Sviatograd 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.410
№5 viesnīcas reitingā Svjatogorska
6.9 Numurs
6.6 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.2 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca un tūrisma komplekss "Svjatograd" tika uzcelts 2004. gadā. Tas atrodas vienā no gleznainākajiem Donbasa stūriem. Svjatogorija apkaimē ar unikāliem Ukrainas vēstures un kultūras pieminekļiem.Vairāk →
аватар surfvovan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istabu skaits neatbilst deklarē tajam lī menim un nepiecieš ams remonts. Zemas kvalitā tes virtuve. Serviss uz vietas (malkas pirts) - pretī gi. Tiem, kas pieraduš i pie kvalitatī vas atpū tas un atbilstoš as ​ ​ apkalpoš anas – Jū s noteikti š eit neesat! Ļ oti neiesaku. … Tomēr ▾ Istabu skaits neatbilst deklarē tajam lī menim un nepiecieš ams remonts. Zemas kvalitā tes virtuve. Serviss uz vietas (malkas pirts) - pretī gi. Tiem, kas pieraduš i pie kvalitatī vas atpū tas un atbilstoš as ​ ​ apkalpoš anas – Jū s noteikti š eit neesat!
Ļ oti neiesaku. . .
аватар drborkyn
Es rezervē ju "suite" numuru "Marine", es aprakstī ju sī kā ku informā ciju par izmitinā š anu)) Mē s aizbē gā m, tā pē c es aizmirsu tā lruņ a lā dē tā ju naktsskapī . Kad to atklā ju, uzreiz zvanī ju uz viesnī cu, man apstiprinā ja, ka lā dē tā ju atraduš i - "nā c paņ emt. … Tomēr ▾ Es rezervē ju "suite" numuru "Marine", es aprakstī ju sī kā ku informā ciju par izmitinā š anu)) Mē s aizbē gā m, tā pē c es aizmirsu tā lruņ a lā dē tā ju naktsskapī . Kad to atklā ju, uzreiz zvanī ju uz viesnī cu, man apstiprinā ja, ka lā dē tā ju atraduš i - "nā c paņ emt. "Nā kamajā dienā atbraucu, sā ku jautā t, viss aizbē ga. Zvanī ju uz administrā ciju, telefons bija tā pē c, ka atzvanī ja, lai precizē tu, kas man nepatī k, ka rezervē ju uz 3 dienā m un aizbraucu nā kamajā dienā . Sieviete iepazī stinā ja sevi ar Jeļ enu Nikolajevnu un teica, ka viesnī cai Floresta Svjatogorskā pieder arī x (tā pē c esiet uzmanī gi, apmeklē jot š o viesnī cu - vadī ba ir viena, bet no tā ir daudz kas atkarī gs). tā pē c es viņ ai izskaidroju situā ciju un palū dzu atdot savu personī go lietu, viņ a teica, ka noskaidros un pā rzvanī s. Atzvanī ju, teicu, ka viss kā rtī bā – tagad iedos. Vē l pē c 20 minū tē m sazvanu, saku, ka pagaidā m neviens neko nav devis. Pē c tam viņ a pazū d, zvanu uz telefonu, neviens neceļ . . Nogaidī jis vē l 20-25 minū tes, es uzdevu jautā jumu - "Ja viņ i nozaga, es tā saku un saku, ka netē rē jiet laiku, es jau gaidu 50 minū tes. " Rezultā tā visi izklī da, pat sargs, es nevaru ciest prom. . . Pa ceļ am zvana Jeļ ena Nikolajevna un saka, ka viņ a atrodas Artemovskā un nevar tikt pie istabenes, lai noskaidrotu, vai es vispā r aizmirsu lā dē tā ju))) Viņ a sola visu noskaidrot, kad ieradī sies))) Es jautā ju, kā pē c kā viņ i to dara pieklā jī gā iestā dē , tad istabā aizmirsuš o atstā j vai nu reģ istratū rā vai apsardzē , lai cilvē ks var paņ emt savas mantas, uz ko atbildē ja, ka nezin kā pē c)) Ka ir, Svjatogradas viesnī ca dzī vo savu dzī vi, nospļ auties uz administrā cijas vē lmē m, nepakļ aujoties tai, un istabene pat atļ aujas neatbildē t uz viesnī cas saimnieku zvanu!! ! Absurds vai ne? Bet tur viss ir kā rtī bā ! Gaidī š u skaidrojumu, jo man solī ja)) Bet es domā ju, ka kā dam vajadzē ja lā dē tā ju un kā ds jau to lieto) Tā pē c esiet uzmanī gi - darbinieki - ZOG viesu lietas ! ! !
аватар drborkyn
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ausmas sā kas ar reģ istrē š anos, tevi dzenā pa visiem vā rtiem, redzot, ka esi ar lielu daudzumu mantu un mazuli, lai iekļ ū tu centrā lajā ē kā ir jā velk visas mantas pa visu teritoriju apkā rt. viesnī ca, un personā ls š ajā laikā jū s jauki vē ro, lai gan pretī centrā lajai ē kai ir vā rti, bet cilvē ks, kurš ā rpus sezonas nomaļ ā ciematā rezervē ja "suite" numuru par 950 UAH, nav tā cienī gs))) suite, tas ir tuvā k hostelim - Marine suite, attē lā viss š ķ iet pienā cī gi, tajā paš ā skaitā : 1) remonts bija iespē jams 2010. … Tomēr ▾ Š ausmas sā kas ar reģ istrē š anos, tevi dzenā pa visiem vā rtiem, redzot, ka esi ar lielu daudzumu mantu un mazuli, lai iekļ ū tu centrā lajā ē kā ir jā velk visas mantas pa visu teritoriju apkā rt. viesnī ca, un personā ls š ajā laikā jū s jauki vē ro, lai gan pretī centrā lajai ē kai ir vā rti, bet cilvē ks, kurš ā rpus sezonas nomaļ ā ciematā rezervē ja "suite" numuru par 950 UAH, nav tā cienī gs))) suite, tas ir tuvā k hostelim - Marine suite, attē lā viss š ķ iet pienā cī gi, tajā paš ā skaitā :
1) remonts bija iespē jams 2010. gadā un varbū t agrā k, tapetes par 20 UAH rullī , zem paklā ja uz grī das ir metā la tapas, uz kurā m pastā vī gi paklupi ejot, skaloš anas tvertne tualetē nedarbojas, ir pelē jums visur vannasistabā!! ! ! Auksts "suns", gultas pā rklā js uz gultas ir vecmammas vecums, visi gliemež vā ki ir putekļ os, televizors vecā ks par tapetē m pie sienas. Tas vispā r nav paredzē ts ziemas atpū tai, vasarai, manuprā t, ir labi tikai parka zonā , jo ja ir karsts - UZMANĪ BU! ! ! Luksusa numurā ar deklarē to platī bu 50 m2 gaisa kondicionē tā js ir ne vairā k kā.6, un pat tad tas ir slepkavī bas stā voklī . Brokastis ir atseviš ķ s pā rskats))) Par 950 UAH luksusa hostelī jū s saņ emat - 3 gabaliņ us neraudzē tas pankū kas, 2 ē damkarotes raudzē ta cepta piena, kuru kā ds nepabeidza dzert un melnā tē ja, bet gandrī z caurspī dī ga krā sa bez garš as un smarž as ! !! ! ) )) Personā la rupjī bas ir atseviš ķ s pā rskats - par to rakstī š u nedaudz vē lā k ! ! ! Apejiet š o vietu, pat ja tā bū s vienī gā viesnī ca Svjatogorjē , un ticiet man, ka to ir daudz, ir no kā izvē lē ties, tā pē c padomā jiet, pirms rezervē jat daudzas, daudzas reizes!! ! !
аватар Alenka73
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien! Gribu uzrakstī t atsauksmi nevis par paš u viesnī cu, bet gan par vadī bu, un secinā jumus izdariet jū s, dā rgie lasī tā ji! Es rezervē ju 2014. gada aprī lī divu nedē ļ u atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā augustam! Uzreiz jā saka, ka dzī voju Doņ eckā un kas lasa ziņ as, tas zina, ka mums ir ī sts karš ! Tā tad, pē c ATO sā kuma Svjatogorskā , es piezvanī ju uz viesnī cu (maijā ) un prasī ju atmaksu! Teica, ka atdos un lika gaidī t, kamē r bankas sā ks strā dā t! Esmu normā ls cilvē ks, un, protams, teicu, ka gaidī š u tik ilgi, cik vajadzē s! Un tad Svjatogorsku atbrī voja, bankas sā ka strā dā t, bet Doņ eckā sā kā s ATO un es biju spiests doties prom ar ģ imeni! Un nu jau divus mē neš us zvanu katru nedē ļ u un prasu atdot naudu, un vadī ba vai nu atbild, ka vari atnā kt atpū sties (labi zinot, ka tas nav iespē jams), vai arī slē pties no manis : -) Tā pē c domā ju: karš beigsies, bet kā š ie cilvē ki gulē s, zinot, ka gū st peļ ņ u no sveš as nelaimes! ? Un, kas attiecas uz viesnī cu, tā var bū t pat laba, bet es noteikti zinu, ka ne es, ne mani draugi neieradī simies tur, kur dzī vo grifi. … Tomēr ▾ Labdien! Gribu uzrakstī t atsauksmi nevis par paš u viesnī cu, bet gan par vadī bu, un secinā jumus izdariet jū s, dā rgie lasī tā ji! Es rezervē ju 2014. gada aprī lī divu nedē ļ u atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā augustam! Uzreiz jā saka, ka dzī voju Doņ eckā un kas lasa ziņ as, tas zina, ka mums ir ī sts karš ! Tā tad, pē c ATO sā kuma Svjatogorskā , es piezvanī ju uz viesnī cu (maijā ) un prasī ju atmaksu! Teica, ka atdos un lika gaidī t, kamē r bankas sā ks strā dā t! Esmu normā ls cilvē ks, un, protams, teicu, ka gaidī š u tik ilgi, cik vajadzē s! Un tad Svjatogorsku atbrī voja, bankas sā ka strā dā t, bet Doņ eckā sā kā s ATO un es biju spiests doties prom ar ģ imeni! Un nu jau divus mē neš us zvanu katru nedē ļ u un prasu atdot naudu, un vadī ba vai nu atbild, ka vari atnā kt atpū sties (labi zinot, ka tas nav iespē jams), vai arī slē pties no manis : -) Tā pē c domā ju: karš beigsies, bet kā š ie cilvē ki gulē s, zinot, ka gū st peļ ņ u no sveš as nelaimes! ? Un, kas attiecas uz viesnī cu, tā var bū t pat laba, bet es noteikti zinu, ka ne es, ne mani draugi neieradī simies tur, kur dzī vo grifi.. .
аватар SoloWay
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo draugi mums ieteica. Atpū ta kompā nijā . Viesnī ca nepievī la, reģ istrē š anā s bija ā tra. Cenā bija iekļ autas brokastis un pusdienas (! ), pavā ri mū s iepriecinā ja ar gardiem ē dieniem un viesmī ļ i ar pieklā jī gu apkalpoš anu. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo draugi mums ieteica. Atpū ta kompā nijā . Viesnī ca nepievī la, reģ istrē š anā s bija ā tra. Cenā bija iekļ autas brokastis un pusdienas (! ), pavā ri mū s iepriecinā ja ar gardiem ē dieniem un viesmī ļ i ar pieklā jī gu apkalpoš anu. Vienī gais, ko mē s vē lamies, lai telpas bū tu nedaudz siltā kas.
аватар kasheeva-a
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nedē ļ as nogalē atpū tā mies ar ģ imeni! Viss kā rtī bā , bē rnu animatore pavadī ja laiku ar bē rniem, pie baseina ir dzī vā mū zika, draudzī gs personā ls, pieklā jī gi viesmī ļ i, istabenes! Bijā … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogalē atpū tā mies ar ģ imeni! Viss kā rtī bā , bē rnu animatore pavadī ja laiku ar bē rniem, pie baseina ir dzī vā mū zika, draudzī gs personā ls, pieklā jī gi viesmī ļ i, istabenes! Bijā m apmierinā ti, ejam atkal pē c pā ris nedē ļ as)))))))
аватар Marinachepurina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es gribu atzī mē t, ka izmaksas / kvalitā te š ajā viesnī cā neatbilst realitā tei. Ko parā da fotogrā fijas. Istabas vecas, vannasistaba pilna ar pelē jumu, lē ta tualete un duš as aizkars. Es negribē ju atgriezties istabā , labi, ka nebija bē rnu. … Tomēr ▾ Es gribu atzī mē t, ka izmaksas / kvalitā te š ajā viesnī cā neatbilst realitā tei. Ko parā da fotogrā fijas. Istabas vecas, vannasistaba pilna ar pelē jumu, lē ta tualete un duš as aizkars. Es negribē ju atgriezties istabā , labi, ka nebija bē rnu. Dvieļ i bija pelē ki, un gultas veļ a bija neuzticama. Karnī zes pā ris reizes nokrita. Š ampū ns, ziepes, fē ns istabā nav.
Apkalpoš ana un uzņ emš ana ir atseviš ķ a saruna, absolū ti neprofesionā la: nav pieklā jī gi, viņ i nereaģ ē uz pieprasī jumiem. Ī su laiku no rī ta nebija ū dens, un viņ i dzirdē ja paskaidrojumus, ka viņ i saka, esiet pacietī gi.
Teritorijā ir nodeva, kas paredz apmaksā t viņ u teritorijā izdzertos stipros dzē rienus? ! (100 UAH) Viņ i arī ņ em naudu par visu: 30 UAH par dā rzeņ u sagrieš anu, 50 UAH par zivī m. Cenā iekļ autā s brokastis ir kompleksas un ļ oti pieticī gas. Bufetes nav. Pusdienas netiek nodroš inā tas.
Ir baseins, un tas ir tī rs, bet sauļ oš anā s krē slu ir maz un matrač i uz tiem ir netī ri un veci, tā pē c...Tualetes pie baseiniem ir vecas un netī ras, kā Padomju Savienī bā . Un, kad nav ū dens, tad apdomī gi liek notecinā t SPAIŅ US Ū DENS!
Kopumā mē s nekad š eit neatgriezī simies.
аватар valeriya.230391
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
bijā m ar mazu bē rnu, gaiss jauks, viesnī ca jauka, tī ra, silta, mā jī ga, virtuve laba. mē s ceļ osim pē c iespē jas biež ā k. … Tomēr ▾ bijā m ar mazu bē rnu, gaiss jauks, viesnī ca jauka, tī ra, silta, mā jī ga, virtuve laba. mē s ceļ osim pē c iespē jas biež ā k.
аватар dimas_yaguar
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atbraucā m vakar no š ī s viesnī cas, apkalpoš ana pretī ga, brokastī s gaidī jā m tikai vismaz pusstundu, atnesa ne tikai to, ko pasū ti, bet kas vairā k garš o, lai gan prasa vē lreiz, bet visu dara pa savam idiotiem viņ i sē dē … Tomēr ▾ Atbraucā m vakar no š ī s viesnī cas, apkalpoš ana pretī ga, brokastī s gaidī jā m tikai vismaz pusstundu, atnesa ne tikai to, ko pasū ti, bet kas vairā k garš o, lai gan prasa vē lreiz, bet visu dara pa savam idiotiem viņ i sē dē ja lapenē un prasī ja atnest iesmu, atnesa kad uguns sā ka zust un tā burtiski viss, par tā du naudu tā da apkalpoš ana ir murgs, pa visu teritoriju ir divi viesmī ļ i un viņ iem vienkā rš i nav laika visus apkalpot un iedarbinā t bremzi
аватар kramatorchanka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Brī niš ķ ī ga vieta, kur atkal atpū sties ar miesu un dvē seli, ko iespaidoja jaunā pirts. Labs darbs! … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta, kur atkal atpū sties ar miesu un dvē seli, ko iespaidoja jaunā pirts. Labs darbs!
Parādīt vairāk »


iemiesojums 197306
Tauta, bet vispār ir telefons vai kāds kontakts ar viesnīcu? Vēlos uzzināt cenas un kā rezervēt.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums nata_uk1984
Braucam uz pāris dienām apciemot Svjatogorskas Lavru, gribētos apmesties ērtā vietā, bet attiecīgi arī par pievilcīgu cenu. Vai varat pateikt, cik maksā jūsu istaba diviem?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums svyatograd
‹ Viesnīca Sviatograd 3*

Гостинично-туристический комплекс "Святоград" построен в 2004 году. Он расположен в одном из живописнейших уголков Донбасса . Святогорье по соседству с уникальными памятниками истории и культуры Украины.

Viesnīcā

Ресторан, бассейн, аквазона, сауна, велотренажеры, игровой зал, бильярд, парковка,

Telpu apraksts

Для проживания предлагаются 20 номеров, как европейского стандарта, так и эксклюзивные номера индивидуального дизайна (Морской, Охотника, Дежавю, Рыцарский, Художника, коттедж).

Istabās

Телевизор, холодильник, DVD-плеер, телефонная связь, мини-бар, кондиционер.

Adrese 84130, Донецкая область, г. Святогорск, ул. Куйбышева, дом 59
Гостинично-туристический комплекс "СВЯТОГРАД"
Tālruņi: +38 (06262) 5-33-43 (факс)
+38 (06262) 5-50-61
+38 (050) 326-99-66 (моб)
Tīmekļa vietne: Sviatograd
FAQ