Laba viesnīca, bet ar komentāriem

Rakstīts: 8 septembris 2012
Ceļošanas laiks: 13 — 25 augusts 2012
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Š ajā viesnī cā pavadī jā m divas nedē ļ as. Attiecī bā uz 3-ki viesnī ca ir ļ oti laba.
Patika:
- Atraš anā s vieta. Ļ oti tuvu apakš ē jā sū kņ u telpa 5-10 minū š u gā jiena attā lumā ; blakus 3 aptiekas; 10-15 minū tes no tirdzniecī bas centra "bufete"; 7 minū š u attā lumā no Med-Palace un tirgus.
- Cenas kvalitā te. Ļ oti labi dzī ves apstā kļ i par š o cenu.
- Labs un draudzī gs personā ls (bez mā kslī gi saspringtiem smaidiem) gan reģ istratū rā , gan starp mā sā m. Ja kas, tad Marusja veic labas kvalitā tes zemū dens duš as masā ž u. ))
- Bezmaksas Wi-Fi visos numuros, kabeļ televī zija.

- Videokameru (ceru, ka ne manekena) klā tbū tne, gaismas sensori un gludinā mie dē ļ i ar gludekļ iem uz grī dā m.
- Ekstrakta esamī ba vannas istabā un moskī tu rež ģ is uz loga.
- Ē rts matracis. Sapnis bija brī niš ķ ī gs.
- Skā bekļ a putas dod lielā glā zē kā alum + patī kamai garš ai pievieno "dā rza" sulu.
Nepatika:
- Ē dinā š ana restorā nā . Restorā nā pasū tī jā m gan kompleksā s brokastis-pusdienas, gan ē dienus, bet vienmē r izskatī jā s pē c ē dnī cas ē diena, garš o vienā di. jo un vajadzē tu + ē dienu izvē le lielā ka un cenas zemā kas.
- Rozetu izvietojums telpā . Piemē ram, kur nav galda. Ir 2 bezmaksas kontaktligzdas, viena vannas istabā un otra netā lu no tā lruņ a istabas otrā pusē . Tas ir š ausmī gi neē rti.
- Mantu ž ā vē tā ja atraš anā s vieta. Tas karā jas tieš i virs poda, t. i. ja vē laties sē dē t uz keramikas drauga, esiet gatavs, ka ķ ermeņ a augš daļ a bū s jū su izž ā vē tajos dvieļ os))
- Gultas veļ as maiņ a ik pē c 4 dienā m, peldmē teļ i netika mainī ti vispā r.
- Nav lifta, bagā ž as š veicars. . . Par durvju sargu klusē ju, jo tas ir 3 zvaigznes.
- Viesnī cas baltā s ā rdurvis, kas nepā rtraukti iestrē guš as, lai gan darbinieki centā s tā s labot.

- Š ī s ļ oti labā s viesnī cas galvenā problē ma ir ļ oti netī ri tvaika nosū cē ji, kas acī mredzot nekad nav tī rī ti un pilnī gi visur, sā kot no istabu vannas istabas lī dz pat nosū cē jiem restorā nā , lejā , kur ir tenisa galds, kur ir zemū dens duš a. darī ts utt + putekļ u klā tbū tne ar zirnekļ u tī kliem, kas ir un fizikā lā s terapijas telpā (uz griestiem), un uz kā pnē m (uz griestiem), restorā nā pie sienu stū riem, logiem un griestiem. To var redzē t pat no tā lienes.
PS: Lai mani neapsū dzē tu apmeloš anā , nofotografē ju visu š o tī mekli ar kapucē m un citā m lietā m. Ja nepiecieš ams, varu augš upielā dē t š os fotoattē lus savā pā rskatā .
Secinā jums: Viesnī ca cenas un kvalitā tes ziņ ā laba, godī gi 3 zvaigznes, iespē jams, Truskavecā tas ir labā kais variants par naudu, bet apkopē jas jā brauc. ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu