Edem 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
8.0 Numurs
6.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca ir divstāvu ēka ar septiņām istabām un sešām savrupmājām, kas atrodas nacionālā dabas parka "Svētie kalni" aizsargājamās teritorijas priežu mežā.Vairāk →
аватар MariyaZavorina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā laba viesnī ca. Uz vietas ir peldbaseins. Viņ a stā voklis tiek labi uzraudzī ts, proti, ja kā ds atbrauc no jū ras, aizmirst nomazgā ties un dodas peldē ties, tad baseinu uz sanitā ro dienu slē dz un attī ra no izveidotajā m aļ ģ ē m. … Tomēr ▾ Kopumā laba viesnī ca. Uz vietas ir peldbaseins. Viņ a stā voklis tiek labi uzraudzī ts, proti, ja kā ds atbrauc no jū ras, aizmirst nomazgā ties un dodas peldē ties, tad baseinu uz sanitā ro dienu slē dz un attī ra no izveidotajā m aļ ģ ē m. Tur ir arī sauļ oš anā s krē sli, kas lī dz pulksten 12:00 jau ir aizņ emti, jo to nemaz nav daudz. Visu uzturē š anā s laiku viesnī cā mē s mainī jā m gultu tikai vienu reizi, un tad pē c mū su pieprasī juma. Pirmā s 2 dienas apkopē ja ieradā s 9:00. Jū ra atrodas 500 metru attā lumā no viesnī cas, tas ir, jums ir jā iet 15 minū tes pa ceļ u ar lielu automaš ī nu un tū ristu plū smu. Pludmalē , kas saucas "nav kur ā bolam nokrist", ir milzī gs skaits cilvē ku, pludmale ir netī ra, viņ i tai neseko, tā pē c visi atpū tnieki guļ tieš i uz izsmē ķ iem un citiem atkritumiem. Ja vē laties kaut kur doties, vē lams iegā dā ties biļ etes daž as dienas iepriekš , pretē jā gadī jumā jū s ne tikai nekur neaizbrauksiet, bet arī pavadī siet daudz laika un nervu. Krastmalā ir daudz kafejnī cu un restorā nu. Tajos paē st ir lē tā k, tač u var paē st arī viesnī cas restorā nā . Ē diens jā pasū ta 2h iepriekš , viesmī ļ i ieraugot, ka sē di pie galdiņ a, saka š efpavā riem sā kt gatavot. Tā tad ē diens ir karsts un svaigs. Ī paš i mums patika č ebureki.
бассейн пляж лежаки корпус, в котором мы жили подсветка на пляже
аватар paramonoff
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lielisks sveiciens jaunajā gadā . … Tomēr ▾ Lielisks sveiciens jaunajā gadā .
Тут мы с женой спали


iemiesojums maiya73
kas ir šis kūrorts?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Budarina
‹ Viesnīca Edem 2*

Отель представляет собой двухэтажный корпус из семи номеров и шесть отдельно стоящих домиков, расположенный в сосновом лесу заповедной зоны национального природного парка "Святые горы".

Viesnīcā

* Стоянка для автотранспорта
* Беседки с рядом стоящими мангалами
* Детская площадка
* Бассейн (летом)
* Мангал с накрытием (зимний вариант)

Adrese Донецкая область, г. Святогорск, ул.60 лет Октября, 1/18
Tālruņi: 050 348 - 18 - 45
095 201 - 06 - 06
Tīmekļa vietne: Edem
FAQ