KHizhina SPA 3*– Atsauksmes

78
Novērtējums 6.610
№16 viesnīcas reitingā Truskaveca
5.6 Numurs
5.4 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.3 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Villa ar SPA zonu (ar plašu peldbaseinu, ekskluzīvu peldbaseinu ar ūdens un gaisa masāžu, pirti, romiešu tvaika pirti ar Karpatu garšaugu aromātiem, sāls alu, telpas aromterapijai un dažādām masāžas tehnikām). Kopumā ir 45 numuri.Vairāk →
аватар juliakandi78
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ties 8 reizes. Pirms 7 gadiem tur bija forš i. Bet darbinieki vienmē r bija rupji: administrators Oļ egs pastā vī gi ir rupjš . Vispā r es lū dzu viņ u atlaist, solī ja 10% atlaidi, bet neko tā du neizdarī ja. Apkopē ja nepareizi teica, ka halā ts viņ as draugam nederē s. … Tomēr ▾ Atpū ties 8 reizes. Pirms 7 gadiem tur bija forš i. Bet darbinieki vienmē r bija rupji: administrators Oļ egs pastā vī gi ir rupjš . Vispā r es lū dzu viņ u atlaist, solī ja 10% atlaidi, bet neko tā du neizdarī ja. Apkopē ja nepareizi teica, ka halā ts viņ as draugam nederē s. Sā ls istabā vairs nav sauļ oš anā s krē sli, bet neē rti cietie krē sli, un pie griestiem vairs nav sā ls, baseins ir silts. 32. istabā slikti aizveras durvis, un tualetes tvertne slikti izlaiž ū deni. Nav trokš ņ a izolā cijas
Басейн Тераса Можна засмагати Номер Соляна кімната
аватар avtobob.car
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi š ajā viesnī cā paliku 2010. gadā. Viesnī ca nepalika sliktā ka, bet arī nekļ uva labā ka. Kas jums patika: 1. Virtuve, nekas ī paš s, bet garš ī gi un garš ī gi. Nedaudz lē tā ks bā rs bū tu ideā ls. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š ajā viesnī cā paliku 2010. gadā.
Viesnī ca nepalika sliktā ka, bet arī nekļ uva labā ka.
Kas jums patika:
1. Virtuve, nekas ī paš s, bet garš ī gi un garš ī gi. Nedaudz lē tā ks bā rs bū tu ideā ls.
2. Mā kslī gie zaļ umi ir aizstā ti ar dabī gajiem, zaļ umi ir samazinā juš ies, bet dzī vie zaļ umi ir vairā k bioloģ iski. Ž ē l centrā lā koka, tas iedeva krā su.
3. Masieru darbs, kvalitatī vs un profesionā ls. Tas var bū t dā rgi, bet tas ir tā vē rts.
Kas man nepatika:
1. SPA zona, tikko pū š no logiem.
2. Abiem pā riem nav pietiekami daudz temperatū ras. Galu galā š ī ir tvaika istaba, nevis silta istaba.
3. Vispā r SPA zona pē c 20. gadu standartiem jau ir maza, ā tri paliek garlaicī ga un pū š ā rā pa logiem, padariet, ī rē jot infrasarkano pirti, aromistabas vietā , kurā neviens neiet. . .
4. Istabas - vē dinā š ana ir iespē jama tikai atverot vai aizverot logu, drē bes es noliku uz plaukta, nez kā pē c nosmē rē tas ar krī tu, un baldahī ns, kā reklā mas bildē mū su istabā nebija.
Bet kopumā es biju ļ oti priecī gs, ka atgriezos pirms 11 gadiem.
аватар juliia75
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m tur apmetuš ies jau pirms vairā kiem gadiem. Praktiski nekas nav mainī jies: personā ls ļ oti draudzī gs, visas vē lmes tika ā tri izpildī tas, un telpa ir tī ra (ja neskaita "revidentu"), restorā na ē dienkarte ir bez liekā m ripā m, bet garš ī ga (cenas gandrī z vienā das kā pilsē tā ). … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m tur apmetuš ies jau pirms vairā kiem gadiem. Praktiski nekas nav mainī jies: personā ls ļ oti draudzī gs, visas vē lmes tika ā tri izpildī tas, un telpa ir tī ra (ja neskaita "revidentu"), restorā na ē dienkarte ir bez liekā m ripā m, bet garš ī ga (cenas gandrī z vienā das kā pilsē tā ). Mū su ciemoš anā s laikā bija diezgan daudz viesu - tas bija jū tams spa zonā , tā pē c vairā k staigā jā m pa pilsē tu.
Vē los pieminē t SPA zonas administratori Veru, ļ oti pozitī vu cilvē ku un izcilu profesionā li!
Izgā jā m masā ž as kursus, laikam tikā m uz visā m masā ž as terapeitu maiņ ā m - visi bez izņ ē muma ir ļ oti labi speciā listi.
Viesmī les un istabenes ir izpalī dzī gas un uzmanī gas.
Un tagad par mī nusiem:
Cienī jamie "Higina Spa" vadī tā ji! Vai tieš ā m tik daudzus gadus nebija iespē jams aprī kot telpas ar gaisa kondicionieri? Jo ī paš i tā pē c, ka vasara ar katru gadu kļ ū st karstā ka.
Š is mī nuss sedz lielu skaitu plusu.
аватар olga.khomenko1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s bū dā jau desmito reizi. Pā rtraukums starp pē dē jo un priekš pē dē jo atvaļ inā jumu bija divarpus gadi. Vē los atzī mē t daž us uzlabojumus interjerā (vairā k gaiš as krā sas, ī stas vā zes). … Tomēr ▾ Atpū tā s bū dā jau desmito reizi. Pā rtraukums starp pē dē jo un priekš pē dē jo atvaļ inā jumu bija divarpus gadi. Vē los atzī mē t daž us uzlabojumus interjerā (vairā k gaiš as krā sas, ī stas vā zes).
Ē diens restorā nā ir bū tiski uzlabojies (kompleksus nepasū tī ja), personā ls pieklā jī gs un punktuā ls.
Kā ierasts, izmantojā m masieri - izgā jā m vispā rē jo masā ž as kursu (10 seansi). Masieri (Andriana-Natā lija, Romā ns, Jaroslavs) strā dā nevainojami - savas jomas profesionā ļ i.
Bet es gribē tu, lai masā ž as galdi izskatā s modernā ki un ē rtā ki.
Liels paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem un ceram uz turpmā ku pozitī vu dinamiku.
аватар I.lukanina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopē jais iespaids ir pozitī vs. Radoš s dizains, spilgtas interjera krā sas, daudz zaļ umu, laba virtuve, brī niš ķ ī ga masiere Natā lija (PALDIES!! ! ), pieklā jī gi viesmī ļ i, profesionā las administratores reģ istratū rā - plus!!! ! No mī nusiem, kas disonē ja ar kopē jo atmosfē ru: 1 - lē ns, neprofesionā ls bā rmenes darbs, kuru nepā rprotami neinteresē viesnī cas rentabilitā te; 2 - nepielā gots!! ! ! "neprofesionā li" ​ ​ galdi masā ž ai (vienu ā rstē , otru kropli). … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids ir pozitī vs. Radoš s dizains, spilgtas interjera krā sas, daudz zaļ umu, laba virtuve, brī niš ķ ī ga masiere Natā lija (PALDIES!! ! ), pieklā jī gi viesmī ļ i, profesionā las administratores reģ istratū rā - plus!!! !
No mī nusiem, kas disonē ja ar kopē jo atmosfē ru: 1 - lē ns, neprofesionā ls bā rmenes darbs, kuru nepā rprotami neinteresē viesnī cas rentabilitā te; 2 - nepielā gots!! ! ! "neprofesionā li" ​ ​ galdi masā ž ai (vienu ā rstē , otru kropli). Ar š ī m problē mā m viesnī cas administrā cijai kaut kas jā dara un pē c iespē jas ā trā k.
аватар alisa12131
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vispā r man patika. Peldbaseins, dž akuzi - klase. Svē tdien/pirmdien atpū tā mies un cilvē ku nebija daudz. Bet kad sezonas maksimums domā ju, ka ir alva. Daudzi bē rni, ja vē laties atpū sties un relaksē ties, diez vai jū s to saņ emsit. Jo bē rni nemitī gi skraida, plunč ā jas, kliedz un raud. … Tomēr ▾ Vispā r man patika. Peldbaseins, dž akuzi - klase. Svē tdien/pirmdien atpū tā mies un cilvē ku nebija daudz. Bet kad sezonas maksimums domā ju, ka ir alva. Daudzi bē rni, ja vē laties atpū sties un relaksē ties, diez vai jū s to saņ emsit. Jo bē rni nemitī gi skraida, plunč ā jas, kliedz un raud. Istaba ir tī ra, bet nepietiekami, augš ē jos plauktos putekš ņ i, uz brillē m bija lū pu nospiedumi. Personā ls nav gaidī ts, no rī ta nā c brokastī s - viesmī ļ i, bā rmeņ i ar skā bu seju. No personā la puses nav komforta un rū pju sajū tas. Š ķ iet, ka esmu viņ iem visiem kaut ko parā dā . Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā es atpū tos un kurā ir tik nedraudzī gi darbinieki. Tā ir iestā des seja. Padomā jiet par to un strā dā jiet ar darbiniekiem.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir ģ imenes viesnī ca, mā te-bē rns. Viesnī ca nav paredzē ta uz ilgu laiku, bet uz daž ā m dienā m, jo ​ ​ tad tur kļ ū st garlaicī gi. Viesnī cai nav zaļ ā s zonas, viesnī ca uzreiz iet no ielas un zaļ ā s zonas nav, pagalmā ar bē rniem nav kur pastaigā ties, tikai iekš ā . … Tomēr ▾ Š ī ir ģ imenes viesnī ca, mā te-bē rns. Viesnī ca nav paredzē ta uz ilgu laiku, bet uz daž ā m dienā m, jo ​ ​ tad tur kļ ū st garlaicī gi. Viesnī cai nav zaļ ā s zonas, viesnī ca uzreiz iet no ielas un zaļ ā s zonas nav, pagalmā ar bē rniem nav kur pastaigā ties, tikai iekš ā . Tas ir liels mī nuss, jo, ja ā rā nav laikapstā kļ i, tad jā sē ž savā istabā vai baseinā .
аватар prostoreal
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ilgi gaidī jā m reģ istrē š anos - istabiņ a nebija brī va, tad izmazgā ta. Reģ istrē jies daudz vē lā k nekā reģ istrē š anā s laiks. Istabā s nav wifi. Reģ istratū rā nav terminā ļ a, maksā tikai skaidrā naudā . … Tomēr ▾ Ilgi gaidī jā m reģ istrē š anos - istabiņ a nebija brī va, tad izmazgā ta. Reģ istrē jies daudz vē lā k nekā reģ istrē š anā s laiks. Istabā s nav wifi. Reģ istratū rā nav terminā ļ a, maksā tikai skaidrā naudā . Istabā netī rs. Spa zonā dzesē tā jā nav ū dens kopš pusdienā m.
аватар shyshkova
Es zinu par š o viesnī cu jau ilgu laiku. Spontā ni nolē mu ar maziem bē rniem doties uz Truskavecu. Nokā rtojā s uzreiz pē c ieraš anā s, nebija jā gaida 12-00 vai 14-00. Istaba laba. Tī rī š ana nekavē joties (es teiktu uzreiz), kā jū s pakarat zī mi. … Tomēr ▾ Es zinu par š o viesnī cu jau ilgu laiku. Spontā ni nolē mu ar maziem bē rniem doties uz Truskavecu.
Nokā rtojā s uzreiz pē c ieraš anā s, nebija jā gaida 12-00 vai 14-00.
Istaba laba. Tī rī š ana nekavē joties (es teiktu uzreiz), kā jū s pakarat zī mi. Visi darbinieki ir labi atlasī ti. Tikai patī kams iespaids. Ī paš s paldies meitenē m restorā nā . Brī vdienā s bija tik daudz cilvē ku un visi ieradā s brokastī s tieš i 9-00, un ē diens visiem jau bija galds pē c maksimums 15 minū tē m. Ja jums ir garlaicī gi kompleksā s brokastis / pusdienas / vakariņ as, varat pasū tī t no ē dienkartes. Tieš ā m ļ oti garš ī gi. Ē dā m arī labā kajos Truskavecas restorā nos pē c Tripadvisor datiem, daudzi no tiem ir zemā ki par Spa Hut virtuvi.
Daž as vē lmes: noņ emiet mā kslī gos ziedus aromā tu telpā , pretē jā gadī jumā izrā dā s, ka jū s elpojat putekļ us. Un jā brī dina, ka uz vietas nevar norē ķ inā ties ar karti. Bet tā s ir mazas lietas, salī dzinot ar kopē jo ainu.
Bē rniem karikatū ras vakarā tiek rā dī tas uz lielā ekrā na, kas ir ē rti vecā kiem.
Mē s labi atpū tā mies. Paldies.
аватар Apyatka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ļ oti patika Hijina SPA viesnī ca! Š ī ir unikā la vieta. Atpū tas kvintesence) Ja ā rā ir ziema un gribas vasaru, bet nevari atrast veselu atvaļ inā juma nedē ļ u, lai relaksā cijas labad mainī tu klimatu, tad jā dodas uz Spa bū diņ u. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika Hijina SPA viesnī ca! Š ī ir unikā la vieta. Atpū tas kvintesence) Ja ā rā ir ziema un gribas vasaru, bet nevari atrast veselu atvaļ inā juma nedē ļ u, lai relaksā cijas labad mainī tu klimatu, tad jā dodas uz Spa bū diņ u. Jū s atverat durvis un wow! , jū s atrodaties visu gadu vasarā . Un viss, un vairs nav) Interjers bez bumbā m, peldbaseins, aroma istaba, masā ž a, sā ls ala, pī lings, ķ ermeņ a ietī š ana, kosmetologs, dž akuzi, sauna, vannas, guļ oš ais kino, klusa un maiga mū zika, SPA smarž as, zaļ umi, gultas, spilveni, klā ja krē sli, uguns kamī nā...
No taustā mā kiem ieguvumiem:
1. Ļ oti tī rs!
2. Ļ oti garš ī gi!
3. Ļ oti skaisti!
4. Ir smē ķ ē tā ju telpa.
5. Viņ i nes ū deni no sū kņ u telpas.
6. Melisas un piparmē tru tē ja ir tikai prieks!
7. Un tiramisu ir ļ oti cienī gs! )
8. Telpas cenā ir iekļ auts viss, kur personā la roka tev nepieskaras, pat kino.
Tomē r tas viss bez patosa.
No ī paš a pateicī bas:
1. Paldies par dzimš anas dienas dā vanu! (ž ē l, ka nav atlaides))
2. Mē s atstā jā m logu vaļ ā , un tā kā tas atrodas virs gultas un sā ka snigt, tad uz matrač a izplū da milzī ga peļ ķ e. Darbinieki neparā dī ja ne ar vā rdu, ne seju, ko viņ i par mums domā par š o) Viņ i ā tri nomainī ja matraci pret jaunu. Liels paldies un tū kstoš atvainoš anā s!
Ir arī funkcijas, kas nav ne mī nusi, ne plusi, tač u viesiem par tā m ir jā zina:
1. No mazgā š anas kosmē tikas tikai cietā s ziepes un š ampū ns maisiņ os.
2. Istabā nav dzeramā ū dens, tē jkannas, tē jas u. c. . Nav ne minibā ra, ne ledusskapja
3. Viesnī ca nepā rdod š okolā des, riekstus.
4. Tie, kas ceļ o ar maziem bē rniem, pievē rsiet uzmanī bu - dizains ir ļ oti skaists, bet diezgan traumē još s. Jū su bē rnam visu laiku apkā rt bū s asi akmeņ i, stū ri, dzegas un pakā pieni.
5. Aprē ķ ins notiek grā matvedī bā , strā dā lī dz 15:00.
6. Nav lifta. Č emodā ni tiek celti un nolaisti, bet pē kš ņ i kā dam tas rū p.
Man ir arī padomi viesiem))
1. Rezervē jiet š o viesnī cu iepriekš . 3 nedē ļ as vairs nebija nevienas istabas.
2. Brokastī s labā k ierasties pē c 10:00, ja neesi pasū tī jis kompleksā s brokastis. No 9 lī dz 10 rī tā virtuve netiek galā ar pasū tī jumiem.
3. Pē c izrakstī š anā s Jū s varat palikt viesnī cā visu dienu un veikt procedū ras vai peldē ties baseinā , apmeklē t pirti un citus priekus. Mantas slē gtas pieliekamajā , var mazgā ties duš ā , SPA zonā (pie manis ž eleja beidzā s, ņ em savu). Fē nu var aizņ emties reģ istratū rā . Izlietnē , blakus tualetei, atradī siet kontaktligzdu un spoguli.
Ir mī nusi, tā pat kā bez tiem)
1. Lielā kais mī nuss ir dvieļ u trū kums spa un baseinā .
2. Istabā s ū dens no duš as nokļ ū st uz grī das, zem kā jā m vajag pusdvieli. Viņ a prombū tne arī ļ oti sarū gtina.
3. Peldmē teļ i ir veci. Varbū t tas ir atkarī gs no istabas kategorijas, mums bija lē tā kais.
4. Dvieļ i istabā - 2 gab. no cilvē ka. Viens sejai, otrs duš ai un baseinam un vannai...
5. Bez č ī bā m. (Pieejams tikai apartamentos)
7. Restorā ns slikti savā c traukus. Glā zes, krū zes var atrast visā viesnī cā .
8. Vakaros viņ i netī ra smē ķ ē tā ju, pelnu trauki ir aizsē rē juš i, galdi ir nekā rtī ba.
 Салат из свеклы. Обхедение.
Parādīt vairāk »


iemiesojums juliakandi78
11 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums liliok19
Pastāsti man, kurš atpūtās, kurās telpās bija normāli apstākļi un kurās bija briesmīgi? liels paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums missEtna
Kungi, sakiet, kas bija būdā, vai novembra mēnesī tur nebūs garlaicīgi? plānojam braukt, bet tā kā ārpus viesnīcas nebūs silts tad ārā netiksi (tāpēc domājam... vai tas ir tā vērts?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums polina55
Iepriekš viņi vienmēr atpūtās parastās sanatorijās Rubin, Yaniar, Almaz. Saņēma tm ārstēšanu un pat izmeklējumu.Un kā man ir problēmas ar nierēm plānoju braucienu uz jūnija beigām,jūlija sākumu,kas būs ar vietām? cik ilgs laiks nepieciešams pasūtījuma veikšanai 1 personai (sievietei)
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Olia1985
Mēs ar vīru plānojam doties jūnija beigās. Interesē jautājums, vai ir iespējams apgulties uz ielas sauļoties? Vai ir kaut kāda parka zona vai kas tamlīdzīgs, bet ne iekštelpās, bet gan uz ielas?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Вилла с зоной СПА (с просторным бассейном, эксклюзивным бассейном с гидро и аэромассажем, сауной, римской парной с ароматами карпатских трав, соляной пещерой, комнатами для ароматерапии и различных массажных техник). Всего 45 номеров.

Telpu apraksts

— Двухместные однокомнатные,

— Двухместные двухкомнатные «семейные» (с возможностью поселения до 4-х человек),

— Двухместные двухкомнатные улучшенные (с возможностью поселения до 4-х человек).

Adrese Вилла «Хижина СПА», ул. Бориславская, 29а, г. Трускавец, Львовская обл., Украина, 82200
Tālruņi: (044) 455-8534
Tīmekļa vietne: KHizhina SPA
FAQ