Solamiia 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca "Solamiya" atrodas Truskavecas centrā, 100 metru attālumā no pilsētas galvenā laukuma. Viesnīca atrodas 300 metru attālumā no sūkņu telpām ar minerālūdeņiem "Maria", "Sofia", "Naftusya". Viesnīca ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas iepazīties ar pilsētas vēsturi, kā arī ikvienam, kurš vēlas uzlabot savu veselību.Vairāk →
аватар fraciyan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neraugoties uz ļ oti grū tajiem laikiem un problē mā m, kas pā rņ ē ma tū risma biznesu visā pasaulē , biju patī kami pā rsteigts par augsto apkalpoš anas lī meni un apkalpoš anas kvalitā ti. Numuri ir ideā li tī ri. Ē diens ir mā jā s gatavots un patieš ā m garš ī gs. … Tomēr ▾ Neraugoties uz ļ oti grū tajiem laikiem un problē mā m, kas pā rņ ē ma tū risma biznesu visā pasaulē , biju patī kami pā rsteigts par augsto apkalpoš anas lī meni un apkalpoš anas kvalitā ti. Numuri ir ideā li tī ri. Ē diens ir mā jā s gatavots un patieš ā m garš ī gs. Nezinu, kur vietē jā s meitenes pē rk š ā dus produktus, bet pē c katrā m pusdienā m vai vakariņ ā m pieķ ē ru sevi pie domas, ka ē du pie vecmā miņ as: viss bija pē c iespē jas svaigā ks, ē stgribu, labi pagatavots. Man nav ī paš u vajadzī bu, bet uz visiem jautā jumiem, kas radā s manā atvaļ inā juma laikā , meitenes reģ istratū rā atbildē ja pē c iespē jas ā trā k un efektī vā k (sveicinā ti, Kristī na, Lesja un Svetlana! ).
Ī paš u pieminē jumu ir pelnī jis Solamia viesnī cas veselī bas centrs. Pirmais iespaids pē c iepazī š anā s ar piedā vā tajā m procedū rā m, no kurā m izvē lē ties, ir tā ds, ka ī paš nieki noteikti nav taupī juš i uz savu klientu veselī bu! Viss, sā kot no daž ā dā m vakuuma, magnē tiskajā m un ultraskaņ as terapijā m, beidzot ar hidromasā ž u, sā ls istabu un fito mucu – viss ir visaugstā kajā lī menī ! Starp citu: par to visu atbild cilvē ki ar specializē tu medicī nisko izglī tī bu un pamatī gu darba pieredzi, tā pē c varat bū t pā rliecinā ti par š o procedū ru kvalitā ti un produktivitā ti!
Var minē t daudzas nianses, un katra no tā m kā atseviš ķ s otas triepiens papildina skaisto un sulī go paleti kopē jā skaistā rudens iespaidā Solamia viesnī cā . Tač u domā ju, ka katrs, kurš nav ž ē lojis laiku un ļ oti pieticī gu budž etu atpū tai tik skaistā vietā , noteikti atradī s kaut ko savu un noteikti š eit atgriezī sies vē l un vē l!
аватар sudarikova_breeva500
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izcila viesnī ca! Esmu jau 2 reizes atpū tusies. Skaista istaba, liela istaba, ū dens visu diennakti. silts. Lielisks remonts un mē beles. Vienvietī ga istaba, liela gulta. Apmē ram 30 TV programmas. Š ā dos apstā kļ os ir patī kami atpū sties, atš ķ irī bā no sen neremontē tajā m sanatorijā m. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Esmu jau 2 reizes atpū tusies. Skaista istaba, liela istaba, ū dens visu diennakti. silts. Lielisks remonts un mē beles. Vienvietī ga istaba, liela gulta. Apmē ram 30 TV programmas. Š ā dos apstā kļ os ir patī kami atpū sties, atš ķ irī bā no sen neremontē tajā m sanatorijā m. Ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Atrodas klusā ielā un 5 minū tes lī dz sū kņ u telpai. Un 1. stā vā var saņ emt masā ž as un citas procedū ras. Bet tomē r kosmē tiskā s procedū ras labā k veikt salonā pie meistariem. Personā ls ir pieklā jī gs, ī paš s paldies š efpavā riem un viesmī lē m. Tomē r ir daž as piezī mes, lai rū pī gā k uzklausī tu pieprasī jumus. Un vispā r man viss patika. Un patī kama publika atpū š as.


iemiesojums sorokap
Kā ar viņiem sazināties? E-pasts, telefoni, tieši viesnīca?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Гостиница «Соламия» располагается в центре Трускавца, в 100 метрах от главной площади города. Отель находится в 300 м от бюветов с минеральными водами «Мария», «София», «Нафтуся». Гостиница идеально подойдет тем, кто хочет ознакомиться с историей города, а также всем, кто желает оздоровиться.

Atrašanās vieta Гостиница находится в 500 м от железнодорожного вокзала Трускавца и в 92 км от Международного аэропорта Львова им. Данила Галицкого.
Viesnīcā

Предоставляется услуга доставки еды и напитков в номер, услуги по стирке и глаженью белья. Ресторан предлагает гостям отведать блюда украинской кухни.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Telpu apraksts

17 номеров: Стандарт, Полулюкс, Люкс.

Istabās

Каждый номер оснащён итальянской мебелью: большой двуспальной кроватью, прикроватными тумбочками, шкафом, а также укомплектованным мини-баром, телефоном, спутниковым телевидением. Есть бесплатный доступ к Wi-Fi. В санузлах: ванная или же душевая кабина, фен, подогрев пола, холодная и горячая вода круглосуточно.

Adrese 82200, Львовская обл., г. Трускавец, ул. Лысенка, 15
Tālruņi: +38 (03247) 6-95-79 +38 (03247) 6-95-71 (факс)
Tīmekļa vietne: Solamiia
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.