medicīnas personāla neuzmanība

Rakstīts: 28 aprīlis 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 28 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Ģ imenes tipa spa viesnī ca bez pediatra! No sanatorijas terapeitiem nav nekā das reakcijas uz bē rna slimī bu! Zvanot pediatrei, saņ ē mu atbildi: valstī - nē , bet kursos pagaidu. Atpū tnieki masveidā slimo ar nezinā mu vī rusu ar temperatū ru lī dz 40, uz 3 dienā m ā trā palī dzī ba ieradā s bē rniem lī dz 3 gadu vecumam augstā s temperatū ras dē ļ . Ar skandā lu man izdevā s tikt pie pediatra tikai 5. slimī bas dienā . Kuras konsultā cija man lika š aubī ties par ā rsta diploma esamī bu un jebkā du praksi.
Viesnī cā ir 70% poļ u vecumā no 60-70 gadiem. Atpū ta ir vairā k kā pansionā tā . Ē diens ir pretī gs, pē c poļ u aizieš anas ē dienkartē tika novē roti subprodukti: vistas aknas, nabas. Ē dienu pieejamī ba, ar kuriem var pabarot bē rnu, praktiski nav. Tī rī š ana ir vairā k kā ē rce. Istabā s vairs netika savā kti putekļ i, visas uzturē š anā s laikā neviens vannas istabu nemazgā ja. Medicī niskā personā la kvalifikā cija ir ļ oti zema personā la mainī bas dē ļ . Nestrā dā ventilā cijas un dezinfekcijas sistē ma, vē lreiz uzsveru, ka slimo lielā kā daļ a atpū tnieku. Terapeite Alesja Vjač eslavovna attiecī bā pret atpū tniekiem uzvedas augstprā tī gi un netaktiski, acī mredzot uzvedī ba atbilst viņ as mā tes protež ē , galvenā s ā rstes, uzvedī bai.
Ir arī plusi: personā ls spē ļ u istabā , reģ istratū ra ir ļ oti jauki un patī kami. Ultraskaņ as ā rsts, viņ š ir arī urologs - ietilpī ga konsultā cija visaugstā kajā lī menī ! Liels paldies!

Bū tisks mī nuss labas medicī nas centra materiā lā s bā zes klā tbū tnē ir neprofesionā ls medicī nas personā ls, sā kot no galvas.
Pā rskats ir uzrakstī ts pē c iespē jas objektī vā k. Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies 7 reizes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu