Grand Aleksik 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.310
№29 viesnīcas reitingā Truskaveca
5.0 Numurs
3.8 apkalpošana
6.3 Tīrība
7.3 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Pansija Aleksik atrodas Truskavecas kūrorta vietējā rajonā, prom no pilsētas centra. Pansionāta teritorija pieguļ mežam.Vairāk →
аватар drozdiks
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nepatika apkalpoš ana. Padomju vara. Lī guma bā ze pilnī bā sabojā ja pakalpojumu š ajā viesnī cā . Administratore Vera daž ā dos veidos mē ģ inā ja krā pties par naudu. Viņ a savus pienā kumus veica ļ oti slikti vai, pareizā k sakot, nekā dā veidā . … Tomēr ▾ Nepatika apkalpoš ana. Padomju vara. Lī guma bā ze pilnī bā sabojā ja pakalpojumu š ajā viesnī cā . Administratore Vera daž ā dos veidos mē ģ inā ja krā pties par naudu. Viņ a savus pienā kumus veica ļ oti slikti vai, pareizā k sakot, nekā dā veidā . Istaba tika iztī rī ta tikai vienu reizi. Pakalpojumus, kas bija jā sniedz bez maksas, es tos nesaņ ē mu. Redzams, ka saimniekam ir vienalga, vai cilvē ki vē las atgriezties š ajā pansionā tā vai nē . To varē ja izdarī t izejot no pansionā ta, lai kā ds no saimnieka iedotu lapu aizpildī t, cilvē kiem patika, kas nepatika. Ē diens vienkā rš s, diē tisks, porcijas lielas. Nā kamreiz paskatī š os tuvā k un lē tā k.
аватар vlad.cv16
Grand Alexik ir lielisks viesu nams. Dzī voja vienistabā . Numurā ir viss nepiecieš amais: ē rta gulta, televizors un hidroboksa. Un pats galvenais – š iks milzī gs balkons ar galdu un krē sliem. Viss ir ē rti un kā viesnī cai. Milzī gs paldies visam personā lam un jo ī paš i vadī bai. … Tomēr ▾ Grand Alexik ir lielisks viesu nams. Dzī voja vienistabā . Numurā ir viss nepiecieš amais: ē rta gulta, televizors un hidroboksa. Un pats galvenais – š iks milzī gs balkons ar galdu un krē sliem. Viss ir ē rti un kā viesnī cai. Milzī gs paldies visam personā lam un jo ī paš i vadī bai. Forš s liels dziļ š baseins ar pretviļ ņ u un ū denskritumu, mā jī ga studio tipa ē damistaba. Medicī nisko pakalpojumu ir vairā k nekā slimī bu, un tos visus varat saņ emt Dņ epras sanatorijā (50 m). Ē diens bez smalkumiem, bet garš ī gs un diē tisks, svara zaudē š anai tas, kas jums nepiecieš ams. Viss atrodas villā , mā jī gi un kompakti.
Grand Aleksik ir vieta klusai kvalitatī vai atpū tai. Kas prot strā dā t, tas zina, kur atpū sties.
аватар mazyr1977
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izlī gums noritē ja ļ oti labi. Luksusa numurs divos lī meņ os. Viss skaisti, tī rs, bet duš as kabī ne tek, vē lā k izrā dī jā s. Pirmā stā va istabā s apsildā mā s grī das. Viņ i labi baroja. Pirmā s dienas visiem patika. … Tomēr ▾ Izlī gums noritē ja ļ oti labi. Luksusa numurs divos lī meņ os. Viss skaisti, tī rs, bet duš as kabī ne tek, vē lā k izrā dī jā s. Pirmā stā va istabā s apsildā mā s grī das. Viņ i labi baroja. Pirmā s dienas visiem patika. Ir peldbaseins, kur bē rniem patī k plunč ā ties. Bet galu galā iespaidu sabojā ja kā das madā mas izskats, kura nedzī voja š ajā viesnī cā , bet tomē r viņ as dē ļ baseins bija slē gts un mē s nevarē jā m to apmeklē t, kad mums bija ē rti. Es saprotu, ka tā notiek visu laiku, vai nu kundze ir saimnieka draudzene, vai tur atpū š as saimnieka draugi. Ieteiktu saimniekam š o viesnī cu paturē t saviem draugiem, bet cilvē kiem iesaku doties uz kā du cienī gā ku vietu.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2017. gada oktobrī . Ē diens + naktsmā jas cena kā man ir par augstu, var atrast lē tā k un tuvā k sū kņ u telpai. Viesnī ca atrodas tieš i aiz Dņ ipro sanatorijas. Attā lums lī dz sū kņ u telpai ir vairā k nekā kilometrs. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2017. gada oktobrī . Ē diens + naktsmā jas cena kā man ir par augstu, var atrast lē tā k un tuvā k sū kņ u telpai. Viesnī ca atrodas tieš i aiz Dņ ipro sanatorijas. Attā lums lī dz sū kņ u telpai ir vairā k nekā kilometrs. Ē diens diē tisks, apkalpoš ana ē damistabā nebija patī kama. Plusi - karstais ū dens - pastā vī gi, pie sanatorijas Dņ epras, kur var veikt procedū ras, protams par papildus. maksa. Ā rsta konsultā cija 55 UAH (veselī bas kū rorta kartes nebija vajadzī gas), ozokerī ts - 80 UAH, sē ra-ū deņ raž a vannas - 105 UAH, hidromasā ž a 85 UAH.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар detec
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es devos uz Superdeal akciju, 6 dienas 5 naktis komplektā atbilstoš i viņ u klasifikā cijai. Ja kā ds turp dosies pē c lī dzī gas shē mas, tad, pē rkot kuponu, rū pī gi jā izlasa telpas apraksts. Tā kā viņ i var kļ ū daini piedā vā t nepareizu jū su iegā dā tā s telpas lī meni. … Tomēr ▾ Es devos uz Superdeal akciju, 6 dienas 5 naktis komplektā atbilstoš i viņ u klasifikā cijai. Ja kā ds turp dosies pē c lī dzī gas shē mas, tad, pē rkot kuponu, rū pī gi jā izlasa telpas apraksts. Tā kā viņ i var kļ ū daini piedā vā t nepareizu jū su iegā dā tā s telpas lī meni.
Ē diens man patika, diē tisks, bez liekumiem, bet diezgan bagā tī gs. Manā istabā griesti bija augsti, telpas lielas un, iespē jams, daļ ē ji tā pē c arī telpā nebija karsts, kad ā rā temperatū ra bija ap nulli.
Telpas piepildī š ana bez ā riš ķ ī gas greznī bas, tač u pietiekami pieklā jī ga lē tai atpū tai. Ir nelieli komentā ri par tehnikas stā vokli, mē belē m: nenā ktu par ļ aunu pieaicinā t elektriķ i, lai salabotu rozetes, santehniķ i, lai salabotu noplū duš o tualetes tvertni, galdnieku, lai salabotu durvju rokturus. Arī wi-fi manā stā vā nedarbojā s - bija jā iziet zā lē un jā ķ eras pie tī kla no cita stā va.
Televizorā nav satelī ta TV, ir tikai virszemes kanā li. Manā istabā pat bija ciparu virszemes TV uztvē rē js, tač u bez pagarinā tā jiem nebija iespē jams to savienot ar televizoru vienā kontaktligzdā .
No mī nusiem - atrodas pilsē tas nomalē , pilsē tas autobuss kursē uz centru ik pē c 10-15 minū tē m, staigā t nav interesanti un tā lu. No plusiem - autoosta atrodas 200-300 metru attā lumā , un pē c 20-30 minū tē m jū s varat doties uz lielveikalu "Rukavichka".
аватар golubka.t
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s iegā dā jā mies divus kuponus, lai tos izmantotu pē c kā rtas. 6 dienas / 5 naktis junior suite, atpū tas ilgums 12 dienas. Atbildes mā jaslapā un telefoniski, kad zvanī jā m, lai rezervē tu ieraš anā s datumu, apliecinā ja, ka to var izdarī t. … Tomēr ▾ Mē s iegā dā jā mies divus kuponus, lai tos izmantotu pē c kā rtas. 6 dienas / 5 naktis junior suite, atpū tas ilgums 12 dienas. Atbildes mā jaslapā un telefoniski, kad zvanī jā m, lai rezervē tu ieraš anā s datumu, apliecinā ja, ka to var izdarī t.
Atbraucā m un iekā rtojā mies, tač u, maigi izsakoties, numuriņ š neatbilda norā dī tajai kategorijai. Istabas ā rdurvī m salauzts rokturis, iesprū dusi slē dzene, televizorā visi kanā li nekvalitatī vi, uz galda izdegusi liela bedre, aizklā ta ar salveti, palags saplē sts, durvis duš ā nokrī t, un duš a plū st. Par visiem š iem trū kumiem administratore Ļ ubova Nikolajevna ieteica: - nesabojā jiet sev atpū tu, par tā du naudu Truskavecā labā k nevar bū t. Mē s ņ ē mā m vē rā viņ as padomu.
12. dienā , mū su izbraukš anas dienā , pē c brokastī m mums piezvana administratore un sā k pā rliecinā t, ka, tā kā kuponi tika izlietoti pē c kā rtas, mums ir jā piemaksā par papildu dienu pansionā tā , un maksā t papildus par ē dinā š anu.
Mē s nolē mā m meklē t palī dzī bu no SuperDeal. Sā kumā teica, ka viss kā rtī bā , divi taloni ir 12 dienas. Bet tad viņ i pā rdomā ja, un SuperDeal direktors mums piezvanī ja un apliecinā ja, ka mums ir jā piemaksā , ka, ja mē s pē c pirmā kupona izvā camies uz nakti un no rī ta atkal apstā simies, tā nebū tu problē ma. . Interesanti, vai daudzi no tiem, kas nopirka divus kuponus pē c kā rtas, grasā s izvā kties un nakš ņ ot citur?
Pē c daudziem precizē jumiem par to, par ko mums ir jā maksā papildus, kad vietne skaidri norā da, ka pē c kupona iegā des jums vairs nebū s jā maksā (un par ko jā maksā , ja uzturē š anā s laikā neesam mainī juš i dvieļ us vai gultas veļ u), iztē rē ti nervi un asaras, pulksten 12 vā cot mantas izbraucam ā rā , uz ielas 8 grā di un lī st lietus, un vilciens mums ir tikai 19:46.
Tā pē c mē s paš i izdarī jā m daž us secinā jumus:
1. SuperDeal neaizstā v savu klientu tiesī bas un strī du gadī jumā noveļ visu vainu uz viņ iem.
2. Pansionā tā "Alexik" attieksme pret klientiem atstā j daudz ko vē lē ties.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Aleksikā atpū ties 2012. gada oktobra sā kumā . Pansionā ts kopumā nav slikts, personā ls pā rsvarā pieklā jī gs, reģ istrē š anā s laikā problē mu nebija. Viņ i labi baroja, kas nozī mē cenas un kvalitā tes attiecī bu par 75 grivnā m dienā , 3 ē dienreizes dienā . … Tomēr ▾ Aleksikā atpū ties 2012. gada oktobra sā kumā . Pansionā ts kopumā nav slikts, personā ls pā rsvarā pieklā jī gs, reģ istrē š anā s laikā problē mu nebija. Viņ i labi baroja, kas nozī mē cenas un kvalitā tes attiecī bu par 75 grivnā m dienā , 3 ē dienreizes dienā . Papildus izmitinā š anai un ē dinā š anai sagatavojiet 200 grivnas ultraskaņ ai un terapeita konsultā cijai viesnī cā Beskyd. Ā rsta klepus diagnoze ir interesanta, ja nav saaukstē š anā s, bet kopumā esmu Truskavecā otro reizi un otro reizi ā rsti nozī mē pilnī gi citu ā rstē š anu, tikai Naftusya lietoš ana paliek nemainī ga. Pansionā ts atrodas tā lu no sū kņ u telpas, bet blakus ir mež s. Tā kā Aleksiks atrodas Dņ epras sanatorijas teritorijā , ā rstē š ana tiek nozī mē ta tur. Bet pē c manis uz pirmo procedū ru cirkulā cijas duš a kabī nē . 24 Mani aplē ja ar verdoš u ū deni, ā rstē jos citā s privā tā s iestā dē s, tā pē c iesaku par procedū rā m apmaksā t vienu reizi, lai nepazaudē tu naudu, ja kā da nepatī k. Tā pē c es ievietoju Dņ epras sanatoriju savā “melnajā sarakstā ”. Vē l viens nepatī kams brī dis privā tā pansionā ta "Aleksiks" vadī bā ir "padomju" maniere rakstī t iesniegumu par ē dinā š anas atcelš anu 2 dienu laikā , ja dodaties kaut kur ekskursijā : nopirku pilnas dienas ekskursiju piektdien pirms pusdienā m. , zvanī ja direktora vietniecei, teica, ka es nebū š u svē tdien visu dienu, lai atgū tu 75 grivnas par pā rtiku, uz ko viņ a teica, ka viņ ai jā iet uz grā matvedī bu un jā raksta paziņ ojums, bet nez kā pē c grā matvedī ba tajā dienā nestrā dā ja no 14:00? Rezultā tā naudu man neatdeva, lai gan ē dnī cas darbiniekiem teicu, ka svē tdien neē dī š u. Tā tad, kā es saprotu, Aleksikā viņ iem ļ oti nepatī k š ķ irties no iepriekš no atpū tniekiem saņ emtā s naudas - 75 grivnas noteikti ir sī kums, bet tomē r nepatī kams. Baseins un pirts manas uzturē š anā s laikā pansionā tā nedarbojā s, lai gan vietnē s tie tiek reklamē ti. Secinā jums: pansionā ts Aleksik ir parasta privā tā pansija ar saviem (+) un (-), ir labā ki un sliktā ki. Bet Truskavecā ir daudz pansionā tu un viesnī cu š ajā cenu kategorijā , tā pē c nā kamreiz, kad apmeklē š u brī niš ķ ī go pilsē tu Truskavecā , meklē š u citu vietu, kur apmesties un ā rstē ties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir super … Tomēr ▾ Viss ir super
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apliecinā m, ka mums viss patika. Paldies admin Ļ uba … Tomēr ▾ Apliecinā m, ka mums viss patika. Paldies admin Ļ uba
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kam1
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauno 2008. gadu nosvinē jā m Truskavecā . Nekad iepriekš tur nebijā m bijuš i. Patiesī bā plā nojā m apmesties gatavā dzī voklī , sazvanī jā m, sarunā jā m, iedroš inā jā m, atbraucā m. . . - izrā dī jā s - "pieklā jī gs dzī voklis ar Eiropas stila remonts" - tas ir kaut kas vecs, š ausmī gs, smirdī gs, netī rā ieejā . … Tomēr ▾ Jauno 2008. gadu nosvinē jā m Truskavecā . Nekad iepriekš tur nebijā m bijuš i. Patiesī bā plā nojā m apmesties gatavā dzī voklī , sazvanī jā m, sarunā jā m, iedroš inā jā m, atbraucā m. . . - izrā dī jā s - "pieklā jī gs dzī voklis ar Eiropas stila remonts" - tas ir kaut kas vecs, š ausmī gs, smirdī gs, netī rā ieejā . Tieš i tad vienā no sanatorijā m (kur mē s piebraucā m, neveiksmī gi mē ģ inot atrast brī vu istabu) mums ieteica "Alexic". Mums iedzī vojā s. Iespaidi?
Plusi: telpas siltas neskatoties uz -17 grā diem, ū dens visu diennakti (Truskavecā ū dens pē c grafika: no 6 lī dz 10 no rī ta un no 6 lī dz 10 vakarā ), administratore pieklā jī ga un patī kama, telpas ir tī ras, mū su "suite" numurs tika uzkopts katru dienu (mē s ī rē jā m gandrī z pē dē jā s 2 istabas: "suite" un mū su draugi - "uzlaboti", un kad mē s izvā cā mies, jauni apmeklē tā ji pieklauvē ja pie mū su istabas ar jautā jumu: vai mē s esam pā rliecinā ti, ka mē s laiž vaļ ā nodomu vai, nedod Dievs, paliksim? ), virtuve bez pretenzijā m, tikai paš taisī ta (lai gan daž us ē dienus gatavoju labā k), apkalpoš ana neuzkrī toš a - lū gumi tiek izpildī ti pietiekami ā tri, nu, pieklā jī gi pasmaida.
Pansionā ts nomalē , aiz ž oga mež s, smukums! Tepat blakus san. "Dņ epr" ar savu sū kņ u telpu. Nekur tā lu nav jā brauc, ī paš i to novē rtē ziemā aukstumā .
Mī nusi: mū su istaba atradā s pirmajā stā vā , pie ieejas (nevajadzē ja izvē lē ties), tā tad jau no agra rī ta, kad cilvē ki sā ka staigā t š urpu turpu un aizcirst durvis (durvis ir bez aizvē rē ja un pē kš ņ i aizveras un skaļ i), tas darbojā s kā modinā tā js, un mū su istabas durvis bija parastas, plā nas, gandrī z kā skapji. Mū su draugi atradā s augš ā stā vā , gandrī z virs ē damistabas, un, kā izrā dī jā s, tas bija jū tams. virtuves aromā tu veidā ventilā cijas dē ļ .
Nav tā da pakalpojuma kā mazgā š ana veļ as mazgā tavā (un kā te dzī vo cilvē ki, kas atnā ca ā rstē ties uz 21 dienu? ) Un viņ i mums piedā vā ja baseinu. Varbū t cilvē ki mazgā sevi sanatorijā s, mani neinteresē ja. klusi un mierī gi, in ē damistabā sarī koja nelielas svē tku vakariņ as ar š ampanieš a glā zi-bija jauki. Vispā r kaut kā mā jā s un priecē . Laikam ja atbraucu uz Truskavecu, tad atkal uz "Alexic".


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums baby2
‹ Viesnīca Grand Aleksik 3*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Пансионат Алексик находится в местной зоне курорта Трускавец, в удалении от центра города. Территория пансионата прилегает к лесному массиву.

Viesnīcā

Автостоянка, малые архитектурные формы (беседки, цветники и декоративные деревья, прогулочные дорожки, декоративное озеро), пищеблок на 2 зала.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
Bērniem Качалка для детей.
Izklaide un sports Санаторно-курортное лечение отдыхающие пансионата проходят на базе лечебно-диагностического комплекса санатория „Днепр”, который расположен на одной территории с пансионатом (50 м). Теннисный корт, экскурсионные туры по Западному региону Украины, аквацентр с плавательным бассейном, 3-мя видами саун, джакузи и солярием.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Старый корпус - 32 номера на 57 мест. Новый корпус – 10 номеров типа «Люкс» и «Полулюкс».

Istabās

Номера в старом корпусе: ТВ со спутниковым телевидением, телефон, электрочайник, набор посуды, ванная комната.

Номера в новом корпусе: две комнаты, спальня, гостинная, ванная комната, двухспальная кровать, письменный стол и кресло, шкаф для одежды, диван, туалетный столик, кабельное ТВ, две плазменных панели 32", отопление, мини-бар, косметические наборы, полотенца и тапочки, фен, бесплатный доступ Wi-Fi, ковровое покрытие, звонок-будильник по просьбе гостя.

Adrese Украина, 82200, г. Трускавец, Львовская обл., ул. И.Мазепы, 16
Tālruņi: +38 (03247) 6-90-74
+38 (03247) 5-42-39
+38 (096) 244-08-41
+38 (093) 77-00-183
Tīmekļa vietne: Grand Aleksik
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.