Kameliia 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.510
№32 viesnīcas reitingā Truskaveca
6.7 Numurs
6.0 apkalpošana
6.3 Tīrība
3.2 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Privāta četrstāvu villa Truskavecā.Vairāk →
аватар maria76
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Plaš i dzī vokļ i ar viesnī cas ē rtī bā m un mā jī gu sajū tu. Virtuve ar inventā ru, mā jī gas istabas, viss glī ti ar gaumi un mī lestī bu darī ts. Ideā li apstā kļ i ģ imenes brī vdienā m. … Tomēr ▾ Plaš i dzī vokļ i ar viesnī cas ē rtī bā m un mā jī gu sajū tu. Virtuve ar inventā ru, mā jī gas istabas, viss glī ti ar gaumi un mī lestī bu darī ts. Ideā li apstā kļ i ģ imenes brī vdienā m.
аватар verunya.sl
‹ Viesnīca Kameliia 2*
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Villa atrodas netā lu no apakš ē jā s sū kņ u telpas un centrā lā parka. Blakus atrodas tirgus un daž ā das kafejnī cas. Ziemā istabā bija ļ oti silti. Tī rī š ana katru dienu. Lielisks skats pa logu, blakus atrodas Karpatu sanatorija un skaists parks, blakus arī citas sanatorijas. … Tomēr ▾ Villa atrodas netā lu no apakš ē jā s sū kņ u telpas un centrā lā parka. Blakus atrodas tirgus un daž ā das kafejnī cas. Ziemā istabā bija ļ oti silti. Tī rī š ana katru dienu. Lielisks skats pa logu, blakus atrodas Karpatu sanatorija un skaists parks, blakus arī citas sanatorijas. Daž ā du procedū ru pieejamī ba villā . Pieklā jī gs un atsaucī gs personā ls.
аватар tissotballade
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Patika laba maza viesnī ciņ a, omulī gi numuriņ i, istabā ledusskapis, televizors, elektriskā tē jkanna, galds, atzveltnes krē sls, liela 2-vietī ga, viesnī cas saimnieki jauki cilvē ki. Ā rstē š anai: ā rsts ņ em , ir masā ž a un vē l daž as procedū ras vairs neatceros, atvainojos, nav tā lu no sū kņ u telpas, arī tirgus nav tā lu, stacija. … Tomēr ▾ Patika laba maza viesnī ciņ a, omulī gi numuriņ i, istabā ledusskapis, televizors, elektriskā tē jkanna, galds, atzveltnes krē sls, liela 2-vietī ga, viesnī cas saimnieki jauki cilvē ki. Ā rstē š anai: ā rsts ņ em , ir masā ž a un vē l daž as procedū ras vairs neatceros, atvainojos, nav tā lu no sū kņ u telpas, arī tirgus nav tā lu, stacija.
аватар Al331
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s nokļ uvā m Villa Camellia nejauš i. Villa "At Oleg", kuru iepriekš rezervē jā m, izrā dī jā s aizņ emta. Neaprakstī š u mū su iespaidus, kad, pulksten 22 ierodoties Truskavecā , par to uzzinā jā m. Lai tas paliek uz Oļ ega sirdsapziņ as. … Tomēr ▾ Mē s nokļ uvā m Villa Camellia nejauš i. Villa "At Oleg", kuru iepriekš rezervē jā m, izrā dī jā s aizņ emta. Neaprakstī š u mū su iespaidus, kad, pulksten 22 ierodoties Truskavecā , par to uzzinā jā m. Lai tas paliek uz Oļ ega sirdsapziņ as. Oļ egs mū s aizveda uz Camellia un plā nojā m no rī ta meklē t citu vietu. Tač u saimnieku Bogdana un Marjanas viesmī lī ba mū s vienkā rš i apbū ra. Nekad agrā k par mums nav tikuš i rū pē ti. Viņ i bija gatavi izpildī t visas mū su vē lmes. Istaba bija ļ oti silta un ē rta. Mans vī rs ir ļ oti izvē lī gs ē dā js, jo viņ š vada ē dinā š anu, tač u bija apmierinā ts ar ē dienu kvalitā ti. Ē diens bija paš taisī ts, garš ī gs, ne trekns, vienmē r labprā t gā ja pusdienā s un vakariņ ā s. Uz vietas tika veiktas masā ž as un vannas. Tagad mē s iesakā m š o villu visiem saviem draugiem. Sveicieni no Brestas! !
аватар Ninulya82
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Truskavecā atpū š amies ne pirmo gadu, bet pē dē jā reize izrā dī jā s kaut kā ds murgs. Mū su pastā vī gā dzī vesvieta izrā dī jā s aizņ emta un tā vietā , lai mainī tu atvaļ inā juma datumus, izvē lē jā mies kamē liju. … Tomēr ▾ Truskavecā atpū š amies ne pirmo gadu, bet pē dē jā reize izrā dī jā s kaut kā ds murgs. Mū su pastā vī gā dzī vesvieta izrā dī jā s aizņ emta un tā vietā , lai mainī tu atvaļ inā juma datumus, izvē lē jā mies kamē liju. Tas izrā dī jā s velti. braucā m ar 4 mē n vecu bē rnu, palū dza saimniekam paņ emt no dzelzceļ a stacijas, uz ko saimnieks teica, ka nenodroš ina transfē ru, bet par taksi samaksā s. Starp citu, taksists ļ oti ilgi meklē ja š o Camellia, jo nekur nav norā dī ts, kur tā atrodas. Katram gadī jumam precizē š u atpū tniekiem - biezokņ os pie ceļ u policijas. Pē c ieraš anā s mums tika ierā dī tas divas istabas - pirmajā stā vā , 2-vietī gs standarta (kameru 2 uz 2) ar krā š ņ u skatu no loga - metra attā lumā bija daž i brikš ņ i, pamesta kā pņ u telpa. Esam ar bē rnu 3. stā vā (palū dzā m istabas tuvumā !! ! ) 2-vietī gs junior suite - mazliet plaš ā kā platī bā un no loga skats uz Karpaty sanatoriju. Starp citu, maksā jot ar ī paš nieku, viņ a atgā dinā ja solī to taksometra maksā jumu, jo Bohdans apdomī gi aizmirsa, viņ š , protams, ļ oti sasmī nē ja un atdeva 20 UAH. Mū su ī sajā atpū tas laikā mamma smagi saaukstē jā s, viņ a aizgā ja ar drudzi un iesnā m, jo ​ ​ pirmā stā va "istabiņ ā " apstā kļ i bija vienkā rš i. . . - viņ a pat gulē ja ģ ē rbusies (jū nija mē nesī ). ), man izdevā s vairā kas reizes nokrist uz kā pnē m ar bē rnu rokā s, brī numainā kā rtā nesalauž ot kā jas, jo pakā pieni ir ļ oti augsti, slidenas flī zes, kā arī alkatī gie saimnieki nevar atļ auties paklā ju uz pakā pieniem vai vismaz naglu anti- slī dē š anas sloksnes. Gultas acī mredzot ir no kaut kā das Eiropas lietotas, č ī kst. Gultas veļ a tumš ā s krā sā s, grumbaina un 100% sintē tika. Par spilveniem, segā m klusē š u)))) bez komentā riem! Dvieļ i acī mredzot ir mazgā ti ar grī das lupatā m - smirdī gi un š ausmī gi cieti. Nedē ļ as atpū tai telpas nekad (! ) netika iztī rī tas. Un par pā rtiku - stikla saldē ti kartupeļ i zupā + 2 kotletes uz š ķ ī vja, margarī ns sviesta vietā , Lipton tē jas maisiņ i...Vai tas ir solī tais mā jas ē diens???? ?
Plusi - Karpatu sanatorijas parka tuvums (ar ko ī paš nieki nez kā pē c ļ oti lepojas), skaists ā das dī vā ns vestibilā , nemitī gs saimnieku tuvums gadī jumā , ja kaut kas notiks - viņ i te dzī vo brī vā istabā , un galvenais, ka tik brī niš ķ ī ga sanatorija joprojā m tiek celta ar lielu spē ku. Tā pē c bū vnieki neļ aus garlaikoties atvaļ inā juma laikā ne pagalmā (ja to tā var nosaukt), ne stā vos. Laba atpū ta!
аватар g-vlasyuk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki! Pirmo reizi atpū tusies pie vī ra Truskavecā . Pē c ieteikuma piestā jā m villā "Camellia" (nolē mā m ietaupī t). Villa ir jauna, notiek remonts (daž i numuriņ i). Ē dinā š ana mū su uzturē š anā s laikā netika piedā vā ta, jo nebija pietiekami daudz cilvē ku. … Tomēr ▾ Sveiki! Pirmo reizi atpū tusies pie vī ra Truskavecā . Pē c ieteikuma piestā jā m villā "Camellia" (nolē mā m ietaupī t). Villa ir jauna, notiek remonts (daž i numuriņ i). Ē dinā š ana mū su uzturē š anā s laikā netika piedā vā ta, jo nebija pietiekami daudz cilvē ku. Atseviš ķ s jautā jums ir tī rī š ana. Pamatā tī rī ts, bet ne katru dienu. Ņ emot vē rā , ka daļ ē ji ē dā m istabā , to varē tu tī rī t katru dienu (galu galā maizes drupatas ar rokā m nevar savā kt). Gulta tika mainī ta reizi nedē ļ ā . Bet visvairā k mani pā rsteidza dvieļ u mazgā š anas kvalitā te - tik š ausmī gu smaku nekur nebiju redzē jusi (ir liela ceļ ojumu pieredze). Divas reizes prasī ju saimniekus nomainī t, bet katru reizi atnesa vienus un tos paš us. Vai nu viņ i mazgā tos kopā ar grī das lupatā m, vai ar virtuves dvieļ iem, vai arī visas kopā . Kamē r sauss vē l nav tik jū tams, bet kā nedaudz slapjš - smirdē š ana ir briesmī ga. Ņ emot vē rā , ka viņ i ā rstē jā s Karpatu sanatorijā , viņ i visu dienu gā ja š urpu turpu (ne tik tuvu, ņ emot vē rā , ka viena procedū ra var bū t pulksten 9:00, bet otrā pulksten 12:30 - trī s stundas pē c kū rorta nepaliksi). Secinā jums ir tikai viens: nā kamreiz dosimies uz sanatoriju, kur ir gan ē dinā š ana, gan naktsmī tne, gan ā rstē š ana. Lai ir dā rgā k, bet tad es atpū tī š os, nevis domā ju, kur varē š u pusdienot un kad jā skrien uz procedū ru.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums mawa12
‹ Viesnīca Kameliia 2*

Частная четырехэтажная вилла в г. Трускавец.

Atrašanās vieta 400 м. от центрального бювета минеральных вод.
Viesnīcā

Автостоянка на 6 машин, зона отдыха (беседки, мангал, качалка), кухня для самостоятельного приготовления, консультация врача, услуги стиральной машины, трансфер, интернет wi-fi.

  • autostāvvieta  FREE 
  • veļas mazgāšana
Bērniem Летний бассейн для детей.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Сауна (комната отдыха, ведро-водопад, бочка-купель), подводный душ – массаж; сухие углекислые ванны; ванны: минеральные, жемчужные, скипидарные, с бишофитом, озокерит.
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Двухкомнатные номера класса "люкс", в которых может проживать до 4 человек, "полулюкс" номера вместимостью до 3-х человек и стандартные двухместные номера.

Istabās

Кровать, кресла, ТВ (кабельное), холодильник, электрочайник, столовая посуда, санузел (душевая кабина, умывальник, унитаз, фен, количество полотенец – 2 на 1 чел.).

Adrese г. Трускавец, ул. Шашкевича, 9
Tālruņi: +38 (067) 977 13 87
+38 (098) 369 49 56
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.