Ģimenes kluba bērnu nometne Vernigorā

Rakstīts: 12 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 12 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Biļ eti bē rnam uz vasaras nometni iegā dā jā mies Jekaterinas Serebrjanskas ģ imenes klubā , kas atrodas uz Vernigoras kompleksa bā zes.
Kas tagad ir patiesī bā :
1 "Intensī vā angļ u valoda ar dzimtā s valodas runā tā jiem" ir 1 stunda angļ u valodas nodarbī bas dienā.10-12 cilvē ku grupā kopā ar skolotā ju Viku, kuru vienkā rš i nav iespē jams iedomā ties kā nevienas citas valodas, izņ emot krievu vai ukraiņ u valodu, runā tā ju. Ir arī dzimtā valoda, viņ u sauc Eimans, viņ š ir brits, viņ š praktiski nerunā krieviski. 14 dienas viņ u katru dienu redzē ja futbola laukumā vai minidisko, angļ u valodas nodarbī bā s ar bē rniem nebija iesaistī ts (dī vaini - kā pē c).

2 "Sports kvalificē tu treneru vadī bā " - tas vispā r nav, izņ emot 1 stundu uš u no rī ta. Nav deklarē tu akrobā tikas nodarbī bu, nav lokanī bas un stiepš anā s nodarbī bu, nav volejbola, handbola, basketbola. Lai gan apstā kļ i - vairā k nekā atļ auj. Piemē ram, ir volejbola laukums, bet nebija nevienas volejbola klases vai lī dzī gas spē les.
3 Atseviš ķ a tē ma ir "programmas piesā tinā jums". Uzrakstī š u jaunā kā s grupas grafiku: 9.30-10.30 - Uš u (tā tieš ā m notika, bet bē rni bija š ausmī gi garlaicī gi), 10.30 - 11.15 - Peldē š anā s baseinā (konsultanti stulbi sē ž uz krē sliem, kamē r bē rni plunč ā jas, kamē r viņ i gribu, neviens pat nespē lē , ne sacenš as ū denī mē ģ inā ja organizē t. 11.15-12.15 - Vasaras angļ u valoda (par to jau rakstī ju, domā ju, ka viss skaidrs), 12.15 - 13.00 - "Spē les" - atseviš ķ a "cieņ a" š o "spē ļ u" konsultantiem un organizatoriem - bē rni vienkā rš i izklaidē jas kā pē c iespē jas labā k konsultanta uzraudzī bā . Tā lā k vecā kiem jā izved bē rni ā rā pusdienā s un jā sarunā viņ iem klusā stunda lī dz pulksten 15.00. Es nesaprotu, ko š obrī d dara tie bē rni, kuri ieradā s bez vecā kiem. Acī mredzot - dī kā staipī ties pa bā zes teritoriju. 15.00-16.00 - Radoš ums, vienī gā stunda, par kuru kopumā sū dzī bu nav, patieš ā m daudzveidī gas aktivitā tes un bē rniem ir interese (paldies skolotā jai Vikai). Pē c tam no 16.00 lī dz 17.00 noslē pumaina nodarbī ba "Video par tē mu". Ideja nav slikta, katru dienu ir kā da tē ma, piemē ram, "draudzī ba", par kuru, cik saprotu, š ajā laikā vajadzē ja runā t ar bē rniem. Patiesī bā - stunda 10-12 bē rnu pū ļ a, kas kā pj viens otram uz galvas, lai bū tu tuvā k ekrā nam, piesmakuš ā istabā uz maza portatī vā datora. 17.00-18.00 - peldē š anas stundas atkā rtojums, pē c tam dejas 18.00-18.45. Par dejoš anu es rakstī š u atseviš ķ i par skolotā ju. Situā cija ir tā da - 10. atpū tas dienā atvedu bē rnu uz š o nodarbī bu, skolotā ja Taņ a uztaisa apaļ as acis un saka - "Kur tu atnā ci? Tu nokavē ji daž as nodarbī bas !! ! ! Mē s jau esam" uzstā dī juš i kombinā ciju , visu iemā cī jies, tev nav vietas grupā ". Meita sā k rū gti raudā t. Nu kā skolotā js vispā r var ko tā du pateikt? Š is nav horeogrā fijas skolas atskaites gala koncerts, bet gan dejas vasaras nometnē , kā pē c tā apvainot bē rnu ? !
4 Ī sumā par organizā ciju kopumā . Konsultantu ir ļ oti daudz, acī mredzot ar to arī izskaidrojams fakts, ka kupons uz 14 dienā m maksā gandrī z 2 reizes vairā k, nekā vienkā rš i dzī vot š ajā kompleksā tā s paš as 14 dienas bez nometnes. Bet viņ i nevē rī gi rū pē jas par bē rniem. Ir nometnes "direktore" Olja, kura, cik saprotu, ir atbildī ga par dienas programmu. Atseviš ķ i sveicieni viņ ai par š o programmu, kas tiek pasniegta vecā kiem katru dienu brokastī s. 10. diena, saņ emu programmu, redzu 2 stundas peldē š anas, kā parasti. Ejam uz baseinu, tur ir zī me - "Baseins nestrā dā , sanitā rā diena. " Interesanti, Olja, sastā dot programmu, pat nepū lē jā s saskaņ ot š o kaitinoš o brī di ar administrā ciju, vai arī bija slinkums izdomā t, ko ar bē rniem š ī s 2 stundas darī t, bija vieglā k iemest uz kakla saviem vecā kiem.....
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu