Roche Royal 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 9.110
№1 viesnīcas reitingā Svjatogorska
9.7 Numurs
9.3 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Pirmā zīmola viesnīca Svjatogorjē. Atrodas netālu no Svētās Aizmigšanas Lavras.Vairāk →
аватар cfvfhb
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jā , Doņ eckas apgabals ir katastrofā lā stā voklī . Par laimi Svjatogoriju š is karš neskā ra. Atbrauca it kā nekas nebū tu noticis. Tiesa, daudziem patī k septembris. Paklupa, stumdā s apkā rt viesnī cas ir vai nu slē gtas, vai atvē rtas, bet "ne gluž i". … Tomēr ▾ Jā , Doņ eckas apgabals ir katastrofā lā stā voklī . Par laimi Svjatogoriju š is karš neskā ra. Atbrauca it kā nekas nebū tu noticis. Tiesa, daudziem patī k septembris. Paklupa, stumdā s apkā rt viesnī cas ir vai nu slē gtas, vai atvē rtas, bet "ne gluž i". Noteikti grū ti laiki atpū tas zonai. Uzturē jā s Rocher Royal viesnī cā . Agrā k nebija. Varu teikt vienu – lieliski majestā tiski, viss ir ļ oti augstā lī menī . Nezinu, kā bija pirms kara, bet tagad ir lieliski. Un cena, salī dzinot ar "ne gluž i" atvē rtu-slē gtu, ir tā dā paš ā secī bā .
аватар ninelninel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca! ! ! Meitenes restorā nā ir vienkā rš i labi, klusas. neuzkrī toš i, viņ i zina savas lietas. Ē diens, protams, neslavē jams, teļ a gaļ a ir izcila!! ! Man patika tī rī ba tvaika pirtī un baseinā , nav nejaukas slapjas smakas (nesen bija citā vietā ) un patika, ka istabā nav smē ķ ē š anas smakas, sega un veļ a smarž o svaigi. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! ! ! Meitenes restorā nā ir vienkā rš i labi, klusas. neuzkrī toš i, viņ i zina savas lietas. Ē diens, protams, neslavē jams, teļ a gaļ a ir izcila!! !
Man patika tī rī ba tvaika pirtī un baseinā , nav nejaukas slapjas smakas (nesen bija citā vietā ) un patika, ka istabā nav smē ķ ē š anas smakas, sega un veļ a smarž o svaigi. . .
Vispā r mums patī k, bija 2 ģ imenes, nā ksim vē l.
аватар ahates
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
номер студио Зимний декор в холле бильярд в игровой комнате зимний декор ванна в номере студио
аватар Krasatulya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti pā rsteigts par servisu, meitenes vienkā rš i gudras! Neuzbā zī gi, ne izlutinā ti un vienmē r, tam gribas ticē t ar patiesu smaidu! Pateicoties "Roche Royal", pā rē jais izdevā s bez liekā m problē mā m, kas parasti tiek saistī tas ar apkalpoš anas lī meni. … Tomēr ▾ Ļ oti pā rsteigts par servisu, meitenes vienkā rš i gudras!
Neuzbā zī gi, ne izlutinā ti un vienmē r, tam gribas ticē t ar patiesu smaidu! Pateicoties "Roche Royal", pā rē jais izdevā s bez liekā m problē mā m, kas parasti tiek saistī tas ar apkalpoš anas lī meni.
аватар slavapopov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca normā la bet nav teritorijas. Asfalts visapkā rt un autoosta zem deguna. Trokš ņ ains. Virtuve tik-tā . Cenas par augstu. … Tomēr ▾ Viesnī ca normā la bet nav teritorijas. Asfalts visapkā rt un autoosta zem deguna. Trokš ņ ains. Virtuve tik-tā . Cenas par augstu.
аватар o.s.kozlovska
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā viesnī ca pasaulē!! ! ! tur svinē ja savas kā zas. Tamada bija lieliska - neļ ā va mū su viesiem garlaikoties. ))) Man ļ oti patika apkalpoš anas lī menis - personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Liels paldies - viss gā ja kā pulkstenis, lai gan biju ļ oti uztraukusies. … Tomēr ▾ Labā kā viesnī ca pasaulē!! ! ! tur svinē ja savas kā zas. Tamada bija lieliska - neļ ā va mū su viesiem garlaikoties. ))) Man ļ oti patika apkalpoš anas lī menis - personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Liels paldies - viss gā ja kā pulkstenis, lai gan biju ļ oti uztraukusies. Un, protams, virtuve bija vienkā rš i super: es nekad neesmu redzē jis tā dus š edevrus, kas gatavoti par tā du cenu. Man vispā r ir sajū ta, ka mū su brī vdienas ar vī ru bija patiesi pasakainas!
аватар olga2312
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s tur Doņ ecas krastā rī kojā m kā zu ceremoniju brī vā dabā . Mums viss ļ oti patika. Liels paldies konferences vadī tā jai Viktorijai. Viņ a visu organizē ja, neaizmirsa nevienu no mū su lū gumiem. Bankets bija ļ oti labs. … Tomēr ▾ Mē s tur Doņ ecas krastā rī kojā m kā zu ceremoniju brī vā dabā . Mums viss ļ oti patika.
Liels paldies konferences vadī tā jai Viktorijai. Viņ a visu organizē ja, neaizmirsa nevienu no mū su lū gumiem.
Bankets bija ļ oti labs. Es biju vienkā rš i sajū smā par viesnī cas dā vanu – mū su kā zu torte bija vienkā rš i krā š ņ a.
Un ļ oti skaists kā zu komplekts. Tagad š ī ir mū su jebkura viesnī ca ne tikai medus nedē ļ u, bet, cerams, drī z arī ģ imenes atpū tai; )
аватар vika86
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta kā zā m, banketiem, konferencē m un vienkā rš i ģ imenes atpū tai! … Tomēr ▾ Lieliska vieta kā zā m, banketiem, konferencē m un vienkā rš i ģ imenes atpū tai!
спелео РР ресторан терасса
аватар Ellina87
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Palikā m š eit ar jaunu vī rieti 3 dienas, it kā bū tu bijuš i ā rzemē s! ! ! Mani tik ļ oti š okē ja apkalpoš anas lī menis un pati viesnī ca, ka mē s to ieteicā m visiem saviem draugiem. Es biju sajū smā par viņ u konditorejas izstrā dā jumiem - laizī si pirkstus))) telpas un ē diens ir tikai akrobā tika! ! ! paldies visam "Roche Royal" personā lam par neaizmirstamā m dienā m PARADĪ ZĒ )))) mē s noteikti atgriezī simies! ! !. … Tomēr ▾ Palikā m š eit ar jaunu vī rieti 3 dienas, it kā bū tu bijuš i ā rzemē s! ! ! Mani tik ļ oti š okē ja apkalpoš anas lī menis un pati viesnī ca, ka mē s to ieteicā m visiem saviem draugiem. Es biju sajū smā par viņ u konditorejas izstrā dā jumiem - laizī si pirkstus))) telpas un ē diens ir tikai akrobā tika! ! ! paldies visam "Roche Royal" personā lam par neaizmirstamā m dienā m PARADĪ ZĒ )))) mē s noteikti atgriezī simies! ! !
аватар Mahno1
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Meklē jiet viesnī cu ar tik augstu servisa lī meni pat Rietumeiropā . Nelaimī gie igauņ u tū risti, t. i. mē s padevā mies vienas Svjatogorskas "trī szvaigž ņ u" "viesnī cas" maldinoš ajai reklā mai, bet Dievs mums atsū tī ja Rocher Royal Hotel, kur mē s pē c "servisa" š oka devā mies pusdienot. … Tomēr ▾ Meklē jiet viesnī cu ar tik augstu servisa lī meni pat Rietumeiropā . Nelaimī gie igauņ u tū risti, t. i. mē s padevā mies vienas Svjatogorskas "trī szvaigž ņ u" "viesnī cas" maldinoš ajai reklā mai, bet Dievs mums atsū tī ja Rocher Royal Hotel, kur mē s pē c "servisa" š oka devā mies pusdienot. . . Un nonā cā m paradī zē . Sagadī jā s, ka mū s sagaidī ja pats restorā na administrators Eiž ens. Viņ š mani aizveda lī dz drē bju skapim un tad uz restorā nu. Viss personā ls, acī mredzot, izgā ja striktā ko atlasi, pieņ emot darbā , tī rā kajā veidā , baltos cimdos, ar vispieklā jī gā ko attieksmi pret klientiem. Kā labā kajā s 5 STAR viesnī cā s Igaunijā , kur klients ir karalis. Skaists viesnī cas un restorā na dizains, draudzī gi administratori dā rgā s uniformā s. Un IZCILI ē dieni neatkarī gi no tā , ko ņ emat. Pā rsteidzoš a virtuve. Milzī gs paldies š efpavā ram.
Mē s ē dā m Rocher Royale visu nedē ļ as nogali un pirmdienu rī tos. Ē diens par igauņ u cenā m - normā li. Numuru cenas ir augstas, bet pakalpojums ir tā vē rts.
Tē ju iedeva no sirds, jo mū su princips ir tā ds, ka esam gatavi maksā t, bet par š o naudu sniedz mums lielisku servisu.
Pateicamies visam viesnī cas personā lam un novē lam, lai jū su oā ze Ukrainas "neierobež otā servisa" centrā turpina plaukt. Mē s ieteiksim jū su viesnī cu visiem draugiem un sadarbī bas partneriem, un jo ī paš i pareizticī gajiem svē tceļ niekiem no Baltijas valstī m un Ziemeļ eiropas, kuri nevē las sabojā t savu iespaidu par Svjatogorskas Lavras skaistumu padomju pansionā tos, kas nekaunī gi maldina klientus.
Garā vasara, viesnī ca "Rocher Royale! "
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums roche-royal
‹ Viesnīca Roche Royal 4*
Līdzīgas viesnīcas

Первый брендовый отель Святогорья. Расположен недалеко от Свято-Успенской Лавры.

Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, сквер, мангал, беседки, факс/ксерокопирование. Ресторан включает в себя бар, летнюю террасу и VIP-зоны.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Детский крытый бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Игровой зал, зона СПА, спелеокомната, сауна, парная.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

28 номеров.

Istabās

Индивидуальная система кондиционирования, Wi-Fi, терраса, плазменный телевизор с кабельным телевидением, телефон с прямым международным доступом, журнальный столик, мягкая мебель, рабочий стол с настольной лампой, мини-бар, сейф.

Adrese г. Святогорск, ул. 60-летия Октября, 21
Tālruņi: +38 (06262) 5 33 05 +38 (050) 701 72 72 +38 (06262) 5 33 05 (факс)
Tīmekļa vietne: Roche Royal
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.