Labāku brīvdienu nav bijis

Rakstīts: 21 janvārī 2012
Ceļošanas laiks: 3 — 17 janvārī 2012
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 4.0
Truskavecā atpū š os jau 7 gadus. Lī dz tam viņ š vienmē r atpū tā s tā sauktajā "Sovdepovskas" sanatorijā "Yantar". Š ogad nolē mu palutinā t sevi un nopirku biļ eti uz "Viktoru". Manā dzī vē nav bijuš i sliktā ki svē tki. Viss, kas rakstī ts sanatorijas oficiā lajā tī mekļ a vietnē , nav patiesī ba. Es doš u salī dzinā jumus ar Amber, jo nav ar ko citu salī dzinā t. Sā ksim pē c kā rtas.
Ja neesat pā rliecinā ts par savu diagnozi vai nezinā t to vispā r, tad jū s to tur neatpazī siet. Jantarā pirmā s 2-3 dienas jū s nodarbojaties ar testu kā rtoš anu un eksā menu nokā rtoš anu. Un tikai pē c precī zas diagnozes noteikš anas un jū su ķ ermeņ a ī paš ī bā m tiek noteikts ā rstē š anas kurss. Viktorā ikvienam ir vienalga par spiediena mē rī š anu un procedū ru izrakstī š anu, kas viņ iem ir ar maksas procedū ru ieteikumu. No bezmaksas procedū rā m tikai duš a, masā ž a un lā zerterapija. Ozokerī ts tie tiek uzskatī ti par nemoderniem. Kopumā padomju Jantarā pā rbaude un ā rstē š ana ir bez maksas, "Krutoy" Vikotrā jums tas netiks nodroš inā ts.
Istabas: ja jums ir iespaidī ga naudas summa, tad, protams, varat apmesties tā dā s istabā s kā "Royal", "Admiral" utt. Istabas tieš ā m izskatā s ļ oti personiskas. Bet...Atpū sties karaliskajā istabā un pamosties no trokš ņ a koridorā , manuprā t, tas nav ī paš i labi. Es savu vienvietī go istabu, kas maksā.480 grivnas dienā , nosaucu par putnu mā ju. Istabā s nav elementā ru lietu, tikai divi dvieļ i, tos maina reizi nedē ļ ā , trauku nav, pat ū dens no kā padzerties. nemaz nerunā jot par to, ka gribas kaut kur likt augļ us utt. Ja esi kafijas vai tē jas cienī tā js pa dienu vai vakaru, tad ar to nerē ķ inies istabā s nav tē jkannas. Gultas veļ a nav ē rta, to bū tī bā nav iespē jams piepildī t, un naktī tā pastā vī gi salokā s. Starp citu, viņ i to maina reizi nedē ļ ā . Bet deputā tu padomē : Trī s dvieļ i, maiņ a ik pē c trim dienā m, trauku komplekts 3-4 cilvē kiem, no glā zē m lī dz š ķ ī vjiem. tē jkanna. gludeklis, gludinā mais dē lis. Mazas lietas, bet jauki.

Jauda Pilnī gas muļ ķ ī bas. Es nekrā soš u visu to niecī go ē dienkarti, bet padomju Jantarā brī ž iem ir daudz labā k. Varbū t kā ds padomā s, ka es reklamē ju budž eta kū rortus. Nē , kungi, es varu salī dzinā t tikai ar to, ko pats redzē ju.
Un visbeidzot, vienvietī ga istaba ar pilnu izmeklē jumu kursu, bezmaksas ā rstē š anu un bufeti Jantarā š osezon maksā ja 330 grivnas dienā . Viktorā.480 gr. tā pē c domā , kur doties
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu