Almaz Sanatorii 1*– Atsauksmes

25
Novērtējums 4.810
№38 viesnīcas reitingā Truskaveca
5.5 Numurs
5.9 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.8 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Sanatorija "Almaz" atrodas Truskavecas kūrortpilsētas augstākajā punktā, pastaigas attālumā no kūrorta Centrālā parka. Sanatorijā ar minerālūdeņiem ārstē uroloģiskās slimības, elpceļu infekcijas un kuņģa-zarnu trakta slimības. 2017. gadā veselības kūrorts atvēra savu minerālūdens sūkņu telpu. Pāri ceļam no sanatorijas atrodas minerālūdens sūkņu telpa Nr.2.Vairāk →
аватар merlincom
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viņ a ē da diē tas zā lē . 17. septembrī tika pasniegta griķ u zupa ar lielu, treknu tā rpu. Pie galvenā ā rsta netiku, pulksten trijos viņ a vairs nav darbā . Deputā te medicī nas darbā atteicā s tikties un apskatī t apavu fotogrā fiju, atsaucoties uz nodarbinā tī bu. … Tomēr ▾ Viņ a ē da diē tas zā lē . 17. septembrī tika pasniegta griķ u zupa ar lielu, treknu tā rpu. Pie galvenā ā rsta netiku, pulksten trijos viņ a vairs nav darbā . Deputā te medicī nas darbā atteicā s tikties un apskatī t apavu fotogrā fiju, atsaucoties uz nodarbinā tī bu. Tomē r otrajā dienā ieradā s uztura speciā liste, tikai atvainojā s. Daž as dienas vē lā k vakariņ ā s tika pasniegti vā rī ti ziedkā posti, kas visi bija pā rklā ti ar melnu pelē jumu. Nā kamajā zā lē cilvē ki iecienī juš i desu š ķ ē les - 20 gramu vietā bija 7. Ē diens vienmuļ š . Jū s nezinā t, kurā dienā tas tika sagatavots. Pā rsvarā maizes kotletes. Par laimi - cieta vista, bet tas ir ļ oti reti. Es atstū mu gultu - viss bija aizaudzis ar zirnekļ u tī kliem. No lampas karā jas ziedputekš ņ u bumba. Krā ni izlietnē tek. Caurulē m uz dvieļ iem ir sarū sē juš i, dzelteni traipi. Pilnī ga nevaldā mī ba. Un pats galvenais, ka ES MĪ LU! ! ! ! ! !!
procedū ru var nokā rtot tieš i birojā par puscenu. Tas tiek darī ts masveidā . Administrā cija to nevar neapzinā ties. Secinā jums - kur skatī ties attiecī gajā s iestā dē s?
аватар _311902
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sanatoriju izvē lē jā mies pē c vairā kiem kritē rijiem, galvenais bija cena. Pē c ieraš anā s mē s redzē jā m to, ko gaidī jā m redzē t. Nebija nekā du ilū ziju – tikai pozitī va attieksme. No maniem iespaidiem: Truskaveca ir pasaku pilsē ta, kū rorts atrodas netā lu no parka, ir pieejama visa nepiecieš amā infrastruktū ra un apkā rt nav satraukuma. … Tomēr ▾ Sanatoriju izvē lē jā mies pē c vairā kiem kritē rijiem, galvenais bija cena. Pē c ieraš anā s mē s redzē jā m to, ko gaidī jā m redzē t. Nebija nekā du ilū ziju – tikai pozitī va attieksme. No maniem iespaidiem: Truskaveca ir pasaku pilsē ta, kū rorts atrodas netā lu no parka, ir pieejama visa nepiecieš amā infrastruktū ra un apkā rt nav satraukuma. Ā rstnieciskais ū dens sanatorijā - lietū tas ir ī paš i ē rti. Poliklī nika pā ri pā rejai - lai dotos uz procedū rā m, pat nav jā maina apavi. Ē dieni ir diē tiski-pirmsdiē tiski – tā pē c devā mies nedaudz notievē t. Protams, ir mī nusi, bet es pat negribu par tiem runā t, jo izgā jā m gandrī z visas sanatorijas Ukrainā un š eit izrā dī jā s zemā kā cena, un, kad tas ir izš ķ iroš ais faktors, esiet gatavi, ka nosacī jumi un apkalpoš ana nebū s 5 *.
Protams, ja finanses atļ aus, nā kamreiz izvē lē simies citu sanatoriju, un, ja bū s jā taupa nauda, ​ ​ tad bez vilcinā š anā s dosimies uz Almazu.
аватар mila198190
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Es nevarē ju atturē ties no rakstī š anas par š ausmī go ā rstē š anu, ē dinā š anu un izmitinā š anu sanatorijā Almaz, tas viss vienkā rš i neeksistē . Uz visu uzturē š anā s laiku viņ iem tika dotas vairā kas bojā tas plū mes, divi gabaliņ i novī tuš u, saraujuš u gurķ u un kartupeļ u biezeni, kas bija jā ē d katru dienu, jo galdā pasniegtajā putrā bija tā rpi (tas laikam ir ī paš s ī paš s pasū tī jums). … Tomēr ▾ Es nevarē ju atturē ties no rakstī š anas par š ausmī go ā rstē š anu, ē dinā š anu un izmitinā š anu sanatorijā Almaz, tas viss vienkā rš i neeksistē .
Uz visu uzturē š anā s laiku viņ iem tika dotas vairā kas bojā tas plū mes, divi gabaliņ i novī tuš u, saraujuš u gurķ u un kartupeļ u biezeni, kas bija jā ē d katru dienu, jo galdā pasniegtajā putrā bija tā rpi (tas laikam ir ī paš s ī paš s pasū tī jums). Man bija jā iet uz veikalu un jā pē rk cilvē ku ē diens, pretē jā gadī jumā visu uzturē š anā s laiku sanatorijā , kur viņ i ieradā s ā rstē t kuņ ģ a-zarnu traktu (kas ir sanatorijas profils), bija viegli nopelnī t vē l kā du sā pī bu.
Kas attiecas uz ā rstē š anu, kā jau teicu, tā das nav. Ā rstu pā rejas grafiks no kabineta uz kabinetu, kuri atrodas daž ā dos stā vos un atseviš ķ ā s ē kā s bez lifta, tika sastā dī ts analfabē ti, piemē ram, tika noteiktas divas daž ā das procedū ras vienam laikam, un vienlaikus tika nepiecieš ams laicī gi paspē t izdzert ū deni, lī dz tā sauktajam diē tiskajam un ā rstnieciskajam uzturam un pē c tam. Sanatorijas ā rsti nevarē ja sniegt skaidru atbildi uz mani interesē još iem jautā jumiem par manu veselī bu. Rezultā tā ā rstē š anas beigā s, kuras nemaz nebija, noteica diagnozi: divpadsmitpirkstu zarnas č ū la, lai jū s saprotat, man tā s NEBIJA, un paldies Dievam, ka NAV.
Daudzi apmeklē tā ji aizbrauca pirms grafika, nevarē ja izturē t personā la než ē lī go attieksmi, briesmī go ē dienu, ā rstē š anu un izmitinā š anu.
P. S. LŪ DZU NEKAD NEKAD uz Almaz sanatoriju - tas ir SOVDEPO MURGS un NEGATĪ VS, kas atstā s nospiedumu uz visu atlikuš o mū ž u.
аватар nata.bondarenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Barī ba kauš anai, mā jturī ba laba, lietas ir savā s vietā s un nekā netrū kst))) Vispā r attieksme pret atpū tniekiem ļ oti laba, visi pieklā jī gi un ļ oti jauki cilvē ki. … Tomēr ▾ Barī ba kauš anai, mā jturī ba laba, lietas ir savā s vietā s un nekā netrū kst)))
Vispā r attieksme pret atpū tniekiem ļ oti laba, visi pieklā jī gi un ļ oti jauki cilvē ki.
аватар ivannaIvanchenk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bijā m kopā ar vī ru pē c turpravda atsauksmē m. Mē s devā mies ā rstē ties, gaidī jā m, ka dzī ves apstā kļ i bū s pieticī gi, lai gan paņ ē mā m uzlabotu istabu. Par biļ eti viņ i maksā ja apmē ram 8 tū kstoš us UAH par diviem. … Tomēr ▾ Bijā m kopā ar vī ru pē c turpravda atsauksmē m. Mē s devā mies ā rstē ties, gaidī jā m, ka dzī ves apstā kļ i bū s pieticī gi, lai gan paņ ē mā m uzlabotu istabu. Par biļ eti viņ i maksā ja apmē ram 8 tū kstoš us UAH par diviem. Ar uzturu un ā rstē š anu. Par š o naudu mums piedā vā ja istabu ar durvī m, kuras pirms mums kā ds bija iespē ris, duš as kabī ni bez durvī m, telpas visas ļ oti netī ras, nav kā rtī gas. Es nebū tu tur palicis par velti. Viņ i pieprasī ja naudas atmaksu. Likumsakarī gi, ka naudu atdot nesteidzā s, tač u pē c draudiem ar tiesvedī bā m un CVK pā rbaudē m nauda mums tika atgriezta 3 (!! ! ) darba dienu laikā . Labi, ka mums bija lī dzi bankas kartes un steigā apmetā mies Villa Anastasia, netā lu no apakš ē jā s sū kņ u telpas.
Atseviš ķ s lū gums tiem, kas atstā j pozitī vas atsauksmes par Almaz - nemaldiniet cilvē kus!
аватар Vladimir47
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ā rstē jos sanatorijā Almaz 2012. gada oktobra beigā s. Pē dē jo reizi š ajā sanatorijā biju pirms 3 gadiem ar ekonomiskā s biļ etes biļ eti. Negatī vā kā s atmiņ as palika - remonta trū kums istabā , vecas salū zuš as mē beles, slikts. … Tomēr ▾ Ā rstē jos sanatorijā Almaz 2012. gada oktobra beigā s. Pē dē jo reizi š ajā sanatorijā biju pirms 3 gadiem ar ekonomiskā s biļ etes biļ eti. Negatī vā kā s atmiņ as palika - remonta trū kums istabā , vecas salū zuš as mē beles, slikts. ē diens. Š oreiz nolē mu neriskē t un nopirku “superior” istabiņ u ar bufetes ē dinā š anu. Iespaidi visumā labi, telpa ir remontē ta un mē belē ta kā dus 5 gadus, logi plastikā ta, apkures akumulators ar temperatū ras regulatoru, kas bija ļ oti svarī gi, jo Gaisa temperatū ras diapazons ā rā svā rstī jā s no 2 grā diem zem nulles lī dz 15 grā diem pē c Celsija, un telpā varē ja izveidot komfortablu temperatū ru. Nevaru uzrakstī t, ka istabā viss bija ideā li - kaut kas tika salauzta, bet jū s varat dzī vot.
Ē diens zviedru galdā : Teikš u uzreiz, ka pilnī gi diē tisks un diezgan daudzveidī gs. Liela dā rzeņ u izvē le, pastā vī gi zivs, tvaika kotletes, vista, 3 veidu pirmie ē dieni, garš ī gs biezpiens brokastī s un vakariņ ā s. Ir tikai viens trū kums - jū s nevarat kavē ties. Š eit ir iemiesots princips - kurš pirmais pamodā s - tas un č ī bas. . Par ē diena kvalitā ti man nav nopietnu pretenziju.
Medicī niskā bā ze ir saglabā ta. Nekas jauns nav parā dī jies, bet viss, kas tika uzcelts iepriekš , vē l nav iznī cinā ts.
Kopumā esmu apmierinā ta ar ā rstē š anu Almaz sanatorijā , varu ieteikt nepretencioziem cilvē kiem, kuriem primā ri nepiecieš ama ā rstē š ana un diē tisks uzturs. Kas ir prasī gā ks un vē las daudzveidī gā ku uzturu, iesaku sanatoriju Geneva, Rixos, Miratel.
аватар alexxa_1961
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmkā rt, gribu atzī mē t tū risma aģ entū ru, kas pamudinā ja pieņ emt lē mumu iegā dā ties biļ eti uz Almazu. Es zvanī ju daudzā m aģ entū rā m, lai konsultē tu sanatoriju par savu slimī bu profilu, tač u neviena no tā m nevarē ja skaidri atbildē t uz maniem jautā jumiem par to, ko un kā pē c ā rstē t. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, gribu atzī mē t tū risma aģ entū ru, kas pamudinā ja pieņ emt lē mumu iegā dā ties biļ eti uz Almazu.
Es zvanī ju daudzā m aģ entū rā m, lai konsultē tu sanatoriju par savu slimī bu profilu, tač u neviena no tā m nevarē ja skaidri atbildē t uz maniem jautā jumiem par to, ko un kā pē c ā rstē t. Un "Panoskopa" vadī tā ja, skaidri un adekvā ti atbildē ja uz jautā jumiem, bija sajū ta, ka viņ a tur dzī vo un visu apzinā s.
Es ierados pirmdien, bija daudz cilvē ku, nā cā s kā du laiku stā vē t reģ istratū rā , lī dz viņ i apmetā s. Istaba "standarta" - parasta ar ledusskapi, TV un visā m ē rtī bā m istabā . Protams, es zinā ju, kur eju, tā pē c man nav pretenziju pret dzī ves apstā kļ iem.
Es gribu atzī mē t lielisko sanatorijas terapeitu - Govdjaku Tatjanu Sergeevnu, kura izrakstī ja visas nepiecieš amā s procedū ras, pateicoties kurā m es uzlaboju savu veselī bu divu nedē ļ u laikā ! Un tas ir pats svarī gā kais, braucot uz Truskavecu.
Pilsē ta ir pasaka! Labi kopts, tī rs. Ir kur pastaigā ties, tī rā kais gaiss, kuru nav iespē jams paelpot (ī paš i to jutu, kopš atbraucu no Doņ eckas). Nemaz nerunā jot par minerā lū deni, kas dara brī numus. Blakus sanatorijai ir lielisks spa parks. Nā kamgad noteikti braukš u, bet jau trī s nedē ļ as.
аватар 1969gala
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ta sabiedriskai dzī vei. apdroš inā š anas talons. Ja izlaidī si klaiņ oš anu pē c medus. sertifikā ti biļ etei (300 UAH) un ceļ ojumam ar pā rsē š anos Kijevā no Harkovas uz Ļ vovu (uzlabojumi jau ir - vilcieni ir atcelti) - sanā ca diezgan labi. … Tomēr ▾ Atpū ta sabiedriskai dzī vei. apdroš inā š anas talons. Ja izlaidī si klaiņ oš anu pē c medus. sertifikā ti biļ etei (300 UAH) un ceļ ojumam ar pā rsē š anos Kijevā no Harkovas uz Ļ vovu (uzlabojumi jau ir - vilcieni ir atcelti) - sanā ca diezgan labi. Iespaids:
Sanatorijas tipiskā "scoop", istaba "Ekonomika", pā rtika "standarta".
Viņ a iedeva ā rstam 50 UAH. iecē la "ko dvē sele kā ro", lai gan manas jaunā s draudzenes nemaksā ja, iecē la to paš u!
Š arko par vannā m un duš ā m samaksā ja 5 UAH. Lai gan manas jaunā s draudzenes nemaksā ja - rezultā ts tā ds pats!
Ē damistaba - ē dama, diē tiska, noderī ga: augļ i, jogurts, zupas, putras.
Galvenais!!!! ! ! ! ! ! ! ! ū dens!!!!!!! ! ! ! ! ! ! ! krā š ņ i parki ar neparastā m skulptū rā m !!! ! ! ! ! ! un laba kompā nija!
P. S. Uzdā vinā s biļ eti uz "Dimantu" - braukš u ar prieku !!!!!!! ! ! ! ! ! ! !
аватар luda_r
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms 10 gadiem biju pie Nā ves jū ras Izraē lā , kur jau treš ajā dienā sā lsū dens iespaidā sajutu veselī bas uzlaboš anos. Tagad man ir 40 gadu un biež i vai nu mugura, vai krampji uzbudina sā pes, tā pē c konsultē jos ar ā rstu un nolē mu doties uz Almaz sanatoriju. … Tomēr ▾ Pirms 10 gadiem biju pie Nā ves jū ras Izraē lā , kur jau treš ajā dienā sā lsū dens iespaidā sajutu veselī bas uzlaboš anos. Tagad man ir 40 gadu un biež i vai nu mugura, vai krampji uzbudina sā pes, tā pē c konsultē jos ar ā rstu un nolē mu doties uz Almaz sanatoriju. Viņ i mani iekā rtoja jaukā un mā jī gā istabā , pieklā jī gi darbinieki, kas vairā kas reizes dienā jautā ja: vai man viss patī k? Diē tiska un veselī ga pā rtika, kā arī liels paldies Verai – š ī meitene ir patiesa terapeitiskā s terapijas metodes speciā liste. Izbaudī ju pē rļ u vannu un apļ veida duš u centrā lā s nervu sistē mas labā kai darbī bai un pā rslodzes un stresa mazinā š anai, jo mans darbs ir saistī ts ar tehnoloģ isko procesu vadī bu. Apmeklē ju arī infrasarkano pirti, pē c kuras ar jauniem spē kiem un domā m devos prom. Ieteicams tiem, kam ir novā jinā ta imū nsistē ma un celulī ts. To piedzī voju pats. Paldies. Priecā jos uzticē ties profesionā ļ iem.
аватар stepan.ivasenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki, mani sauc Stepans. Viņ š atpū tā s un ā rstē jā s Truskavecā , sanatorijā Almaz. Drī zā k dē ls uzstā ja. Pē dē jos gados mana veselī ba sā ka novā kt, tā pē c dē ls nolē ma man uzdā vinā t dzimš anas dienā biļ eti, lai es varē tu atpū sties un ā rstē ties. … Tomēr ▾ Sveiki, mani sauc Stepans. Viņ š atpū tā s un ā rstē jā s Truskavecā , sanatorijā Almaz. Drī zā k dē ls uzstā ja. Pē dē jos gados mana veselī ba sā ka novā kt, tā pē c dē ls nolē ma man uzdā vinā t dzimš anas dienā biļ eti, lai es varē tu atpū sties un ā rstē ties. Kad ierados, pirmais, ko pamanī ju, bija daudz cilvē ku. Un tas mani iepriecinā ja, pē c dabas esmu sabiedrisks cilvē ks un man patī k runā t un pļ ā pā t. Procedū ru laikā arī nebija garlaicī gi. Kamē r bū s pienā kusi tava kā rta, tu tā runā si, daudz ko jaunu uzzinā si, un ko gan mums vecajiem vē l vajag. Tā viena sieviete no Harkovas, vā rdā Ludmila, ieteica labu recepti nieru problē mā m. Daudz staigā ju un elpoju svaigu gaisu, kas arī iepriecinā ja, jo dzī voju pilsē tā un arī tā dā rajonā , ka par tī ru gaisu var tikai sapņ ot, tā pē c sā kumā tas pat nebija pazī stami. Es dzē ru minerā lū deni un labi, ka esmu tuvumā , citā di droš i vien tā lu netiktu, citā di viss ir pie rokas. Un pā reja uz slimnī cu ir ē rta, silta.
Svaigā gaisā parā dī jā s apetī te, es to ilgu laiku neatceros, izņ emot savu jaunī bu. Tā nu dē ls pat bija pā rsteigts, ka ā rstē joties atveseļ ojos. Vā rdu sakot, man patika veids, kā es gā ju. Nu, un ā rstē jā s, un arī labi atpū tā s. Paldies, ceru, ka dē ls nā kamajā dzimš anas dienā paņ ems citu biļ eti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums 925411
Es vēlētos izvēlēties no lētām sanatorijām ar normāliem apstākļiem (esmu gandrīz pārliecināts, ka tā joprojām notiek!)
14 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 15 atbildes
iemiesojums avdiy
Lūdzu, pastāstiet man, kā ir ar automašīnu stāvvietu. Plānojam braukt ar auto. Un pēc kāda grafika ir ūdens telpās.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums NATALI508
Padomi, kā iegūt labu ārstēšanu
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Санаторий «Алмаз» находится в наивысшей точке города-курорта Трускавец, в нескольких минутах ходьбы от Центрального парка курорта. В санатории проводится лечение минеральными водами урологических заболеваний, респираторных инфекций и болезней желудочно-кишечного тракта. В 2017 году в здравнице открыт собственный бювет минеральных вод. Через дорогу от санатория находится бювет минеральных вод №2.

Atrašanās vieta 68,7 км до аэропорта г. Львов, 97 км до аэропорта г. Ивано-Франковска, в 610 км от г. Киева.
Viesnīcā

Хранение багажа, медицинский центр, сувенирный магазин, персонал говорит на русском и украинском языках.

  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Bērniem Настольные игры и/или пазлы.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Библиотека, игровая комната.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Одно- и двухместные номера «Комфорт»:18 м², двухместные номера эконом-класса 18 м² с 2 отдельными кроватями, стандартные двухместные номера 18 м² с 2 отдельными кроватями.

Istabās

Отопление, радио, телевизор, рабочий стол, электрический чайник, ванная комната с душем или ванной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, балкон, ежедневная уборка, балкон.

Adrese ул. Суховоля, 72 , Трускавец, Львовская область, Украина, 82200.
Tālruņi: +38 03247 60020, +38 (067) 370 33-70, +38 (066) 388 8087, +38 (063) 388 8087.
Tīmekļa vietne: Almaz Sanatorii
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.