Krasijā nav slikti, taču sīkāku informāciju skatiet tālāk.

Rakstīts: 28 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 19 — 25 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Sanatorijas-tū risma kompleksa "TRUSKAVETS 365" administrā cija.
Kā apskatu par jū su viesnī cā veikto iknedē ļ as tū ri, vē los dalī ties ar jums savos vispā rī gos iespaidos, kā arī novē rtē t jū su pakalpojumu kvalitā ti - izrunā t, tā sakot, visus plusus un mī nusus.
Un tā tad plusi:
+ Truskavecas skaistā kā pilsē ta, draudzī gi un izpalī dzī gi cilvē ki, skaista daba, tī rs kalnu gaiss, ā rstnieciskie ū deņ i (sū kņ u telpa Nr. 2 un citi dziednieciskie avoti), gan vē sturiska, gan jauna viesnī cu arhitektū ra, kafejnī cas, parki, alejas, skvē ri, suvenī rs veikali, gadatirgus.

+ Vilcienam ierodoties dzelzceļ a stacijā Truskavecā , tū risma kompleksa pā rstā vis sagaida visus viesus un pavada uz reģ istratū ru, kur viņ us sagaida ar maizi un sā li, š ampanieš a glā zi, dziedā š anu un augļ iem. Pē c vispā rī gā s organizatoriskā s informā cijas paziņ oš anas viesi saņ em numuru atslē gas, reģ istrā cijas veidlapas un izklī st uz saviem numuriem.
+ Mū su istaba neizraisa nekā das pretenzijas, ir viss nepiecieš amais. Istaba tī ra, grī da ar paklā ju, jaunas mē beles, apgaismojums, neliels ledusskapis, moderns TV, tī ra gulta, bet bez pā rklā ju. Tualete ir apvienota ar duš as kabī ni, remonts veikts nesen, tā pē c viss strā dā ideā li - un gaisma, un duš a, un nosū ces ventilators, un dvieļ u ž ā vē tā js, katram sniegbalto dvieļ u komplektam.
Katru dienu tiek nodroš inā ta apkalpoš ana numurā . Tiesa, reiz aizmirsa tualetē ielikt papī ru - ieradā mies vē lā vakarā un bija "pā rsteigums".
Viesnī cas uzdevumā strā dā vairā ki moderni lifti, kopē jais skaits nav zinā ms, un, vienlaicī gi pieplū stot viesiem, divi strā dā još ie lifti netika galā ar slodzi, vai nu jā gaida 5 minū tes, vai arī jā kā pj pa kā pnē m.
Viesnī cas kompleksa ē kas aizmugurē jā s daļ as fasā dē turpinā s darbi pie siltinā š anas un apmetuma, tā pē c neliels daudzums putu š ķ embu, kas ar vieglā m vē ja brā zmā m ielidoja istabas logā , praktiski netraucē ja baudī t skatu uz sastatnes, aprī kojums un bū vgruž u kalni aiz loga. Nā kotnē telpā s bū s gaisa kondicionē tā js.

+ Divu restorā nu Nr. 1 ​ ​ un Nr. 2 plaš ā s zā les ir iekā rtotas ar jaunā m mē belē m, dizains un iekā rtojums ir augstā lī menī . Apkalpoš ana restorā nos izcila, visur tī rs, pabarots bez ierobež ojumiem - gan brokastī s, gan vakariņ ā s. Ē diens bija garš ī gs, bet tajā paš ā laikā diezgan vienmuļ š , nedē ļ as laikā ā tri pierod, ka ir kotletes un desiņ as, kartupeļ u biezenis un makaroni, neliela salā tu izvē le, un tas pats kompots un ū dens, tē ja un “kafija” brokastis.
+ Viesu un ī paš i bē rnu vakara atpū ta tiek organizē ta lieliski.
+ Ī paš s paldies visam personā lam: meitenē m reģ istratū rā un darbiniekiem restorā nos, un animatoriem, un ekskursiju autobusu vadī tā jiem, kā arī ī paš s paldies pavadoš ajiem gidiem.

Tagad par mī nusiem:
- Apskates autobusu tehniskais stā voklis, acī mredzot ne jauns, neradī tu jautā jumus, ja, organizē jot tā lsatiksmes braucienus, viesiem tiktu pieš ķ irtas pā rbaudī tas un uzticamā kas automaš ī nas.
...Un tā , braucot uz Synevyr ezeru, sā kot no viesnī cas 8:00, pie autobusa Setra pē c divu stundu brauciena, caurlaidē noplū da radiators, kā rezultā tā ceļ š uz turieni ilga nevis 4-5 stundas, tač u visas astoņ as, turklā t salauztā s vecā s Setras vietā organizatori atsū tī ja ne mazā k veco Ikarusu, kas pie pā rejas ieradā s tikai trī s stundas vē lā k, un pē c viesu ielā dē š anas tas nemitī gi “pā rkarsa” ar tā lā ku kā pš anu ezerā . , mums bija jā apstā jas un jā gaida.
Rezultā tā “atpū ta” uz ezera tika samazinā ta tikai lī dz vienai stundai (Vai bija vē rts doties).
Organizatoru solī tā s ē dienreizes Kolibā nenotika, tā vietā kā maltī ti organizatori visiem sagā dā ja pastiprinā tas sausā s tvertnes, uz kurā m Viesi izdzī voja š o “jautro” dienu.

Rezultā tā nelaimī gie tū risti, kuri vispirms tur pavadī ja 8 stundas vecā autobusā , pē c tam bija spiesti lē kt kā saiga antilope "Ukrainas Karpatu lielā kais un dziļ ā kais kalnu ezers", un pē c ā tras apstā š anā s "Lā č u rezervā tā " lidoja atpakaļ . Atceļ ā š oferis steidzā s, jo sā ka krē slot, un tumsā bija bī stami braukt pa kalniem, savukā rt vecajam Ikarusam nobraucienā bija problē mas ar bremzē m - pā rkarsa, un nā cā s pā ris reizes apstā jies.
Atpakaļ ceļ š ilga gandrī z piecas stundas, un ar nelielā m pieturā m “apmierinā ti”, “atpū tuš ies” un nedaudz izsalkuš i tū risti ap pulksten 23:30 atgriezā s Truskavecas 365.
Saistī bā ar iepriekš minē to novē lu organizatoriem turpmā k rū pī gā k pieiet autobusu tehniskā stā vokļ a pā rbaudē m un kopumā pā rskatī t loģ istikas politiku, gatavojot kompleksus, tā lsatiksmes un augstkalnu ekskursiju braucienus.
Lai izvairī tos no š ā diem incidentiem nā kotnē , veco lielo autobusu vietā ir vē rts izmantot mazos Sprinterus vai jaunā kus un jaudī gā kus lielos autobusus.

- Atvadu vakars kalnu bā zē "Krutogor".
Pirms atvadu vakara organizatori uzskatī ja par amizantu no visas Ukrainas atbraukuš os viesus izklaidē t, uzmundrinā t un uzjautrinā t ar improvizā ciju par UPA cī nī tā ju (Bendera) tē mu, animatoriem "UPA cī nī tā ju" formā . ar ieroč iem gatavī bā , jautri sveicinā t vakarā atnā kuš os, demonstrē t sagū stī to un sasieto "separā tistu", meklē jot viesu vidū viņ a atbalstī tā jus, nekavē joties izaicinoš i "noš aut" ieslodzī to.
Pē c tam “cī nī tā ji” izdala “forš as” dziesmas (nemiernieku himnas) vā rdus un piedā vā visiem pierā dī t “ka tu esi savē jais” to dziedā t skaļ i, un “nogalinā tais ieslodzī tais” uzreiz dzied visskaļ ā k. .

Š ī s kostī mu izrā des smalko un specifisko humoru ļ oti novē rtē tu visi vakara viesi, tač u, manuprā t, subjektī vajā skatī jumā , ņ emot vē rā situā ciju Ukrainas sabiedrī bā , nav nemaz forš i pieskarties š ai tē mai, organizē jot atvadu pasā kumus. Jā , visi dziedā ja, izvilka glā zi zeķ ubikses un devā s uz bā zi, un animatori pazuda un tad vietnē viss bija ļ oti labi ...viņ i dzē ra, dziedā ja, dejoja, konkursi, balvas, kū ka, vatra.
Bet jā atzī mē arī tas, ka ē diens vakarā bija kaut kā slikts, uz galdiņ iem 1 litrs vī na uz 10 cilvē kiem. visam vakaram ne daudz aukstumu, maizes un salā tu. Pē c 1 stundas viņ i izņ ē ma plā vu ar gaļ u un vakara beigā s kū ku. Ne tē ja, ne kompots, ne sula bē rniem. Galdi 15 min.
no vakara sā kuma jau bija gandrī z tukš as. Vatras paš ā s beigā s Ukrainas himna un aicinā jumi ierasties Truskavecā vē l 365.
Tā tad uz š o jautro "salidojumu" un danč u fona ir galī gi nesaprotams, kam tie "UPA cī nī tā ji" bija, š auš ana, ienaidnieku meklē š ana - vai tas ir mā jiens viesiem, lai viņ i zinā tu, pie kā atnā kuš i vizī te? Kaut kā š ī smieklī gā animā cija ne visai iekļ aujas atmosfē rā viesnī cā un paš ā Truskavecā . Lai attī stī tu š o tē mu, es ierosinu novietot tos paš us “smieklī gos” animatorus pie ieejas viesnī cā , reģ istratū rā , restorā nos un kopumā visā Truskavecas pilsē tā , ļ aut viņ iem pā rbaudī t viesus visur (dziedā t himnu, lē kt . .. ) bū s jautrā k.

Kopumā esmu ļ oti gandarī ts par Truskavecas 365 kū rorta apmeklē jumu, viss: naktsmī tnes, ē dinā š ana, blī va iknedē ļ as “aktī vu” programma un ekskursijas, tas viss ir organizē ts augstā lī menī.
Iesaku visiem apmeklē t š o kū rortpilsē tu un konkrē to Truskavecas 365 kompleksu.
Vienlaikus ceru, ka kompleksa administrā cija ņ ems vē rā viesu komentā rus par transporta tehnisko stā vokli un animā cijas tē mu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu