Pretīgi, cena neatbilst kvalitātei

Rakstīts: 10 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 30 decembris 2018 — 9 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Viesnī ca izvē lē ta tā s labā s atraš anā s vietas dē ļ , tač u nav norā dī ts, ka pusei viesnī cas logi bū tu ar skatu uz publisko tualeti. Iedomā jieties smarž u vasarā .
Tos vada divas kundzes pē c 60 gadiem, kuras acī mredzot strā dā ja padomju ē dinā š anas sistē mā . No rī ta nekaunī gi kliedz (6.30 visi ciemiņ i pamodā s, jo durvis visur kartons, dzird, ka kaimiņ š š ņ ā c).
Nav reģ istratū ras, ir virtuve bez tvaika nosū cē ja, kuras durvis veras uz ē damistabu, tā pē c ir tā das smakas un komentā ri: "Viņ š atkal nepabeidza maltī ti, tikai veltī gi pā rlika ē dienu. " Starp citu, kā postu salā ti, š odien pusapē sti rī t dabū kā vinegreta daļ u vai atkal (vakardienas makaroni tika atrasti š odienas griķ os)

Ja kavē maltī ti, saņ em rā jienu. Telpas netiek tī rī tas, jā jautā vairā kas reizes. Bē rns bija badā . Kad viņ a prasī ja brokastī s vismaz olu, teica, ka tad kotleti nedos, vienalga viņ š to neē d. Maize uz galda - ar nedē ļ u vecu veidni š ķ ī vja apakš ā , pa virsu uzmet pā ris svaigus gabaliņ us, tas viss ietī ts plastmasas maisiņ ā , kas tā ds paliek visu nakti. Viņ i pieraduš i ņ emt visu maizi, barot pī les, kas izraisī ja saš utumu "saimniekos"
Tā da sajū ta, ka viņ š bija pagā tnē , lai gan cena ir citu viesnī cu lī menī .
Nulles droš ī bas. Ā rdurvis naktī vispā r neaizveras. Mū su kaimiņ š kaut kā sajauca grī das un ar savu atslē gu atvē ra citu istabu, atslē ga nā ca arī pie mums.
Plusi: silts un karsts ū dens. Telpas vē l jaunas, bet ar tā du attieksmi ā tri kļ ū st nelietojamas. Karnī ze knapi turē jā s, aizkari nebija lietoti.
Acī mredzot dā mu aktivitā te zagš anā sniedzas tikai lī dz virtuvei, tī rī t un darī t visu pā rē jo viņ as negrasā s.
Bija pat pietiekami nekaunī bas dot cilvē kiem lupatas un gultasveļ u, lai viņ i paš i tī ra un maina veļ u. Viņ i saka, ka viņ i jau ir noguruš i virtuvē .
Š ķ iet, ka jū s viņ iem nemaz nemaksā jā t, un viņ i izdara lielu labumu. Š ā dam viedoklim š ajā periodā bija visi atpū tnieki, daž i zvanī ja un sū dzē jā s saimniekam, kas nedaudz mainī ja maltī š u kvalitā ti. Tad visi dzirdē ja par nepateicī gajiem ciemiņ iem, kuri krata nervus.
NEIESAKU. Apkā rt ir daudz viesnī cu ar labu servisu un par to paš u naudu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu