Red Stone 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
9.0 Numurs
6.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
6.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika dibināta 2009. gadā un atrodas pilsētas centrā.Vairāk →
аватар GAL08121979
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā bija pirmā reize Truskavecā , viesnī ca izvē lē ta pē c zemā s cenas attiecī bas pret labu kvalitā ti - plā noja bū t galvenokā rt ekskursijā s, ko arī izdarī ja. Junior suite maksā.550 UAH, telpas aprī kojums un iekā rtojums atbilst deklarē tajam. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Truskavecā , viesnī ca izvē lē ta pē c zemā s cenas attiecī bas pret labu kvalitā ti - plā noja bū t galvenokā rt ekskursijā s, ko arī izdarī ja. Junior suite maksā.550 UAH, telpas aprī kojums un iekā rtojums atbilst deklarē tajam. Piecā s minū tē s norē ķ inā jā mies, terminā lis neatpazina bankas karti (uzturē š anā s laikā periodiski saskā rā mies ar š o problē mu Truskavecā ), maksā jā m skaidrā naudā . Numuram bija balkons ar skatu uz viesnī cas teritoriju un apkā rtē jo realitā ti. Mē beles istabā ir kvalitatī vas, no labiem materiā liem, bet ar nolietojuma un sadzī ves piesā rņ ojuma pazī mē m (traipi, skrā pē jumi). Vannas istaba ir apvienota, "duš a" flī zē tas U-veida kastes veidā ar aizkaru - nav ī paš i ē rti, nepietiek vietas un aizkars pielī p pie korpusa. Ir karsts ū dens, vajag nedaudz izkliedē t. Grī da ir flī zē ta - ja ū dens kļ ū st slidens. Istabā nav peldmē teļ u un č ī bu (bet mē s nepretendē jā m), bet ziepes un kosmē tika bija vajadzī gajā daudzumā un tika regulā ri papildinā tas. Telpā darbojā s viss aprī kojums, veļ a tī ra, mainī ta 1 reizi trī s dienā s (kopā ar tī rī š anu). Tī rī š anas kvalitā te ir vidē ja. Reģ istrā cijas laikā istaba bija vē sa (rudens))), bet viņ i nekavē joties atveda un uzstā dī ja sildī tā ju, un problē ma tika ā tri atrisinā ta. Brokastis nav iekļ autas numura cenā , pasū tī tas nā kamajā dienā , tā s maksā.60 UAH vienai personai. Nā k jauka un ļ oti uzmanī ga sieviete to pagatavot. Pagatavo garš ī gi un apjomī gi - piemē ram: Herkules putra ar pienu, siera kū kas ar krē jumu un medu, siers, sviests, maize, tē ja. Viesnī cas teritorija ir iež ogota (koki, lapene, rotaļ u laukums), viņ i dod atslē gas vā rtiem un istabas (uz viena saiš ķ a). Pusdienas un vakariņ as viesnī cā netiek nodroš inā tas – bijā m "ā rpus sezonas", tač u atrast kafejnī cu vai restorā nu netā lu no viesnī cas nav grū ti. Kopumā iespaids ir labs, nauda noteikti ir tā vē rta, visi darbinieki, ar kuriem sazinā jā mies, ir vē rī gi un profesionā li. Viesnī cas ī paš niekam vē lams atjauninā t mē beles un mainī t vannas istabas koncepciju (izkrī t no kopē jā telpas lī meņ a). Paldies par viesmī lī bu, uz drī zu tikš anos! ! !
аватар amr.23leo
Viesnī ca ir jauna, viss ir izgatavots no augstas kvalitā tes materiā la. Labas mē beles, gultas veļ a, plaš as istabas, ļ oti gaiš s, plazmas TV, ledusskapis un elektriskā tē jkanna, labs wi-fi. Ī paš i man patika pagalms. Teritorija slē gta, ir rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna, viss ir izgatavots no augstas kvalitā tes materiā la. Labas mē beles, gultas veļ a, plaš as istabas, ļ oti gaiš s, plazmas TV, ledusskapis un elektriskā tē jkanna, labs wi-fi. Ī paš i man patika pagalms. Teritorija slē gta, ir rotaļ u laukums. Skaists gaiss, pagalmā aug priedes, no rī ta dzied putni. Personā ls ir neuzkrī toš s un maigs. Ir sauna, burbuļ vanna, laba mini trenaž ieru zā le. Pasū tī ju masā ž u. No rī ta paē dā m brokastis. Viss ir garš ī gi. Ja vē laties labas un relaksē još as brī vdienas, jums tā s patiks. Paldies visam personā lam. Mē s nā ksim pie jums vē lreiz.
аватар yulayaa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es š ajā viesnī cā neatpū tos, bet gribu atzī mē t, ka visas fotogrā fijas ir ī stas, ļ oti skaists pagalms, kas ir slē gts. Pagalmā ierī kots mini rotaļ u laukums bē rniem (Truskavecai tas ir retums). Vienī gais negatī vais mums bija attā lums lī dz apakš ē jai sū kņ u telpai, tā pē c nesakā rtojā mies. … Tomēr ▾ Es š ajā viesnī cā neatpū tos, bet gribu atzī mē t, ka visas fotogrā fijas ir ī stas, ļ oti skaists pagalms, kas ir slē gts. Pagalmā ierī kots mini rotaļ u laukums bē rniem (Truskavecai tas ir retums). Vienī gais negatī vais mums bija attā lums lī dz apakš ē jai sū kņ u telpai, tā pē c nesakā rtojā mies. Bet, ja tas jums nav svarī gi, varat droš i nokā rtot. Par ē dienu neko nevaru pateikt.
аватар Olga-Motuka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaku visiem!!!! ! ! … Tomēr ▾ Iesaku visiem!!!! ! !
Отлично отдохнула в Трускавце!!!!!!!! Очень красивая территория!!!! Отлично отдохнула в Трускавце!!!!!!!! Отлично отдохнула в Трускавце!!!!!!!! Отлично отдохнула в Трускавце!!!!!!!! вот здесь я отдыхала  этим летом !!!! Отлично отдохнула в Трускавце!!!!!!!!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Отель был основан в 2009 году, находится в центре города.

Viesnīcā

Лечение и оздоровление на базе ведущего в Украине, реабилитационного диагностического СПА центра МЕД ПАЛАЦ, который находится рядом с гостиницей.

Охраняемая парковка, конференц-зал, кафе-бар.

Telpu apraksts Istabās

2 двуспальные кровати или 1 двуспальная и 2 односпальные, кабельное телевидение, санузел, душ, ванна, фен. Набор постели, полотенец, халатов, косметический набор.

Adrese 82200, Украина, Львовская обл., г. Трускавец, Ул. Бориславская, 51.
Tālruņi: +38 (03247) 7 23 56 +38 (03247) 7 23 57 (факс) +38 (067) 501 00 58
Tīmekļa vietne: Red Stone
FAQ