Iantar 1*– Atsauksmes

19
Novērtējums 3.910
№43 viesnīcas reitingā Truskaveca
3.8 Numurs
4.3 apkalpošana
4.6 Tīrība
5.5 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Sanatorija "Yantar" atrodas kūrorta kalnainajā daļā, meža un parka zonā. Desmit hvilin - i Vi vietas centrā. 150 metrus no jaunā sūkņu telpas izvietojuma ar "Naftusi" dzhereļa un citu minerālūdeņu galeriju. Zovsіm pasūtījums ar sanatoriju "Yantar" ir lielisks likuval-diagnostikas centrs - kūrorta poliklīnika Nr.2 un balneoozokeritolykarnya Nr.2. Vienā stundā sanatorijā var atpūsties gandrīz 1000 cilvēku. Pirms viņu pakalpojumu sniegšanas divas vienpadsmit gaisvadu ēkas un divi ērti - un vienistabas apartamenti ar daudzām priekšrocībām, un vēl viens divvietīgs "luksuss".Vairāk →
аватар borysevka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s devā mies uz sanatoriju sociā lajā tī klā . bailes. biļ ete. Izmaksas bija ļ oti pieņ emamas. Ar izlī gumu problē mu nebija, tā s tika izsniegtas pietiekami ā tri. Kas man nepatika: 1. Istaba - sienas nobruž ā tas, mē beles knapi dzī vo savu dzī vi, santehnika arī uz puņ ķ iem. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz sanatoriju sociā lajā tī klā . bailes. biļ ete. Izmaksas bija ļ oti pieņ emamas. Ar izlī gumu problē mu nebija, tā s tika izsniegtas pietiekami ā tri. Kas man nepatika: 1. Istaba - sienas nobruž ā tas, mē beles knapi dzī vo savu dzī vi, santehnika arī uz puņ ķ iem. Un dzirdamī ba telpā s ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Arī sanatorijas grā matas noformē jums bija ļ oti noguris, rindas bija milzī gas. Ā rstu kopa: esam apmierinā ti ar galveno ā rste un esam viņ as novē rotas. Visu negatī vo par sanatorijas stā vokli nobloķ ē ja daba, vasarā tur ir ļ oti forš i! Gaiss ir tikai atkritumi. Jauki cilvē ki, daudzas ekskursijas un galvenais ū dens! Tikai pā ris minū š u gā jiens lī dz sū kņ u telpai. Ļ oti ē rta kū rorta atraš anā s vieta. Un netā lu no klī nikas. Teritorija parasta - soliņ i un nestrā dā još s baseins. Pā rsvarā gā ja kā jā m uz apakš ē jo sū kņ u telpu un parku. Rezumē jot, par pilnā m izmaksā m es nekad neietu, bet gan par sociā lo. bailes ir diezgan labas. Meita teica, ka nā kamgad arī brauksim.
аватар Sanay3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Par norē ķ inā š anos uz sociā lā s paketes: izvē loties istabu, pagā jis daudz laika. Istabā bija ļ oti auksts (14 grā di), un no siltajiem izrā dī jā s ar dā vanu, no kuras Pedikuloze ilgi nevarē ja tikt vaļ ā , ko arī darī ja turpmā kā s 2 nedē ļ as (aptiekā meitenes teica, ka biež i pē rk taburetes, tā tad te biež a parā dī ba). … Tomēr ▾ Par norē ķ inā š anos uz sociā lā s paketes: izvē loties istabu, pagā jis daudz laika. Istabā bija ļ oti auksts (14 grā di), un no siltajiem izrā dī jā s ar dā vanu, no kuras Pedikuloze ilgi nevarē ja tikt vaļ ā , ko arī darī ja turpmā kā s 2 nedē ļ as (aptiekā meitenes teica, ka biež i pē rk taburetes, tā tad te biež a parā dī ba). Par mē belē m es vispā r klusē ju, nekur citur tā dus rič us neesmu redzē jis un viens skapis uz 2 istabā m vispā r ir dziesma, laikam ar 50% viesnī cas noslogojums, var izvē lē ties labu, ja apzeltī si reģ istratū rā ķ epu. . . No patī kamā m atmiņ ā m tikai skats pa logu 9. stā vā . Ē damzā lē ir labs ē diens un lieliska fiziskā izglī tī ba - izskatā s, ka nenož ē losit. Un, protams, kā dē ļ tika pā rciesti visi š ie pā rbaudī jumi, š ī ir VODICČ KA, viņ ai nav lī dzinieku (Naftusja, Marusja un Juzja ). Mē s ar bē rnu lielā ko daļ u laika pavadī jā m ā rpus Jantaras, lielisks parks, procedū ras, iepirkš anā s centrs, "Divā s zosis" baudī jā m desertus un bezmaksas Wi-Fi, kas viesnī cā ļ oti pietrū ka.
аватар 16cgh7mb
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ģ imene ā rstē jā s (ja tā var nosaukt) Jantaras sanatorijā.2013. gada decembrī . Pirmajā dienā viņ i bija š okē ti un radā s vē lme doties prom. Lai reģ istrē tos istabā , jums jā gaida vestibilā.2-3 stundas, lī dz telpa ir brī va, lai gan reģ istrē š anā s notiek no norā dī tā datuma. … Tomēr ▾ Ģ imene ā rstē jā s (ja tā var nosaukt) Jantaras sanatorijā.2013. gada decembrī . Pirmajā dienā viņ i bija š okē ti un radā s vē lme doties prom. Lai reģ istrē tos istabā , jums jā gaida vestibilā.2-3 stundas, lī dz telpa ir brī va, lai gan reģ istrē š anā s notiek no norā dī tā datuma. Samaksā juš i kasierim papildus 3.0 tū kstoš us UAH par vislabā kajiem apstā kļ iem, konstatē jam, ka istaba ir netī ra, mē beles ir vecas, santehnika nav kā rtī bā . Nā kamajā dienā , nonā kot pie ā rsta, uzzinā m, ka diabē ta un vairogdziedzera ā rstē š anu (pē c kuponu profila) veiks urologs, jo endokrinologs strā dā ar 0.5 likmē m un nodarbojas ar rehabilitā cijas pacientiem, savukā rt vairogdziedzera ultraskaņ a, hormoni - maksas pakalpojums (vauč erā norā dī ts, kas iekļ auts kupona cenā ). Sanatorijas-kū rorta grā matā ir sludinā jumi par kafejnī cā m, veikaliem, Poltavas biš ofī tu un ne mazā k kā apmaksā tu medu. pakalpojumus. Sanatorijas un poliklī nikas Nr. 2 vestibilā viss ir piebā zts ar tirgotā jiem ar č emodā niem, it kā tu bū tu tirgus centrā , nevis uz procedū rā m. Yantar ē damistabā tikai ar treš o mē ģ inā jumu un ar skandā lu izdevā s iekļ ū t diabē tiķ u zā lē , un nedē ļ u bija jā ē d diabē tiķ iem aizliegtie ē dieni (ar cukuru). Klī nikā konsultē izcils oftalmologs, bet apskate, spiediena mē rī š ana tiek veikta vecmodī gi aprī kojuma trū kuma dē ļ . Bet endokrinoloģ e uz konsultā ciju klī nikā izraksta receptes, pē c kurā m zā les jā pē rk viņ as norā dī tajā aptiekā . Mē s nevarē jā m iegū t izrakstu no slimī bas vē stures. ā rstē još ais ā rsts nolē ma, ka "jums tas nav vajadzī gs. " Jaunā kais personā ls ir rupjš . Mē s izgā jā m no sanatorijas dienu agrā k pulksten 17:00, bet, atnā kot no brokastī m no ē damistabas pulksten 9:00, atradā m istabenes, kuras, sametot mū su mantas kaudzē , mainī ja gultas veļ u, paziņ ojot mums, ka vajag. ej š odien agri mā jā s un neņ emt prā tā iet gulē t. gulta, kamē r pie ā rsta pieņ emš anas klusi ienā k apkopē ja un visus ignorē jot sā k sū kt. Ja ir vē lme pastaigā ties pa pilsē tu, tad jā bū t gatavam tam, ka uz ietvē m abā s pusē s visur ir novietotas maš ī nas un atstā tas takas atpū tnieku caurbraukš anai. . Atpū tas plusi: sanatorijā ir silti, ē damistabā labs ē diens, pieejamas cenas un kvalitatī va zobā rstniecī ba. pakalpojumi un stiprs minerā lū dens. Kam ir iespē ja, iekā rtojieties citā s vietā s, te Eiropa vē l ir ļ oti tā lu!
аватар muravskaya1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izlasot komentā rus, braucu ar piesardzī bu. Neviena no bailē m neapstiprinā jā s. Kupons, lai gan sociā ls. bail, un gada beigas - bet istab iedeva siltu, nevis noplucis. Reģ istrā pieķ erta draudzī ga meitene Lesja. Protams, bija par ko sū dzē ties, bet sapratu, ka eju uz ekonomiku. … Tomēr ▾ Izlasot komentā rus, braucu ar piesardzī bu.
Neviena no bailē m neapstiprinā jā s. Kupons, lai gan sociā ls. bail, un gada beigas - bet istab iedeva siltu, nevis noplucis. Reģ istrā pieķ erta draudzī ga meitene Lesja. Protams, bija par ko sū dzē ties, bet sapratu, ka eju uz ekonomiku. Lai arī mē s ar bē rnu dzī vojā m 4. stā vā , naktī s karstuma dē ļ nevarē jā m gulē t, pusnaktī izvē dinā ju istabu, atverot durvis uz koridoru.
Kas dzī vo augš ē jos stā vos - mazliet sasprindzinā ts ar liftiem, drū zmē š anā s, gaidī š ana. Pā rsvarā gā jā m kā jā m.
Uzkopa, gulta tika nomainī ta laicī gi, bez atgā dinā jumiem - mū su istabā nekad nebija neviena neiztī rī ta istaba.
Kopumā personā ls ir labs - no istabenē m lī dz ē damistabas darbiniekiem, 114. galdiņ a viesmī ļ iem (paldies, meitenes), draudzī gajai medmā sai Marijai Petrovnai un ā rstei Antonika Viktorijai Zinovjevnai. Ā rstē š ana, tikš anā s bija adekvā ta, serviss labs. Kaut kā du analī ž u minimumu veic, cik es saprotu, katram, tad, kā komunisma laikā , pē c vajadzī bā m. Saņ ē mu dā rgus izmeklē jumus - mazā k ā rstē sies, biļ ete nav bezizmē ra. Par ē dienu atseviš ķ s iespaids - visu neapē dā m. Tvaika trauki, ne pā rā k apmierinoš i, jū s nemitinā sit. Bet visa kā ir daudz un tas ir diē tisks – tas, kas tev vajadzī gs. Kā mī nusu likš u to, ka pasū tī jums bē rniem netiek veikts - viņ i dod parastu ē dienu, un visbiež ā k tā nav kotlete vai kotlete, bet gan veseli gaļ as gabali. Un bē rni ir viskaitī gā kā kategorija pā rtikā , tā pē c nā cā s apmierinā ties ar to, ka bē rns to negribē ja. Vairā k pā rtikas pirkt tikpat kā nebija, izņ emot kā du gastronomisku iegribu apmierinā š anu "Furshet" ē kas kafejnī cā "Two Gusya".
Ziemā procedū ras hidropā tijā apgrū tina nebeidzami izbraucieni, izģ ē rbš anā s, ģ ē rbš anā s un attiecī gi izlē kš ana aukstā gaisā . Atklā ti sakot, apskauž u almazieš us un Kristallu, kuri uz hidropā tiju gā ja pa pā rsegtu eju uzvalkos, zem cepurē m saburzī tā m č ī bā m bez frizū rā m. Jo garderobē m klī nikā vē l jā paspē j pagaidī t.
Katrs brauciens uz sū kņ u telpu - liels prieks no putnu baroš anas, mū zika uz ielas - izdodas iegū t porciju pozitī vā . Truskavecas parks ir ļ oti skaists jebkurā gadalaikā , biež i vien ir dzī vā mū zika, kas ir ļ oti iespaidī ga.
Par cenā m. NAV VĀ RDU. Sā kot no aptiekā m un beidzot ar kafejnī cā m. ES ATKLĀ JU. Cilvē ks, kurš prot ietaupī t, var iztikt bez pā rmē rī bā m – man nesanā ca.
Mī nusi: izklaides trū kums. Paš ā sanatorijā praktiski nekā nav - nu, bibliotē ka. Citā m izklaidē m meklē jiet kompā niju uz ielas. Vai arī maksā - un ekskursijā vai uz koncertu "zvaigznē m", kas te brauc pa apli. Pē c maniem novē rojumiem, viņ i te kursē ar divu nedē ļ u biež umu. Varbū t kā dam paveicā s vairā k un atrada ko interesantā ku, bet mums ar bē rnu, atklā ti sakot, vakaros bija garlaicī gi.
Un vispā r, ja iespē jams, brauksim vē lreiz. Paldies par pā rē jo.
аватар valenta-s
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nokā rtoju principā ā tri, 20 minū tes. , kur saņ ē mu biļ eti, visu sī ki izskaidroju un, sapratusi, atsū tī ju arī faksa apstiprinā jumu par ā rstē š anos. Tas maksā ja daudz nervu. 8 stā vā ir lifts, bet gaidī t uz to, it ī paš i sastrē gumstundā , 10-15 minū tes ir nereā li ! ! ! ! Lī dz sacensī bu beigā m š ī sieviete bija nomocī ta! š is pats koridors sadala telpas ar kabinetiem), diez vai viss ir pā rā k labi !! ! Bē rna nolikš ana gulē t pusdienā s š ī iemesla dē ļ bija diezgan problemā tiska. … Tomēr ▾ Nokā rtoju principā ā tri, 20 minū tes. , kur saņ ē mu biļ eti, visu sī ki izskaidroju un, sapratusi, atsū tī ju arī faksa apstiprinā jumu par ā rstē š anos. Tas maksā ja daudz nervu. 8 stā vā ir lifts, bet gaidī t uz to, it ī paš i sastrē gumstundā , 10-15 minū tes ir nereā li ! ! ! ! Lī dz sacensī bu beigā m š ī sieviete bija nomocī ta! š is pats koridors sadala telpas ar kabinetiem), diez vai viss ir pā rā k labi !! ! Bē rna nolikš ana gulē t pusdienā s š ī iemesla dē ļ bija diezgan problemā tiska.
Tualete ir duš a kopā , un duš a plū st tieš i uz grī das, atdalī ta tikai ar aizkaru no tualetes zonas. Kas attiecas uz personā lu, tad tā ir atseviš ķ a un Ļ OTI NEPIEEJAMA TĒ MA!
Tik augstprā tī gus un alkatī gus strā dniekus neesmu redzē jis nevienā sanatorijā ! ! ! ! ! ! Tiklī dz viņ i dzird, ka biļ ete ir sabiedriska, viņ i sā k skatī ties uz jums kā uz slapju vietu! Piemē ram, ā rste pirmdien mani nosū tī ja pie LOR, tā pē c pierakstī t varē ja tikai nedē ļ u vē lā k, kad jau biju mā jā s. Lai gan man pastiprinā jā s sinusī ts un paaugstinā jā s temperatū ra. Š o nedrī kst palaist garā m! Bet, ja jū s dodaties uzreiz pie ā rsta un ieliekat naudu kabatā , nav problē mu! Procedū ru korpuss ir atseviš ķ i no dzī vojamā s ē kas, jā iet zem arkas, kur caurvē jš pū š visu galvu! Pie mū su galda ē damistabā pilnī gi visi saslima un devā s mā jā s ar iesnā m un klepu.
Ē damistabā porcijas ir tikpat lielas kā manē jā un garš ī gas.
Diapazons nav ī paš i plaš s, bet vienmē r apnika un bada sajū ta pirms nā kamā s ē dienreizes nepā rgā ja. Tas bija vienī gais pluss visiem svē tkiem! Diemž ē l tika gaidī ts labā kais, bet.
vē l viena lieta - vestibilā ir tikai wi-fi zona, un, lai piekļ ū tu internetam, jums ir jā iegā dā jas karte UKRTELECOM))))
Padomā un nosver visus plusus un mī nusus!
аватар Homka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, es biju nobaž ī jies par š o ceļ ojumu. Bet pē c ieraš anā s viss bija pagā jis. Iekā rtojā mies 10 minū tē s. Istaba ir 10. stā vā , jo augstā k jo siltā ka istaba, mums aiz loga bija 27-29C un -6C. … Tomēr ▾ Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, es biju nobaž ī jies par š o ceļ ojumu. Bet pē c ieraš anā s viss bija pagā jis. Iekā rtojā mies 10 minū tē s. Istaba ir 10. stā vā , jo augstā k jo siltā ka istaba, mums aiz loga bija 27-29C un -6C. Tiesa, logu plaisas nā cā s aizbā zt ar putuplastu.
Ū dens bija karsts un auksts visu dienu, tikai 22.00 izslē dza un 7.00 ieslē dza.
Ē diens diē tisks, viss ļ oti garš ī gs un daudz, ē dā m pietiekami daudz, pat neko papildus nepirku.
Ā rsts bija diezgan normā ls, izrakstī ja pietiekamu skaitu procedū ru un es izgā ju pilnī gi visu un visur paspē ju.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies.
Rakstiet uz jautā jumiem, uz kuriem atbildē š u.
Прияное мартовское утро Очень красивая столовая Увеселяющий пес Бювет №2 - ручные голуби Завтрак, но еще без гарячего
аватар melnichuk13
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sanatorijā atpū tos 2013. gada februā rī . Braidoties, ka istabā bū s auksts, bet bija 28 grā di tieš i otrā di. Iekā rtojā mies 5min. Ē damzā lē ē diens normā ls meitenes ļ oti pieklā jī gas. Arī hidropā tijā viss nav slikti, procedū ras paredzē tas laicī gi, nav jā gaida, personā ls atsaucī gs. … Tomēr ▾ Sanatorijā atpū tos 2013. gada februā rī . Braidoties, ka istabā bū s auksts, bet bija 28 grā di tieš i otrā di. Iekā rtojā mies 5min. Ē damzā lē ē diens normā ls meitenes ļ oti pieklā jī gas. Arī hidropā tijā viss nav slikti, procedū ras paredzē tas laicī gi, nav jā gaida, personā ls atsaucī gs. apsegtas ejas uz balneā ru. Lī dz pumpim 2 min. istabiņ a. Kopumā viss nav pat ļ oti slikti.
аватар kiruha2007
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visiem labs garastā voklis, pirmkā rt)) Pirms doš anā s atvaļ inā jumā uz sanatoriju "Dzintars" devā s un izlasī ja atsauksmes, godī gi sakot, bija ļ oti sarū gtinā ts, pat domā ja atteikties no ceļ ojuma ...Bet ikvienam ir tiesī bas uz savu savu viedokli, un savā apskatā centī š os izcelt visus svē tku aspektus – gan pozitī vos, gan negatī vos. … Tomēr ▾ Visiem labs garastā voklis, pirmkā rt)) Pirms doš anā s atvaļ inā jumā uz sanatoriju "Dzintars" devā s un izlasī ja atsauksmes, godī gi sakot, bija ļ oti sarū gtinā ts, pat domā ja atteikties no ceļ ojuma ...Bet ikvienam ir tiesī bas uz savu savu viedokli, un savā apskatā centī š os izcelt visus svē tku aspektus – gan pozitī vos, gan negatī vos. Sā kš u ar reģ istrā ciju. Ierados 0 18:45, iekā rtojos 15 minū tē s, paveicā s - treš ajā stā vā ) Ekonomiskā istabiņ a (jo atļ auju kā invalī ds saņ ē mu pilnī gi bez maksas caur Darba un sociā lā s aizsardzī bas departamentu). Istaba glī ta, gultas ē rtas, televizors darbojā s labi, santehnika bija veca un nepā rtraukti tecē ja, bet mē s ar kaimiņ u to pacietā m. Apkopē jas ir nekaunī gas, slinkas, iztī rī ja dienā vai divā s. Uzsveru, ka apkopē jas centā s tī rī t, kad mē s neesam istabā , mē s ar kaimiņ ieni veicā m "pā rbaudi" un pā rliecinā jā mies, ka viņ i "izrauj" no mū su runā m.
Tā pē c, kam gan jā dodas uz š o sanatoriju MAKS UN VĒ RTĪ GAS PRIEKŠ ETAS, KAS VIENMĒ R NESTĀ T LĪ DZI. Mums neko neņ ē ma, bet tie, kas riskē ja ar apkopē ju runā m, ir fakts.
Ē diens. Ē diens bija daudzveidī gs, vienai ē dienreizei bija 3-4 ē dieni + kompots vai tē ja un maize ar sviestu un deserts. Iepriekš ē jā s pā rskatos bija teikts, ka viss ē diens ir nē . Atvainojiet, visi bija uz diē tas, un jā ņ em vē rā , ka atpū tnieki paš i var pasū tī t, ko vē las. Gaļ as ē dieni un zivis bija 3 reizes dienā , katru reizi dā rzeņ i un svaigi augļ i, katru vakaru kefī rs. Manuprā t, ē diens ir pilnī gs un labs. Man tas patika.
Ā rstē š ana. Nedod Dievs aiziet pie jauna ā rsta, kura arī ir medmā sa. Uzvā rdu nenorā dī š u. Iespaidi - Š AUSMAS! ! ! ! ! ! ! Es nekad nesapratu, kurš no mums ir ā rsts un kurš pacients.
Es ļ oti labi saprotu, ka jaunajai dakterī tei ir ģ imene, divi bē rni un sieva, BET ARĪ LĒ TI PAR NAUDU UN HABROKU - tas ir ...es, kā saka mana mā sasmeita, sastingu, it kā es nebū tu. nesapratu...Viņ a pateica, kā das procedū ras es vē los (mū su mammas Ukrainas sanatorijā s esmu bijusi 19 reizes - man ir pieredze), viņ š pacietī gi ķ iķ inā ja, rakstot sanatorijas grā matā un katru reizi skatī jā s man acī s. , gaidu, un kas tā lā k...Viņ a alga 3x lielā ka nekā man, tā pē c nekas cits neatlika! Paš as procedū ras ir ļ oti forš as, izgā ju virpuļ vannu - ļ oti noderī gi un patī kami, sausā masā ž a, lā zerskenē š ana, ultraskaņ a, ozokerī ts, vannas un vē l. Personā ls, kas veic procedū ras, ir labs, uzmanī gs, pieklā jī gs, tas mani ļ oti iepriecinā ja.
Ū dens. Visi brauc uz Truskavecu dzert Naftusju. Smarž a, es tev teikš u ...nu sapuvuš ā s olas to vē l viegli pateikt. Bet saka, ka palī dz, informā cija par Naftusju svē rsies sū kņ u telpā , tā ir gandrī z no visā m č ū lā m. Es nevarē ju to izdzert.
Marija dzē ra ū deni (normalizē vielmaiņ u) un Sofija (noder vē deram). Kam ir problē mas ar kaklu, iesaku Broņ islavu noskalot ar ū deni, tas ļ oti palī dz, es personī gi pā rliecinā jos.
Kulta programma. Principā mums bija sava kompā nija, un, pateicoties mū su kompā nijai, mans atvaļ inā jums bija ideā ls, mē s aktī vi atpū tā mies - nepā rtraukti staigā jā m pa parku, katru vakaru gā jā m uz diskotē ku uz sanatoriju "Crystal" (DJ ir ļ oti interesants un uzmundrina visus lai labi pavadī ts vakars - 10 punkti no 10 ), sanatorijā "Crystal" katru ceturtdienu un katru otrdienu bija diskotē ka - atmosfē ra ir 6 balles no 10, var doties arī uz vispā rē jo diskotē ku uz iestā di " Ripa". Pie sū kņ u telpas un katrā sanatorijā ir ceļ ojumu aģ enti, kur var rezervē t ekskursijas.
Man ļ oti patika vakara Ļ vova un Ļ vovas apskate (un teikš u uzreiz, neapskauž u tos, kas dabū s gidu Katerinu un Bukovelā.10 ballu skalā par 10 ballē m. Aizbraucā m uz Serdjuč ku (ļ oti brauc) Vaļ evska (bez komentā riem, jo ​ ​ tas ir fanam), par Griš ko (iesaku visiem! ), par Kostenko (iesaku visiem! ).
Kopumā savu atpū tu vē rtē ju no 10 ballē m lī dz 9. Apkopē jai un savam matrač a ā rstam -1 punkts.
Man ļ oti patika Truskavecas pilsē ta, apkā rtne un ī paš i atmosfē ra un tī rs gaiss.
Ļ oti ceru braukt vē l.
Lai jaukas brī vdienas!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies Yantar sanatorijā.2012. gada jū lijā , tā saucamajā uzlabotajā divistabu apartamentā Nr. 214. Š ķ iet, ka istabai jā bū t ideā lai (mū suprā t, viss ir kā rtī bā un ē rti). Bet izrā dī jā s, ka vannasistabā nebija pat spraudņ a vannas istabai (mū su vannas istabai atpū tas laikā neatrada piemē rotu), jaucē jkrā na maisī tā js nedarbojas, tualetes pods piepildā s ar ū deni par 20 minū tes (tā pē c nav iespē jams nomazgā t) Istabas logi ir veci Ješ e padomju un ļ oti netī ri un nobruž ā ti. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Yantar sanatorijā.2012. gada jū lijā , tā saucamajā uzlabotajā divistabu apartamentā Nr. 214. Š ķ iet, ka istabai jā bū t ideā lai (mū suprā t, viss ir kā rtī bā un ē rti). Bet izrā dī jā s, ka vannasistabā nebija pat spraudņ a vannas istabai (mū su vannas istabai atpū tas laikā neatrada piemē rotu), jaucē jkrā na maisī tā js nedarbojas, tualetes pods piepildā s ar ū deni par 20 minū tes (tā pē c nav iespē jams nomazgā t) Istabas logi ir veci Ješ e padomju un ļ oti netī ri un nobruž ā ti. Siltā s saulainā s dienā s istaba pā rvē rš as par moku kameru. Nav gaisa kondicionē tā ju. Visi "superior" numuri ir vē rsti tikai uz dienvidiem. Istabā viena izeja uz balkonu bija aizmū rē ta kopš ziemas, paš i ar lielā m pū lē m atvē ra. Brī vdienā s atkritumi netiek izvesti un istaba netiek tī rī ta. Un pirmdien 15.00 bija jā dodas pie galvenā ā rsta ar lū gumu pē c uzkopš anas pē c divā m brī vdienā m. Televizors ir mazs un vecs. attā luma skaņ a tikai palielina, lai samazinā tu to nav iespē jams. Dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti tikai pē c nedē ļ as. No traukiem istabā.3 krū zes ar apakš tasī tē m, 3 glā zes un elektriskā tē jkanna (apkalpojama! ). Tagad par uzlabotu uzturu (. gribē ju ē st diē tisku pā rtiku, bet tas nav iespē jams, tikai bufete) Viņ i to sauc par "bufete" . Es domā ju, ka tas ir paš apkalpoš anā s restorā ns. Lai gū tu vispā rē ju priekš statu par organizā cijas "uzlabotu " ē dienu, pietiek ierasties 5 minū tes vē lu (uz sā kuma maltī ti neieradī sies, un pat pirms 15 minū tē m apē dī si to, kas palicis pā ri). Cilvē ki grā bj viens otram priekš ā , un pat sanatorijas darbinieki var paņ emt manā priekš ā pē dē jo ē dienu. Jā stā v un jā prasa. Atnes to, atnes to. Vistas gaļ u sasmalcina tā , lai paliek tikai kauli (katrs 3 cm). Nav dabī gas gaļ as, izņ emot vā rī tu koka liellopu gaļ u, ja dabū . Ī sā k sakot, labā k ē st pie kopī ga galda, kā to darī ja viena mana paziņ a. Bet tas nav iespē jams, kā š eit saka. Slimnī cas reģ istratū rā var stā vē t visas dienas garumā . Procedū ras reģ istratū rā ir paredzē tas nedē ļ u pē c ieraš anā s. Procedū ru visiem nepietiek. Tā pē c tikš anā s tiek samazinā tas. Visas procedū ras tiek paā trinā tas. Piemē ram, masā ž a 15 minū š u vietā - 8. Ā rā visas ē kas nobruž ā tas. Krī t nost apmetums un flī zes. Uz ielas soliņ i visi š ķ ī bi un zemi. Parks ir nopostī ts. ceļ i ir briesmī gi. Vispā r uz Yantar sanatoriju labā k nebraukt. Ja negribi sabojā t brī vdienas, viss pā rē jais ir kā rtī bā : ū dens, gaiss un daba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар polinash5
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī gā ku apmeš anā s vietu grū ti atrast. Sā kš u ar izlī gumu, kas notiks tikai tad, ja tiks dots kukulis dzimtsarakstu darbiniekiem, mē s ar bē rnu gaidī jā m izlī gumu 4h, paveicā s, cilvē ki ar bē rniem gaidī ja vestibilā. … Tomēr ▾ Briesmī gā ku apmeš anā s vietu grū ti atrast. Sā kš u ar izlī gumu, kas notiks tikai tad, ja tiks dots kukulis dzimtsarakstu darbiniekiem, mē s ar bē rnu gaidī jā m izlī gumu 4h, paveicā s, cilvē ki ar bē rniem gaidī ja vestibilā.8-10 stundas, atbildot, klausoties, ka brī vu vietu nav, un kad nebū s zinā ms. Bija gadī jumi, kad ģ imenes, gaidot istabiņ as, tika nosū tī tas dzī vot viesnī cā s.
Ja jums tomē r paveicas un esat saņ ē mis dā rgo istabas atslē gu, nesteidzieties priecā ties, pagaidiet vē l pā ris stundas, lī dz viņ i sakops pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem, un tad ar nosacī jumu, ka jū s pats atradī siet apkopē ju un atvedī siet viņ u uz istabiņ a. pā rsteidz kā padomju, netī ra, nobruž ā ta istaba, nestrā dā još s televizors, neslē dzams ledusskapis un galvenais, ka kaimiņ u istabas savienotas ar saplā kš ņ a skapi, lai vienmē r bū s lietas kursā par savu kaimiņ u dzī vi, pat ja viņ i runā č ukstus.
Ī paš a uzmanī ba jā pievē rš ē damzā lei ar savu š ausmī gi bezgaumī go vienmuļ o ē dienu. Treš ajā uzturē š anā s dienā mē s ar bē rnu saindē jā mies, pē c dienas atnā ca daktere, sakot, ka tur nav nekā slikta, piedā vā ja. jā ā rstē ar kā lija permanganā tu un kumelī š u uzlē jumu. Manas uzturē š anā s 18 dienu laikā tie bija č etri masveida saindē š anā s gadī jumi, kuriem administrā cija nepievē rš uzmanī bu.
Vispā r var rakstī t daudz, ž ē l, ka nekas labs. Visas procedū ras izraksta par atseviš ķ u samaksu pie ā rsta, stā vot milzī gā s rindā s.
No pozitī vajiem aspektiem: tuvums sū kņ u telpai, skaists parks un, ja ir nauda, ​ ​ daž ā das interesantas ekskursijas.
Балконные рамы, не знающие краски и тряпки Аварийный балконный пол
Parādīt vairāk »


iemiesojums walentina-1976
Es ceļoju ar savu 8 gadus veco meitu.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums chaykabohanecz
Viņi iedeva vīrietim pro-Savienību biļeti par vienu. Mēs visi gribam braukt (es un 2 bērni). Iesaku piemaksāt pilsētā. Cik tas maksās un vai ir vērts braukt???
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums zlucashi
Viņi Jantaram piešķir arodbiedrības talonu mātei un bērnam. Vai ir vērts iet? Un kā mazināt diskomfortu - atsauksmes visur ir 3... Cik šī ārstēšana maksās papildus?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Rosa_Zhurba
Ārstēšana
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Natali2203
Sakiet, lūdzu, kā šajā sanatorijā vislabāk atpūsties un ārstēties ar bērnu 10 gadus vecu (kuras telpas ir labākas un vai ir vērts sarunāt par labāko, pēc arodbiedrības domām - 1. istabā (ar bērns) vai divi cilvēki, cik daudz jāiedod ārstam, lai viņš izraksta visu nepieciešamo ārstējoties - jāpiemaksā arī un cik, kur labāk ar bērnu doties ekskursijās un ko noteikti vajadzētu apmeklēt tur esot....un viss ko uzskati par vajadzīgu padalīties.Ļoti vajadzīgs.Jau iepriekš paldies par visiem ieteikumiem un dalieties pieredzē!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Санаторій "Янтар" знаходиться в нагірній частині курорту, в лісопарковій зоні. Десять хвилин - і Ви в центрі міста. За 150 метрів від нього розміщений бювет з галереєю джерел "Нафтусі" й інших мінеральних вод. Зовсім поряд з санаторієм "Янтар" знаходиться великий лікувально-діагностичний центр - курортна поліклініка № 2 та бальнеоозокеритолікарня № 2.
Одночасно в санаторії можуть відпочивати близько 1000 людей. До їхніх послуг два одинадцятиповерхових корпуси обладнані зручними дво - і одномісними номерами з усіма вигодами, є й окремі двокімнатні "люкси".

Adrese ул. Суховоля 54, г. Трускавец, Львовская область, Украина
Tālruņi: тел.: +38 (03247) 6-00-20
тел/факс.: +38 (03247) 6-00-32
Tīmekļa vietne: Iantar
FAQ