Moldova Resort & SPA 2*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.310
№26 viesnīcas reitingā Truskaveca
6.3 Numurs
6.8 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.2 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Sanatorijas komplekss "Moldova" atrodas gleznainā Truskavecas kūrorta dienvidaustrumu nomalē, blakus ūdenskrātuvei un mežam, 3 minūšu gājiena attālumā no centrālās minerālūdeņu sūkņu telpas. Komplekss paredzēts 350 viesu uzņemšanai. Tā piedāvā klimatterapijas, speleoterapijas, peloterapijas un vertebroloģijas pakalpojumus, kuņģa-zarnu trakta slimību ārstēšanu, izmantojot minerālūdeni, muskuļu un skeleta sistēmas veselības programmu. Kopš 2016. gada tai ir sava vietējo minerālūdeņu sūkņu telpa.Vairāk →
аватар maxim_99
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums. Biju patī kami pā rsteigta par daž ā du ā rstniecī bas lī dzekļ u pieejamī bu. Man ļ oti patika vannas. Apkalpojoš ais personā ls vienmē r rū pē jā s par manu komfortu. Diē tiskais ē diens bija ļ oti garš ī gs, un viesmī ļ i vienkā rš i super. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums. Biju patī kami pā rsteigta par daž ā du ā rstniecī bas lī dzekļ u pieejamī bu. Man ļ oti patika vannas. Apkalpojoš ais personā ls vienmē r rū pē jā s par manu komfortu. Diē tiskais ē diens bija ļ oti garš ī gs, un viesmī ļ i vienkā rš i super. Pē c 2 nedē ļ ā m es ne tikai atpū tos, bet arī uzlaboju savu veselī bu un uzlaboju savu veselī bu. Tā turpini! ! !
аватар taniasha.ts
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Iekā rtojā s jau 19.30, bet kā kompensā ciju dzī voja istabā uz 2. Istaba maza, tī ra, ar fē nu, elektrisko tē jkannu, gludekli, traukiem, gludinā mo dē li un ž ā vē tā ju uz balkona. Ļ oti maza vannas istaba, tī ra. Veļ as maiņ a 1r/nedē ļ ā . … Tomēr ▾ Iekā rtojā s jau 19.30, bet kā kompensā ciju dzī voja istabā uz 2.
Istaba maza, tī ra, ar fē nu, elektrisko tē jkannu, gludekli, traukiem, gludinā mo dē li un ž ā vē tā ju uz balkona. Ļ oti maza vannas istaba, tī ra. Veļ as maiņ a 1r/nedē ļ ā .
Ē dnī cā ļ oti diē tiski ē dieni, 3-4 veidi uz pieņ emš anu. Sū kņ u telpa ē kas 1. stā vā , Naftusya super.
Pamatprocedū ras ir iekļ autas biļ etes cenā . Tā ir masā ž a (10 min), vannas, duš as, elektroniskā s procedū ras, mazgā š anā s. Jū s pē rkat pā rē jo.
Ļ oti apmierinā ts ar neirologu Vykrikach N. M. Pats labā kais, kuru es apmeklē ju 10 gadu laikā , viņ š patieš ā m ā rstē ja grē du un runā ja par manā m problē mā m bez MRI. Iesaku visiem.
Man patika masā ž as terapeits Oļ egs 1. stā vā (pie baseina), ī sts pro.
Kurš ī sti "dabū ja", ir proktologs Boļ uks. Ja nevē lies no viņ a pirkt lā zerprocedū ru (seviš ķ i, ja esi vesela), tad viņ š ignorē s, ja gaidī si tikš anos un ņ irgā sies. Uhh!
Spa komplekss ir skaists, liels baseins (28°), dž akuzi ar ļ oti spē cī gu masā ž u, 2 mazi sā lsū dens baseini un bē rnu mini baseins.
Bet tas ir š ausmī gi, ka ū deni dezinficē tikai ar balinā tā ju un tā smaka dedzina elpu un korodē ā du (zods pē c peldes sadziedē ja tikai mā jā s). Ir pienā cis laiks iegā dā ties ozonatoru, nevis apkaunot senā s tehnoloģ ijas!
Array Array Array
аватар zgidiu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Iespaids pretī gs. No 27.06. -28.2018. indē ja pusi atpū tnieku. Ē diens nav tikai slikts-nepaliek sliktā k. Neviens pat neatvainojā s, nemaz nerunā jot par naudas atmaksu. Istabas ir netī ri iztī rī tas 1 -2 reizes nedē ļ ā . Tualetes papī rs katru dienu nā cā s ubagot no istabenes. … Tomēr ▾ Iespaids pretī gs. No 27.06. -28.2018. indē ja pusi atpū tnieku. Ē diens nav tikai slikts-nepaliek sliktā k. Neviens pat neatvainojā s, nemaz nerunā jot par naudas atmaksu. Istabas ir netī ri iztī rī tas 1 -2 reizes nedē ļ ā . Tualetes papī rs katru dienu nā cā s ubagot no istabenes. Praktiski bezmaksas procedū ru ir ļ oti maz; pā rē jais viss ir apmaksā ts. Salī dzinā jumā ar citā m sanatorijā m tā ir daudz dā rgā ka. Interesantā kais ir tas, ka medmā sa, kas veic, paņ em naudu par maksas procedū ru. Nedod ne č eku, ne č eku, ne kā du dokumentu. Sanatorija ir zaudē jusi savu bijuš o slavu kas bū tu jā apsver vadī bai Kiš iņ evā . brauc uz Truskavecu nekā tē rē t naudu sanatorijā Moldova atpū ta privā tajā sektorā .
аватар allleftina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Pirms nedē ļ as atgriezā mies no Truskavecas. Mē s atpū tā mies sanatorijā Moldova http://san-moldova. com. ua/ mē s ar vī ru esam sajū smā ! ideā la labsajū tas un relaksā cijas kombinā cija! mū s sagaidī ja stacijā , atveda uz sanatoriju par velti! Man ļ oti patika kū rorts un sū kņ u telpa un personā ls ir draudzī gs, telpas tiek tī rī tas katru dienu un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu! lielisks baseins, mē s pat apmeklē jā m vannu. … Tomēr ▾ Labdien! Pirms nedē ļ as atgriezā mies no Truskavecas. Mē s atpū tā mies sanatorijā Moldova http://san-moldova. com. ua/ mē s ar vī ru esam sajū smā ! ideā la labsajū tas un relaksā cijas kombinā cija! mū s sagaidī ja stacijā , atveda uz sanatoriju par velti! Man ļ oti patika kū rorts un sū kņ u telpa un personā ls ir draudzī gs, telpas tiek tī rī tas katru dienu un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu! lielisks baseins, mē s pat apmeklē jā m vannu. spē lē ju pietiekami daudz tenisu un biljardu))) negribē jā s braukt prom! mē s noteikti š eit atgriezī simies!
аватар LenochkaYatsura
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien! "Atveseļ ojies" sanatorijā no 20.07. 2015 lī dz 29.07. 2015. Atgrieš anā s vilciens tika gaidī ts ar nepacietī bu, un lū k, kā pē c: - ē diens ir š ausmī gs! Pirmais ē damistabas apmeklē jums apņ em paniku – viss lū ž ņ os un drupā s. … Tomēr ▾ Labdien! "Atveseļ ojies" sanatorijā no 20.07. 2015 lī dz 29.07. 2015. Atgrieš anā s vilciens tika gaidī ts ar nepacietī bu, un lū k, kā pē c:
- ē diens ir š ausmī gs! Pirmais ē damistabas apmeklē jums apņ em paniku – viss lū ž ņ os un drupā s. Neviens nemē ģ ina sakopt, jo š ķ ī vji ir tukš i....Smaka ē damistabā ir pretī ga lī dz nelabumam! Ē diens izskatā s sliktā k nekā garš o. Visi dā rzeņ i nav svaigi, veci gurķ i ar sē klā m, cukini - lī dzī ga situā cija, tomā ti - ar smarž u. Kotlete, brizols, gaļ as kukulī tis - ir radī ts no absolū ti tā s paš as maltā s gaļ as, kas negulē ja pie gaļ as. Piena produkti, kas iekļ auti uzturā - atstā j daudz vē lamo. Visi sā nu ē dieni izskatā s tā , it kā kā ds tos jau bū tu ē dis....tas attiecas uz rī siem un auzu pā rslā m. Tē ja - no maisiņ iem, kafija - š ķ ī stoš ā . Gulaš s ir pretī gs - pavā ri laipni pievieno miltus (par taukiem acī mredzot) saistī bā ar ko, izskatā s tā pat kā iesnu laikā.....(puņ ķ ains), gaļ as nav š ajos sī kajos gabaliņ os - tā s ir vē nas un tauki (liellopu gaļ a).
Tomē r maizī tes un pirmie ē dieni ir diezgan labi.
- medicī niskā pā rbaude - medus. personā ls labs un kvalificē ts. Tomē r attieksme ir tā da, ka neesi samaksā jis par š o biļ eti, bet tevi paņ ē ma par velti, un tevi joprojā m kaut kas neapmierina....Esi gatavs sē dē t zem skapjiem, daž reiz 40 minū tes. . . Medmā sas, kas veic asins analī zes, ir obligā tas, un tā s atstā s jums zilumu uz jū su vē nas kā piemiņ u (neatkarī gi no tā , cik labi jū s tā s redzat).
- atpū ta - ja atnā ci "nededzinā t biļ eti" - esi ī stajā vietā - lī dz pusnaktij ir diskotē kas, kas nedod mieru un atpū tu visiem pā rē jiem, kas atnā ca ā rstē ties. . .
Tomē r vē los izteikt pateicī bu masierei Marijai - varbū t vienī gajai, kas strā dā pē c labā kā s sirdsapziņ as!
Secinā jums: Padomju Savienī ba nav mirusi, to var just sanatorijā Moldova, visā s tā s ļ aunā kajā s izpausmē s - rindā s un pretī gā ē dienā .
аватар Lida.mozhor
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tā mies sanatorijā Moldova (2015. gada maijs-jū nijs). Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Pirmkā rt, vē los pievē rst uzmanī bu ā rstē š anai. Ā rsti ir kvalificē ti, ir vē rī gi pret pacientiem, ar lielu profesionalitā ti pieiet katra pacienta izmeklē š anai un ā rstē š anai. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies sanatorijā Moldova (2015. gada maijs-jū nijs). Viņ i bija ļ oti apmierinā ti.
Pirmkā rt, vē los pievē rst uzmanī bu ā rstē š anai. Ā rsti ir kvalificē ti, ir vē rī gi pret pacientiem, ar lielu profesionalitā ti pieiet katra pacienta izmeklē š anai un ā rstē š anai. Par to jū s esat ļ oti pateicī gs.
Numuri ir gaiš i un ē rti, un tie tiek regulā ri uzkopti. Ē diens ir diē tisks, bet daudzveidī gs un viss ļ oti garš ī gs. Visi darbinieki ir draudzī gi un vienmē r smaidī gi.
Man ļ oti patika SPA centrs. Lieliski baseini, daž ā das saunas, trenaž ieru zā le. Š eit mē s pavadī jā m daudz laika. Atpū ta labi organizē ta, daudz ekskursiju.
Vē l viens liels pluss. Š eit parā dī jā s laboratorija, kurā gatavo kvieš u asnu sulu.
Katru reizi, kad ierodamies Truskavecā , ņ emam š o dzē rienu. Mē s krā jam veselī bu un enerģ iju visam gadam. Pā rstā jā m slimot ar saaukstē š anos, jū tamies ļ oti labi. Novē rojam tā du asins parametru uzlaboš anos kā holesterī ns, urī nskā be, cukurs (vī ram ir diabē ts un podagra), spiediena normalizē š anā s. Iesakā m visiem.
Tam visam pā rsteidzoš a daba, tī rs gaiss, laipni cilvē ki.
Liels paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu, gaidiet mū s pē c gada. jū su viesi.
аватар SKNOSACHEV
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
EKSURĒ JUMS APMAKSĀ PATS. Ā RSTĒ Š ANA NEBIJA TĒ RĒ TĀ S NAUDAS VĒ RTA. PATĪ K SPA UN EKSKURSIJAS. Ē DINĀ Š ANA UN Ē DIENS IR BRIESMĪ GI. PAR SVARĪ GĀ M UN TĀ PĒ C POPULĀ RĀ M PROCEDŪ RĀ M IZPILDĪ TĀ JIEM JĀ APMAKSĀ , CITĀ DĒ JĀ DARBĪ BĀ PILNĪ GI. … Tomēr ▾ EKSURĒ JUMS APMAKSĀ PATS. Ā RSTĒ Š ANA NEBIJA TĒ RĒ TĀ S NAUDAS VĒ RTA. PATĪ K SPA UN EKSKURSIJAS. Ē DINĀ Š ANA UN Ē DIENS IR BRIESMĪ GI. PAR SVARĪ GĀ M UN TĀ PĒ C POPULĀ RĀ M PROCEDŪ RĀ M IZPILDĪ TĀ JIEM JĀ APMAKSĀ , CITĀ DĒ JĀ DARBĪ BĀ PILNĪ GI. IR VĒ RTS DOT TIKAI TAD, JA ARODARBĪ BA UZZĀ DA BIĻ ETI. MOLDOVA IR PADOMJU DEPARTAMENTA BUMJS ATLIETOJUMS.
аватар moshenskaya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Izvē lē jos sanatoriju Moldova, jo papildus kuņ ģ a-zarnu trakta un nieru ā rstē š anai, kas ir galvenā Truskavecas ā rstē š ana, š ajā sanatorijā ir mugurkaula ā rstē š anas programma. Nokā rtots 30 min laikā . … Tomēr ▾ 1. Izvē lē jos sanatoriju Moldova, jo papildus kuņ ģ a-zarnu trakta un nieru ā rstē š anai, kas ir galvenā Truskavecas ā rstē š ana, š ajā sanatorijā ir mugurkaula ā rstē š anas programma. Nokā rtots 30 min laikā .
2. Ja jū s gatavojaties ā rstē ties, tad jū s esat š eit. Esmu ļ oti apmierinā ta ar ā rstē š anu. Liels procedū ru skaits. Nav milzī gas rindas pat uz elektroprocedū rā m....Apakš ē jā sū kņ u telpa ir pietiekami tā lu - tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Jā brauc uz Truskavecu. No sanatorijas lī dz sū kņ u telpai jū s visu laiku staigā jat pa centrā lo parku.
3. Es dzī voju viens junior suite. Istaba tī ra, gaiš a, ar daļ ē ji jaunā m mē belē m. Vannas istaba nav jauna, bet tī ra. Istabā ir televizors, gludeklis, tē jkanna, trauki. Pat gludinā mais dē lis. Regulā ri sakopta. Gulta ir balta.
4. Uzlabots diē tiskais uzturs. Viss ir ļ oti garš ī gi. Viesmī les meitenes ir ļ oti draudzī gas. Man nav nekā du pretenziju.
5. Liels sanatorijas pluss ir tas, ka medicī niskā bā ze un dzī vojamā s telpas atrodas zem viena jumta. Un SPA ir ļ oti labs ar baseinu, daž ā da veida pirtī m.
Kū rorts nav lē ts. Es devos ā rstē ties, un es saņ ē mu ā rstē š anu pilnī bā . Ļ oti apmierinā ts. Ja Dievs dos, es nā kš u š ogad.
аватар MinamiG
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Blakus sanatorijai ir mež s, parks, ezers, netā lu no sū kņ u telpas. Liela slē gta teritorija ar alejā m un soliņ iem. Sanatorijas vidē jais lī menis. Istaba ir labā stā voklī , tī ra un sakopta. Labs medicī nas un diagnostikas komplekss. … Tomēr ▾ Blakus sanatorijai ir mež s, parks, ezers, netā lu no sū kņ u telpas. Liela slē gta teritorija ar alejā m un soliņ iem. Sanatorijas vidē jais lī menis. Istaba ir labā stā voklī , tī ra un sakopta. Labs medicī nas un diagnostikas komplekss. Sanatorija ar optimā lu cenas un kvalitā tes attiecī bu.
аватар turistka36
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mū su numurs bija 2-vietī gs standarta, bet, kad mē s reģ istrē jā mies, nebija neviena brī va š ī s kategorijas numuriņ a, un mē s nokļ uvā m superior numurā , kur nedē ļ u nodzī vojā m droš i. Superior no standarta atš ķ iras ar duš as kabī nes esamī bu, jaunas flī zes vannas istabā , ir tē jkanna, jauns ledusskapis, gludinā mais dē lis ar gludekli un veļ as ž ā vē tā js. … Tomēr ▾ Mū su numurs bija 2-vietī gs standarta, bet, kad mē s reģ istrē jā mies, nebija neviena brī va š ī s kategorijas numuriņ a, un mē s nokļ uvā m superior numurā , kur nedē ļ u nodzī vojā m droš i. Superior no standarta atš ķ iras ar duš as kabī nes esamī bu, jaunas flī zes vannas istabā , ir tē jkanna, jauns ledusskapis, gludinā mais dē lis ar gludekli un veļ as ž ā vē tā js. Visu š o civilizā cijas priekš rocī bu standarta numurs ir atņ emts, bet piemē rots dzī vei. Gludeklis uz grī das, gludinā mais dē lis - ja labi prasā t, ledusskapis vecs, bet darbojas, drē bes ž ā vē ja uz atpū tnieku atstā tajā m virvē m. Ieradā mies vakarā dienu ā trā k, citu vilcienu nebija. Mums papildus tika iekasē ti 50% no numura dienas maksas par nakti, š ajā summā nav iekļ auta ne ē dinā š ana, ne ā rstē š ana, tikai numuriņ š nakš ņ oš anai. Ja tu aizbrauksi pusi dienas agrā k, neviens to neņ ems vē rā . Ar viesmī li ē damzā lē “vienojā mies”, ka paē dinā sim par 20 UAH, labā k bū tu aizbraukt uz pilsē tu un pavakariņ ot kafejnī cā . Bet tie visi ir sī kumi.
Sū kņ u telpa no sanatorijas ir tā lu, lai atgrieztos kalnup pa š ausmī gi salauztu ceļ u. Es vispā r nesaprotu, kā cilvē ki ar sā poš ā m kā jā m, hipertensiju un citā m slimī bā m nonā k dzirdinā tā jā . Mums arī paveicā s, ka augustā nebija lietus, citā di š is “ceļ š ” bū tu pilnī bā izskalots. Sanatorijas vietā ir š auru speciā listu konsultā cijas, kas iekļ autas ekskursijas cenā . Bet ne viss ir tik vienkā rš i. Augustā daudzi no š iem speciā listiem bija vai nu atvaļ inā jumā , vai devā s atvaļ inā jumā . Neskatoties uz to, ka š ī ir sezonas sezona, cilvē ku pieplū dums un attiecī gi paaugstinā ta biļ etes cena! (nopirkts par 100% samaksu) Neaizvietoja prombū tnē esoš os speciā listus, un arī nosū tī jumi konsultā cijai uz citu sanatoriju vai klī niku. . . “Jums jā ā rstē mā jā s, ” tā ir mū su ā rsta teiktā frā ze. (Diemž ē l es neatceros savu pilno vā rdu, bet tas ir urologs 4. stā vā ), - cilvē ki brauc pie mums dzert Naftusya. ”. . .
. . Vismaz saņ ē mu nosū tī jumu uz konsultā ciju pie ginekologa, neiropatologa un LOR speciā lista. Neiropatologs uzstā dī ja diagnozi pē c maniem vā rdiem, pat neprasot izģ ē rbties (problē mas ar muguru). Es arī steidzos doties atvaļ inā jumā . Ja varē ji pieskarties degunam ar aizvē rtu pirkstu, tad jau esi praktiski vesels. . . Ginekologs vī zu ielika kū rorta grā matā , ka varu iet vannā , un nav bī stams citiem infekciju ziņ ā , un bija ā rkā rtī gi pā rsteigts, ka es vē lē tos redzē t, kā es izskatos...Kad es devu mā jienu par iespē ju veikt ultraskaņ u ginekoloģ ijā , viņ i man atbildē ja: "Vai jums to vajag? " Saka, ka mū su aparā ts ir vecs, ne jau ginekologs uz to skatā s, uz rokā m bildes nedod, ko tu gribē tu, lai viņ š tur redz? Tad (pē c nedē ļ as) beidzot viņ i man teica, lai uzkā pju 6. stā vā , iespē jams, mani sagaidī s ilgi gaidī tais otolaringologs. Pie norā dī tā kabineta bija daudz cilvē ku, visi sē dē ja pierakstā pie urologa. Kad jautā ju ā rstam, kā ar LOR? Man teica, ka LOR bū s rī t. Gā ju pie medmā sas noskaidrot, kā pē c tu mani bez rezultā tiem dzenā pa kabinetiem? Mā sa pasmē jā s un teica: “Ā rsts joko! Pirms pusdienā m viņ š ir LOR, pē c pusdienā m - urologs! Nā c rī t no rī ta. " Tā du profesiju kombinā ciju nebiju redzē jis. Kurā jomā š ī daktere ir lielā ka speciā liste, sevi nepā rbaudī ju un no konsultā cijas atteicos. No kupona cenā iekļ autajā m procedū rā m man izrakstī ja masā ž as, hidromasā ž as, fizioterapijas un zarnu procedū ras. Par meitenē m no fizikā lā s laboratorijas sū dzī bu nav, č akli! Cilvē ku ir daudz, bet viņ i vienmē r ir pieklā jī gi un draudzī gi. Ī paš s paldies sifona skaloš anas mā siņ ai, gudrai meitenei, kā arī hidromasā ž as mā siņ ai, viņ u sauc Ruslana (atvainojiet, es nezinu viņ as pilno vā rdu). Kabī nes vannas istabā visas jaunas, izremontē tas, vannas arī jaunas, BET mazas, t. i. ī ss. Protams, mē s esam miniatū ras meitenes, bet tā lu no ķ ī nieš u. Ja nolaidi plecus ū denī , tad kā jas turas ā rā , un ja kā jas, tad rumpis ā rā! ! ! Sanatorijā ir tikai viena parasta dziļ ā vanna un, protams, par papildus samaksu. Biju 2x uz “bezmaksas” masā ž u, izģ ē rbties un saģ ē rbties, lai 5 minū š u laikā tiktu iesmē rē ts ar krē mu, neredzu jē gu. Rezultā tā es nopirku masā ž u par 50 UAH 106. istabā un saņ ē mu kvalitatī vu ā rstē š anu. Par ko paldies masā ž as terapeitam Romā nam. Par papildus samaksu nopirku radona vannas. CavMinVod sanatorijā s jū su priekš ā atver 200 ml pudeli ar radonu un ielej vannā , Moldovā no jau atvē rtas pudeles ar caurspī dī gu š ķ idrumu (piedodiet manu neuzticī bu) ar š ļ irci izvelk 20 ml un rū pī gi sajauc vannā . Koncentrā cijā ir atš ķ irī ba!...
. Ē dinā š ana sanatorijā tiek pasū tī ta, izņ emot svē tdienas. Svē tdienā s ē damistabā tiek izlikts viss, kas nedē ļ ā nav ē sts. Ja dodaties ekskursijā un izlaiž at ē dienreizes, tad sausā s devas jums nepienā kas. . . Nekad nepasū tiet suflē , kotletes un citus produktus, kas gatavoti no maltas gaļ as vai zivs, tas nav ē dams. Uzlabotu uzturu raksturo ž ā vē tu augļ u, ž ā vē tu plū mju un daudzveidī gā ku konditorejas izstrā dā jumu klā tbū tne. Pā rē jais viss no viena katla. Daž i ieradā s š ajā sanatorijā , lai zaudē tu svaru, mums nebija tā du problē mu...
Atpū tas organizē š ana sanatorijā praktiski nenotiek, dejas un kino - un tie par papildus samaksu. maksa pat par savā m sanatorijā m. 2 nedē ļ u atpū tai bija viens Afganistā nas karavī ru koncerts (arī par maksu) un lekcija “Ū dens mū su dzī vē ”. Vienkā rš i nav karaoke vecā kiem cilvē kiem, nav tematisko vakaru. Vakarā pilsē tā var nokļ ū t tikai ar taksometru, vai arī riskē t ar kā jā m salauzt kā jas uz bedrē m un piķ a tumsa. Man patika spa, tī rs, skaists, ē rts! ! ! Un arī Ļ OTI, Ļ OTI, Ļ OTI patika deju nodarbī bas pie Igora. Viņ a nodarbī bā s tika saņ emts daudz pozitī va, enerģ ijas un prasmju. (Un pilnī gi bez maksas). Ja nav iespē ju, es ieteiktu apmeklē t š ī s nodarbī bas, lai tikai redzē tu kā viņ š kustas un izbaudī tu vienkā rš i komunicē t ar asprā tī gu, jautru un interesantu cilvē ku!!! !
Nu, kaut kas lī dzī gs š im. . . Paldies, ka izlasī ji lī dz galam
Parādīt vairāk »


iemiesojums irinakarpova
Sveiki, man ir akmeņi un smiltis nierēs, apsveru variantu http://san-moldova.com.ua/ Man patika pakalpojumu daudzveidība un SPA. Un vēl gribēju pajautāt par sūkņu telpu, vai tā ir tuvu?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums 1084460
Ēdam kā ģimene ar bērnu. Katram ir jābūt savai ārstēšanai. Es gribētu dzīvot tuvāk sanatorijai Moldova.
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums tata1961
ja kupons ir arodbiedrība un vēlos piemaksāt par atsevišķu istabu vai par to, ka nebūtu koplietošanas
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums barri
Ko jūs zināt par sanatorijām Moldova, Shakhtar, Dnipro.Izmaksas, ēdināšana, naktsmītne, vieta? Ko izvēlēties krīzes situācijā?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Санаторный комплекс «Молдова» расположен на живописной юго-восточной окраине курорта Трускавец, по соседству с водохранилищем и лесным массивом, в 3 минутах ходьбы от центрального бювета минеральных вод. Комплекс рассчитан на прием 350 отдыхающих. Здесь предлагаются услуги климатотерапии, спелеотерапии, пелоидотерапии и вертебрологии, лечение болезней желудочно-кишечного тракта с использованием минеральной воды, оздоровительная программа для опорно-двигательного аппарата. С 2016 года здесь функционирует собственный бювет местных минеральных вод.

Atrašanās vieta 2,5 км от ж/д вокзала Трускавца, 66 км до международного аэропорта Львова.
Viesnīcā

Крытый бассейн 20х10 м и глубиной от 1,30 до 1,60 м, обеденный зал на 350 мест, 3-х разовое питание, бесплатный Wi-fi в холле, аптека, отделение «Ощадбанка», интернет-клуб, кино-концертный зал, продовольственный и сувенирный магазины, часовня.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem Бассейн глубиной 0,6 м с водной горкой.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Спортивно-оздоровительный центр ’’Moldova Wellness & SPA’’, джакузи на 7 мест с 3 видами гидромассажа, мини-бассейн 42°C с солями Мертвого моря, библиотека, шашки и шахматы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Одно- и двухместные стандартные и улучшенные номера 14 и 18 м², двухкомнатные полулюксы 30 м² с балконом, двухкомнатные люксы 45 м² с балконом, двухкомнатные апартаменты 55 м² с ванной, душевой кабиной и балконом.

Istabās

Телевизор, холодильник, электрочайник (кроме одноместных), зеркало, утюг и гладильная доска (кроме одноместных), ванная комната с душем или ванной, биде (не во всех номерах), балкон (не во всех номерах).

Adrese ул. Городище 12, г. Трускавец, Львовская обл, Украина, 82200
Tālruņi: +38 (03247) 5 53 74, +38 096 826 01 31
Tīmekļa vietne: Moldova Resort & SPA
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.