Vienkārši šausmīgas bailes!

Rakstīts: 31 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 21 oktobris — 9 novembris 2016
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Nav vē rts iztē rē t nevienu grivnu! ! ! ! ! ! ! Uz š ejieni brauc cilvē ki, kas biļ eti redzē juš i bez maksas un viņ i, nabagi, cer, ka izturē s tā du Auš vicas sanatoriju, ja par velti. Bet! Par tā diem svē tkiem apmaksā ts no valsts lī dzekļ iem! Tas ir, š ī sanatorija saņ ē ma naudu, tas ir tikai kur un kā pē c tie tiek tē rē ti.
Š ī briesmī gā vieta pastā v tikai pateicoties labajam medicī nas personā lam, kas brī numainā kā rtā joprojā m tur tiek glabā ts. Rež isoram jā tur rokas uz ausī m, kas izpostī ja tik skaistu vietu, tas ir cilvē ks, kuram sanatorijā nekas neinteresē , kā vien bļ aut uz kaķ iem, kas viņ us š auj, jo tos ē dienus ē d virtuvē . Un es brī nos, kā tie kaķ i vē l turas no tik pretī ga ē diena! It kā pavā ri sacenš as, kā pagatavot tā , ka š odien bija vē l biedē još ā k nekā vakar. (Divas izmaiņ as - un viena joprojā m kaut kā dara kaut ko cilvē cisku).
Ar absolū tu nepretenciozitā ti un, kā saka, visuresamī bu, ir tā ds ē diens, ko var cilvē ki, kuriem ī sti nav citas izvē les, jo uz pilsē tu aizbraukt nevar, un ne katrs var atļ auties 3 kilometrus noiet kā jā m. Ļ oti reti brezentam kā zā baku putrai pievieno mazā ko gabaliņ u kaut ko no subproduktiem - aknā m vai nierē m, gaļ u vai zivī m un nesapņ o. Pirmajam ē dienam dodiet tikai ar ū deni atš ķ aidī tu putru - to pasniedz kā zupu. Cukura diabē ta slimnieku ī paš ā s vajadzī bas netiek ņ emtas vē rā.

Telpas ir ļ oti aukstas, jo labo apkuri ieslē dz tikai tad, kad sanatorijā varas iestā des, vakarā un brī vdienā s vispā r atslē dz. Siltais ū dens ne vienmē r ir, un pat auksts ū dens tika izslē gts vairā kas reizes uz pusi dienas. Jā maina izdegusī spuldzī te - š ī procedū ra aizņ ē ma vairā k nekā diennakti, un jā dodas meklē t piedzē ruš os elektriķ i, kurš traucē tai strā dā t.
Cienī jamie, neļ aujieties kā rdinā jumam paņ emt bezmaksas biļ eti no sociā lā s apdroš inā š anas vai ko citu, cerot, ka jū s kaut kā izturē sit. Un aizbraukt uz turieni par saviem lī dzekļ iem, nedod Dievs!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu