Neticiet sliktajam

Rakstīts: 21 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 1 — 20 jūnijs 2012
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š eit viņ i rakstī ja, ka sanatorija, viņ i saka, "lokš ķ ", "pretī gi", "briesmī gi" un citi sī kumi. Atbraucis no turienes, saku: viss iepriekš minē tais negatī vais - pilnī gs absurds. Jā , remonts ekonomiskajā s telpā s un gaiteņ os ir lieks. Jā , vannas nav marmora, un ē damistabas ir karstas. Bet jums nav iet atpū sties, un ā rstē ti. Iesaku visiem: ejiet, neklausieties debī los.
Manuprā t, skaitli var ņ emt "ekonomija". Neapš aubā mi, tapetes tur ir sliktā kas, un flī zes vannas istabā padomju laikā , bet es divas dienas pavadī ju "uzlabotajā ", pā rcē los uz "ekonomiku", un mainī ju diē tu no bufetes uz diē tas ē dnī cu. Es paskaidroš u. Jū s varat pavadī t nakti, ieiet duš ā un pā rģ ē rbties jebkuras klases telpā . Un maksā t vairā k par istabu, kas gandrī z vienmē r ir tukš a, ir idiotisms. Pā rē jais laiks - procedū ras, ekskursijas, pastaigas un atpū ta. Varbū t daž i aizbrauc uz Truskavecu istabā pasē dē t, tad cita lieta.
Bet ē st un sē dē t istabā ir daudz ē rtā k Turcijā vai Ē ģ iptē , cenas salī dzinā mas. 600 USD par trim nedē ļ ā m Truskavecā vai 540 USD nedē ļ ā č etrzvaigž ņ u viesnī cā Alanjā , jā , Turcijā jū s smaidī sit visos zobos (un turku valodā sū tī siet mā rrutkam), skatī sities un skū pstī sit visā s caurumos, kas patī k (un notī ri tualeti ar zobu birsti un iespļ auj tevi tē jā ). Truskavecā viņ i ne vienmē r smaida (ī paš i saspiestā s medmā sas BOL-1), un viņ i ne vienmē r pā riet uz krievu valodu (to dara), starp citu, paziņ ojums, ka viņ i nevē las runā t krieviski. uzņ emš ana ir pilnī ga muļ ķ ī ba. Smaidoš as meitenes viegli pā riet uz valodu, kurā viņ as sazinā s. Bet ir tā da atpū tnieku kategorija, ar kuriem negribas sazinā ties nevienā valodā . Tā di lopi nā k uz arodbiedrī bu sanatoriju (kas ir Rubī ns, Dimants, Kristā ls, Dzintars un Pavasaris) un uzskata, ka viņ š var jebko un visiem ir jā paliekas lī dz kā jā m ("Tagiiel!! ").

Tā da vieta Turcijā - dzert tē ju ar puņ ķ iem.
Es aicinu normā lus cilvē kus: brauciet uz Truskavecu ā rstē ties, dzeriet Naftusju (viņ a, starp citu, vienmē r ir klā t, tā pat kā Marija un citi ū deņ i). Ē diet diē tas ē dnī cā , lai nesaprastu lī dz svē tku beigā m.
Es esmu tikai no turienes un saku: "Pavasarī " karstā un aukstā ū denī - visu dienu (no 00 lī dz 6 pazū d tikai augš ē jos stā vos - acī mredzot samaziniet spiedienu kalnu tī klā ). Lifti neizslē dzas, pē c karalienes vā rdiem - micc777. Un nav sē nī tes (viņ a ir). Numuri tiek uzkopti katru dienu, izņ emot svē tdienas un valsts svē tku dienas. Kalpones ir pieklā jī gi un godī gi cilvē ki (un pati nomazgā š u traukus istabā , tata2009). Ja viņ i paš i kaut ko nedara, viņ i to noteikti izdarī s pē c jū su pieprasī juma. 1. slimnī cas medmā sas ir sava amata meistares, kurā m nav grē ks pateikties pē c piecu punktu procedū ras.
Salī dzinā jumam: ja pats vienojaties par procedū rā m, tad MedPalass tā s ir aptuveni 5-6 reizes dā rgā kas nekā BOL-1 (pirmā balneoloģ iskā slimnī ca kopš padomju laikiem), un kvalitā te ir absolū ti ne zemā ka, ja ne pā rā ka ( atkal tomē r nepievē rsiet uzmanī bu baigajiem remontiem, jū s dambrete vai aiziet). Telpu labā k ņ emt ar logiem uz sū kņ u telpu - klusā ka un plaš ā ka lodž ija, lai arī lī dz 23:00 diskotē ka "Crystal Palace", bet burvī gs gaiss no lieliskā parka, un skaisti skati.
Vispā r bija un nā ks vē l.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu