Lesnaia Pesnia 4*– Atsauksmes

28
Novērtējums 3.210
№46 viesnīcas reitingā Truskaveca
5.2 Numurs
4.9 apkalpošana
5.1 Tīrība
4.7 Uzturs
3.1 Infrastruktūra
Kūrorta apartamentu viesnīca ar savu lielu meža zonu netālu no Truskavecas centra.Vairāk →
аватар 7tochka
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Visu labo, ko var teikt par viesnī cu, izlī dzina vienī gā s š ausmas, kas ir blakus esoš ā katlu telpa, kas strā dā visu diennakti un bez filtriem. Acī mredzot viesnī cas ī paš nieki nezina, kas ir tiekš anā s. Logu atvē rt nav iespē jams, jo viss ir atkarī gs no atmosfē ras spiediena, mitruma un vē ja virziena, un ik mirkli var pilnī bā izbaudī t asos dū mus. … Tomēr ▾ Visu labo, ko var teikt par viesnī cu, izlī dzina vienī gā s š ausmas, kas ir blakus esoš ā katlu telpa, kas strā dā visu diennakti un bez filtriem. Acī mredzot viesnī cas ī paš nieki nezina, kas ir tiekš anā s. Logu atvē rt nav iespē jams, jo viss ir atkarī gs no atmosfē ras spiediena, mitruma un vē ja virziena, un ik mirkli var pilnī bā izbaudī t asos dū mus. Nav jē gas sazinā ties ar viesnī cas administratoriem.
Nekā dā veidā neiesaku š o viesnī cu, ī paš i cilvē kiem ar elpoš anas problē mā m (kā man).
котельня, яка працює цілодобово
аватар Olga706120
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Saimnieki ir pilnī bā zaudē juš i sirdsapziņ u pē c naudas! Briesmī gi viss! Sezonas laikā , janvā ra sā kumā , ieradā s daudz cilvē ku. Š im cilvē ku skaitam nav aprē ķ inā ts absolū ti viss: no restorā na ar baseinu lī dz liftam un ū denim. … Tomēr ▾ Saimnieki ir pilnī bā zaudē juš i sirdsapziņ u pē c naudas! Briesmī gi viss! Sezonas laikā , janvā ra sā kumā , ieradā s daudz cilvē ku. Š im cilvē ku skaitam nav aprē ķ inā ts absolū ti viss: no restorā na ar baseinu lī dz liftam un ū denim. Junior suite nebija ū dens, nebija aprē ķ inā ta sū kņ a jauda (! ). Solī ja, ka par masā ž ā m bū s iespē jams samaksā t, bet lī dz 6. janvā rim masieri ir atvaļ inā jumā - š ī ir sezona (! ). Lai nokļ ū tu restorā nā brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s, bija jā stā v rindā.20 minū tes – jā brauc. Mē s mē dzā m biež i nā kt uz "Mež a dziesmu", pē c š ī atvaļ inā juma mē s nekad nenā ksim, un es iesaku pilnī gi visiem - nezaudē jiet naudu, viņ i ir cienī gā ki par sanatorijā m, un tas diemž ē l beidzot ir beidzies.
аватар Elenaparfum
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā ar uzturē š anos š ajā viesnī cā bijā m apmierinā ti. Plusi: tī ras istabas, balta gulta. Dvieļ u maiņ a pastā vī gi, gultas maiņ a divas reizes nedē ļ ā . Istaba ir ļ oti liela. Viesnī cā ir tikpat silti kā numuriņ os. … Tomēr ▾ Kopumā ar uzturē š anos š ajā viesnī cā bijā m apmierinā ti.
Plusi: tī ras istabas, balta gulta. Dvieļ u maiņ a pastā vī gi, gultas maiņ a divas reizes nedē ļ ā . Istaba ir ļ oti liela. Viesnī cā ir tikpat silti kā numuriņ os. Visur viesnī cā ir dī vā ni un atzveltnes krē sli, pat netā lu no lifta)). Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Tū lī tē ji novē rš visas problē mas. Ē diens garš ī gs, var izvē lē ties no diē tiskā un nē . Daudz un daž ā das mē rces, ļ oti garš ī gas dē ļ kurā m nebija iespē jams notievē t)) garš ī ga kafija, ž ē l, ka tikai brokastī s. Bē rniem vienmē r ir graudaugi un zupas. Ē damistaba ir ļ oti tī ra, es neredzē ju nevienu plankumu, galdauti vienmē r tika mainī ti.
Visā viesnī cā ļ oti ē rta tualetes atraš anā s vieta, tā s ir visur)) trenaž ieru zā le ir liela, jauni simulatori. Arī bē rnu istaba ir liela, ir auklī te, kas ļ oti labi pieskata bē rnus un rū pē jas par viņ iem. Ī paš i gribu pieminē t Natā liju, ļ oti uzmanī ga! Pagalms aiz viesnī cas, tas ir vienkā rš i super. Mež s ir maģ isks, it ī paš i, ja snieg. Forš a caurule! Personā ls labs. Medicī nas centrs lī menī . Visur ir tī rs.
Mī nusi: neliels baseins spa zonā . Daudz balinā tā ju, sausina ā du, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Telpā s nav mitrā s tī rī š anas, tikai putekļ sū cē js. Tā lu no centra, it ī paš i, kad snigs, ceļ i netiek tī rī ti un kā pš ana kalnā ar bē rniem vispā r nav risinā jums. Bē rnu viņ i atstā ja bē rnu istabā , savukā rt paš i devā s uz sū kņ u istabu.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija rī ta reģ istrē š anā s, iekā rtojā mies 11:00, bet bez problē mā m. Viesnī cas numuri ir moderni. Ē diens š eit kopumā ir lielisks, un arī medicī niskā bā ze. Jautā jumu vispā r nebija. Personā ls pieklā jī gs, neko sliktu nevaru pateikt, mī nusu vienkā rš i nav. … Tomēr ▾ Mums bija rī ta reģ istrē š anā s, iekā rtojā mies 11:00, bet bez problē mā m. Viesnī cas numuri ir moderni. Ē diens š eit kopumā ir lielisks, un arī medicī niskā bā ze. Jautā jumu vispā r nebija. Personā ls pieklā jī gs, neko sliktu nevaru pateikt, mī nusu vienkā rš i nav. Pastaigas attā lumā no viesnī cas atrodas centrā lā sū kņ u telpa. Viņ iem ir sava sū kņ u telpa, bet ir arī centrā lā , lī dz turienei ir apmē ram 15 minū tes, un jū s vienkā rš i dodieties uz centru. Blakus veikali un mež s, sava mež a zona. Daudzi cilvē ki š eit dodas ar bē rniem, un viesnī cā ir rotaļ u istaba. Ir arī trenaž ieru zā le, spa un neliels baseins. Tieš ā m laba medicī nas bā ze, visur dodaties laicī gi.
аватар t.olga141216
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mums patika atraš anā s vieta, kā arī pastaigu zona. Mē s gā jā m ar bē rniem. Interjers un apkā rtne ir skaista un plaš a, ir kur pastaigā ties un pavadī t stundu. Gribē tos uzrakstī t ko citu jauku, ja ne ē dienu. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mums patika atraš anā s vieta, kā arī pastaigu zona. Mē s gā jā m ar bē rniem.
Interjers un apkā rtne ir skaista un plaš a, ir kur pastaigā ties un pavadī t stundu.
Gribē tos uzrakstī t ko citu jauku, ja ne ē dienu. Pirms ieraš anā s noskaidrojā m, vai ē diens viesnī cā ir diē tisks, jo mamma ir pē c operā cijas, un bē rni vē l mazi. Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka ē diens ir diē tisks. Jā , varbū t tvaicē tas zivis, bet tur pievienoto garš vielu daudzumu neuztvē ra pat vesels vē ders. Pē c divu dienu ē š anas bē rniem sā ka sā pē t vē deri un sā kā s caureja. Pē dē jā uzturē š anā s dienā viņ i restorā nā vispā r neko negribē ja ē st.
Pirmajā ieraš anā s dienā pamanī ju, ka skapī nav neviena pakaramā , lai gan tie tur ir tik ļ oti piestiprinā ti un man nav ne jausmas, kā tos no turienes izņ emt. Diemž ē l nedomā ju informē t administrā ciju.
Un tā , š odien aizejot, mana mā te tika apsū dzē ta knaģ a paņ emš anā , Tas ir smieklī gi!
Turklā t istabene ieņ ē ma istabu, kad neviena nebija. Viņ a man teica, lai eju uz administrā ciju. Un š eit tas ir, pat ne tajos 30 UAH. , un ka pie administrā cijas bija jauni apmeklē tā ji, un mamma apsū dz jebkura pakaramā zā dzī bā . Pastā sti man, kam vajadzī gs pakaramais par 30 UAH. kur istaba maksā vairā k par diviem tū kstoš iem dienā ? ! !
аватар olgadanko99
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar vī ru š ajā sanatorijā decembrī . Mums patika viss. Tī ras istabas, draudzī gs personā ls viesnī cā un medicī nas centrā . Labs ē diens bufetes veidā , diezgan labs klā sts. Bet, manuprā t, kū kas bufetē nemaz nebija atbilstoš as. … Tomēr ▾ Biju kopā ar vī ru š ajā sanatorijā decembrī . Mums patika viss. Tī ras istabas, draudzī gs personā ls viesnī cā un medicī nas centrā . Labs ē diens bufetes veidā , diezgan labs klā sts. Bet, manuprā t, kū kas bufetē nemaz nebija atbilstoš as. Tomē r sanatorijā cilvē ki ne tikai atpū š as, bet tiek ā rstē ti un lielā kā daļ a no stingras diē tas.
Вигляд з нашого номера. Рецепція Ресторан Наш номер
аватар countess
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ģ imene atpū tusies sanatorijā "Mež a dziesma" (mā te, tē vs un bē rns (5 gadi)). 1. Sanatorijas atraš anā s vieta. Atrodas pilsē tas nomalē , klusā rajonā , manuprā t. Viena kū rorta puse uz pilsē tu, bet otra uz mež u. Mež ā ir brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums bē rniem, kā arī bezmaksas trubiņ as kū rorta iemī tniekiem. … Tomēr ▾ Ģ imene atpū tusies sanatorijā "Mež a dziesma" (mā te, tē vs un bē rns (5 gadi)).
1. Sanatorijas atraš anā s vieta. Atrodas pilsē tas nomalē , klusā rajonā , manuprā t. Viena kū rorta puse uz pilsē tu, bet otra uz mež u. Mež ā ir brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums bē rniem, kā arī bezmaksas trubiņ as kū rorta iemī tniekiem. Ir pieejama arī velosipē du noma (š is pakalpojums ir maksas)
2. Ļ oti brī niš ķ ī gs ā rsts, terapeits, š ķ iet, ir Omeļ janovnas tē vs. Gudra, laipna, sirsnī ga, draudzī ga sieviete, kas palī dzē s, cik varē s! : ) (ja visi tā di bū tu, mū su ā rsti)
3. Teritorijā atrodas sū kņ u telpa
4. Draudzī gas, laipnas meitenes procedū ru jomā.
5. Tī rī tā ji. Viņ i, tā pat kā tā s "darba bites", strā dā agri un vē lu lī dz naktij, lai visur bū tu tī rī ba un kā rtī ba. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, kas bija patī kams pā rsteigums. Nav nepiecieš ams ņ emt lī dzi dvieļ us procedū rā m, kuras tur izsniedz. Sanatorija ir ļ oti tī ra!
6. Meitenes Honey Reception ir lieliski puiš i.
ja pē c stundas jums nav laika kaut ko iziet cauri, varat sazinā ties ar viņ iem un viņ i pielā gos grafiku (bet tas jā dara iepriekš , nevis pē c nokavē tā s procedū ras)
7. Bē rnu istaba. Bē rnu istaba ir SUPER! ! ! ! ! Draudzī gas meitenes-audzinā tā jas, kuras darba dienā s vada nodarbī bas ar bē rniem, uz kurā m bē rni veic daž ā dus darbus: aplikā cijas, zī mē š ana...Mans bē rns atnesa 3-4 darbus dienā un ļ oti gribē ja spē lē ties istabā ! Tā pē c meitenes-audzinā tā jas LIELS PALDIES! ! ! !!

Un tagad es pā rieš u pie NAV patī kamā!

1. Ē damistaba! Es nezinu, vai ir diē tas mā sa un kur brī nī ties galvenajam ā rstam? !!
stundu mū su uzturē š anā s laikā saindē jā s daudzi bē rni un pieauguš ie. Protams, neviens nevienam neatzī st ko, bet ir aizdomas! Tas ir ē diens. Minē š u piemē ru: Ja mums š odien uz frontona ir sarī vē ti svaigi burkā ni salā tiem, tad pē c 1-2 dienā m ē dienkartē ir burkā nu zupa, burkā nu kū ka.
Vairā kkā rt novē rojā m arī bildi, kad jau stā voš ajiem salā tiem tika pievienota jauna salā tu porcija un kā rtī gi samaisī ta.
Mans bē rns un vī rs visu nakti vemja, man bija tikai vē dersā pes un slikta dū š a. Dzirdē ju arī vecā ku sarunas rotaļ u istabā , ka ne tikai mans bē rns, bet arī citi bē rni vē ma, daž iem pat bija drudzis: ((
Kad viņ a pieteicā s reģ istratū rā , lai izsauc ā rstu vismaz bē rnam. tad saņ ē ma atbildi, ka viņ iem nav pediatra, kuru sauc tikai nepiecieš amī bas gadī jumā . Tad galu galā tika atrasts pediatrs un konsultē ts pa telefonu.
Galvenais ā rsts sā kotnē ji noliedza jebkā das aizdomas, ka vī russ atrodas sanatorijā , lī dz teicu, ka zinu, ka neesam pirmie! : ((
Rezultā tā mums tika kompensē ta 1 ā rstē š anas diena, jo slimī bas dē ļ netikā m uz procedū ru.
uz slimoš anas stundu sanatorijā netika veikti nekā di iespē jamie dezinfekcijas pasā kumi: ((slimi bē rni gan gā ja rotaļ u istabā , gan turpinā ja staigā t:
Ž ē l, ka tik brī niš ķ ī gā iestā dē nav laba un atbildī ga vadī tā ja! : ((
2. Teritorijai ir sava katlu telpa un kad pū š no mež a vē jš atvē rt logus izvē dinā t telpu vienkā rš i nav iespē jams, smird: ((((

Ceru, ka mani komentā ri tiks ņ emti vē rā un kaut kas mainī sies!
Lai Tev labas brī vdienas!
аватар neonelya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies kopā ar vī ru ar arodbiedrī bas biļ eti uz 5 dienā m. Pirmais iespaids ir, ka viesnī ca ir liela, skaista, ar dizaineru gaumi. Iedeva atslē gas 10. stā va istabai, skats uz vienu pusi Truskavecas, no otras uz mež u! mini virtuve, 2 televizori, 2 gaisa kondicionieri. … Tomēr ▾ Ieradā mies kopā ar vī ru ar arodbiedrī bas biļ eti uz 5 dienā m. Pirmais iespaids ir, ka viesnī ca ir liela, skaista, ar dizaineru gaumi.
Iedeva atslē gas 10. stā va istabai, skats uz vienu pusi Truskavecas, no otras uz mež u! mini virtuve, 2 televizori, 2 gaisa kondicionieri.
Istaba ir tī ra, nav sē nī š u un smaku. Naktī s ir kluss, katru dienu uzkopj istabu, uzrauga pat tualetes papī ru, kas bija patī kams pā rsteigums.
Mī nusi: Š ampū na istabā nebija.
Ē diens, ko nogalinā t! 5 dienas +5kg! Vī ram iepletā s acis no ē dienu daudzveidī bas! Garš o kā mā jā s gatavots ē diens.
Medicī nas personā ls ir lielisks! mā siņ as draudzī gas. Procedū ru ir daudz, procedū rā m jā velta puse dienas. Daudzi poļ i š eit atpū š as, viņ iem patī k pakalpojums.
Ir arī maksas procedū ras (papildus). Aprī kojums ir pilnī gi jauns, visur ir tī rs un visur ir tualetes.
Nolē mā m palikt vē l 3 dienas, bet tikai ar brokastī m. Ir sū kņ u telpa, bet labā k pastaigā ties pa parku, kur ū dens ir veselī gā ks. Pastaigā jā mies mež ā un atradā m ezeru, tur arī atpū š amies.
No mī nusiem cena nedaudz dā rga par 3 dienā m 4.500 ar brokastī m (bez ā rstē š anas).
аватар anet29
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Ģ imenes tipa spa viesnī ca bez pediatra! No sanatorijas terapeitiem nav nekā das reakcijas uz bē rna slimī bu! Zvanot pediatrei, saņ ē mu atbildi: valstī - nē , bet kursos pagaidu. Atpū tnieki masveidā slimo ar nezinā mu vī rusu ar temperatū ru lī dz 40, uz 3 dienā m ā trā palī dzī ba ieradā s bē rniem lī dz 3 gadu vecumam augstā s temperatū ras dē ļ . … Tomēr ▾ Ģ imenes tipa spa viesnī ca bez pediatra! No sanatorijas terapeitiem nav nekā das reakcijas uz bē rna slimī bu! Zvanot pediatrei, saņ ē mu atbildi: valstī - nē , bet kursos pagaidu. Atpū tnieki masveidā slimo ar nezinā mu vī rusu ar temperatū ru lī dz 40, uz 3 dienā m ā trā palī dzī ba ieradā s bē rniem lī dz 3 gadu vecumam augstā s temperatū ras dē ļ . Ar skandā lu man izdevā s tikt pie pediatra tikai 5. slimī bas dienā . Kuras konsultā cija man lika š aubī ties par ā rsta diploma esamī bu un jebkā du praksi.
Viesnī cā ir 70% poļ u vecumā no 60-70 gadiem. Atpū ta ir vairā k kā pansionā tā . Ē diens ir pretī gs, pē c poļ u aizieš anas ē dienkartē tika novē roti subprodukti: vistas aknas, nabas. Ē dienu pieejamī ba, ar kuriem var pabarot bē rnu, praktiski nav. Tī rī š ana ir vairā k kā ē rce. Istabā s vairs netika savā kti putekļ i, visas uzturē š anā s laikā neviens vannas istabu nemazgā ja. Medicī niskā personā la kvalifikā cija ir ļ oti zema personā la mainī bas dē ļ . Nestrā dā ventilā cijas un dezinfekcijas sistē ma, vē lreiz uzsveru, ka slimo lielā kā daļ a atpū tnieku. Terapeite Alesja Vjač eslavovna attiecī bā pret atpū tniekiem uzvedas augstprā tī gi un netaktiski, acī mredzot uzvedī ba atbilst viņ as mā tes protež ē , galvenā s ā rstes, uzvedī bai.
Ir arī plusi: personā ls spē ļ u istabā , reģ istratū ra ir ļ oti jauki un patī kami. Ultraskaņ as ā rsts, viņ š ir arī urologs - ietilpī ga konsultā cija visaugstā kajā lī menī ! Liels paldies!
Bū tisks mī nuss labas medicī nas centra materiā lā s bā zes klā tbū tnē ir neprofesionā ls medicī nas personā ls, sā kot no galvas.
Pā rskats ir uzrakstī ts pē c iespē jas objektī vā k. Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies 7 reizes.
аватар lesyafine
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Svaiga gaisa elpoš ana nederē s - viesnī cai ir sava katlu telpa, kas silda ū deni ar malku. Ir nepatī kama dū mu smaka, un pat tad, ja logi ir aizvē rti, un, kad tie ir atvē rti, telpa smird ne tikai pē c deguma, bet arī pē c miglas. … Tomēr ▾ Svaiga gaisa elpoš ana nederē s - viesnī cai ir sava katlu telpa, kas silda ū deni ar malku. Ir nepatī kama dū mu smaka, un pat tad, ja logi ir aizvē rti, un, kad tie ir atvē rti, telpa smird ne tikai pē c deguma, bet arī pē c miglas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums prutkinaaa
1 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ostr.m
Atpūtāmies oktobrī 2016. Viss ir OK. Gribējām nākt 2017. gada maijā, bet cenas ir tikai bumba 2x lielākas.Neskatoties uz to, ka baseins un SPA nav iekļauti cenā.Kas notika?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Курортный апартотель с собственной большой лесопарковой территорией недалеко от центра Трускавца.

Atrašanās vieta 500 м до центра курорта.
Pludmalē
Viesnīcā

Собственный бювет минеральных вод, лобби-бар, консьерж-служба, трансфер, 2 конференц-зала вместимостью на 20 и 50 человек.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская комната.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Медицинские услуги предоставляет Медикал СПА Центра «Аква Мед», который оснащен диагностическим, бальнеологическим, физиотерапевтическим и косметологическим оборудованием. Спортивная площадка, прокат спортивного инвентаря.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера категории «Апартаменты» с 2-3 комнатами и кухней. Площадь апартаментов от 30 до 60 кв.м.

Istabās

Плазменный телевизор (по 2 в номере), система кондиционирования и вентиляции, телефон, бесплатный доступ в интернет. Кухня оборудована холодильником и электроплитой, прилагается необходимый набор посуды.

Adrese г. Трускавец, ул. Сагайдачного 14 а
Tālruņi: +380 (32) 226 79 76
+38 (096) 2662626
Tīmekļa vietne: Lesnaia Pesnia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.