Klub pH 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 3.710
№45 viesnīcas reitingā Truskaveca
3.7 Numurs
2.8 apkalpošana
3.7 Tīrība
3.8 Uzturs
1.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Truskavecas centrā, 3 stāvu ēka paredzēta 35 viesiem.Vairāk →
аватар smorozenko
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i nedē ļ u dzī voja istabā.202 Lux. Viesnī ca ir nogurusi. Griesti starp stā viem koka, grī da č ī kst kā sniegs ziemā. Starptelpu trokš ņ u izolā cija slikta. Mē beles nobruž ā tas, viesistabas dī vā ns pastā vī gi salocī ts, ja nevī ž ī gi apsē ž as, gulē š ana uz tā das gultas ir bī stama veselī bai. … Tomēr ▾ Viņ i nedē ļ u dzī voja istabā.202 Lux. Viesnī ca ir nogurusi. Griesti starp stā viem koka, grī da č ī kst kā sniegs ziemā. Starptelpu trokš ņ u izolā cija slikta.
Mē beles nobruž ā tas, viesistabas dī vā ns pastā vī gi salocī ts, ja nevī ž ī gi apsē ž as, gulē š ana uz tā das gultas ir bī stama veselī bai. Viesnī cas koncepcijas nav (tā vajadzē tu iespiest istabā s).
Uzturs - lai viņ i nemirst no bada. Uz informā cijas stenda (ielā ) cena norā dī ta 200 UAH, bet patiesī bā tā ir 250 UAH. Un kā pē c uzlī me uz viesnī cas vitrā ž as ir "Urī na pH analī ze" vē rta un tā ir ē kas fasā de, it ī paš i, kad ienā c paē dot un tā da zī me. Mā jī gā teritorija vispā r netiek sakopta, urna pie grila pilna ar atkritumiem, starp bruģ akmeņ iem drī z augs koki.
Mā jaslapā rakstī ts, ka lī dz Buvetam ir 200 metri, bet patiesī bā ir 600 metri, puse no tā lejā . Masā ž a uz vietas UAH 250 stundā , patiesī bā.30 minū tes. Pilnī ga maldinā š ana.
Viesnī ca darbojas uz "pelē kā principa", bez fiskā lā č eka. Personā ls ir minimā ls. Atskaitī jumi budž etā.0.
Man nav morā lu tiesī bu ieteikt š o "nakš ņ oš anu".
аватар vikamk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viens pluss ir tuvu sū kņ u telpai un viss. Mī nusi: matrač i ir veci un stipri notraipī ti. spalvu spilveni un ļ oti š ausmī gi, galds pie kura sē dē ja dzerot tē ju pa visā m tvertnē m drupač ā s, s/n tas bija briesmī gi tualete pat nebija nomazgā ta. … Tomēr ▾ Viens pluss ir tuvu sū kņ u telpai un viss. Mī nusi: matrač i ir veci un stipri notraipī ti. spalvu spilveni un ļ oti š ausmī gi, galds pie kura sē dē ja dzerot tē ju pa visā m tvertnē m drupač ā s, s/n tas bija briesmī gi tualete pat nebija nomazgā ta. Mē beles visas netī ras, lampa saplī susi.
аватар _Viva_Turkey_
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī si par viesnī cas plusiem un mī nusiem: (+) 1. Laba atraš anā s vieta (5 minū tes ar kā jā m lē nā m dodieties uz 7. sū kņ u telpu). 2. Diē tiskas (un vissvarī gā k garš ī gas) trī s ē dienreizes dienā , pamatojoties uz viesnī cu par pieņ emamu cenu (65 UAH / dienā ). … Tomēr ▾ Ī si par viesnī cas plusiem un mī nusiem:
(+)
1. Laba atraš anā s vieta (5 minū tes ar kā jā m lē nā m dodieties uz 7. sū kņ u telpu).
2. Diē tiskas (un vissvarī gā k garš ī gas) trī s ē dienreizes dienā , pamatojoties uz viesnī cu par pieņ emamu cenu (65 UAH / dienā ).
3. Labs istabu skaits. Tī rī š ana - katru dienu. Katrā istabā ir trenaž ieris.
4. Iespē ja saņ emt lielā ko daļ u procedū ru viesnī cā .
5. Pieņ emama cena.
(-)
1. Jebkuras lojalitā tes programmas trū kums pastā vī gajiem klientiem.
2. Daž us no reģ istratoriem daž kā rt nevar atrast darba vietā dienas laikā ar uguni))).
----
Kopumā lieliska viesnī ca. Manuprā t, viens no labā kajiem Truskavecā cenas/kvalitā tes attiecī bas ziņ ā .
аватар sannusa
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca man ļ oti patī k, nā ku otro reizi un neesmu vī lusies. Lieliska atraš anā s vieta, viss ir blakus - un sū kņ u telpa, un tirgus, un stacija. Pieklā jī gs personā ls. Ī paš s paldies Gaļ inai : )))! ! ! Atzī me, laba vē lē jumi jums, ļ oti gaiš s cilvē ks. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patī k, nā ku otro reizi un neesmu vī lusies. Lieliska atraš anā s vieta, viss ir blakus - un sū kņ u telpa, un tirgus, un stacija. Pieklā jī gs personā ls. Ī paš s paldies Gaļ inai : )))! ! ! Atzī me, laba vē lē jumi jums, ļ oti gaiš s cilvē ks. Istaba vienmē r bija tī ra. Ivana masā ž a ir kaut kas neticams. Virtuve ir ļ oti garš ī ga, daudzveidī ga un tajā paš ā laikā diē tiska, pateicoties š efpavā riem. Paldies par patī kamo uzturē š anos un sirsnī go atraš anā s vietu, tas ir ļ oti svarī gi atvaļ inā jumā .
аватар Marina_T
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz š o viesnī cu pā rvā cā mies no SPA Hut (kad tur rezervē jā m Hut maijam, visas istabas jau bija izjauktas, nā cā s pā rvā kties uz citu viesnī cu pē c 2 nedē ļ u atvaļ inā juma). Priekš rocī bas ietver š ā das: * tuvums pilsē tas centram un centrā lajai sū kņ u telpai; * istabā s viss nepiecieš amais: elektriskā tē jkanna, trauki, fē ns, ledusskapis; * bezmaksas wi-fi visā viesnī cā ; * viesnī cā ir kafejnī ca, kur var pasū tī t kompleksā s diē tiskā s maltī tes par 65 UAH. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu pā rvā cā mies no SPA Hut (kad tur rezervē jā m Hut maijam, visas istabas jau bija izjauktas, nā cā s pā rvā kties uz citu viesnī cu pē c 2 nedē ļ u atvaļ inā juma).
Priekš rocī bas ietver š ā das:
* tuvums pilsē tas centram un centrā lajai sū kņ u telpai;
* istabā s viss nepiecieš amais: elektriskā tē jkanna, trauki, fē ns, ledusskapis;
* bezmaksas wi-fi visā viesnī cā ;
* viesnī cā ir kafejnī ca, kur var pasū tī t kompleksā s diē tiskā s maltī tes par 65 UAH. dienā . Porcijas ir normā las, mē s ar vī ru bijā m paē duš i. Savā di, bet Truskavecā ir diezgan problemā tiski atrast diē tisko pā rtiku (ja jū s neatpū š aties sanatorijā , bet gan privā tajā sektorā ).
Principā viesnī ca ir kā viesnī ca, Truskavecā tā du ir daudz.
аватар snagara
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c divstā vu 4 istabu dzī vokļ a, "pildī ts" ar visu veidu tehniku, Ļ vovā par 600 UAH. (ar bezmaksas brokastī m viesnī cā "Old Krakow" 2 personā m) vienkā rš a un neliela 2 istabu dzī vokļ a izmaksas ģ imenei klubā PH ir 560 UAH. … Tomēr ▾ Pē c divstā vu 4 istabu dzī vokļ a, "pildī ts" ar visu veidu tehniku, Ļ vovā par 600 UAH. (ar bezmaksas brokastī m viesnī cā "Old Krakow" 2 personā m) vienkā rš a un neliela 2 istabu dzī vokļ a izmaksas ģ imenei klubā PH ir 560 UAH. (bez ē dienreizē m) ļ oti pā rcenota. Un, salī dzinot ar "Premium" Chernivtsi par 390 UAH. ģ imenei - un vē l jo vairā k. Nav gaisa kondicioniera. Otrajam bē rniņ am ilgi meklē ja spilvenu un atrada dekoratī vo (30X30), tas ir, neomulī gu gulē š anai, lai gan zvanī ju un brī dinā ju, ka atbrauks ģ imene ar 2 bē rniem. Ē diens nav slikts, bet gribē tos, lai bū tu labs un barojoš ā ks (ē st vienmē r gribē jies, taupī ju istabā tē jkannu un no Kijevas atvestus cepumus ar tē ju). Pirts - nevis pirts, bet kabī ne apkurei (maksimā li 55 grā di). Neviens nekā das procedū ras nepiedā vā ja, darbinieki bija kaut kā spī dzinā ti un nedraudzī gi. Ē damzā lē (jū s to nevar precī zi nosaukt par restorā nu) jums bija jā stā v pā ri kā dam, kurš gaidī ja tukš u vietu. Lietus lietus visu nedē ļ as nogali, un viesnī cā un visā Truskavecā NAV ko darī t! ! ! Kopumā š is kū rorts nav paredzē ts ģ imenē m ar bē rniem. . Ģ imenē m ar bē rniem neiesaku š eit braukt vispā r vai nedaudz pā rmaksā t, bet izvē lē ties viesnī cu ar vismaz normā lu pirti, trenaž ieru zā li un baseinu. Mē s sā kā m atvaļ inā jumu Kamyanets-Podilsky "7 dienas" - ideā la viesnī ca ģ imenes atpū tai.
аватар cara_cara
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Lieliska viesnī ca! Atpū š amies ne pirmo reizi. Liels paldies visam personā lam, ī paš i Svetlanai - Svetoč kai, jū s esat gudrs un cilvē ks ar milzī gu sirdi. Man ļ oti patika masā ž a (Ivana) Š is cilvē ks tevi uzskata par rokā m un pē c procedū ras tu sapratī si, ka esi komunicē jusi ar Sauli. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca!
Atpū š amies ne pirmo reizi. Liels paldies visam personā lam, ī paš i Svetlanai - Svetoč kai, jū s esat gudrs un cilvē ks ar milzī gu sirdi. Man ļ oti patika masā ž a (Ivana) Š is cilvē ks tevi uzskata par rokā m un pē c procedū ras tu sapratī si, ka esi komunicē jusi ar Sauli.
Atpū tai nepiecieš ama uzmanī ba un vē lme nodroš inā t visas savas vē lmes. Ē diens labs, numuriņ i silti, viesnī cā var uzturē ties visu dienu, kamē r saņ em procedū ras (hidromasā ž a, ķ ermeņ a ietī š anas u. c. ), pē c kurā m droš i doties uz siltu un tī ru istabu. Ē diens garš ī gs , pā rtika galvenokā rt ir diē tiska un veselī ga.
Viss š ajā viesnī cā vē sta, ka esat laipni gaidī ts un gatavs palī dzē t it visā . VĒ LREIZ PALDIES PAR LIELISKIEM SVĒ TKIEM!! ! !
аватар zubr27
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
laba maza viesnī ciņ a patika, omulī gā s istabiņ ā s siltas, uz baterijā m ir regulatori, istabā ir ledusskapis, TV, elektriskā tē jkanna, galds, atzveltnes krē sls, liela 2-vietī ga, skapis, pie ieejas pie sienas atseviš ķ s pakaramais(istaba manē jā bija otrajā stā vā , par 160 grivnā m). … Tomēr ▾ laba maza viesnī ciņ a patika, omulī gā s istabiņ ā s siltas, uz baterijā m ir regulatori, istabā ir ledusskapis, TV, elektriskā tē jkanna, galds, atzveltnes krē sls, liela 2-vietī ga, skapis, pie ieejas pie sienas atseviš ķ s pakaramais(istaba manē jā bija otrajā stā vā , par 160 grivnā m). Personā ls draudzī gs, viesnī cas saimnieki jauki cilvē ki. Ē diens pirmajā stā vā komplekss pē c pasū tī juma. , var lē ti pasū tī t no ē dienkartes (no 55 lī dz 100 grivnā m dienā.3 reizes dienā ). Ā rstē š anai: dakteris ņ em , ir masā ž a un citas procedū ras neatceros, atvainojiet. Tas nav tā lu no sū kņ u telpa, tikai netā lu no tirgus, dzelzceļ a stacija, veikals, mā jī gas kafejnī cas. Man viss patika, un es apmeklē š u š o viesnī cu vē lreiz.
аватар OLGADYMURA1010
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Otlč iks ir labs. Ā rē ji ļ oti skaista ainava un fasā de. Es gribē tu bū t š ā das jaukas iestā des ī paš nieks. Ņ emot vē rā laika apstā kļ us, telpa bija mā jī ga un silta. Atseviš ķ s brī dis virtuvē . … Tomēr ▾ Otlč iks ir labs. Ā rē ji ļ oti skaista ainava un fasā de. Es gribē tu bū t š ā das jaukas iestā des ī paš nieks. Ņ emot vē rā laika apstā kļ us, telpa bija mā jī ga un silta. Atseviš ķ s brī dis virtuvē . Ē diens bija pā rsteidzoš s pē c garš as un daudzuma. Svetlana, ja lasi š o apskatu, tad atseviš ķ u, vē lreiz paldies par laipnī bu!! ! Istaba atradā s 2. stā vā , tā saucamajā "studijā ". Tī rī š ana katru dienu un neuzkrī toš a. Gultas veļ a ir tī ra un jaukas krā sas. Kā daž ā da atpū ta tika piedā vā ta rī ta vingroš ana. Bet lietus laikā , manuprā t, tas ir busters. Kopumā un vispā r nav slikti. Ja nā kamgad neatradī š u labā ku cenas un kvalitā tes attiecī bu, es tur rezervē š u. Uz drī zu tikš anos PH!!! ! Pieņ emsi mani?? ?
аватар vladimir_n
Es biju š ajā viesnī cā.2010. gadā.4 reizes garajā nedē ļ as nogalē.3-4 dienas, sā kot no aprī ļ a un pē dē jo reizi jū nija beigā s. Tā kā no visa viesnī cu daudzveidī bas 4 reizes izvē lē jos vienu un to paš u, apskate varē ja beigties. … Tomēr ▾ Es biju š ajā viesnī cā.2010. gadā.4 reizes garajā nedē ļ as nogalē.3-4 dienas, sā kot no aprī ļ a un pē dē jo reizi jū nija beigā s. Tā kā no visa viesnī cu daudzveidī bas 4 reizes izvē lē jos vienu un to paš u, apskate varē ja beigties. Mā jas komforta atmosfē ra, personā la draudzī gums (un viss no saimnieka lī dz apkopē jai! ), ē rta atraš anā s vieta, komforts un lē ts, bet garš ī gs ē diens – tā s nav visas viesnī cas priekš rocī bas. Tas ir tik vienkā rš s sī kums. Vilciens uz Kijevu atiet 16-20, izbraukš anas laiks viesnī cā (tā pat kā citur) ir 12-00, bet neviens tev neteiks ne vā rda un neprasī s papildus naudu, ja vē lē sies palikt istabiņ ā . lī dz 16-00, tikai jā brī dina, ka paliek istabā . Turklā t viņ i arī piedā vā s izsaukt taksometru uz staciju. Un Almazā š ī gada 14. martā mani izsvieda 10-00 un bez piedā vā jumiem par taksi vai mantu aizveš anu glabā š anai pirms vilciena. Š is gads Truskovecas kū rortam ir ļ oti grū ts, atpū tnieku maz, lī dz ar to arī lielā s finansiā lā s grū tī bas, tač u darbinieki varē ja pā rliecinā ties, ka tas atpū tnieku noskaņ ojumu neietekmē . Labi, puiš i, un gaidī sim jū s atkal! Tu man š odien esi labā kais Truskavecā !
Отличный отель и прекрастный персонал! Отличный отель и прекрастный персонал! Отличный отель и прекрастный персонал! Отличный отель и прекрастный персонал! Отель Отличный отель и прекрастный персонал! Отличный отель и прекрастный персонал! Отличный отель и прекрастный персонал!


iemiesojums mozhzhukhin
Plānojam atvaļinājumu augustā no 10.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums irina_m41
Vai ir iespējams izvēlēties veģetāro variantu, uzturoties viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums rozorasp
‹ Viesnīca Klub pH 3*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Отель находиться в центре Трускавца, 3-х этажное здание рассчитано на 35 отдыхающих.

Atrašanās vieta центральный бювет - 400 м, 7 минут пешком; автовокзал - 2 км; железнодорожный вокзал - 1 км.
Viesnīcā

Ресторан, сауна, джакузи, тренажерный зал, Спа-процедуры, все виды массажа.

Telpu apraksts

1-комнатный Люксы - 8 номеров;

2-х комнатные Люксы - 8 номеров.

Adrese 82200, г. Трускавец, ул. Гоголя, 7 Отель "Club pH"
Tālruņi: +38 (03247) 5-26-91 +38 (03247) 5-01-20
Tīmekļa vietne: Klub pH
FAQ