Viesnīca nav slikta, taču ir trūkumi

Rakstīts: 27 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 17 — 26 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Numurs:
Viņ i dzī voja divistabu "junior suite" numurā.
Pirms brauciena lasī ju daudz atsauksmju: sū dzē jā s par gultā m, dvieļ iem, tualetes papī ra trū kumu. Neko tā du neesam saskā ruš ies. Istaba ir tī ra, gultas ir normā las, istabas ir uzkoptas un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 2 dienā m. Istaba pilnī bā atbilst fotoattē lam. Katrā numurā ir televizors. "Dzī vojamā istabā " - dī vā ns (ļ oti neē rti sē dē t). No traukiem nav tē jkannas, karafes un 2 glā zes. Lai istabā dzertu tē ju, ar karafei reģ istratū rā jā iet pē c verdoš a ū dens.

Uzturs:
Manuprā t, vā jš.

Plaš s graudaugu klā sts))) un 2 gaļ as ē dieni, salā ti: vā rī tas bietes, svaigi rī vē ti burkā ni, kā posti ar gurķ u pē dā m)). Brokastī s arī piena putra, desa, vā rī ti desu gabaliņ i. Pusdienā s 3 veidu zupas. Reizē m ir kā ds olivjē un salā ti ar krabju nū jiņ ā m, bet tie tiek ā tri izjaukti.
Ja nokavē.15-20 minū tes, gaļ u un salā tus nevar noķ ert, paliek tikai putra.
Kas man ļ oti nepatika: ē diena trū kuma sajū ta.

Pirms katras ē dienreizes cilvē ki uz 5 minū tē m pulcē jas pū lī pie ē damistabas durvī m, un, tiklī dz ielaiž as, visi viens otru grū st un grā bj gaļ u utt. . Cilvē ki krā j pā rtikas kalnus, kas nereti paliek uz š ķ ī vjiem. , un tiem, kas piegā ja vē lā k, ar to vairs nepietiek.
Periodiski pagatavojiet papildu nelielas gaļ as porcijas (bet nav garantijas, ka pietiks).

Garš ī gi svaigi rullī š i, cepumi utt.
Dzē rieni ietver rabarberu kompotu, ž eleju, limonā di, tē ju un kafiju.

Baseins:

Izmē rā diezgan pieticī gs. Pasludinā ts par peldbaseinu ar jū ras ū deni, neizmantojot hloru.
Bet meitene no personā la, jautā ta par dezinfekciju, teica, ka papildus sā lim periodiski tiek pievienots hlors.
Acī mredzot tī ra ļ oti reti, mazgā š anā s tur acī mredzot nebija dzirdama, jo baseina stū ros zem ū dens var redzē t milzī gas netī rumu kaudzes. Netī rumi karā jas arī no gaisa kondicionē š anas restē m.
Turklā t baseins pastā vī gi ir pā rpildī ts ar cilvē kiem, neskatoties uz aizliegumu lē kt no sā niem, protams, visi lec, un apsmidzina visus citus ar ū deni. Vispā r tā ds prieks.


Vē l viens interesants punkts: baseinā jums ir jā pierakstā s uz pieņ emš anu un jā saņ em kupons uz noteiktu laiku. Reģ istratū rā precizē ja - varat iet. Aizgā ja uz istabu, pā rģ ē rbā s, nā c pē c taloniem - baseins aizņ emts. Izrā dā s, ka sanatorijas direktors š ajā laikā vē lē jies peldē ties un tā pē c visi atpū tnieki lidojumā.

Citreiz pierakstī jā mies reģ istratū rā , administratore teica, ka stundas vietā mums ir tikai 40 minū tes, jo pē c tam bū s daudz cilvē ku un vietu nav. Kad izgā jā m no baseina - tas bija tukš s. Izrā dī jā s, ka viņ a un viņ as bē rni nolē ma peldē ties tukš ā baseinā un tā pē c nevienu citu neierakstī ja. ))))

Procedū ras:

Ieelpoš ana tika nozī mē ta. Ļ oti neē rti par inhalatora dezinfekcijas trū kumu.
Mans jautā jums par to, kā sterilizē t, tika atbildē ts - fizioloģ iskais š ķ ī dums (sā ls). Man inhalatoru tikko nomazgā ja zem krā na. Pat ja to pē c tam mē rcē ja sā ls š ķ ī dumā , ar to joprojā m nebija pietiekami. Un, ā rstē joties, jū s varat saslimt ar infekcijas slimī bu (! )

Internets:

Patī kami pā rsteidza stabilais wi-fi istabā (dzī voju 1. stā vā blakus reģ istratū rai, varbū t tā pē c)
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu