Sanatorii Konvaliia 2*– Atsauksmes

36
Novērtējums 4.110
№41 viesnīcas reitingā Truskaveca
4.2 Numurs
4.9 apkalpošana
5.4 Tīrība
4.7 Uzturs
3.8 Infrastruktūra
Sanatorija "Konvaliya" atrodas 2,5 kilometrus no Truskavecas centra. Sanatorija specializējas uroloģisko, pulmonoloģisko un gastroenteroloģisko slimību ārstēšanā. Apstrādes procesā plaši tiek izmantoti Truskavecas minerālūdeņi: Naftusya, Maria, Sofia, Bronislava un Morshynska ūdens.Vairāk →
аватар peheni1927
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bold mī nus sanatorijas "Konvaliya" direktors Nagurny Vladimir Viktorovich, viņ i ieradā s ar biļ eti, kas tika iepriekš samaksā ta 2 personā m 9 dienas. No sliekš ņ a direktors nekaunī gi paziņ oja, ka mums bū tu jā maksā.2310 UAH. Ja nemaksā si, vari doties mā jā s. … Tomēr ▾ Bold mī nus sanatorijas "Konvaliya" direktors Nagurny Vladimir Viktorovich, viņ i ieradā s ar biļ eti, kas tika iepriekš samaksā ta 2 personā m 9 dienas. No sliekš ņ a direktors nekaunī gi paziņ oja, ka mums bū tu jā maksā.2310 UAH. Ja nemaksā si, vari doties mā jā s. Mē s noguruš i, protams, maksā jā m, bet nesapratā m, kā pē c. Viņ i mums neiedeva č eku. Tad mē s uzzinā jā m, ka viņ š no visiem paņ ē ma naudu par 2310 UAH. Mē s bijā m 2 cilvē ki vienā istabā . 9 dienu vietā viņ š nolē ma, ka mums pietiks ar 8 dienā m. Tik rupjī bas nebiju redzē jis! Cieņ a personā lam! ! ! Uzmanī gs. Liels paldies š efpavā rei Olgai ļ oti garš ī gas lielā s porcijas! Liels paldies Igoram par koncertu! Tikai tā da direktora dē ļ neiesaku š o kū rortu!
аватар dika643222
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Lai gan iepriekš biju vienojusies ar Ž enē vas sanatoriju, maijpuķ ī ti man piedā vā ja Sociā lā s apdroš inā š anas pā rvaldē esoš ā s meitenes, un man solī ja, ka viss bū s kā rtī bā . Vā rdos un bildē viss bija tieš ā m labi, pat solī ja biļ eti sadalī t uz pusē m ar sievu. … Tomēr ▾ Lai gan iepriekš biju vienojusies ar Ž enē vas sanatoriju, maijpuķ ī ti man piedā vā ja Sociā lā s apdroš inā š anas pā rvaldē esoš ā s meitenes, un man solī ja, ka viss bū s kā rtī bā . Vā rdos un bildē viss bija tieš ā m labi, pat solī ja biļ eti sadalī t uz pusē m ar sievu.
Ierodoties izrā dī jā s, ka solī jumu devuš i cilvē ki, kuri vispā r neko neietekmē un prot tikai saldi smaidī t.
Tā pē c viņ i mē ģ inā ja izspiest UAH 2500 par manas sievas ā rstē š anu. Kā da ir ā rstē š ana, ja es nā ku uz psiholoģ isko rehabilitā ciju? Tad viņ i mē ģ inā ja pierā dī t, ka man no savas kabatas ir jā pē rk vē l vismaz trī s dienas. Kad apsolī ju vispā r tikt ā rā , situā cija kaut kā satricinā ja un mums iedeva istabas atslē gas.
Tā dē jā di izlī gums ilga vairā k nekā č etras stundas.
Psiholoģ iskā rehabilitā cija izrā dī jā s vē l labā ka: uz nedē ļ as nogali ieradā s psiholoģ e no Ž enē vas sanatorijas. Un es ar visiem runā ju gandrī z stundu. Tas bū s ī stais. Tā vispā r ir!
Lai gan pē c ziņ ā m, ka sanatorija nodevusi Sociā lā s apdroš inā š anas pā rvaldei, psiholoģ e uzreiz pē c ieraš anā s paņ ē ma manu roku un nelaida vaļ ā , lī dz es aizbraucu. Pā rskatos ir iekļ auts 40 stundu darbs ar psihologu.
Sanatorijas bizness nav atpū ta vai ā rstē š ana.
Sanatorijas bizness ir valsts lī dzekļ u atmazgā š ana, un vē lams, lai cietuš ais aiziet daudz agrā k. Lai, tā teikt, ietaupī tu.
Un upuri patieš ā m aiziet agrā k: bungalo (kā piejū ras kū rortos) absolū ti nav pielā goti aukstajai sezonai. Guļ dž emperī ? Un kā gan citā di? Internets un mobilie sakari? Nē , neesmu dzirdē jis. Netā lu no reģ istratū ras ir pieejams Wi-Fi. Dzī ve progresī vā lī menī . Mē s pie tā nepierodam, sievā m ir daudz sliktā k.
Es aizbē gu, tiklī dz sā ka kustē ties nierakmeņ i: nav nekā labā ka kā izturē t š ā das sā pes aukstā telpā.
Varbū t vasarā bija vē ss, mež s, sē nes un tā tā lā k. Š ī ir katastrofā la vieta rudenim. Es neiesaku. Kas notiks ziemā , es pat negribu minē t.
Aicinu visus valsts darbiniekus - jums ir iespē ja izvē lē ties normā lu, modernu iestā di. Nebrauciet uz Konovaliju, kur pē c trim dienā m sapņ osiet aizbē gt. Tas nav tā vē rts.
Легендарна водна флотилія. Усе інше виглядає аналогічно.
аватар ofax
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī ir vispretī gā kā sanatorija, bildē s š ķ iet laba un skaista. Bet patiesī bā : 1. Istabas ir aukstas, desmit dienas istaba tika iztī rī ta 2 reizes, un to nevar nosaukt par tī rī š anu. 2. Nepietiek darbinieku, pa nakti nevienu neatradī si, nav neviena, kas tev palī dzē tu. … Tomēr ▾ Š ī ir vispretī gā kā sanatorija, bildē s š ķ iet laba un skaista. Bet patiesī bā :
1. Istabas ir aukstas, desmit dienas istaba tika iztī rī ta 2 reizes, un to nevar nosaukt par tī rī š anu.
2. Nepietiek darbinieku, pa nakti nevienu neatradī si, nav neviena, kas tev palī dzē tu. Teritorijā vairā kā s vietā s ir pieejami mobilie sakari un Wi-Fi.
3. Sū kņ u telpa strā dā katru otro reizi, antisanitā ri apstā kļ i.
4. Ē diens ir pretī gs, nav izvē les, maiņ a (kur ir viesmī le Oksana), pateicoties viņ iem, no nekā viņ i mē ģ inā ja uzlabot mū su ē dienu.
5. Teritorijā nav veikalu. Dzeramo ū deni nevar atrast, pē c tā jā brauc uz Truskavecu.
6. Slikti organizē ta piegā de uz pilsē tu. Maksa par salauztu autobusu ir 25 UAH. vienā virzienā (un tas ir 3 km braucienam).
7. Medicī nisko procedū ru nav, fiziskā s procedū ras darbojas daļ ē ji.

Izlemiet paš i, vai ir vē rts š eit doties. Nevienam neiesaku.
аватар khrystynapopyk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē ju naktsmā jas uz 1 nakti, atbraucu pie draugiem uz Truskavecu svinē t ZS un vajadzē ja nakš ņ oš anas vietu, lai tikai pā rnakš ņ otu un nomazgā tos, pē c rezervā cijas un numura samaksas man piezvanī ja administratore un piedā vā ja pasū tī t brokastis brī vdienu vakarā paskaidroju, ka mē s viesnī cā s vakariņ ā s netiksim, pateicos un atteicos no piedā vā tajiem pakalpojumiem, man atbildē ja, ka viss kā rtī bā un gaidā m. … Tomēr ▾ Rezervē ju naktsmā jas uz 1 nakti, atbraucu pie draugiem uz Truskavecu svinē t ZS un vajadzē ja nakš ņ oš anas vietu, lai tikai pā rnakš ņ otu un nomazgā tos, pē c rezervā cijas un numura samaksas man piezvanī ja administratore un piedā vā ja pasū tī t brokastis brī vdienu vakarā paskaidroju, ka mē s viesnī cā s vakariņ ā s netiksim, pateicos un atteicos no piedā vā tajiem pakalpojumiem, man atbildē ja, ka viss kā rtī bā un gaidā m.
Kad ieradā mies apdzī votā vietā , mums reģ istratū rā teica, lai vispirms jā dodas pie direktora, lai izraksta mums biļ eti)), direktors sā ka mū s pā rliecinā t, ka visi iepriekš minē tie pakalpojumi ir obligā ti, un cenas, ko viņ š mums paziņ oja, ievē rojami atš ķ iras. .
tie, kurus mums piedā vā ja administratore, š ī "direktora" birojā mē s sā kā m skandā lu un es viņ am paskaidroju, ka š is nav pirmais gads, kad es strā dā ju tū rismā un mē s to nedarī sim, jo ​ ​ ja maksā jums par kā du pakalpojumi ir obligā ti, par to brī dina iepriekš , teica, ka ok, tad bez piemaksā m, bet pirms Jaunā gada mums jau bija noskaņ ojums sabojā ts.

Galvenais - istaba...te man nav vā rdu, istaba vannasistabas lielumā , lai gan bija rakstī ts, ka dubultstandarta, 30 kvadrā tmetri. m ar balkonu, sā kā m pā rliecinā t, ka rezervē jā m citu istabu utt.
Man nebija izdrukā ta numura apstiprinā juma, un tikt pie interneta diemž ē l nebija iespē jams, lifecell mobilais tī kls visā viesnī cā nav pieejams, un wi-fi ir tikai reģ istratū rā , arī tam nebijā m gatavi. Ar uzmanī bu sev, mē s aizbraucā m no š ejienes, nauda mums, protams, neviens neatgriezā s un neatvainojā s.
Mū su istabā bija 1 vienvietī ga gulta, 1 dvielis un kā mums bija paredzē ts abas izmitinā t š ā dos apstā kļ os? Tualetes papī rs vannasistabā nebija, tī rs, jā , jā , spaini ar izlietoto papī ru neviens netī rī ja, duš a ir atseviš ķ a tē ma.

Saglabā jiet savus nervus un cieņ u un nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu sanatorijā Lily of the Valley.
Номер 30 м2 + Балкон Мені було б соромно відправляти людей у такий номер Тут явно не 30 м
аватар ella.curkan
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"Konvaliya" ir sanatorija atpū tai un ā rstē š anai. Ē rti numuri nakš ņ oš anai. Ir atpū tas zonas. Normā ls ē diens Liela BEZMAKSAS medicī nisko procedū ru izvē le, kas iekļ auta ekskursijas cenā . Ļ oti pieklā jī gs un profesionā ls personā ls. … Tomēr ▾ "Konvaliya" ir sanatorija atpū tai un ā rstē š anai.
Ē rti numuri nakš ņ oš anai. Ir atpū tas zonas. Normā ls ē diens Liela BEZMAKSAS medicī nisko procedū ru izvē le, kas iekļ auta ekskursijas cenā . Ļ oti pieklā jī gs un profesionā ls personā ls. Ī paš i vē los pateikties š ā diem cilvē kiem: Ļ ubovai Nikolajevnai - ā rstē još ajai ā rstei, Mihailam - masā ž as terapeitam, Olgai - procedū ru mā sai, Marijkai un Svetlanai - dež ū rmā sā m. Es noteikti atgriezī š os š ajā kū rortā .
аватар chanhai.2014
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tas ē kā.6 istab 1 (mā ja pie ieejas). Jau pirmajā dienā stokeris piedzē rā s un sanatorija palika bez apkures. Direktors atpū tniekiem pā rmeta, ka stokeris piedzē ries esot viņ u vaina. Lieldienā s (08.04. 2018. ) nolū za lampa duš as kabī nē , atbrauca stokeris Slaviks un pieslē dza plikus vadus un bija gaisma, lampa uzstā dī ta jau 18. … Tomēr ▾ Atpū tas ē kā.6 istab 1 (mā ja pie ieejas). Jau pirmajā dienā stokeris piedzē rā s un sanatorija palika bez apkures. Direktors atpū tniekiem pā rmeta, ka stokeris piedzē ries esot viņ u vaina. Lieldienā s (08.04. 2018. ) nolū za lampa duš as kabī nē , atbrauca stokeris Slaviks un pieslē dza plikus vadus un bija gaisma, lampa uzstā dī ta jau 18.04. 2018. . Š is jautā jums ir vairā kkā rt adresē ts direktoram. Visa duš as kabī ne un flī zes (salū zusi paplā te) duš as telpā (tā arī ir tualete un izlietne) ir sapelē jusi. No krā na periodiski plū st netī rs ū dens vai ar smiltī m, pē c direktores teiktā , vainī ga ir ū densapgā de. Atkā rtoti ieraksti grā matā "Istabu remonts" ne pie kā nenoveda. Istabā visas 24 dienas palodze un skapis netika tī rī ti no putekļ iem (pirksta biezumā ). Istabas tiek uzkoptas un gultas tiek mainī tas ik pē c 8 dienā m, lai gan direktors teica, ka tas jā dara ik pē c 3 dienā m. Ā rstē š ana: Cukura diabē tu ā rstē urologs. Ā rstē š ana tiek nozī mē ta nevis pē c lī gumā noteiktā s diagnozes, bet tā , kā sū dzaties par esoš ajā m č ū lā m. Pē c pusdienā m medicī nas darbinieki ir jā izraida uz puķ u dobē m. Tajā paš ā laikā viņ i pastā vī gi sū dzas, ka grā matvede viņ us pastā vī gi maldina ar algu. Bū tī bā viņ iem ir vienalga, kas ar tevi notiek. Ē dnī ca tiek barota ar produktiem, kuriem beidzies derī guma termiņ š (kaimiņ š blokistabā . 2 lopkopī bas speciā lists, viņ š daudz zina par labiem produktiem). 2018. gada 20. aprī lī iedeva kefī ru ar beidzies derī guma termiņ u, kura derī guma termiņ š ir 2018. gada 19. aprī lis. , un kaimiņ am (zootehniķ im) ar derī guma termiņ u 27.04. 2018. bet viņ š jau bija pietū kuš as (pā rtrū ka derī guma termiņ š ). Viņ i parā dī ja ā rstam (terapeitam), viņ a aizliedza viņ am ē st. Par ko direktors solī ja viņ u atlaist. Lopkopī bas speciā lists rā dī ja Pavā ram viņ a vakariņ as un lū dza paskaidrot, kā pē c mums pastā vī gi tiek dota gaļ as vietā sirds un vistas filejas vietā gaļ a uz melna kaula. Diē tisko pā rtiku tur neviens nedod, un, pat ja pasū tā t kaut ko pasū tī juma lapā , tas nav fakts, ka viņ i dos tieš i to. Ē damistabas galva vienkā rš i nevar tikt pa durvī m, tā pagriež as uz sā niem. Treš ais zods jau pieaudzis. Pē c vakariņ ā m pavā ri velk ar pā rtiku piebā ztus maisus, pat rokturi nost (sarkanmatainā medmā sa, kā tos redz, nemitī gi neapmierinā ti vicinā ja galvu). Izstā stī š u interesantā ko, 21.04. 2018direktors sē dē ja uz soliņ a pie mū su ē kas, viņ š aicinā ja mani apsē sties uz soliņ a un parunā ties. Viņ š teica, kā pē c es jau no paš a sā kuma meklē ju trū kumus viņ a sanatorijā . Teicu, lai nomazgā jas zem netī ra ū dens duš as kabī nē , kas klā ta ar pelē jumu un ē d pā rtiku, kurai beidzies derī guma termiņ š . Atbilde mani pā rsteidza: "saka, ka es lidoju no citas planē tas, un pieprasa, ka kaut kas nav kā rtī bā . Viņ i saka, ka viņ am nav pietiekami daudz darbinieku. Un turklā t es personī gi nemaksā ju naudu par š ā du atvaļ inā jumu. Nu, galu galā Es runā ju krieviski (pirmo reizi 20 dienu laikā ) un atzinu, ka viņ š ir afgā nis (viņ š ir nelietis, nevis afgā nis)”. Devos dzert ū deni pusdienlaikā un vakarā pilsē tas sū kņ u telpā - atš ķ irī ba ir "milzī ga" (ū dens visdrī zā k ņ emts Truskavetskas minerā lū dens pildī š anas rū pnī cā (kas atrodas 500 metrus no Konvalijas sanatorijas. Uz mana ieraš anā s, daž iem atpū tniekiem tika piedā vā ts doties ekskursijā (370 UAH), izbraukš ana bija paredzē ta 9:00 pē c brokastī m, viņ i izbrauca 8:00, viņ i naudu neatdeva cilvē kiem (tas arī viss). Sociā lā s apdroš inā š anas fonds.
аватар halkos
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī sanatorija izveidota, lai pieņ emtu valsts pasū tī jumu personu ar sociā lā s apdroš inā š anas taloniem rehabilitā cijai. Tas ir, cenas š eit ir zemas. Un no tā ir atkarī gi visi pā rē jie pakalpojumi (infrastruktū ra, personā la motivā cija utt. … Tomēr ▾ Š ī sanatorija izveidota, lai pieņ emtu valsts pasū tī jumu personu ar sociā lā s apdroš inā š anas taloniem rehabilitā cijai. Tas ir, cenas š eit ir zemas. Un no tā ir atkarī gi visi pā rē jie pakalpojumi (infrastruktū ra, personā la motivā cija utt. ). Bet, ja no visa abstrahē jas, var ļ oti labi atpū sties, jo daba š eit ir skaista: liela teritorija, lauki, koki, lapenes, soliņ i). Ir ezers, kas nav paredzē ts peldē š anai, iespē ja makš ķ erē t. Mobilie sakari ir slikti (lifesel nedarbojā s, Kyivstar knapi). Bezmaksas internets tikai reģ istratū rā , bet es to nemē ģ inā ju izmantot. Istabas vairā k vai mazā k tī ras, TV, ledusskapis, normā li matrač i. Veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā saskaņ ā ar noteikumiem vai pē c pieprasī juma. Mā jas dzī voš anai un procedū rā m ir izkaisī tas visā teritorijā . Procedū ru klā sts ir normā ls (skatī t mā jaslapā ), ir maksas procedū ras, administrā cija lū dz veikt maksā jumu uz grā matvedī bu.
3 kā rtu ē diens, putras, tvaicē ta gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, zivis, eļ ļ a, rullī š i, tē ja, stop...man patika. Ierī ces nav augstā kā s klases). Teritorijā nav veikalu, tā pē c viss jā ņ em lī dzi (pusstundas gā jiens pa mež u lī dz pilsē tai). Teritorijā sū kņ u telpa, bet ū dens nav ļ oti pilns (saka, ka pietiek). Ir sporta zā le. Sā ls istaba nav tik efektī va kā man. Manā laikā daudzi darbinieki bija atvaļ inā jumā , slimī bas atvaļ inā jumā vai atlaisti. Viņ iem ir problē mas ar to. Standarti darbā ar klientu zemā vidē jā lī menī , bet atkal, kurš ko meklē un par cik
vajadzī bā m. Protams, mums vienmē r ir izvē le - maksā t divreiz vairā k un doties uz augstas klases sanatoriju. Savu uzturē š anos organizē ju tā , lai bū tu apmierinā ta. Labu atpū tu un ā rstē š anos!
аватар aleksel
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija par cukura diabē ta ā rstē š anu š ajā sanatorijā . Kū rorts atrodas mež ā , gaiss ir kristā ldzidrs. Ar pā rliecī bu varu teikt, ka nekur Ukrainā nav tik tī rs gaiss kā sanatorijā "Konvaliya". Tai ir laba medicī niskā bā ze, uzmanī gs un profesionā ls medicī nas personā ls, augstas kvalitā tes diē tiskā pā rtika. … Tomēr ▾ Bija par cukura diabē ta ā rstē š anu š ajā sanatorijā . Kū rorts atrodas mež ā , gaiss ir kristā ldzidrs. Ar pā rliecī bu varu teikt, ka nekur Ukrainā nav tik tī rs gaiss kā sanatorijā "Konvaliya". Tai ir laba medicī niskā bā ze, uzmanī gs un profesionā ls medicī nas personā ls, augstas kvalitā tes diē tiskā pā rtika. Ļ oti apmierinā ts ar ā rstē š anas rezultā tiem. Atpū tniekiem ir lieliska iespē ja noķ ert foreles, stores vai karpas, kuras jums bū s garš ī gi pagatavotas. Nelasiet negatī vas atsauksmes, nā ciet un pā rliecinieties paš i, ka Konvalijas sanatorija ir labā kā Truskavecas kū rortā .
аватар Tourister990
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nav vē rts iztē rē t nevienu grivnu! ! ! ! ! ! ! Uz š ejieni brauc cilvē ki, kas biļ eti redzē juš i bez maksas un viņ i, nabagi, cer, ka izturē s tā du Auš vicas sanatoriju, ja par velti. Bet! Par tā diem svē tkiem apmaksā ts no valsts lī dzekļ iem! Tas ir, š ī sanatorija saņ ē ma naudu, tas ir tikai kur un kā pē c tie tiek tē rē ti. … Tomēr ▾ Nav vē rts iztē rē t nevienu grivnu! ! ! ! ! ! ! Uz š ejieni brauc cilvē ki, kas biļ eti redzē juš i bez maksas un viņ i, nabagi, cer, ka izturē s tā du Auš vicas sanatoriju, ja par velti. Bet! Par tā diem svē tkiem apmaksā ts no valsts lī dzekļ iem! Tas ir, š ī sanatorija saņ ē ma naudu, tas ir tikai kur un kā pē c tie tiek tē rē ti.
Š ī briesmī gā vieta pastā v tikai pateicoties labajam medicī nas personā lam, kas brī numainā kā rtā joprojā m tur tiek glabā ts. Rež isoram jā tur rokas uz ausī m, kas izpostī ja tik skaistu vietu, tas ir cilvē ks, kuram sanatorijā nekas neinteresē , kā vien bļ aut uz kaķ iem, kas viņ us š auj, jo tos ē dienus ē d virtuvē . Un es brī nos, kā tie kaķ i vē l turas no tik pretī ga ē diena! It kā pavā ri sacenš as, kā pagatavot tā , ka š odien bija vē l biedē još ā k nekā vakar. (Divas izmaiņ as - un viena joprojā m kaut kā dara kaut ko cilvē cisku).
Ar absolū tu nepretenciozitā ti un, kā saka, visuresamī bu, ir tā ds ē diens, ko var cilvē ki, kuriem ī sti nav citas izvē les, jo uz pilsē tu aizbraukt nevar, un ne katrs var atļ auties 3 kilometrus noiet kā jā m. Ļ oti reti brezentam kā zā baku putrai pievieno mazā ko gabaliņ u kaut ko no subproduktiem - aknā m vai nierē m, gaļ u vai zivī m un nesapņ o. Pirmajam ē dienam dodiet tikai ar ū deni atš ķ aidī tu putru - to pasniedz kā zupu. Cukura diabē ta slimnieku ī paš ā s vajadzī bas netiek ņ emtas vē rā.
Telpas ir ļ oti aukstas, jo labo apkuri ieslē dz tikai tad, kad sanatorijā varas iestā des, vakarā un brī vdienā s vispā r atslē dz. Siltais ū dens ne vienmē r ir, un pat auksts ū dens tika izslē gts vairā kas reizes uz pusi dienas. Jā maina izdegusī spuldzī te - š ī procedū ra aizņ ē ma vairā k nekā diennakti, un jā dodas meklē t piedzē ruš os elektriķ i, kurš traucē tai strā dā t.
Cienī jamie, neļ aujieties kā rdinā jumam paņ emt bezmaksas biļ eti no sociā lā s apdroš inā š anas vai ko citu, cerot, ka jū s kaut kā izturē sit. Un aizbraukt uz turieni par saviem lī dzekļ iem, nedod Dievs!
аватар puma89
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ir vairā kas nakš ņ oš anas iespē jas: vauč eri (Sociā listiskā , Č ernobiļ as u. c. ), kuponu atlaiž u sistē ma, apmaksa par izmitinā š anu un ā rstē š anu skaidrā naudā uzreiz ierodoties reģ istratū rā (mana versija). … Tomēr ▾ Ir vairā kas nakš ņ oš anas iespē jas: vauč eri (Sociā listiskā , Č ernobiļ as u. c. ), kuponu atlaiž u sistē ma, apmaksa par izmitinā š anu un ā rstē š anu skaidrā naudā uzreiz ierodoties reģ istratū rā (mana versija). Š eit ir daž i plusi un mī nusi atseviš ķ iem priekš metiem.
Izmitinā š ana. Nakš ņ oš ana š eit ir visdā rgā kā naktsmī tņ u iespē ja, pirmkā rt, nav atlaiž u, otrkā rt, izrakstī š anā s ir jā bū t pē dē jā apmaksā tajā dienā pirms 12:00 (var nakš ņ ot par papildu samaksu), bet patiesī bā pē cpusdienā tiek izmests no istabas, pusdienā s un vakariņ ā s ē damistabā jums netiek pasniegts galds. Uz jautā jumu, par ko š ī diena tika apmaksā ta, atbildi neatradu.
Plusi:
Sanatorija atrodas ā rpus pilsē tas, tī rs gaiss, ļ oti klusa, brī niš ķ ī ga daba, labiekā rtota teritorija (daudz soliņ i, š ū poles, galdiņ i, aug ā beles un ķ irš u plū mes, ir mazi ezeriņ i ar zivī m, neliels restorā ns ar Kijevas cenā m, kur par papildus samaksu var cept noķ ertā s zivis , kuras arī jū s par papildus samaksu noķ erat), sū kņ u telpa. Tā pat teritorijā uz lauka var atrast mierī gus suņ us, kaķ us, aitas, aunus un pat zirgu. Ir wi-fi.
Mī nusi:
Istabā s antisanitā ri apstā kļ i, vannasistaba sastā v no izlietnes, tualetes poda un padziļ inā juma sienā ar duš u, no kurienes ū dens ieplū st bedrē grī dā . Paklā js š ajā duš ā nezina, kas ir mazgā š ana, mazais pakā piens, kas atdala š o padziļ inā jumu no pā rē jā s vannas istabas, nav hermē tisks, tā pē c iemā cī jos sadzī vot ar peļ ķ i vannas istabas vidū . Telpas tiek uzkoptas ik pē c divā m vai trim dienā m. Vā rdam "tī rī t" vajadzē tu nozī mē t "izsmē rē t putekļ us ap istabu ar mitru drā nu". Uzturoties š eit divas nedē ļ as, gulta ne reizi nav mainī ta, dvieļ i arī netiek mainī ti, kamē r nepalū dz. Putekļ us nenoslauka. Ja pē c ieraš anā s jū su slē dzis, kontaktligzda, televizors vai ledusskapis nedarbojas, nebrī nieties, tas ir normā li. Tā kā "sanatorija" atrodas kalnos un mež ā , telpā s ir paaugstinā ts mitrums, tā pē c atseviš ķ ā s ē kā s dzī vojoš ie sū dzas, ka apģ ē rbs sā k nepatī kami smarž ot.
Un vē l viena lieta: standarta istabu fotogrā fijas neatbilst realitā tei, ū dens tiek vests uz sū kņ u telpu ik pē c divā m dienā m, atlikuš ais ū dens netiek novadī ts, un tā pē c rezervuā rs netiek iztī rī ts; wi-fi ķ er tikai uz ielas, 2mb dokuments lejupielā dē.15 minū tes; praktiski nav telefona savienojuma; ir velosipē du nomas punkts, tač u tie visi nav ceļ ā ; no dzelzceļ a stacijas lī dz š ai vietai nedaudz vairā k kā.3 km, bet taksometrs maksā s vismaz 60 UAH.
Ā rstē š ana.
Plusi: tā ir
Mī nusi: ļ oti vā ja medicī niskā bā ze, pieejamā s procedū ras var uzskaitī t uz vienas rokas pirkstiem (pieņ emot, ka, piemē ram, aromterapija, sā ls istaba un inhalā cijas ir viens un tas pats). Palagus un spilvendrā nas procedū ru laikā pē c katra pacienta nemaina, teorē tiski var pieķ erties sē nī te, ē rces vai cita infekcija.
Uzturs.
Plusi: Diē ta. Ar vai bez gaļ as, salda vai sā ļ a.
Mī nusi: Pirmā var bū t auzu pā rslas, otrā kvieš i ar gurķ a š ķ ē li, baklaž ā nu vai piparu sloksni. Pusdienā s var bū t buljons ar divā m ē damkarotē m graudaugu, otrai - lē tā kie vā rī tie makaroni ar vistas gabaliņ u, kas tika izvilkts no tā paš a buljona. Viņ i barojas tā , lai neviens nemirst no bada un ir ļ oti bezgarš ī gs.
Personā ls: Medmā sas, pilnī bā apkalpo savu nodaļ u. Viņ i ir atbildī gi gan par pacientu uzņ emš anu uz procedū rā m, gan par visas telpas uzkopš anu, t. i. Es neesmu pā rliecinā ts, vai viņ i mazgā rokas pē c tī rī š anas pirms temperatū ras pā rbaudes masā ž as vannā . Personā la attieksme laba, domā ju, ka š ī vieta pateicoties viņ iem arī turas virs ū dens. Khamovit administrā cija, direktors ir atklā ts nekaunī gs un skopulis, attiecī bā uz atpū tniekiem un darbiniekiem neuzskata par vajadzī gu izvē lē ties izteicienus, un pats galvenais, viņ š , godī gi sakot, nedomā par pakalpojumu lī meni.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums konvalia1
‹ Viesnīca Sanatorii Konvaliia 2*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Санаторий «Конвалия» расположен в 2,5 километрах от центра Трускавца. Санаторий специализируется на лечении урологических, пульмонологических и гастроэнтерологических заболеваний. В лечебном процессе широко применяются минеральные воды Трускавца: «Нафтуся», «Мария», «София», «Бронислава», и вода «Моршинская».

Atrašanās vieta 2,5 км от центра г. Трускавца.
Viesnīcā

Инфраструктуру санатория составляют: 2 трехэтажных спальных корпуса, 5 двухэтажных корпусов, 2 деревянных коттеджа, столовая, административный корпус, лечебный корпус, корпус с ванным отделением, спелеокамера, тренажерный зал, бювет и автостоянка. Украшением территории является небольшое озеро с беседкой на берегу.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • ārsts
Izklaide un sports Конные и велосипедные прогулки, катание на катамаранах в озере санатория, катание на лыжах в зимний период, бойкивская ватра.
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера Стандарт двухместный, Стандарт одноместный, Полу-люкс, Люкс, Супер-люкс

Istabās

Телевизор, мини-холодильник, электрочайник (не во всех номерах), санузел, балкон (не во всех номерах).

Adrese Украина, Львовская обл. Трускавец 82200, ул. Помирецкая 55
Tālruņi: +38 (03247) 5-04-61, +38 (03247) 5-53-89, +38 (098) 244-91-94
Tīmekļa vietne: Sanatorii Konvaliia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.