Diezgan normāla viesnīca

Rakstīts: 28 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 23 — 31 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Pē c ieraš anā s mū s uzreiz apsē dā s. Redzē ju kā mums priekš ā divā m ģ imenē m iedeva uzreiz 2 istabiņ u atslē gas, lai viņ i izvē lē jā s, mums neiedeva. Un velti. Mums nepatika istaba, un es gā ju prasī t citu, viņ i bez š aubā m iedeva atslē gas - š ī istaba bija labā ka. Padoms: ja ceļ ojat vē sajā sezonā , palū dziet istabu, kur no logiem paveras skats uz sū kņ u telpu - tur spī d saule un istaba ir silta un mā jī ga, un ja karstā laikā - tad logi vē rsti uz pagalmu, ir vienmē r ē na un vē sums.
Viņ i tiek baroti pē c "bufetes" sistē mas, parastā diē tiskā , bet diezgan garš ī gā barī ba. Ē dienu vienmē r pietika, un, ja kaut kas beidzā s, tad uzreiz nesa uz lū gumu aiznest pā rtiku uz slimā bē rna istabu, atbildē ja pozitī vi, lai tikai izņ emtu savā traukā .
Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, sū kņ u telpa ir akmens mest attā lumā , tirgus nav tā lu.

Un tomē r neā rstē jies Medpalā s, tur viss ir ļ oti dā rgi, (ja tikai esi bagā ts) ej pats uz poliklī niku nr. 2, netā lu no augš ē jā s sū kņ u zā les, maksā.50 UAH par tikš anos reģ istratū rā ar ā rsts un viņ a izrakstī s visas procedū ras, kuras vē laties, un jū s tā s izturē sit. Cenas var apskatī t viņ u mā jaslapā .
Ja rezervē jat biļ eti uz Vesnu, tad rezervē jiet to oficiā lajā vietnē , tad ierodoties jums tiks pieš ķ irta atlaide, jums nav jā maksā avansa maksā jums. Ļ oti ē rti un patī kami.
Aukles bē rnistabā ir ļ oti labas, un bē rni vienmē r atgriež as ar rokdarbiem un vē lmi atgriezties nā kamajā dienā
Paņ ē mā m lē tā ko Standard istabiņ u, mums viss derē ja, iztī rī ja un, kad prasī jā m vē l vienu segu, uzreiz atnesa. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ i ik pē c 3 dienā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu