TIKAI ŠAUSMAS, viesnīca grimst dibenā!

Rakstīts: 23 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 16 — 18 oktobris 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Atpū tā mies ar ģ imeni 16.10-18.10. 18 gadi, viesnī ca iet uz leju! Tas ir iespaids, ko esmu pavadī jis pagā tnē . Istabas, mē beles, santehnika, spa, viss ir sen novecojis. Kad bijā m š ajā viesnī cā.2012. gadā , tas ir nesalī dzinā mi, viss bija visaugstā kajā lī menī , un tagad viss ir ļ oti skumji un ļ oti ž ē l par iztē rē to naudu! ! ! ! ! ! ! Jo numurs ir 1500 UAH par nakti, kas neatbilst š ai cenai. Mani pā rsteidza tas, ka sabojā tas mē beles, uz galdiem bija traipi no krū zē m, paklā js viss notraipī ts, pa visu istabu bija manā ms, ka viss ir lipī gs vai sazā ģ ē ts, nepatī kami! Un vanna benzī ntankā ir absurda, jo izgā ztuve pie tualetes liekas 2000. gada, viss rū sā , ž ā vē tā js tas pats, krā ni netī ri un baisi, uz grī das visu laiku bija peļ ķ e, jo kaut kas noplū da. Ž ē l, ka nevar pievienot foto, es apstiprinā tu savus vā rdus! ! ! ! ! Un kamē r bijā m istabā , nekad nebija karstā ū dens, bija tikai vasaras ū dens, kuru varē ja mazgā t 2 minū tes un vairā k, jo es neizturē ju aukstumu!
Reģ istratū rā viņ a satika 2 sievietes, kuras pieprasī ja naudu atpakaļ , tā pē c viņ u istabā skraidī ja tarakā ni un viņ i bija š okē ti par visu, ko viņ i redzē ja istabā ! Es viņ us saprotu!
Ē damistaba vispā r ir atseviš ķ a tē ma, ē diens bija absolū ti bezgarš ī gs, primitī vs un VISPĀ R neapetelī gs! ! ! ! ! Es saprotu, ka tipa diē tas ē dienkarte, bet lai bū tu tik bezgaumī ga! ! ! ! ! Ierī ces, krū zes un š ķ ī vji ļ oti biež i bija nemazgā ti, nā cā s meklē t sliktā ko no sliktā kajiem.

Nezinu, kura gada kafijas automā ts, vecs, mega lē ns, lai dabū tu kafijas tasi bija jā piespiež.3x, tā tad 3 porcijas, lai vismaz puse tasī tes bū tu. Attiecī gi rinda uz to aparā tu ir kilometrs, bet kafija vienkā rš i draņ ķ ī ga ("Deserti" bija kā bulciņ a ar 1 milimetru pildī juma kā rtu, pē c izskata gluž i kā maize, vai tas ir deserts?
Spa arī , viss ir novecojis, kad atnā cā m uz spa, tā bija, uzmanī bu! 5 sauļ oš anā s krē sli visiem apmeklē tā jiem, kur atstā t pat halā tus, bija problē ma!
Baseins nav pilnī bā izgaismots, vairā kas reizes spē cī gi spā rdī ts pa daž ā dā m dzegā m un pakā pieniem. Saunas arī ir pusstrā dā još as, uz durvī m norā dī tā temperatū ra nebija! Ī sā k sakot, viesnī ca izdzī vo pē dē jā , ž ē l, protams, ka tā pazū d, bet mē s tur vairs nebrauksim ar naudu, pat par velti ! ! ! ! ! ! ! ! Bū š u tik vī lusies un samulsusi, ka vajadzē ja visu aprakstī t, lai visi zinā tu, kas notiek! NEIESAKU! ! ! ! ! ! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu