bojāti

Rakstīts: 25 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 17 — 25 aprīlis 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Esmu apmeklē jis š o kū rortu divas reizes gadā kopš tā atvē rš anas dienas. Kā parasti, tas sā kā s lieliski. Cenas / kvalitā tes attiecī ba bija ideā la, neskatoties uz atraš anā s vietu (1.5 km lī dz sū kņ u telpai). Regulā ri ceļ oju un iesaku visiem saviem draugiem. Domā ju, ka pē c mana ieteikuma uz turieni devā s vairā k nekā.30 cilvē ku. Tā lā k - sliktā k. Parasta alkatī ba dara savu. Cenas tika paceltas lī dz viesnī cu lī menim, kas vienmē r bija par 40-50% dā rgā kas, un viņ i sā ka krā pties. Piemē rs – vietne norā da, ka ir akcija 2 viesiem numurā par viena cenu. Reģ istrē joties, uz rē ķ ina ir norā dī ta parastā cena. Uz jautā jumu: "Kā pē c? " uzmet vainī gu skatienu un vī lies, ka zinu par darbī bu, uzraksti pareizo. Tie. ja viesis nezina, viņ am nav jā zina. Procedū ru kabinetu darba laiks ir samazinā ts no 17.00 uz 15.00. No jaunā : atvē rts baseins un SPA, bet ir nianse. Baseinu var apmeklē t bez maksas pē c iepriekš ē ja pieraksta no 10 lī dz 15.00, i. е. kad tiek veikta ā rstē š ana. Tā pē c izvē lies – vai ā rstē jies vai peldies. Pē c 15.00 baseins ir apmaksā ts. Sezonā - maksas un lī dz 15.00.
Atseviš ķ a problē ma - kļ uva ļ oti skaļ š . Cilvē ki, kuri vē las kļ ū t labā ki, š eit nenā k. Daudz atpū tnieku ar maziem bē rniem, kuri nemitī gi bļ auj. Vai ar ē damistabu, procedū ru telpā s, procedū ru telpā s. Vecā ki uz komentā riem nereaģ ē – viņ u atvases atrodas Visuma centrā un viņ iem nerū p uzvedī bas noteikumi. Ja bē rns grib bļ aut, lai viņ š kliedz, tas, ka citi atnā kuš i atpū sties no trokš ņ a, viņ us neinteresē . Administrā cija arī nereaģ ē , saka, ka mē s neko nevaram darī t. Visizplatī tā kā atbilde ir š ā da: es neko nevaru darī t.
š oreiz sā lī ja naktī , 3.00. 25. aprī lis. Viņ i paņ ē ma naudu par pilnu dienu 24. aprī lī gan ā rstē š anai, gan pā rtikai, lai gan tajā dienā nekā tā da nebija. Parasti viesnī cā s piemaksa par agro reģ istrē š anos uz pusi dienas.

Vispā r es mainī š u sanatoriju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu