Jautājums o Skhodnitsa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
733 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai Skhidnicā (pēc analoģijas ar Truskavecu vai Moršinu) ir labas sanatorijas veselības uzlabošanai un uztura uzturam? Vai arī ir tikai viesnīcas un villas?
Vai Skhidnicā (pēc analoģijas ar Truskavecu vai Moršinu) ir labas sanatorijas veselības uzlabošanai un uztura uzturam? Vai arī ir tikai viesnīcas un villas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-08-256 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар leokan
Ja konkrēti, varu nosūtīt personīgi
аватар Pachok
Labas sanatorijas - tu domā "padomju" tūkstošus cilvēku? Tur tādu nav.
Ir modernas viesnīcas ar ārstēšanu un diētisko pārtiku. Kijevas Rus, piemēram. Santa Maria, cieņu.
Tikko atgriezāmies no Skhidnicas, mazā viesnīca "Dayart" mani pārsteidza tieši ar diētisko padomju ēdienu, mēs tā neēdam :))) Putras, kotletes, kartupeļu biezeni, sautētas zivis ...
аватар leokan
Nē. Skhidnicā ir vecas sanatorijas. Nedaudz remontēts, ar pietiekamu apstrādi, ar paciešamu pārtiku, ar vērīgāku attieksmi pret atpūtniekiem. Protams, viss tajās ir nedaudz nožēlojams izskats. Bet cenas un vērtības attiecība ir pareiza.
аватар Pachok
Pat interesanti. Un kas? Esam bijuši Skhidnicā 10 reizes, neko tādu neesam redzējuši. No vecās infrastruktūras tikai vienu reizi uzdūrāmies sanatorijas ēdamzāles drupām, vai nu "zaļais puisis", vai "zaļais jar".
аватар travel.pociag
Paldies par atbildēm. Ir skaidrs, ka jūs patiešām nevēlaties "sovkovgo stilu". Tikai virspusēji meklējot internetā, man radās vairākas viesnīcas: Trīs dēli un meita, Kijevas Rus, Tustāna utt. Skatījos, ka tas arvien vairāk atgādina viesnīcas, tāpēc nodomāju, ka nekāda ārstēšana kā tāda nav, augstākais - ārsta konsultācija par to, kādu ūdeni dzert un viss.
аватар leokan
Jūsu uzskaitītās viesnīcas patiesībā ir veselības uzlabošanas kompleksi. Viņiem ir lieliska diagnostikas un mūsdienīga medicīniskā bāze. Daudz importa aprīkojuma. Ja jums nav līdzekļu ierobežojumu un jums tiek parādīta ārstēšana ar ūdeņiem, piemēram, "Naftusya" vai sodas, piemēram, "Borjomi", varat veikt papildu medicīniskās procedūras, tad atrodaties Skhidnitsa. Ja jūsu mērķis ir pastaigāties un atpūsties, tad esat Truskavecā.
аватар _797532
Tikko atgriezos no Skhidnicas. Biju apskatīties un paelpot svaigu gaisu. Viņi dzēra ūdeni, lai to izmēģinātu. Dzīvojām villā ,, Valērija ,, . Iespaidi no villas ir vispozitīvākie. 350 grivnas vienai personai - izmitināšana un ēdināšana.Ēdiens daudzveidīgs, barojošs, diētisks. Viesnīcas personāls ļoti uzmanīgs.Īpašs paldies virtuves darbiniekiem. Dos Dievs, nākamgad atkal piestāsim tikai pie Valērijas. Un no atpūtnieku sarunām - kurš būtu Skidnicā, tas nekad nebrauktu uz Truskavecku un Moršinu. Daba ir brīnišķīga, kalni, klusums. Tiem, kas dzer ūdeni, būs daudz jāstaigā.
аватар santa-maria
Apskatiet Santa Maria Hotel, saņemiet labsajūtas paketi dāvanā! https://santamaria.com.ua/ua/about
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Skhodnitsa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl