nav restorā ns ar zviedru lī niju, š ī ir ē dnī ca sapdepii stilā , nav izvē les, visi netī ri saplī suš i trauki, spa tie paš i netī rumi, solā rijiem nepietiek, hlors ē d acis tikai tā pē c, ka tu tur sē di! Brī dī par tā saucamo "tī rī š anu", saimnieces jautā ja, vai var iztī rī t, mē s tā teicā m - un ko jū s saprastu tī rī š anu - tā ir tikai atkritumu savā kš ana! Trī s dienu laikā neviens nav nomainī jis ne dvieļ us, ne halā tus, ne gultu, un no visa tualetes galdiņ a jums bū s tikai viens gabaliņ š smirdī gu lē tu ziepju "Ukrzaliznica" stilā . Starp citu, autostā vvietas arī nav! Nav jā nā k š eit un jā bojā noskaņ ojums par savu naudu!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu