Viesnīcā ir labs numuru skaits, ir ēdināšana

Rakstīts: 25 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 23 — 30 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 3.0
Es rakstu š o, kamē r esmu viesnī cā . Nav ko darī t, trī s mū su uzturē š anā s dienas nepā rtraukti lī st. Visas drē bes un apavi ir slapji. Ž ā vē jam istabā . Balkonos nav ž ā vē tā ju, nav ī paš as telpas virsdrē bju ž ā vē š anai!
Mū su pirmais iespaids par Skhidnitsa un Dayart bija entuziasma pozitī vs. Skaists ciemats, visas mā jas kā rotaļ lietas, ceļ i labi ar bruģ ē tā m ceļ malā m, veikali nez kā pē c, aptiekas ik uz soļ a. Pati viesnī ca, kurā apmetā mies, ir skaista, lieliski komfortabli numuriņ i (mū sē jais ir divstā vī gs). Ir ē diens, klasisks ē dnī cas ē diens, lai gan ē dieni tiek pagatavoti garš ī gi. Bet ē dienkartē : graudaugi, kotletes, zupas. Garlaicī gi. Atvaļ inā jumā gribas kaut ko krā sainā ku, kaut ko no vietē jā s virtuves (sē nes, bedres utt. ) Š eit beidzas visi viesnī cas plusi un pā rē jais Skhidnitsa kopumā .
Kad citā s atsauksmē s lasī ju, ka te ir garlaicī gi, nodomā ju: "muļ ķ ī bas, ka mē s paš i sevi neizklaidē jam? " Izrā dī jā s, ka nē ! Staigā jot lietusgā zē - bijā m izmirkuš i lī dz ā dai, par ekskursijā m š ā dos laikapstā kļ os nevar bū t ne runas. Viesnī cā nav pat primitī va bā ra (vai vismaz tē jkanna istabā ), kur atkal varē tu iedzert tē ju un kafiju, vai palutinā t sevi ar kaut ko garš ī gu. Paš laik viesnī cā nav masieres. Lielā kā daļ a lielo viesnī cu ar saviem spa centriem un medicī nas bā zē m cilvē kus "no ā rpuses" neuzņ em. No tiem, kuriem mē s piezvanī jā m, mū s pieņ emt piekrita tikai Tustan, Dianna un Three Sons 5 zvaigzne. Spa cenas no 150 UAH/stundā . Tajā paš ā laikā saunas nedrī kst ieslē gties. Kas mums notika trī s dē los. Pret cilvē kiem parasti ir zemiska attieksme. Viesnī ca ir pietiekami tā lu, kursē ik pē c 5 minū tē m autobuss (tukš s), bet pā rvadā tikai "savē jos". Pat ja jū s dodaties uz viņ u spa vai akvaparku - stompiet kā jas.

Treš o dienu nevaram nogarš ot minerā lū deni, pē c kā daudzi te brauc. Source 2s nav tā lu no mums. Bet pū ļ i ir jebkurā diennakts laikā : daž i ar 6 litru pudelē m, daž i bez rindas kā pt. Stundu nostā vē ju skandā lu un lamuvā rdu gaisotnē , mana kā rta viņ ai neatkā pā s ne soli. Tā pē c viņ a nedabū ja ū deni, viņ a aizgā ja. Es nezinu, kā citiem izdodas uzņ emt ū deni pa stundā m un pat no daž ā diem avotiem.
Neesmu vē l atradusi krā sainas bū diņ as, kur varē tu nobaudī t vietē jo virtuvi, un galvenais – cū ku sē nes, bet domā ju, ka tā s tur nav. Es patieš ā m nož ē loju, ka esmu š eit ieradies. Manuprā t, ja jū s dodaties uz skhodnitsa ā rstē ties, labā k izvē lē ties bā zi ar medicī nas kompleksu. Pretē jā gadī jumā tē rē jiet to paš u naudu, tač u jū s izjutī siet pastā vī gu diskomfortu. Vienkā rš i atpū sties - nav vē rts braukt uz š ejieni: nav lē ti, nav interesanti, ir garlaicī gi! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu