Sosenki 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.310
№4 viesnīcas reitingā Svjatogorska
6.3 Numurs
6.3 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Sosenki" CJSC "Betonmash" atrodas Nacionālā dabas parka "Svētie kalni" aizsargājamā teritorijā mežā un tiešā Seversky Donets upes tuvumā. Apdzīvotā platība 3,0 ha.Vairāk →
аватар pankotik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bē rnī bā biju Sosenkos, kad bija ī sta "sovdepija". Atgriež oties pē c daudziem gadiem, biju patī kami pā rsteigts: brī niš ķ ī ga daba, draudzī gs personā ls, tī rī ba. Dzī vojā m "diplomā tu" ē kā , 2 istabiņ as. … Tomēr ▾ Bē rnī bā biju Sosenkos, kad bija ī sta "sovdepija". Atgriež oties pē c daudziem gadiem, biju patī kami pā rsteigts: brī niš ķ ī ga daba, draudzī gs personā ls, tī rī ba. Dzī vojā m "diplomā tu" ē kā , 2 istabiņ as. Ļ oti pieklā jī ga istabiņ a. : 2 istabas, ieejas halle, liela vannas istaba, terase. Tī ra pē c pieprasī juma, vismaz katru dienu. Bē rnam (7 gadi) ļ oti patika rotaļ u laukums. Ē diens ļ oti labs(uz 100g), protams, ne 5*, bet vienkā rš i un garš ī gi. Ir ar ko salī dzinā t, diezgan daudz braukā ju pa pasauli, bē rns arī atpū tā s tikai ā rzemē s. Bet tagad ak vai krī ze, un 'Sosenki' ir variants! ! Nā kamvasar noteikti atgriezī simies, lasī sim zemenes!
аватар natasha_chakina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā bā zē.2012. gada oktobrī . Pā rē jais man patika. Ļ oti gleznaina sakopta teritorija, b. o. atrodas mež a dziļ umos, apmē ram 5 km. no ceļ a, kā pasakā ))). Teritorija arī visa priedē s, daudz apstā dī jumu un koku. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā bā zē.2012. gada oktobrī . Pā rē jais man patika. Ļ oti gleznaina sakopta teritorija, b. o. atrodas mež a dziļ umos, apmē ram 5 km. no ceļ a, kā pasakā ))). Teritorija arī visa priedē s, daudz apstā dī jumu un koku. Ļ oti tī rs un skaists gaiss, no kura galva griež as.
Mē s dzī vojā m Lakeside House, mā ja nav slikta, pa vidu viss ir no koka, Liberty gultas, ledusskapis, protams, man nebija pietiekami daudz drē bju skapja un mazas lampas pie gultas, tas ir ē rti))).
Ē diens - labs veselī gs un mā jā s gatavots ē diens. Porcijas lielas. Atsauksmes, cilvē ki, kas raksta, ē diens ir š ausmas, tā nav Turcija un Š rilanka, tas ir parasts pansionā ts, kur ir vienkā rš s veselī gs ē diens! ! ! Protams, var papildinā t ē dienkarti: klimpas, klimpas, pankū kas utt. Daž ā dot. . .
Personā ls ir ļ oti jauki un draudzī gi cilvē ki, kas dara savu darbu. Marina, administratore, paldies par rū pē m un uzmanī bu. Meitenes no ē damzā les visiem darbiniekiem, paldies visiem!! !
Dmitrijs Leonidovič s ir piegā des vadī tā js, pozitī vs un jautrs cilvē ks. Man likā s, ka mē s visi viņ us zinā m ļ oti sen!! !
Es rakstu visu kā ir, godī gi sakot, pati esmu lasī jusi negatī vo, un domā ju, ko darī t? Bet jums ir jā iet un jā izdara savs secinā jums! Nekļ ū dī jā mies un patika, mierī gi - harmoniska atpū ta, klusums un daba!! !
Iesaku aiziet un pā rliecinā ties paš iem!
аватар fedorin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bezcerī gi sabojā ti svē tki. Jau pirms brauciena bija zinā mas š aubas. Cerē jā m uz labā ko. Bet velti. Bet viss ir kā rtī bā . Ieradā mies agri no rī ta. Reģ istrē joties mums prasī ja piemaksā t. Tas paredzē ts, ja paš i darbinieki izrakstī ja rē ķ inu. … Tomēr ▾ Bezcerī gi sabojā ti svē tki. Jau pirms brauciena bija zinā mas š aubas. Cerē jā m uz labā ko. Bet velti. Bet viss ir kā rtī bā . Ieradā mies agri no rī ta. Reģ istrē joties mums prasī ja piemaksā t. Tas paredzē ts, ja paš i darbinieki izrakstī ja rē ķ inu. Labi, problē ma ir atrisinā ta. Bet š ī bija pirmā no "kļ ū dā m", kas nebija tā lu no pē dē jā s. Bet nez kā pē c administrā cija "kļ ū dā s" tikai savā virzienā . Vē lā k izrā dī jā s, ka mē s "nemaksā jā m par ē dinā š anu". . Mē s sā kotnē ji pasū tī jā m divas mā jas. Vienu bija paredzē ts atrisinā t ceturtdien. otrais ir piektdien. Abi ir trī s dienas. Blakus atrodas divas mā jas. Bet, reģ istrē joties, izrā dī jā s, ka viņ i ir tā lu no tuvuma. Labi, esi arī pacietī gs. Dī ķ is uz vietas. Blā vs purvs, kas aizaudzis ar pī lē m. Bet administrā cija vē las iegū t ķ epu arī viņ am: makš ķ erē š ana tiek maksā ta (15 UAH). Vispā r mani pā rsteidza, ka gandrī z viss bā zē ir apmaksā ts. Autostā vvieta - 5 UAH. dienā , galda teniss - 25 UAH / stundā , teniss - 60 UAH / stundā , velosipē du noma - 25 UAH / stundā . Ē damistaba. Tā ir ē damistaba. Grū ti sovdep. Ē diens nav pretenciozs, bet. . Gatavojieties tam. ka viss bū s auksts. Turklā t bija smieklī gi skatī ties tikai uz vienu tē jkaroti uz galda un veselā m 4 salvetē m. Bet! Tas ir ar nosacī jumu, ka mums vē l ir palikusi diena. Tajā paš ā laikā neviens mums nevarē ja paskaidrot, kā tas varē tu notikt. Zvani nā ca viens pē c otra. Sapratā m, ka nedomā jam palikt š ajā odzē , kur trī s dienas katru dienu mums uzspieda kaut kā dus "kreisos" kontus. Atbilde par mā jā m tika atrasta pavisam drī z: ieradā s jauni viesi, kas maksā ja skaidrā naudā turpat. Tā tad - Š araš kina kantoris joprojā m ir tas pats. Fotogrā fiju ievietoš ana kā pierā dī jums
красиво, но грязно Воняющий коврик
аватар maxim_g
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies Svjatogorskā , neko iepriekš nerezervē jot un nolē mā m to sakā rtot uz vietas. Viņ i zinā ja par "Sosenki" jau iepriekš (tajos mā jā s viņ i atpū tā s pirms 4 gadiem, kad ar organizā ciju aizgā ja), tač u vienkā rš ā kā s divvietī gā s istabas izmaksas atbaidī ja. … Tomēr ▾ Ieradā mies Svjatogorskā , neko iepriekš nerezervē jot un nolē mā m to sakā rtot uz vietas. Viņ i zinā ja par "Sosenki" jau iepriekš (tajos mā jā s viņ i atpū tā s pirms 4 gadiem, kad ar organizā ciju aizgā ja), tač u vienkā rš ā kā s divvietī gā s istabas izmaksas atbaidī ja. Uzreiz devā mies uz atpū tas centriem pie ieejas. Tie bija lē tā ki, bet bija sapakoti un atradā s tieš i blakus ceļ am. Protams, kaudzes maš ī nu un cilvē ku pū ļ i. Tika nolemts doties uz Sosenkiem, jo ​ ​ vietas meklē jumi jau bija apnikuš i.
Galvenais pluss man ir atraš anā s vieta mež ā . Kluss, skaists, netā lu no ezera. Uzreiz iepatikā s pieklā jī gā dā ma-administratore. Izrā dī jā s, ka cenā ir iekļ autas trī s ē dienreizes dienā (un kā vē lā k izrā dī jā s ļ oti garš ī gas un pilnvē rtī gas) ē dienreizes. Teritorijā ir pilnī bā apsargā ta autostā vvieta. atpū tas centrā atrodas daž ā das ē kas un daž ā das konfigurā cijas mā jas, tā pē c to var ieteikt gandrī z ikvienam. Apmetā mies Jaunieš u ē kā . Ē ka bija moderna, silta un tī ra. Kaut kas lī dzī gs ē kai jū ras krastā . Istaba laba, ar apkuri, labi tī ra vannasistaba. Gultas jaunas, plastikā ta logi. Televizors pat nebija ieslē gts. Tiesa, ledusskapis izrā dī jā s trokš ņ ains, un duš as kabī ne bija saplī susi, tač u tas pildī ja savas funkcijas. Karstais ū dens no boilera. Bija pastā vī gi. Baterijas darbojā s labi. Daž reiz man nā cā s atvē rt logu. Kopumā istaba bija apmierinā ta. Es nevaru neko teikt par tī rī š anu, bet viņ i to netī rī ja divas dienas.
Ē dinā š ana ē damistabā . Katrai telpai ir pieš ķ irts galda numurs, pē c kura jums ir nepiecieš ams apsē sties. Viss garš ī gs un daudzveidī gs. Attieksme pret apmeklē tā jiem ir ļ oti pozitī va.
Pastaigā jā s vakarā . Teritorija liela, kopta. Atradā m pludmali, bā ru, lapenes. Pat novembra vakarā bā ze izskatī jā s dzī va.
Izbraucā m pirmdien pulksten 4 no rī ta. Administrators bez š aubā m piekrita š ajā laikā pamosties un paņ emt no mums atslē gu.
Vispā r man patika. Tā pat kā iepriekš , "Sosenki" saglabā zī molu. Un kaudzi jaunu atpū tas centru, kas stā v bū vlaukuma vidū , pie ceļ a, tuksnesī ar divā m eglī tē m, ar tiem nevar salī dzinā t. Nā kamreiz uzreiz piezvanī š u viņ iem (viņ iem ir ļ oti informatī va mā jaslapa) un rezervē š u istabu. Un es parū pē š os, lai jums ne par ko nav jā uztraucas.
аватар Swetushka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Cienī jamie administratori, direktore un citi atpū tas centra vadī tā ji! Agrā k mē s ar ģ imeni vairā kkā rt devā mies atpū sties uz jū su atpū tas centru, un mē s devā mies ar lielu prieku un vairā kas reizes gadā . Š ogad daudz kas ir mainī jies, jā atzī mē , ka ne uz labo pusi: 1. … Tomēr ▾ Cienī jamie administratori, direktore un citi atpū tas centra vadī tā ji!
Agrā k mē s ar ģ imeni vairā kkā rt devā mies atpū sties uz jū su atpū tas centru, un mē s devā mies ar lielu prieku un vairā kas reizes gadā . Š ogad daudz kas ir mainī jies, jā atzī mē , ka ne uz labo pusi:
1. Istabas: saplī suš as duš as, nestrā dā još a TV pults, sarakstā norā dī ts mē beļ u-inventā ra trū kums. Vai Elites ē ka par tā du tiek uzskatī ta tā pē c, ka istabā s nav ledusskapja? Ko darī t ar nopirktu, bet pusapē stu š okolā des tā felī ti, saldē jumu utt. ?
2. Tī rī š ana istabā : iepriekš veica darbinieki, tagad paš i atpū tnieki, kamē r vajag aiziet arī pē c slotas, spaiņ a un mopa un tad (pē c tī rī š anas) atgriezties! Tas ir, rī ta (vakara) vingroš ana sastā v no kultū ras brauciena pie administratora ar lū gumu "Dod man, lū dzu..."
3. Papildu, maksas pakalpojumi: makš ķ erē š ana vietē jā ezerā (apklā ta ar pī ļ u asarā m) - 10 UAH. ar manu makš ķ eri, 15 ar jū su. Un ka kā ds š o ezeru "uzkrā j"? Attī ra? Nu principā jā , iztī ra, bet pē c mež onī giem administratora saucieniem. (Vai jums ir atļ aujas š ā da veida aktivitā tē m? ) Maksas grila laukums...cilvē ki nā k pie jums uz taloniem, ar priekš apmaksas pakalpojumu...Ierosinu uzlikt barjeras uz izklā tajā m celiņ iem un par pā rvietoš anos pa tā m iekasē t maksu!
4. Beigu laiks: 23:00! Tas ir, visur ir izslē gtas gaismas, un, sē ž ot uz soliņ a pie ē kas, var dzirdē t no vietē jiem darbiniekiem, ka ir pienā cis laiks gulē t. . .
5. Ē diens: garš ī gs, bet...atkal tas ir BET! Ģ imene, kurā ir divi pieauguš ie un divi bē rni (1.5 un nedaudz virs 2 gadiem) maksā par ē dinā š anu 4 personā m! ! ! Ko darī t, ja es vē los atpū sties un ievē roju ī paš u diē tu? Kā pē c nav izvē les?
6. Izrakstī š anā s laiks 12:00, reģ istrē š anā s laiks 14:00. Jā , ar tā du servisu kā tev ir. . . uz Eiropu, pat uz Turciju *** Tu esi tā lu un pat ļ oti tā lu! Vai arī divu stundu starpī ba reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s laikā ir patī kams ietaupī jums uz pā rtiku?
7. Pro Bar: sortiments? Un tuvā kais veikals ir vismaz 5 km attā lumā , t. i. brauciens uz pilsē tu tev izmaksā s 50 UAH ar taksometru. turp un atpakaļ . Un kam viņ i nopirka, vai drī zā k kā pē c tos pā rdeva, divus nepilngadī gus bē rnus, pudeli neidentificē ta dzē riena un alu? BRĪ VĀ S TELPAS SEZONĀ RUNĀ PAR!
Paldies. Ceru, ka mana vē stule atradī s atbildi vai vismaz liks aizdomā ties.
аватар marani
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apstā jos ar draugu š ajā viesnī cā , pamatojoties uz informā ciju internetā . Š ī ir viena no retajā m viesnī cā m, kurai ir normā la vietne. Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem. Pirmkā rt, š ī ir vieta: klusums, apkā rt daba, mež s, upe, ezers. … Tomēr ▾ Apstā jos ar draugu š ajā viesnī cā , pamatojoties uz informā ciju internetā . Š ī ir viena no retajā m viesnī cā m, kurai ir normā la vietne.
Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem.
Pirmkā rt, š ī ir vieta: klusums, apkā rt daba, mež s, upe, ezers. Ja vē laties aizbē gt no pilsē tas burzmas, tad š eit jums izdosies. Bā zes teritorija ir iekā rtota ļ oti skaisti, ir daudz puķ u dobes, soliņ i, lapenes, ir bē rnu rotaļ u laukums. Vakarā pē c vakariņ ā m sē dē jā m bā rā un malkojā m dzē rienus. Pē c Odesas standartiem cenas š eit ir saprā tī gas. Ī paš i pā rsteidza apakš tase ar sagrieztiem apelsī niem par 1 grivnu. Izī rē jā m istabu "Priozerny" mā jā , savu izvē li nenož ē lojā m, vieta patī kama. Ē diens ē damistabā bija pieņ emams, svarī gi, lai bū tu izvē le, lai gan manai gaumei dā rzeņ u ē dienu, salā tu bija maz, un ja tad bija mazas porcijas, tad š is bija augustā . Bet istabā bija tē jkanna un krū zes, ē damistabā nebija normā las tē jas un kafijas.
Tagad par trū kumiem.
Lai gan mā ja kopumā bija patī kama, tai tomē r bija diezgan nobruž ā ts izskats. Jaucē jkrā ns duš ā bija bojā ts. Aukstais ū dens netecē ja, karstais ū dens bija pā rā k karsts ē rtai duš ai un matu mazgā š anai. (Ī paš i daž iem tas parasti ir kontrindicē ts). Piegā ju pie administratora, pē c brī ž a pienā ca vietē jais meistars, kaut kā aizgrieza krā nu tā , ka ū dens sā ka tecē t vē sā kā temperatū rā , bet vē l tā lu no aukstuma. Es teicu, ka esmu pieradusi iet aukstā duš ā , uz ko viņ š norā dī ja, ka to nedrī kst darī t, jo var saaukstē ties, un viņ š aizgā ja. Par telpas uzkopš anu neko nevaru teikt, acī mredzot tā s tur nebija, bet 3 dienas, ko mē s tur bijā m, nebija lielas vajadzī bas. Neskatoties uz normā lu ē dienu ē damistabā , manuprā t, cilvē kam tomē r vajadzē tu bū t tiesī bā m no tā atteikties, bet ē dinā š ana ir obligā ta, ī rē jot telpas. Lai dotos uz pilsē tu, jums jā brauc ar taksi, nav citu ziņ ojumu, un tas ir 25-30 UAH. vienvirziena. Visa apogejs bija tas, ka pirms aizieš anas paskatī jos zem duš as un ieraudzī ju tur. . . sē nes. Visī stā kā s sē nes, krupji vai kas cits. Droš i vien viņ iem bija piemē rots biotops - mitrums un augsne, vai tas, uz ko viņ i tur izauguš i : -)
Varbū t viss. Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Tomē r apkā rtē jais skaistums spē ja apspiest sī kas sū dzī bas. Tajā laikā.2-vietī ga istaba maksā ja 220 UAH. + 60 UAH. pā rtika vienai personai. Tagad es redzu, ka cenas ir cē luš ā s, un, ja kopš tā laika bā ze nav atjaunota, tad, protams, tā ir nekaunī ba.
озеро на территории цветочки На речке флора санузел наш домик
аватар 2gz_gte3.0
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vā rdu sakot, viss ir brī niš ķ ī gi - labas istabas (par savu naudu), vienkā rš i lieliska daba, ļ oti skaists atpū tas centrs. No mī nusiem, piemē ram, man pietrū ka kaut kā das izklaides vakaros. un tirgus vai lielveikals ir ļ oti tā lu, bet pā rē jais š ajā vietā ir ATPŪ TA ar lielo burtu. … Tomēr ▾ Vā rdu sakot, viss ir brī niš ķ ī gi - labas istabas (par savu naudu), vienkā rš i lieliska daba, ļ oti skaists atpū tas centrs. No mī nusiem, piemē ram, man pietrū ka kaut kā das izklaides vakaros. un tirgus vai lielveikals ir ļ oti tā lu, bet pā rē jais š ajā vietā ir ATPŪ TA ar lielo burtu. Nekā das satraukuma jums, bez trokš ņ a un trokš ņ a jums - tikai klusums, miers un daba. Tiem, kam patī k nesē dē t (kā man), ir kalnu velosipē di, biljards, galda teniss, sauna, bā rs. Netā lu no upes.
замечательный отдых замечательный отдых замечательный отдых замечательный отдых замечательный отдых


iemiesojums hlystuns
viņi saka, ka savienojums bieži tiek pārtraukts
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

База отдыха "Сосенки" ЗАО "Бетонмаш" располагается в заповедной зоне Национального Пририродного Парка "Святые горы" в лесном массиве и в непосредственной близости от реки Северский Донец. Занимаемая площадь 3,0 га.

Atrašanās vieta 25 км от г. Славянска и 3 км от г. Святогорска.
Viesnīcā

Организация экскурсий, прокат спортивного инвентаря, спортивная площадка (теннисный корт, волейбольная площадка, поле для мини-футбола, баскетбола), сауна с бассейном, турецкая баня, бильярдный зал.

Telpu apraksts

2-х и 3-х этажные жилые корпуса, а также 12 домиков коттеджного типа с одно-, двух-, трёх- и четырёхместными номерами.

Istabās

Телевизор, туалет, душ.

Adrese Донецкая область, г. Славянск, ул. Солодилова, 1.
Tālruņi: +38 (06262) 55357
+38 (050) 470-83-66
+38 (050) 347-86-75
Tīmekļa vietne: Sosenki
FAQ