Labi uzlabots

Rakstīts: 3 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 9 — 22 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmkā rt, gribu atzī mē t tū risma aģ entū ru, kas pamudinā ja pieņ emt lē mumu iegā dā ties biļ eti uz Almazu.
Es zvanī ju daudzā m aģ entū rā m, lai konsultē tu sanatoriju par savu slimī bu profilu, tač u neviena no tā m nevarē ja skaidri atbildē t uz maniem jautā jumiem par to, ko un kā pē c ā rstē t. Un "Panoskopa" vadī tā ja, skaidri un adekvā ti atbildē ja uz jautā jumiem, bija sajū ta, ka viņ a tur dzī vo un visu apzinā s.
Es ierados pirmdien, bija daudz cilvē ku, nā cā s kā du laiku stā vē t reģ istratū rā , lī dz viņ i apmetā s. Istaba "standarta" - parasta ar ledusskapi, TV un visā m ē rtī bā m istabā . Protams, es zinā ju, kur eju, tā pē c man nav pretenziju pret dzī ves apstā kļ iem.

Es gribu atzī mē t lielisko sanatorijas terapeitu - Govdjaku Tatjanu Sergeevnu, kura izrakstī ja visas nepiecieš amā s procedū ras, pateicoties kurā m es uzlaboju savu veselī bu divu nedē ļ u laikā ! Un tas ir pats svarī gā kais, braucot uz Truskavecu.
Pilsē ta ir pasaka! Labi kopts, tī rs. Ir kur pastaigā ties, tī rā kais gaiss, kuru nav iespē jams paelpot (ī paš i to jutu, kopš atbraucu no Doņ eckas). Nemaz nerunā jot par minerā lū deni, kas dara brī numus. Blakus sanatorijai ir lielisks spa parks. Nā kamgad noteikti braukš u, bet jau trī s nedē ļ as.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu