Sākas ceļojums uz Skhidnicu jeb piedzīvojumi.

06 Novembris 2018 Ceļošanas laiks: no 08 Oktobris 2018 ieslēgts 28 Oktobris 2018
Reputācija: +16.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā kas ceļ ojums uz Skhidnicu vai piedzī vojums.


Ziniet, es neesmu recenziju rakstī š anas, padomu doš anas fane, bet š odien nolē mu uzrakstī t, lai tā di tū risti kā mū su ģ imene neuzkā ptu uz viena grā bekļ a. Kopumā sā ksim ar ceļ u. Mē s esam no Kremenč ugas, Poltavas apgabala. Mū su ceļ i nav labi, var teikt pacieš ami. Noteikti labā k nekā iepriekš ē jos gados. Bet, tas ir cits stā sts. Tuvā k Kijevai un ceļ š ir kļ uvis labā ks. Pati Kijeva un tā s sastrē gumi, cilvē ciskas rupjī bas uz ceļ a un deputā ti ar eskortu. . . Godī gi sakot, Kijevas iedzī votā ji, es jums ļ oti jū tu lī dzi. Jā bū t dzelzs nerviem pā ris kilometrus. vē l vesela stunda. Kyiv-Chop š oseja mani iepriecinā ja ar vienmē rī gu segumu un, kas nav pā rsteidzoš i, ļ oti "lē tiem" policistiem. Ziniet, godī gi sakot, mē s esam tik ļ oti pieraduš i pie rupjī bā m uz ceļ iem no policijas puses, ka, kad mū s apturē ja, mans vī rs izlī da klā t, gatavojoties atkauties, bet...kad cilvē ki ir ļ oti korekti, nav rupji, pieklā jī gi, godī gi sakot, pat saņ emt naudas sodu nav neē rti. Kad viņ i pieklā jī gi un saskaņ ā ar noteikumiem iepazī stinā ja ar tevi, ne bezkaunī gi, ne rupji, un ne daudz ko....Vā rdu sakot, paldies puikā m, es biju pā rsteigts. Un mē s ar vī ru nonā cā m pie secinā juma, ka pieklā jī ba ir mū su viss.

Tā pē c atgriezī simies pie ceļ a. Tā kā no Flintas lī dz Skhidnicai ir aptuveni 1000 km. Nolē mā m ceļ ojumu sadalī t uz 2 dienā m. Pa nakti apstā jā mies pie ieejas Rovno. Viesnī ca 4×.4. Pirmais iespaids par viesnī cu. Pati viesnī ca un ā rpuse pirmajā mirklī atstā ja labu iespaidu. Paņ ē mā m istabu ar 2 gultā m, gultas ē rtas, viss tī rs, mā jī gs. Kopš bijā m ar bē rnu, tī rī ba man ir 1. vietā . Lai gan viesnī ca atrodas ceļ malā , bet tī rī ba, dvieļ i, š ampū ni, č ī bas un pat apavu krē ms bija klā t. Godī gi sakot, istaba mani ļ oti iepriecinā ja. Bet.... lī dz pulksten 12 mums bija kaimiņ i, kuri "bumboja" lī dz 2. Un kaut kur ap 4 mani pamodinā ja krā kš ana.... no blakus istabas !! ! ! Ir forš i, tieš ā m, pē c 9 stundu ceļ a esmu nogurusi un š ķ iet, ka gulta ir tī ra, ē rta un gribas gulē t. . . bet kā saka, ne visiem kaķ iem ir Kapusvē tki. Kā pē c es, bet uz to, ka skaņ as izolā cija nav pie velna !! ! ! Es nebiju daudz atpū ties! Lai gan vī rs un bē rns nomira, viņ iem bija vienalga. Kas vē l mega nepatika ir ē diens !! ! ! Kafejnī ca"Piston" - tu lauž...jā , ar tī rī bu viss ok. . . bet ē diens! ! ! Kad ieradā mies un iekā rtojā mies, nolē mā m pavakariņ ot. Godī gi sakot, pē c dienas ceļ ā man ļ oti gribē jā s kaut ko karstu, pirmo ē dienu. Ē dienkartē izvē le ir plā na, starp boš u, vistas buljonu un ķ irbju biezeņ zupu...pasū tī ts vistas buljons...Uv. pavā ri, ja vajag buljonu iekrā sot, izmantojiet burkā nus, nevis garš vielas ar krā svielu. Par 65 UAH mums atnesa buljonu, kurā peldē ja puse paipalu olas, un gaļ as gabalu naga lielumā . Garš o pē c ū dens ar mivinu!! ! ! Puiš i, jū s jokojat, pē c dienas ceļ ojumā man ir jā apē d š is G? ! Pē c piezī mes par garš vielu viņ i man mē ģ inā ja pierā dī t, ka nav ieguldī juš i garš vielu. Un viņ i ieteica lasi kaut kā dā mē rcē...ziniet, paskatoties apkā rt, es pamanī ju, ka gandrī z visi apmeklē tā ji ē da, vai š o tā saucamo buljonu vai borš č u. Tas ir, cilvē ki pē c ceļ a pirmajā vietā pasū ta pirmos kursus! ! ! Tā tad, dā rgie viesnī cas un kafejnī cas "Piston" vadī tā ji, pievē rsiet uzmanī bu komentā riem. Lai gan, varbū t es esmu tik kaitī gs. )) Tā pē c cilvē ki ir laipni, nevē rtē jiet stingri.


Kad atgriezā mies mā jā s, vakariņ ojā m bistro maiznī cā Konovka. Nav slikti, tī ri, pica ir garš ī ga. Bet cenas man š ķ iet pā rā k augstas. Ž ā vē tu augļ u kompots, piemē ram, 55 UAH glā ze. ))) Viesmī ļ i uzreiz priecā jas par tevi kā “dā rgo mā ti”, un tad tu pē rc maizi par 65 gramiem, tad pasū ti vismaz kaut ko citu))). Bet tā s ir nianses.


Un tagad par Skhidnicu. Vā rdu sakot - SKAISTI!!! ! ! Rudens, krā su spilgtums, gadsimtiem vecas priedes, kas atpū š as pret mā koņ iem. Godī gi sakot, daba, gaiss, saule padarī ja mū su dienu. . . tagad par bū tisko. Internetā atradu jaunu viesnī cu Kyiv. Sazinā jos ar menedž eri (saimnieci), kas mums uzkrā soja jaunu viesnī cu, atsū tī ja foto. Viņ a mums apsolī ja tī rī bu un skaistumu. Man arī izvē les kritē rijs bija virtuves klā tbū tne. Diemž ē l tī klā ir ļ oti maz piedā vā jumu numuriem ar virtuvi. Ī sā k sakot, piezvanī ja, vienojā s, pat iedeva atlaidi, gribē ja ī rē t istabiņ u par 950 UAH, bet tā kā braucā m uz 3 nedē ļ ā m, tad vienojā mies par 800. Mums solī ja, ka bū s tī ra, mā jī ga un silta istaba. gaidiet mū s. Bet atkal: "tas nenotika tā , kā jū s uzminē jā t. " Sā ksim secī bā . Tas, par ko Jū lija mū s nemaldinā ja, bija tas, ka viss ir jauns, istabā vē l neviens nav dzī vojis. Jauni trauki, plī ts, mē beles, plazma. Bet š eit ir telpas gatavī ba. Jau tad, kad viņ i sā ka kustē ties tieš i manā priekš ā , likā s, ka viņ i sā ka mazgā t grī das, nu, ja to var nosaukt par mazgā š anu. Kad viņ i sā ka izjaukt dī vā nu, no dī vā na nokrita putekļ i. Acī mredzot, kad viņ i nolika televizoru, viņ i aizmirsa to noņ emt. Lai gan, kad viņ i par to teica, kalpone ieradā s ar putekļ u sū cē ju. Secinā jums ir tā ds, ka remonts un ideja ir eiropeiska, un izpildī jums ir tī ri ukraiņ u. Varu uzslavē t, ka tiklī dz devu mā jienu par veļ as ž ā vē tā ju mazgā š anai, man to iedeva gandrī z uzreiz, tas pats attiecas uz krē sliem un galdu uz balkona. Kas vē l no mū su aizķ erš anā s sanā ca, pasū tī jā m istabu ar kondicionē tā ju, lai temperatū ras pazeminā š anā s gadī jumā varē tu telpu sildī t ar kondicionieri. Bet, tā kā pirmā s 2 nedē ļ as ā rā bija silts, mē s par gaisa kondicionē š anu nedomā jā m. Viesnī ca ir apsildā ma, silts ir gan ā rā , gan istabā . Bet, temperatū rai pazeminoties, telpā vairs nebija karstuma. Kad viņ i prasī ja gaisa kondicioniera tā lvadī bas pulti, izrā dī jā s, ka viņ i to it kā nevarē ja atrast. Godī gi sakot, tas bija ļ oti kaitinoš i. Tā lvadī bas pults tika atrasta lī dz nedē ļ as beigā m, kad sā kā m prasī t apkures temperatū ras paaugstinā š anu, un tad lē ciens un pults materializē jā s. Ko lai saka, viesnī ca nav slikta, bet jaunums nenozī mē kvalitā ti. Viss bija domā ts ļ oti ē rti, ē rti, bet bez servisa.

Dzī vojot Skholnicā.3 nedē ļ as, mē s atradā m lī dzī gas istabas par 350 400 UAH. Varat arī ī rē t istabu ar ē dinā š anu par 750-850 UAH. Saskaņ ā ar atsauksmē m, laba viesnī ca"Xenia"un "Santa Maria" . Uz pā rtikas rē ķ ina teica, ka no rī ta piena putra, pē cpusdienā zupa un putra ar gaļ u, vakarā putra. Es runā ju ar vairā kā m mā miņ ā m vietnē , viņ i saka, ka viņ iem tas patika. Bet, piemē ram, mana ģ imene negarš o pienu, tā pē c manē jais paliktu izsalcis. ) Bet, ja jū su ģ imenē nav ū dens pavā ri, piemē ram, man, tad ir ļ oti forš i nā kt un neuztraukties ar ē st gatavoš anu.


Vē l es saskā ros ar administratoru nekompetencimed. komplekss "Trī s dē li un meitas". Tā nu sagadī jā s, ka atbraucā m ar slimu meitu. Visi sacentā s savā starpā , lai ieteiktu man pievē rsties š im medum. komplekss. Tā pat kā labā kie ā rsti. Atradu telefona numuru, zvanī ju, lai lū gtu pediatru. Domā ju, ka mammas mani sapratī s, ka pē c 2 dienu ceļ a ļ oti gribē jā s, lai bē rns tiek uzklausī ts un nepalaistu garā m brī di, kad vienkā rš s klepus nolaiž as lī dz bronhī tam. Es piezvanī ju Trī s dē liem un meitā m un prasī ju pediatru. Tik nekompetents administrators vē l jā meklē . Jautā jums, kā pē c š ī s meitenes tur sē ž , ja nevar atbildē t ne par ā rsta nozī mē š anu, ne par ā rstu kvalifikā ciju. Piedodiet, protams, bet uz jautā jumu par kvalifikā ciju mums atbild "labie ā rsti", tas ir, viņ i man nevarē ja pateikt atbildi ne par ā rsta kategoriju, ne par pieredzi, un vispā r viss ir zem. jū su personī gā atbildī ba. Nopietni? ! Jū s sniedzat medu. pakalpojumiun tajā paš ā laikā uzreiz stā ties pretī faktam, ka jū s neesat atbildī gs par savu darbu! ! ! Atklā ti sakot, negribē ju uzreiz tur braukt, jo nebija garantijas, ka bē rns saņ ems normā lu konsultā ciju. Bet labi darī ts, tas vismaz netika slē pts.

Rezultā tā vietē jie vietē jie iedzī votā ji ieteica sazinā ties ar Ostapu Romanovič u. Daktere š ķ iet laba, konsultē ja bē rnu un ieteica kā du ū deni labā k dzert man un vī ram.

Un tagad par ē dinā š anu. Sagadī jā s, ka mums kā du dienu paveicā s, kad pa ielu izslē dza gaismu un tā kā istabā bija elektriskā plī ts, bija jā iet kaut kur paē st. Nolē mā m pusdienot Tustankompleksā . Aizgā jā m uz kafejnī cu, pirmais iespaids pozitī vs. Lī dz nolaidā mies. Vī rs uzreiz sasmī nē ja, galds bija slikti noslaucī ts. LABI. Veica pasū tī jumu. Mē s ar meitu devā mies mazgā t rokas. Tualete ir netī ra. Viņ i sā ka mū s apsegt, izlika ierī ces auduma salvetē s. Salvetes matos. Bē rns izņ ē ma galda piederumus, un uz karotes bija sakaltuš as pā rtikas atliekas. Rezultā tā sakrā mē jā m mantas un devā mies prom. Ja viņ i nevar normā li nomazgā t traukus, kas notiek, gatavojot virtuvē . Uzreiz rodas jautā jums par š ajā kompleksā sniegto pakalpojumu kvalitā ti.
Rezultā tā mē s devā mies uz "Kijevas Krieviju". Ko lai saka, bijā m patī kami pā rsteigti par pakalpojuma cenu un kvalitā ti. Viss bija visaugstā kajā lī menī . Liels paldies, bija garš ī gi. Jauka atmosfē ra un laipni viesmī ļ i. Labumi!

Un tagad par kopē jo iespaidu par Skhidnicu. ciems ir mazs un mā jī gs. daba ir vienkā rš i krā š ņ a, mums paveicā s, jo 2 nedē ļ as bija "Indijas vasara". Mē s kā pā m visapkā rt, atradā m purpursarkanā s sē nes). Ieelpojiet tī ru gaisu. Mē s apmeklē jā m Tustanu. Patika ekskursija. Un vispā r skati no kalna ir ļ oti iespaidī gi. Viņ i dzē ra ū deni no sudraba avotiem. Mē s dzē rā m ū deni dziedinā š anai paš ā Skhidnicā . Un es noteikti varu teikt, ka ū dens darbojas. Veselī ba tieš ā m uzlabojā s. Tā tad tiem, kas cieš no nieru un aknu problē mā m, ir tieš s ceļ š uz Skhidnicu. Kas attiecas uz izklaidi, tad ne visiem. Kā ģ imene mē s daudz ceļ ojā m. Mē s devā mies uz Drohobič u. Bē rnam patika fotografē ties. Vietas ir vienkā rš i brī niš ķ ī gas.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Природа
взгляд с высоты на Сходницу
номер отеля 4*4
номер отеля 4*4
номер отеля 4*4
номер отеля
отель киев
номер отеля
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums