Mariot Medikal Tsentr 4*– Atsauksmes

54
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Truskaveca
8.3 Numurs
8.8 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Truskavecas centrā. Minerālu avots un parks atrodas 200 metru attālumā no viesnīcas. No šejienes jūs varat viegli piekļūt vietējām apskates vietām. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš vēlas uzlabot savu veselību un atpūsties prom no lielpilsētas kņadas.Vairāk →
аватар coocooc08
Viesnī ca nav paredzē ta cilvē kiem, kuri ierodas ā rstē ties, š eit nevar bū t ne runas par kā du medicī nas centru. Darbiniekus neinteresē jū su veselī bas problē mas, un ē damistabā viņ i nezina par pareizu uzturu. Labā kajā gadī jumā jū s dzersiet viņ u zā ļ u tē ju no aptiekas un pē c tam katru otro reizi, jo visiem pastā vī gi nepietiek. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav paredzē ta cilvē kiem, kuri ierodas ā rstē ties, š eit nevar bū t ne runas par kā du medicī nas centru. Darbiniekus neinteresē jū su veselī bas problē mas, un ē damistabā viņ i nezina par pareizu uzturu. Labā kajā gadī jumā jū s dzersiet viņ u zā ļ u tē ju no aptiekas un pē c tam katru otro reizi, jo visiem pastā vī gi nepietiek. Vadī tā ji ir augstprā tī gi un nedraudzī gi. Viņ i var bū t rupji, ja jums ir kā das vē lmes vai rī kojas pretē ji. Viņ i strā dā arī piespiedu kā rtā , kad ierodas rež isors un personī gi viņ us kontrolē , bet arī viņ i viņ u neciena. Cilvē kiem ar veselī bas problē mā m labā k doties uz parastu sanatoriju, bet atpū tniekiem labā k izvē lē ties labu villu vai viesnī cu, kur cena bū s atbilstoš a kvalitā tei.
аватар tr.ilono4ka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca, kurā tieš ā m vē laties atgriezties! Patī kams iespaids par viesnī cas personā lu radā s pa ceļ am, jo ​ ​ pret mums izturē jā s kā pret izcilā kajiem viesiem! Reģ istratū ras darbinieki izpildī ja visas mū su prasī bas un vē lmes. … Tomēr ▾ Viesnī ca, kurā tieš ā m vē laties atgriezties! Patī kams iespaids par viesnī cas personā lu radā s pa ceļ am, jo ​ ​ pret mums izturē jā s kā pret izcilā kajiem viesiem! Reģ istratū ras darbinieki izpildī ja visas mū su prasī bas un vē lmes. "Junior suite" numurs Pā rsteidza tā izmē rs, tī rī ba, internets nepā rtraukti strā dā . Patika, ka ir virtuvī te, kas aprī kota ar paš u nepiecieš amā ko. Kā arī medicī nas darbinieki, ja nevē laties stā vē t rindā , pa telefonu informē t, ka tagad varu brī vi iziet procedū ru. Ā rsts, kurš mani apskatī ja - Prokhna IP - profesionā lis savā jomā ! Viņ a tieš ā m iesaka tikai paš as nepiecieš amā kā s procedū ras, nevis, kā parasti, dā rgā kā s. Restorā ns gatavo garš ī gi, ir iespē ja izvē lē ties ē dienus no ē dienkartes. Kopumā mī nusus neatradā m, ejam otrreiz, cerot, ka viss bū s vienā lī menī !
аватар re5118
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liels paldies par brī niš ķ ī go brī vdienu. Mē s jū s apmeklē jā m pirmo reizi, un esam ļ oti pā rsteigti par tik augsto pakalpojumu kvalitā ti. Jums ir ļ oti silta, mā jī ga atmosfē ra. Personā ls ir draudzī gs, pacietī gs un neuzbā zī gs. … Tomēr ▾ Liels paldies par brī niš ķ ī go brī vdienu. Mē s jū s apmeklē jā m pirmo reizi, un esam ļ oti pā rsteigti par tik augsto pakalpojumu kvalitā ti. Jums ir ļ oti silta, mā jī ga atmosfē ra. Personā ls ir draudzī gs, pacietī gs un neuzbā zī gs. Ī paš u paldies vē los teikt labajā m fejā m reģ istratū rā : Nataš ai, Danijai un Alenai, kā arī dakterei Irinai. Tagad tikai jums.
аватар anrum77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē , un tā nav kļ ū dī jusies. Viss ir kā ir: draudzī gs, izpalī dzī gs personā ls, regulā ra uzkopš ana un veļ as maiņ a, 5 minū tes lī dz sū kņ u telpai, pats pilsē tas centrs, bet tajā paš ā laikā diezgan kluss un ē rts, kvalificē ts ā rsts un lieliski masieri. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē , un tā nav kļ ū dī jusies. Viss ir kā ir: draudzī gs, izpalī dzī gs personā ls, regulā ra uzkopš ana un veļ as maiņ a, 5 minū tes lī dz sū kņ u telpai, pats pilsē tas centrs, bet tajā paš ā laikā diezgan kluss un ē rts, kvalificē ts ā rsts un lieliski masieri. Un ne mazā k svarī gi - pieņ emama cena: 5 personā m (3 pieauguš ie + 2 bē rni) 2 istabu suite numurs ar divā m tualetē m - 60 dolā ri dienā . Protams, salī dzinot ar lielajā m sanatorijā m, nav tik milzī gs procedū ru saraksts (nav peldbaseina, speleoterapijas, ozona terapijas, diagnostikas centra u. c. ), bet tuvumā ir arī citas sanatorijas, kur pē c vē lē š anā s var var izmeklē t, ā rstē ties un peldē ties vē sā spa centrā . Un salī dzinoš i veseliem cilvē kiem, kuri vē las atpū sties un uzlabot savu veselī bu, sanatorijas pakalpojumu saraksts ir pilnī gi pietiekams. Vienī gais - nekavē joties pierakstieties uz procedū rā m uz visu uzturē š anā s laiku (lai izvē lē tos sev ē rtā ko laiku)
аватар orlyuk.tl
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir mana piektā reize, kad palieku š ajā viesnī cā . Atraš anā s vieta brī niš ķ ī ga - ļ oti tuvu sū kņ u telpai un tajā paš ā laikā klusā , mā jī gā vietā . Man ļ oti patika viss jau no pirmā s reizes - draudzī gs personā ls, mā jī ga atmosfē ra, garš ī gs, diē tisks ē diens, tī rī ba, tū lī tē ja atbilde uz jebkuru pieprasī jumu vai komentā ru. … Tomēr ▾ Š ī ir mana piektā reize, kad palieku š ajā viesnī cā . Atraš anā s vieta brī niš ķ ī ga - ļ oti tuvu sū kņ u telpai un tajā paš ā laikā klusā , mā jī gā vietā . Man ļ oti patika viss jau no pirmā s reizes - draudzī gs personā ls, mā jī ga atmosfē ra, garš ī gs, diē tisks ē diens, tī rī ba, tū lī tē ja atbilde uz jebkuru pieprasī jumu vai komentā ru.
Apmeklē ju 4 reizes ar draugu.
Š oreiz atbraucu ar meitu un draugu (meita no Izraē las, draudzene no Polijas)
Un mē s nokļ uvā m nepatikš anā s! Otrajā dienā pē c ieraš anā s mana meita salauza kā ju!
Tas arī viss, viss personā ls ar viesnī cas direktoru priekš galā darī ja visu iespē jamo, lai mū su atvaļ inā jums (ņ emot vē rā mū su situā ciju) netiktu pā rtraukts, bet gan notika un pagā ja pilnī bā un brī niš ķ ī gi !! !
Liels paldies visiem - direktorei Ivannai Vasiļ jevnai, reģ istratū rā esoš ajā m meitenē m, dakterē m Irinai Leonidovnai, Maryanai, Gaļ inai, Innai, Oļ egam, pavā riem, viesmī lē m, istabenē m, Vasilam Vasiļ jevič am un visiem pā rē jiem darbiniekiem, ar kuriem es nesaņ ē mu ir laiks satikties - par to, ka ne tikai apzinī gi pildī jā t savus funkcionā los pienā kumus, bet arī laipni, labi cilvē ki !! !
Mums ar tevi bija labi! Mē s ceram jū s apmeklē t vē lreiz! Un tu tā turpinā t! ! !
аватар nichikinda
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s pirmo reizi atpū tā mies Truskavecā , un viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m š ajā vietnē . Mū s sagaidī ja autoostā , uzreiz iekā rtojā mies, lai gan ieradā mies pā ris stundas ā trā k, uzdā vinā jā m suvenī rus, viss ļ oti draudzī gi un laipni, uzņ emš ana kopumā ļ oti smaidī ga un jaukas meitenes. … Tomēr ▾ Mē s pirmo reizi atpū tā mies Truskavecā , un viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m š ajā vietnē . Mū s sagaidī ja autoostā , uzreiz iekā rtojā mies, lai gan ieradā mies pā ris stundas ā trā k, uzdā vinā jā m suvenī rus, viss ļ oti draudzī gi un laipni, uzņ emš ana kopumā ļ oti smaidī ga un jaukas meitenes. Ē diens bā rā labs, porcijas lielas un izvē le ir. Atpū tā mies ar bē rnu junior suite, istabiņ a liela, ļ oti ē rta, ir viss nepiecieš amais un vē l vairā k)) Kondicionieris, TV ar virkni kanā lu, seifs, ledusskapis, lieliska vannas istaba. Tī rī š ana un veļ as maiņ a katru rī tu, veļ as mazgā š ana par nelielu samaksu, personā ls lielisks, daktere ar katru ģ imenes locekli sazinā jā s ilgi un rū pī gi, un, lai arī procedū ras neveicā m, dzirdē jā m daudz noderī ga. Viesnī cas teritorija maza, bet zaļ a un kopta. . . vispā r viss bija tik labi, ka negribē jā s braukt prom! Bija patī kami arī saņ emt dā vanā apsveikumus un š ampanieš a pudeli savā draugā )
Mariot, liels paldies par mū su brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu un milzī go lū gumu, nemainiet, tas ir tā ds retums, kad viesnī cā pilnī gi viss iepriecina! ! !
аватар ihor.olha.vynnyk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Katra viesnī cas darbinieka uzmanī ba, prasmes un vē lmes ir radī juš i ideā lus apstā kļ us atpū tai, kā arī viss gardais ē diens padarī ja mū su 2 nedē ļ u uzturē š anos ā rkā rtī gi komfortablu. Sirsnī gs paldies komandai! Veselī bu, veiksmi un labklā jī bu! Tā turpini!. … Tomēr ▾ Katra viesnī cas darbinieka uzmanī ba, prasmes un vē lmes ir radī juš i ideā lus apstā kļ us atpū tai, kā arī viss gardais ē diens padarī ja mū su 2 nedē ļ u uzturē š anos ā rkā rtī gi komfortablu.
Sirsnī gs paldies komandai! Veselī bu, veiksmi un labklā jī bu! Tā turpini!
аватар n.ivanova.f
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es nevaru nepadalī ties par viesnī cu Marriott Medical Center. Atraš anā s vieta. Brī niš ķ ī gs komplekss ar visu nepiecieš amo atpū tai un atveseļ oš anai. Draudzī gs un viesmī lī gs personā ls sveicina jū s reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Es nevaru nepadalī ties par viesnī cu Marriott Medical Center.
Atraš anā s vieta. Brī niš ķ ī gs komplekss ar visu nepiecieš amo atpū tai un atveseļ oš anai. Draudzī gs un viesmī lī gs personā ls sveicina jū s reģ istratū rā . Medicī nas darbinieki - pieklā jī gi un profesionā li savā darbā . Numuri ir ē rti un tī ri. Viss ir izdomā ts un izdarī ts viesu labā , un tas ir jauki. Ir lielisks restorā ns ar ļ oti uzmanī gu un viesmī lī gu personā lu. Ē dieni ir garš ī gi un ir izvē le. Pē c atveseļ oš anā s Marriott Medical Center viesnī cā es paņ ē mu lī dzi lielisku garastā vokli un pozitī vas zī lē š anas jū ru. Vē lamies apsveikt komandu ziemas brī vdienā s. Lai Jaunais gads un Ziemassvē tki nes jū su mā jā s veselī bu, mieru, labklā jī bu un siltumu. Ar cieņ u, Natā lija un Ivans, ASV.
аватар Fishka-88
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā nā kam treš o reizi! Man viss ļ oti patī k! Garš ī gs ē diens, istabu uzkopš ana, procedū ras vispā r super! Paldies visam personā lam par rū pē m un uzmanī bu, milzī gs sveiciens meitenē m Innoč kai, Marijai, Maryanai! Veselī ba jums un labklā jī ba! Ar cieņ u, Jū lija. … Tomēr ▾ Viesnī cā nā kam treš o reizi! Man viss ļ oti patī k! Garš ī gs ē diens, istabu uzkopš ana, procedū ras vispā r super! Paldies visam personā lam par rū pē m un uzmanī bu, milzī gs sveiciens meitenē m Innoč kai, Marijai, Maryanai! Veselī ba jums un labklā jī ba! Ar cieņ u, Jū lija.
аватар avter79
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Atpū ta ar ģ imeni jau 4 reizes, lieliska viesnī ca, garš ī gi ē dieni un ļ oti laba apkalpoš ana!! ! Iesaku visiem : -) … Tomēr ▾ Labdien! Atpū ta ar ģ imeni jau 4 reizes, lieliska viesnī ca, garš ī gi ē dieni un ļ oti laba apkalpoš ana!! !
Iesaku visiem : -)
Parādīt vairāk »


iemiesojums la.den.tern_gmail.com
elektriskie vadi, kas izraisa īssavienojumu
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums 0mhtr0pn
Mūsu tūristi plāno rezervēt naktsmītnes pie jums uz 3 nedēļām oktobrī (lidos no Sibīrijas). Vairākas dienas man nav izdevies iegūt informāciju par aptuvenajām ārstniecības kursa izmaksām vienam pieaugušajam (nieru problēmas). Izteicu jums un tūroperatoram lūgumu - klusums.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums kim257
Kā es varu rezervēt istabu septembrim?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums adminmariot
‹ Viesnīca Mariot Medikal Tsentr 4*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Отель расположен в центре Трускавца. В 200 метрах от гостиницы находится минеральный источник и парк. Отсюда можно легко добраться до местных достопримечательностей. Отель подойдет всем, кто хочет оздоровиться и отдохнуть вдали от шума и суеты большого города.

Atrašanās vieta Расстояние от гостиницы до автовокзала Трускавца составляет 1,5 км, до железнодорожного вокзала – 1 км, до аэропорта Львова – 79,5 км.
Pludmalē
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека.
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 31 комфортабельный номер.

Istabās

Кровать, прикроватные тумбочки, стол, шкаф, телевизор с кабельным телевидением, телефон, холодильник, мини-бар, ванная комната, халат, тапочки, фен, мини-парфюмерия. Не во всех номерах: кондиционер, сейф, мини-кухня, балкон.

Adrese ул. Роксоланы 6, г. Трускавец, Львовская область, 82200 Украина
Tālruņi: +38 (067) 674-33-47
Tīmekļa vietne: Mariot Medikal Tsentr
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).