Mirotel Resort & Spa 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 9.110
№4 viesnīcas reitingā Truskaveca
9.4 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.8 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Truskavecas kūrortpilsētas vēsturiskajā centrā, ko savieno ar segtu celiņu ar medicīnas kompleksu Med-Palace.Vairāk →
аватар Slav1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mirotels… 90% no manis apmeklē tajā m viesnī cā m bija 5. Starp tiem pat 5 Emirā tos un Eiropā . Mani ir grū ti pā rsteigt, bet Mirotelam tas izdevā s. Un tā...No Kijevas nokļ ū t Truskavecā nav problē ma: nakts vilciens nozī mē aizmigt Kijevā un pamosties Truskavecā . … Tomēr ▾ Mirotels… 90% no manis apmeklē tajā m viesnī cā m bija 5. Starp tiem pat 5 Emirā tos un Eiropā . Mani ir grū ti pā rsteigt, bet Mirotelam tas izdevā s.
Un tā...No Kijevas nokļ ū t Truskavecā nav problē ma: nakts vilciens nozī mē aizmigt Kijevā un pamosties Truskavecā . No dzelzceļ a stacijas lī dz viesnī cai 5 minū š u gā jiens.
3 minū tes no viesnī cas lī dz parkam ar sū kņ u telpā m, apmē ram tikpat - lī dz vairā kiem suvenī ru veikaliem, kur var iegā dā ties ā das izstrā dā jumus, aitas vilnu un koku. Demokrā tiskas cenas. Piemē ram, ā das č ī bas ar aitas vilnu 80-90 UAH.
Bet kā ir ar paš u viesnī cu? Tā tad:
Numurs: numuri ir ļ oti plaš i ar lieliem balkoniem ar skatu uz pilsē tu.
Gultas veļ a un dvieļ i ir baltā ki par sniegu. Kvalitatī vas mē beles. Ir viesmī lī bas komplekts: kafija / tē ja. Vannas istaba ir nevainojami tī ra. Ko lai saka, kad pat tualetes papī ra gals bija ietī ts "stū rī " "kā labā kajos Londonas un Parī zes namos". Daudzas viesnī cas grē ko, ka ar internetu visiem nepietiek. Mirotel š ī s problē mas nav - internets vienkā rš i lido, un visur.
SPA: Esmu cilvē ks, kuram ļ oti patī k SPA, bet ļ oti niķ ī gs ir sabiedriskie baseini un pirtis. Bet š is Spa komplekss ir pati tī rī ba. No pirtī m: krievu, somu, ultravioleto un romieš u. Peldbaseini 2 istabā s, ir dž akuzi. Ū dens visur ir silts.
Ē dinā š ana: Mums bija tikai bufetes tipa brokastis. Bet, spriež ot pē c sortimenta, š ī s nav brokastis. . . Ir pusdienas! Viss izskatā s ļ oti jauki. Uz galdiem ir dzirkstoš i galda piederumi un svaigi ziedi janvā rī . Ņ emot vē rā , ka lielā kajai daļ ai apmeklē tā ju tiek veikta ā rstē š ana un attiecī gi diē ta, ē dienkartē nav nekā kaitī ga. Jū s varat viegli pieturē ties pie "ko lika ā rsts". Š ī ir mā ksla garš ī gi pagatavot veselī gu maltī ti, un Mirotel ir apguvis š o mā kslu lī dz pilnī bai.
Personā ls: Tas rets gadī jums, kad jū s viņ us neredzat, bet viņ u darbs ir redzams. Pareizi, tieš i tā tam arī jā bū t. Puiš i cenš as bū t neuzkrī toš i, bet tajā paš ā laikā ļ oti pieklā jī gi un pozitī vi noskaņ oti. Ir skaidrs, ka viņ i patieš ā m novē rtē savu darbu. Vienī gā problē ma viesnī cā ir viesi. Personā lam ir jā izsniedz piens par sava darba "kaitī gumu". Viņ iem ir tē rauda nervi.
Izklaide: Viesnī cā ir naktsklubs, velosipē du noma, skaistumkopš anas saloni, ā jurvē da. Ir joga, pilates un ū dens aerobika - 1 nodarbī ba dienā bez maksas. Netā lu, suvenī ru veikalos, ir tū risma aģ entū ra. Jū s varat doties ekskursijā ar Karpatu tramvaju un Berehoves termā lajā m pirtī m vai uz Ļ vovu. Un vē l daž as es precī zi neatceros.
Sū kņ u telpa. Pieejams uz vietas. Ū dens Sofija, Marija, Broņ islava, Naftusya daž ā das temperatū ras katrai gaumei. Bet labā k "kā ā rsts lika". Saskaņ ā ar MedPelas pakalpojumu cenrā di tie ir zemā ki nekā Kijevā . Piemē ram, ā rsta konsultā cijas (primā rā s) par 170 UAH. Kijevā tā das cenas jau sen nav.
Kopumā viesnī ca ir visu 5 zvaigž ņ u vē rta. Negribē jā s iet prom. Man izdevā s notievē t un uzlabot veselī bu, jū tos daudz labā k. Ja cilvē ks sastā v no 70% ū dens, vai labā k ir sastā vē t no 70% Naftusya?
P. S. : paldies Mirotel un Tupravda par konkursu, kurā man paveicā s uzvarē t š ajā brī niš ķ ī gajā atvaļ inā jumā . Tač u uzreiz jā saka, ka tas, ka biļ ete tika laimē ta, recenzijas objektivitā ti neietekmē ja. Ceru, ka bū s vē l š ā di konkursi. Galu galā Turpravda ir platforma, kurā viesnī cu ī paš nieki var satikt tū ristus no visas NVS, maksimā li koncentrē joties. Arī paldies tiem turpravdovtsy, kas balsoja par mani. Es atceros jū s ar pateicī bu visas savas uzturē š anā s laikā . Plusi jums karmā ))
Cienī jamie ceļ otā ji, ja esat izlasī juš i š o apskatu lī dz beigā m, es jums pastā stī š u vē l kaut ko. Viesnī cas reģ istratū rā atstā ju dā vanu, lai pē c š ī apskata izlasī š anas bū tu pirmais, kas tiks Truskavecā . Parole balvas saņ emš anai TURPRAVDA. Dā vana ļ oti aktuā la tiem, kas atpū š as Truskavecā .
Lū gums dā vanas saņ ē mē jam ir jā atsakā s š eit (lai citi nejautā tu vē lā k)
хол номер Медпелас Медпелас ванна бани бювет джакузи
аватар yuranem
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca visā dā ziņ ā ir lieliska: telpas ir vienkā rš i forš as, istabā s ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Ir internets. Gulta ir balta. Spilveni ir ē rti. Tuvumā atrodas visi medicī nas pakalpojumi. Ļ oti eleganta spa zona. … Tomēr ▾ Viesnī ca visā dā ziņ ā ir lieliska:
telpas ir vienkā rš i forš as, istabā s ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Ir internets. Gulta ir balta. Spilveni ir ē rti.
Tuvumā atrodas visi medicī nas pakalpojumi.
Ļ oti eleganta spa zona.
Viesnī cas rajons nav kā Rixose, bet pietiekami.
Ē diens garš ī gs un kvalitatī vs.
Paskatoties uz atlaidē m martā - vienkā rš i krā š ņ i.
Bē rnu istaba ar skolotā ju.
аватар resortsua
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista arhitektū ras viesnī ca. Istabas vienkā rš i š ikas, viss svaigs, jauns, nevalkā ts. Apkā rt mū zikai. Kā rtī gs personā ls, kas neapgrū tina un netraucē . Lielisks rotaļ u laukums, bē rnu istaba. Vienkā rš i š iks. … Tomēr ▾ Skaista arhitektū ras viesnī ca.
Istabas vienkā rš i š ikas, viss svaigs, jauns, nevalkā ts.
Apkā rt mū zikai.
Kā rtī gs personā ls, kas neapgrū tina un netraucē .
Lielisks rotaļ u laukums, bē rnu istaba.
Vienkā rš i š iks.
Bet ā rstē š ana nepavisam nav ē rta - Med pilī . Lai gan ir pā reja - bet Med pilī rindas ir uz katra soļ a. Izmantojot š ā du pakalpojumu, tas ir trū kums (ja dodaties, tas tiek apstrā dā ts).
Turklā t spa zonas izmantoš ana ir iekļ auta cenā .
Laikam Truskavecas "zelta fonds"!
аватар rinald58
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba atraš anā s vieta, ā tra reģ istrē š anā s, mā jī gi un ē rti numuri, bet slikta skaņ as izolā cija. Lielisks WiFi. Ē diens un daudzveidī ga ē dienkarte ir neslavē jama, respekts š efpavā ram! Lieliska spa baseina trenaž ieru zā le. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, ā tra reģ istrē š anā s, mā jī gi un ē rti numuri, bet slikta skaņ as izolā cija. Lielisks WiFi. Ē diens un daudzveidī ga ē dienkarte ir neslavē jama, respekts š efpavā ram! Lieliska spa baseina trenaž ieru zā le. Lielisks medicī nas centrs Med-Palace. Med-Palace darbinieki ir augš ā , mans apbrī ns un cieņ a Shvets M M ir pā rsteidzoš a un unikā la sieviete. Iesaku un iesaku. Jā , tas ir dā rgi, bet tas ir tā vē rts!
аватар truth
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca Truskavecas centrā . Daž as minū tes, un jū s esat centrā lajā laukumā , kur atrodas tirgus, netā lu no centrā lā s sū kņ u telpas un parka. Ir bezmaksas autostā vvieta. Lieliski, ē rti numuriņ i. Ir wifi. Lielisks serviss. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca Truskavecas centrā . Daž as minū tes, un jū s esat centrā lajā laukumā , kur atrodas tirgus, netā lu no centrā lā s sū kņ u telpas un parka. Ir bezmaksas autostā vvieta.
Lieliski, ē rti numuriņ i. Ir wifi. Lielisks serviss. Brokastis ir iekļ autas cenā un piedā vā plaš u ē dienu izvē li visā m gaumē m. Ir iespē ja iegā dā ties kompleksu diē tu.
Viesnī cā ir moderns medicī nas komplekss ar milzī gu procedū ru un izmeklē jumu komplektu.
Ir arī spa zona – liela, 25 m, peldbaseins un bē rnu baseins. Pirts zonā ir daž ā das saunas un dž akuzi baseini.
Ļ oti jauks personā ls.
Pirmais atvaļ inā jums bez piezī mē m!
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, vē l pavisam jauns, eiropeisks interjers, (ī paš i patī kami, ka tas viss ir mū su ukraiņ u dizaineru darbs). Atrodas paš ā centrā . Liels pluss ir Med-Palace diagnostikas un ā rstniecī bas centrs, kas ar viesnī cu savienots ar segtu celiņ u. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, vē l pavisam jauns, eiropeisks interjers, (ī paš i patī kami, ka tas viss ir mū su ukraiņ u dizaineru darbs). Atrodas paš ā centrā . Liels pluss ir Med-Palace diagnostikas un ā rstniecī bas centrs, kas ar viesnī cu savienots ar segtu celiņ u. Bē rnu rotaļ u laukums un izklaides programmas. Un pieauguš ajiem modī ga ballī te naktsklubā (klubu var apmeklē t ikviens, meitenes bez maksas).
аватар MinamiG
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atraš anā s vieta ir praktiski paš ā Truskavecas centrā , netā lu no minerā lū dens avota "Naftusya". Viss viesnī cas interjers priecē ar dizainu, apdari, izsmalcinā tu gaumi. Augsts aprī kojums ar modernā m tehnoloģ ijā m rada visus apstā kļ us ē rtai atpū tai un atpū tai. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir praktiski paš ā Truskavecas centrā , netā lu no minerā lū dens avota "Naftusya". Viss viesnī cas interjers priecē ar dizainu, apdari, izsmalcinā tu gaumi. Augsts aprī kojums ar modernā m tehnoloģ ijā m rada visus apstā kļ us ē rtai atpū tai un atpū tai. Istabas ir iekā rtotas mū sdienī gā stilā , plaš as, gaiš as, ē rtas skaistas mē beles, ir viss nepiecieš amais. Viena no galvenajā m viesnī cas priekš rocī bā m ir diagnostikas un ā rstē š anas centrs "Med-Palace". Viesnī ca ir savienota ar segtu celiņ u ar medicī nas kompleksu. Lielisks SPA, baseins, trenaž ieru zā le.
Bē rniem ir visi nosacī jumi: aukļ u pakalpojumi, bē rnu istaba, rotaļ u laukums uz ielas, ratiņ u pieejamī ba vestibilā un augstie krē sliņ i bē rnu ē dinā š anai vispā rē jā restorā nā .
Š ī ir viesnī ca tiem, kam patī k ē rtī bas, funkcionalitā te, elegance un komforts.
Номер стандарт
аватар zkasjn2012
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Oksana, Kijeva Tikko ierados no Mirotel! Es nevaru vā rdos aprakstī t savu sajū smu! Neticami! Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija interjers, stilī gs, moderns, viegls, bez liekas pā rmē rī bas patosa, tieš ā m eiropeisks. Virtuve ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Garš ī gi, daudz: ) daž ā di! Ī paš i Belini (9. … Tomēr ▾ Oksana, Kijeva
Tikko ierados no Mirotel! Es nevaru vā rdos aprakstī t savu sajū smu! Neticami! Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija interjers, stilī gs, moderns, viegls, bez liekas pā rmē rī bas patosa, tieš ā m eiropeisks. Virtuve ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Garš ī gi, daudz: ) daž ā di! Ī paš i Belini (9. stā vs), kur pavadī jā m visas vakara pulcē š anā s ar draugiem. Baseins liels, gaiš s, ū dens pietiekami silts, ir vieta bē rniem. Atpū tā mies All Inclusive, jau pirmajā dienā pē c ā rsta konsultā cijas mums ar vī ru tika nodroš inā ts visu nepiecieš amo procedū ru grafiks un visu atvaļ inā juma laiku ne reizi nesagaidī jā m savu kā rtu - viss bija pē c grafika! Izbraucot, kad mums izsniedza rē ķ inu par apmaksu, sā kumā domā ju - kļ ū da aprē ķ inos par izmitinā š anu, bet nē , izrā dā s, ka viesnī cā notiek akcija, bē rni uzturas jebkurā no numuru kategorijā m bez maksas! Jauki : )
Vasaras beigā s noteikti atbraukš u ar draudzeni un bē rniem vē lreiz! Numurs jau ir rezervē ts!
Paldies Mirotel par patī kamā m emocijā m! Gaidī sim jū s augustā !
аватар Ev.mart2011
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m Mirotelā.10 dienas maija brī vdienā s. Plusi: 1) lielas istabas (standarta), salī dzinot ar Ž enē vu un Rixos. 2) tuvums apakš ē jai sū kņ u telpai. Ir vē rts atzī mē t, ka viesnī cai ir sava sū kņ u telpa, bet ū dens, tā pat kā Rixos, atš ķ irī bā no pilsē tas sū kņ u telpā m tiek atš ķ aidī ts. … Tomēr ▾ Bijā m Mirotelā.10 dienas maija brī vdienā s.
Plusi: 1) lielas istabas (standarta), salī dzinot ar Ž enē vu un Rixos. 2) tuvums apakš ē jai sū kņ u telpai. Ir vē rts atzī mē t, ka viesnī cai ir sava sū kņ u telpa, bet ū dens, tā pat kā Rixos, atš ķ irī bā no pilsē tas sū kņ u telpā m tiek atš ķ aidī ts. 3) bē rnu ratiņ u klā tbū tne vestibilā un augstie krē sli bē rnu ē dinā š anai vispā rē jā restorā nā . 4) brī niš ķ ī gs Bellini restorā ns 9. stā vā : lielisks skatu laukums pilsē tā un lieliska virtuve. 5) jauks liels balkons ar mini dī vā nu (ļ oti ē rts smē ķ ē tā jiem).
Mī nusi: 1) absolū ti vienmuļ š ē dienu sortiments gan brokastī s, gan pusdienā s ar vakariņ ā m pē c zviedru lī nijas. Kā du dienu daž i ē dieni nebija svaigi. Pā ris reizes paē dā m pusdienas un vakariņ as, tad devā mies uz citiem pilsē tas restorā niem, virtuve laba. 2) vispā rē jā restorā nā galdu tī rī š ana nebija izdomā ta: kamē r tu ē d, tev atņ em tukš us š ķ ī vjus, kamē r tukš ie galdi ir ar netī riem traukiem.
Tā dē jā di, ierodoties restorā nā , biež i vien nav kur apsē sties - daudzi galdi ir aizņ emti, bet brī vie galdi ir piepildī ti ar netī riem traukiem. Nā cā s piezvanī t viesmī lim, lai notī ra brī vo galdu. 3) viesnī cas rotaļ u laukumā ir skaļ runis, kas ieslē dzas 9 no rī ta ar kaut kā du melodiju. Respektī vi, ja es gribu no rī tiem ilgā k pagulē t, tad pulksten 9 š ī mū zika mani vienalga modinā s, jo durvis uz balkonu pastā vī gi ir vaļ ā . 4) dienesta meitenes darbinieki un medmā sas medicī nas pilī , neviena nesamulsinā ti, atklā ti sakot, uzmet acis, turklā t pat tad, ja tajā brī dī atrodaties blakus savam vī ram.
Atseviš ķ s ieteikums tiem, kas plā no atpū sties bez bē rniem: izvē lieties istabu ar logiem pretī rotaļ u laukumam, jo.
ir daudz atpū tnieku ar bē rniem, visi ir no rī ta lī dz vē lam vakaram, un š ķ iet, ka viņ i nekur nav izgā juš i no mā jā m : )) Ļ oti iesaku arī savā kt visus č ekus, kas jums tiek izsniegti uz kartes, un pirms doš anā s prom visu parē ķ iniet paš i, turklā t pa ruporiem : izmitinā š ana, ē dinā š ana, procedū ras utt. , jo gala rē ķ ini (izraidot) ir absolū ti nekonkrē ti.

Atzī mē š anas vē rta ir lieliskā.9. maija Uzvaras dienas svinī bu organizā cija: lauka virtuve ar gardu putru un citiem ē dieniem, karavī ru formā s tē rpti animatori, š autuve, kara gadu mū zika.
аватар Ptasya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labs dienas laiks! Š eit esam atgriezuš ies no brī niš ķ ī gā s nedē ļ as nogales Truskavecā . Lai gan laikapstā kļ i visā dā ziņ ā neļ ā va mums to izdarī t, mē s tomē r nonā cā m Mirotelā . … Tomēr ▾ Labs dienas laiks! Š eit esam atgriezuš ies no brī niš ķ ī gā s nedē ļ as nogales Truskavecā . Lai gan laikapstā kļ i visā dā ziņ ā neļ ā va mums to izdarī t, mē s tomē r nonā cā m Mirotelā .
Telpu rezervē jā m pa telefonu, paņ ē mā m standartu. Viņ i ņ ē ma vē rā visas mū su vē lmes, ielika gultiņ u. Dzī vojā m 5 stā vā , istabiņ a super, plaš a, gaiš a, ē rtas skaistas mē beles, viss nepiecieš amais ir. Plaš s balkons ar soliņ u. Ja salī dzinā m, tad Rixos standarta cipars ir uz pusi mazā ks.
Brokastis bija iekļ autas cenā , par pusdienā m un vakariņ ā m bija jā piemaksā attiecī gi 160 un 140 UAH. Ē diens zviedru lī nija, daudzveidī gs, garš ī gs, ir ē dieni katrai gaumei. Man tur pat bija 10 mē neš us vecs mazulis. Vienu dienu ē dā m no zviedru lī nijas, bet vienu dienu pasū tī jā m no ē dienkartes. Ļ aujiet man pateikt, ka cenas ir augstas. Eiropas virtuves ē dieni, ir ukraiņ u ē dienu sadaļ a. Ē dienkarte nav ī paš i daudzveidī ga. Mani pā rsteidza porcijas. Borš a porcija ir 300 grami! , es un divi mazi bē rni apē du porciju vistas zupas. Tā pē c, ja vē laties daž ā dī bu, labā k izvē lē ties zviedru lī niju, ja vē laties kaut ko neparastu, varat pasū tī t no ē dienkartes. Piemē ram, ļ oti garš ī gs bija risoto ar karmelizē tiem burkā niem no ē dienkartes. Un cepts ķ irbis ar kanē ļ a un medus mē rci pē c zviedru lī nijas vispā r ir neslavē jams. Kopumā es vē los atzī mē t restorā na darbiniekus, liels paldies.
Man patika viesnī cas baseins, ī paš i bē rnus iepriecinā ja bē rnu baseins, ū dens tajā bija 33C. Medicī nas pilī ir arī spa centrs, tač u tas nav paredzē ts ģ imenē m ar bē rniem. Daudz cilvē ku ielaiž no citā m villā m, ir daudz pirts, baseinā ļ oti smarž o pē c hlora. Pieauguš ajiem ir ko darī t, bē rniem nav vietas.
Svē tdien zā lē notika Masļ eņ icas svē tki, visi tika cienā ti ar pankū kā m un daž ā diem labumiem, bija spē les bē rniem. Patiesī bā bē rniem ir daudz ko darī t. Skaists rotaļ u laukums, ir bē rnu klubs ar pasniedzē jiem.
Ir kaut kas arī jaunieš iem. Ir vairā ki bā ri un naktsklubs.
Vienī gais negatī vais, ko redzē jā m nedē ļ as nogalē , ir sliktā telpu skaņ as izolā cija. Lī dz pusdiviem naktī bija dzirdama naktskluba mū zika, vienmuļ a dū koņ a. Jū s varat dzirdē t, kā kalpones gaitenī stumj ratus ar saviem krā jumiem. Lai gan, ja jū s pavadā t aktī vu dienu, nekas neliedz jums gulē t.
Vē los atzī mē t, ka nedē ļ as nogales tū rei saņ ē mā m 20% atlaidi. Sī kums, bet jauki. Plā nojam atkal atgriezt talu, kad kļ ū s siltā ks.
Это малая часть номера Детский бассейн


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums salescoor
‹ Viesnīca Mirotel Resort & Spa 5*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Отель расположен в историческом центре курортного города Трускавец, соединен крытым переходом с медицинским комплексом Мед-Палас.

Atrašanās vieta 3 мин пешком до центральной площади.
Viesnīcā

Рестораны и бары: Lobby Lounge, L’escale Restaurant&Bar на 200 мест, Insomnia Lounge&Night Club, панорамный Bellini’s Piano Bar&Grill c открытой террасой, бювет минеральных вод с 4-мя источниками, крытый бассейн (25 м), служба консьержа, обслуживание номеров, охраняемая парковка. WI-FI в специально отведенных местах, конференц/банкетный зал Renaissance на более, чем 120 мест и комната для переговоров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская Аква-зона, детская комната 114 м.кв. для детей от 5 до 11 лет, детская комната 75 м.кв. для детей от 2 до 4 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Развлекательный центр на 250 мест (караоке, стрип-бар), солярий на террасе (100 кв.м.), СПА-программы, экскурсионные программы, бальнеотерапия. Центр диагностики и лечения «Мед-Палас» (возможность проведения около 350 видов диагностики: УЗИ, эндоскопия, рентген, литотрипсия, лабораторные исследования). В СПА-центре: два бассейна (12х4м и 8х6х9м), с температурой воды 25-27, две ванны-джакузи, тренажерный зал, солярий, фито-бар и 4 вида саун (инфракрасная и финская, римская парная, русская баня).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

184 номера: 166 Стандарт, 16 Люкс, 1 Президентский люкс, 1 Miracle Suite.

Istabās

Кондиционер, телефон, IP-TV, мини-бар, фен, мини-парфюмерия, полотенце, халат, тапочки.

Adrese 82200 Трускавец, площадь Кобзаря 1
Tālruņi: +380 (3247) 641 70
+380 (3247) 641 73
+380 (3247) 641 71 факс
Tīmekļa vietne: Mirotel Resort & Spa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.