Villa Iuran 3*– Atsauksmes

28
Novērtējums 6.710
№17 viesnīcas reitingā Skhidnica
6.7 Numurs
7.2 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.7 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Villa Juran tika uzcelta 2010. gadā, un tās platība ir 0,3 hektāri. Tā ir trīsstāvu moderna ēka ar lielu labiekārtotu teritoriju.Vairāk →
аватар TatyanaVlad
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar draugiem, ļ oti patika! Esam pateicī gi visai komandai: administratoriem Andrejam un Lesjai; gidi, ī paš i Vitā lijs - dzī vespriecī gs, draudzī gs, profesionā ls savā jomā ; š efpavā ri, kuri pabaroja mū s ar gardu mā jā s gatavotu ē dienu; apkalpojoš ais personā ls. … Tomēr ▾ Biju kopā ar draugiem, ļ oti patika! Esam pateicī gi visai komandai: administratoriem Andrejam un Lesjai; gidi, ī paš i Vitā lijs - dzī vespriecī gs, draudzī gs, profesionā ls savā jomā ; š efpavā ri, kuri pabaroja mū s ar gardu mā jā s gatavotu ē dienu; apkalpojoš ais personā ls. Istabas tika iztī rī tas un nomainī ta veļ a, vienmē r bija silts, ar ū deni nebija problē mu (bet ū dens sarkans, vai tas pā rē jo neietekmē ja ??? ? ). Laba pirts, omulī gs pagalms. Mē s apmeklē jā m visus avotus, kas atrodas tuvumā.5, 6.25, 26.2C. Mež s priecē ar savu skaistumu un sē nē m??? ? Paldies par pā rē jo!
аватар DarDti
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ļ oti paveicā s, ka nonā cā m Villa Juran. Ī paš s un ļ oti liels paldies š ī s villas saimniekam - Andrejam. Pateicoties viņ am, mē s saņ ē mā m to, ko gaidī jā m. Liels paldies diviem administratoriem: Lesjai un Andrejam. … Tomēr ▾ Mums ļ oti paveicā s, ka nonā cā m Villa Juran. Ī paš s un ļ oti liels paldies š ī s villas saimniekam - Andrejam. Pateicoties viņ am, mē s saņ ē mā m to, ko gaidī jā m. Liels paldies diviem administratoriem: Lesjai un Andrejam. Liels paldies, protams, š efpavā rei Natā lijai. Mē s esam pā rliecinā ti, ka š is ir labā kais š efpavā rs š ajā villā . : -) Ē diens bija tik garš ī gs, ka negribē jā s izlaist ne brokastis, ne pusdienas, ne vakariņ as ekskursijas dē ļ . Mums ļ oti patika teritorija, arī istabiņ a bija brī niš ķ ī ga, lai arī bez balkona. Visa istaba ir ļ oti silta un ē rta. Mē s iesakā m š o villu ikvienam. Tagad mē s vē lamies ierasties Juranā ar savu meitu.
аватар yanina.lyashchuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skhidnicā elpojam jau 8. reizi. Jurā nā -1. reize. Man ļ oti patika viesnī ca. Lieliska atraš anā s vieta, blakus mež am, skaisti skati uz Skhidnicu. Blakus atrodas 25. , 26. avoti, rindu nav. Teritorija ir mā jī ga, jū s vienmē r varat atpū sties š ū puļ tī klos. … Tomēr ▾ Skhidnicā elpojam jau 8. reizi. Jurā nā -1. reize. Man ļ oti patika viesnī ca. Lieliska atraš anā s vieta, blakus mež am, skaisti skati uz Skhidnicu. Blakus atrodas 25. , 26. avoti, rindu nav. Teritorija ir mā jī ga, jū s vienmē r varat atpū sties š ū puļ tī klos. Paldies darbiniekiem par vē rī go un iejū tī go attieksmi! Dzī vojā m 45. istabā , skats no balkona ir brī niš ķ ī gs! Ē diens labs, paņ ē mā m brokastis un pusdienas. Atpū tiniet prā tu un ķ ermeni! Viesnī cā ir medus. procedū ras. Es taisī ju sausā s ogļ skā bā s vannas - man patika! Es gribu atgriezties š eit!
аватар izzi11
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss ir labi. Bet es gribu mazliet labā ku ē dienu, vairā k daž ā dī bas un diē tiskā ku, vairā k dā rzeņ u un augļ u. … Tomēr ▾ Viss ir labi. Bet es gribu mazliet labā ku ē dienu, vairā k daž ā dī bas un diē tiskā ku, vairā k dā rzeņ u un augļ u.
аватар alinakisa08
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s tur atpū tā mies 2018. gada februā rī , viss bija ļ oti patī kami, iesaku visiem!! ! ļ oti romantiska vieta tieš i blakus mež am, pastaigas attā lumā no centra, ļ oti jauks personā ls, ļ oti skaista pirts, garš ī gi ē dieni, lielisks wi-fi visā viesnī cā!!! ! Iesaku visiem apmeklē t villu "Yuran"! ! !. … Tomēr ▾ Mē s tur atpū tā mies 2018. gada februā rī , viss bija ļ oti patī kami, iesaku visiem!! ! ļ oti romantiska vieta tieš i blakus mež am, pastaigas attā lumā no centra, ļ oti jauks personā ls, ļ oti skaista pirts, garš ī gi ē dieni, lielisks wi-fi visā viesnī cā!!! ! Iesaku visiem apmeklē t villu "Yuran"! ! !
на территории отеля вид с балкона номера полулюкс А отель со стороны бассейн в сауне лес возле отеля вид отлеля из леса отель двор отеля
аватар izzi11
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2017. gada vasarā . Ar bē rniem ir vienkā rš i super. Š eit pā rsvarā ģ imenes, daudz bē rnu. Mū sē jais bija jautri. Un mums ir laiks atpū sties. No plusiem: tuvu avotiem 25.25, lī dz mež am, ļ oti izpalī dzī gs un laipns personā ls, tī rī š ana katru otro dienu, gulta biež i tiek mainī ta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2017. gada vasarā . Ar bē rniem ir vienkā rš i super. Š eit pā rsvarā ģ imenes, daudz bē rnu. Mū sē jais bija jautri. Un mums ir laiks atpū sties. No plusiem: tuvu avotiem 25.25, lī dz mež am, ļ oti izpalī dzī gs un laipns personā ls, tī rī š ana katru otro dienu, gulta biež i tiek mainī ta. Mī nusi: laiks mainī t gultas veļ u un dvieļ us, tī ri, bet ļ oti veci, daž i dvieļ i saplī suš i, un tā di raupji un cieti. Ē diens nav ī paš i labs, sezonā ir dā rzeņ i, ogas un augļ i, salā tu minimums, augļ u un piena produktu trū kums. . Pā rsteidza tas, ka gurķ u salā tus taisī ja no iekš ā pā rauguš iem un sausiem gurķ iem. Izvē lnes izvē les nav, vismaz 2 veidi. Viņ i negatavo ļ oti daudz, bet viņ i nebija izsalkuš i, jū s varat dzī vot. Pā rtikas paš izmaksa nav lē ta, bet ja viss tik saspringts, tad labā k cenu celt, lai ē diens bū tu labā ks, ī paš i bē rniem. Velo nomas nav, bet bū tu palī dzē juš i : ): Bet mē s tomē r atbrauksim, ticē sim, ka viss mainī sies uz labo pusi. Mē s lieliski atpū tā mies. Paldies))) Un mī nusi ir kā ieteikums par labu
аватар Lenakupava
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jurā nā atpū tā mies nejauš i, nokļ uvā m karstajā sezonā . Un viņ i to nenož ē loja. Divvietī gs numurs, viss nepiecieš amais ir. Viss darbojas. Ir nelieli defekti, bet ne kritiski. Tī ri dvieļ i un gultas veļ a. Istaba tī ra, uzkopta katru otro dienu. … Tomēr ▾ Jurā nā atpū tā mies nejauš i, nokļ uvā m karstajā sezonā . Un viņ i to nenož ē loja. Divvietī gs numurs, viss nepiecieš amais ir. Viss darbojas. Ir nelieli defekti, bet ne kritiski. Tī ri dvieļ i un gultas veļ a. Istaba tī ra, uzkopta katru otro dienu. Ē diens ir labs. Mē s paē dā m brokastis un vakariņ as un pē c 5 dienā m atguvā mies. Gaļ u no rī ta un vakarā . Cilvē ki ir ļ oti laipni. Neatkarī gi no tā , pie kā jū s vē rsī sities, visi pievē rsī s jums uzmanī bu. Un dvieļ us nomainī s un gultu atnesī s un nevienam nebija jā gaida. Ī paš i patika administrators Endrjū . Mē s esam bijuš i daudzā s vietā s, bet tā di cilvē ki ir reti. Jū tat, ka tuvumā ir kā ds pamatiedzī votā js. Viss pateiks, kur iet, kur iet, kur labā k. Un viss ir kaut kā neieinteresē ts, kā paš am. Mē s aizmirsā m lietas, lū dzā m viņ am atsū tī t mums jaunu pastu. Nā kamajā dienā viņ š pā rzvanī ja, ka viss ir izdarī ts. Liels paldies viņ am! Manam vī ram ļ oti patika masā ž as terapeits, ļ oti kompetents jauneklis, profesionā lis savā jomā . Ā rpus viesnī cas vā rtiem ir mež s. Ir vietas, kur staigā t. Daba ir lieliska. Mē s sapņ ojam ziemā aizbraukt uz Juranu. Elena.
Дворик отеля
аватар a99.09
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s š ovasar atpū tā mies Villa Yuran. Vē los padalī ties savos iespaidos. Ja ē dat, lai ē rti atpū stos, meklē jiet citur. Numuros vispā r nav skaņ as izolā cijas. Dzirdē siet visu, kas notiek koridorā , blakus istabā , uz ielas, kur notiek bū vniecī ba. … Tomēr ▾ Mē s š ovasar atpū tā mies Villa Yuran. Vē los padalī ties savos iespaidos. Ja ē dat, lai ē rti atpū stos, meklē jiet citur. Numuros vispā r nav skaņ as izolā cijas. Dzirdē siet visu, kas notiek koridorā , blakus istabā , uz ielas, kur notiek bū vniecī ba. Istabai saimnieki varē tu likt vismaz kvalitatī vas durvis, nevis tā das, kas paredzē tas iekš telpā m. Arī mē beles ir lē tas un salauztas. Gultas č ī kst.
Pie viņ iem var pasū tī t maltī tes (2 obligā ti). Man personī gi bija sū dzī bas. Augļ us gandrī z nedod, raudzē tā piena arī nav, tikai 2 reizes deva biezpienu. Galu galā vakariņ ā s varat dot kefī ru vai jogurtu, jo ī paš i tā pē c, ka gandrī z visas ģ imenes ar bē rniem atpū š as. Un vispā r kafejnī cā strā dā jaukas sievietes. Vispā r, ja braucam uz Skhidnicu, tad meklē sim citu vietu.
аватар morilkaus
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Maijā atpū tā s Jurā nā . Es vispā r nepraktizē ju recenziju rakstī š anu, bet š oreiz nolē mu rakstī t, jo mē s jau ceturto gadu braucam uz Skhidnicu, bet kur parasti neuzturē jā mies dī vainas cenu politikas dē ļ , un viesnī ca tika izvē lē ta. … Tomēr ▾ Maijā atpū tā s Jurā nā . Es vispā r nepraktizē ju recenziju rakstī š anu, bet š oreiz nolē mu rakstī t, jo mē s jau ceturto gadu braucam uz Skhidnicu, bet kur parasti neuzturē jā mies dī vainas cenu politikas dē ļ , un viesnī ca tika izvē lē ta. pamatojoties uz atsauksmē m.
Vispirms par labo. No labā varu izcelt 1) teritoriju (nedaudz izgrauzt, bet kopumā neslikti), 2) internetu (ciemam tieš ā m labi) un 3) matraci uz gultas (ciets, kā nā kas). Ar lielu labuma stiepš anu var atzī mē t administratoru Andreju, bet pagaidā m tas netiek lī dz naudai, tā dā gadī jumā viņ š pā rslē dzas uz savā cē ja rež ī mu.
Diemž ē l ir vairā k sliktu lietu. Kā rtī bā .
1. Skaitlis (dzī vojis 34). Pirmkā rt, mē s vienojā mies par 370 UAH. un viņ i teica, ka mums ir divi bē rni, ierodoties no mums prasī ja 420 UAH, to motivē jot ar to, ka mums ir divi bē rni, un no diviem bē rniem (otrais pusgads) ir jā maksā papildus. Es nesapratu loģ iku, bet zvē ru 550 UAH dē ļ . (ceļ oju 11 dienas) nē .
Otrkā rt, divistabu apartamenti patiesī bā izrā dī jā s š ķ ī bi sadalī ti vienistabas apartamentos (blakus vienistabas suite dzī voja radinieki) un es neteiktu, ka divistabu komplekts ir labā ks.
Treš kā rt, ir skaidrs, ka numurs 420 UAH. neizskatī sies tā pat kā skaitlis par 1000 UAH. attiecī bā uz mē belē m, aizkariem, santehniku ​ ​ vai ko citu. Tomē r par 420 UAH. visu var izdarī t tī ri un glī ti, bet te viss ir nobruž ā ts un nobruž ā ts, viena loga aizkaru vispā r nav, TV aizvē sturisks un nerā da, dī vā ns pats atlokā s, kad uz tā sē ž .
Visa apoteoze bija vannas istaba, kas smirdē ja, piedodiet, sū di. Turklā t tas smirdē ja tik stipri, ka nebija iespē jams atrasties blakus istabā . Problē ma tika vairā k vai mazā k pā rvarē ta piektajā dienā un tika uzskatī ta par "force majeure".
2. Ē diens. Ē diens it kā normā ls (kā pē c, š ķ iet, rakstu zemā k), bet pati organizā cija ir principiā li nesaprotama un veikta padomju pansionā tu stilā . Tas ir, ir ē dienkarte divā m nedē ļ ā m un, reģ istrē joties, ir jā pasaka visam periodam, ko un kad ē dī sit. Pierā dī t kaut ko no augš as nav iespē jams pat lī dz tam, ka nevar dabū t papildus divus desas gabalus, pat ja piekrī ti par to maksā t (vairā kkā rt esam novē rojuš i bildes “Dod desas, es samaksā š u”). Nav skaidrs, kā pē c tas tā ir: š ķ iet, ka cilvē ki vē las maksā t naudu, bet viņ iem netiek dota š ā da iespē ja. Porcijas mazas, pā rsvarā graudaugi, makaroni, kartupeļ i.
Tagad par lī dzī gu. Sieva vakariņ ā s tika iebarota ar kaut kā dā m kotletē m, ar kurā m viņ a saindē jā s tā , ka divas dienas nevarē ja neko ē st. Protams, pierā dī t nav iespē jams, bet neko citu aizdomī gu viņ a neē da.
3. Personā ls. Pavā ri-apkopē ji it kā ir normā li, vienī gais, ka pavā ri nemitī gi jauc, kurš kad ē d/neē d. Administratori, protams, ir kaut kas. Kā Andrejs rakstī ja iepriekš , uz priekš u un atpakaļ , bet Igors ir klī nika, cilvē ks vienkā rš i nezina, kā sazinā ties ar cilvē kiem. Turklā t viņ iem ir kaut kā ds nodoms izspiest naudu - Igors ieradā s Drogobič ā , lai dabū tu mums naudu š ovakar, nevis rī t no rī ta. Mē ģ inot atrisinā t stā stu ar smirdē š anu vannas istabā , Igors vienkā rš i atteicā s (nekā das atlaides nebū tu) un nebija iespē jams kaut ko izskaidrot, un Andrejs teica, ka viņ i var kompensē t 200 UAH. Manā izpratnē š ā da situā cija ir gandrī z par iemeslu visu atdot, gribē ju 20%, kā rezultā tā ī paš nieki zaudē ja naudu par 1000 UAH, lai gan viņ i 200% kļ ū dā s.
Vispā r kaut kas lī dzī gs š im. Varbū t mums tā "paveicā s", bet uz Juranu vairs nebraucā m, lai gan atkal braucā m pē c pozitī vā m atsauksmē m.
P. S. Atseviš ķ a “dziesma” ir batuts bē rniem (tik liels pils formā ). Sā kumā viņ i viņ u apkrā pa, bet viņ š izrā dī jā s briesmī gi netī rs (ko viņ i ar viņ u izdarī ja, nav skaidrs). Bija doma, ka tagad izmazgā s ar š ļ ū teni un bē rni ar prieku lē ks virsū . Bet tā tur nebija, tante iznā ca ar mopu un izkaisī ja netī rumus pa visu batutu. Tad viņ š tika aizpū sts, viņ š gandrī z dienu gulē ja iztukš ots. Tad atkal krā pā s, bet netī rumi, protams, nekur nepazuda. Administrators atnā ca, paskatī jā s un aizpū ta. Kad mē s aizgā jā m, viņ š atkal bija tikpat netī ri piemā nī ts. Un jā , nav apgalvots baseins tur nim.
аватар Andrej051423
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atsauksmes par netī rumiem un putekļ iem istabā s, kolhozu pā rtiku (š ķ iet, ka lē tā kais ē diens tika pā rvē rsts par š muci speciā li jums - ē diet, ciemiņ i, uz veselī bu! ) Summas izspieš ana par izmitinā š anu, kas atš ķ iras no iepriekš norunā tā s. … Tomēr ▾ Atsauksmes par netī rumiem un putekļ iem istabā s, kolhozu pā rtiku (š ķ iet, ka lē tā kais ē diens tika pā rvē rsts par š muci speciā li jums - ē diet, ciemiņ i, uz veselī bu! ) Summas izspieš ana par izmitinā š anu, kas atš ķ iras no iepriekš norunā tā s. ieraš anā s lielā virzienā , protams, ir absolū ta patiesī ba. Skaidrs, ka es nemaksā ju vairā k par norunā to, bet, iespē jams, bija tā di, kas uz to iekrita, jo Andreja kungs to praktizē uz citiem klientiem. Kas tur tagad notiek – nezinu. Kamē r viņ š nepateica, ka istaba ir netī ra un pienā cis laiks to iztī rī t, neviens nebū tu atnā cis. Turklā t pē c tam pienā ca meitene ar neapmierinā tu seju un 5 minū tes strā dā ja ar putekļ u sū cē ju. Ar to telpas uzkopš ana ir pabeigta, liels paldies! Pati villa atrodas paš ā ciemata galā , bet š ajā gadī jumā man patika atraš anā s vieta, jo turpat netā lu sā kas ļ oti gleznains pā rgā jienu marš ruts uz Tustan cietokš ņ a drupā m. Man patika tur staigā t un elpot gaisu, ko es darī ju 3 dienas. Patieš ā m, Skhidnicas daba ir apburoš a, š ī masī vā krē sla. . . Bet tas ir š ausmī gi garlaicī gi. Es aizbraucu no turienes agrā k - es nevarē ju izturē t š o skutotischi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ansushkova
Laba diena! Cik tālu ir autobuss līdz Zupinkai, tam dzherelo 2C?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Вилла Юран построена в 2010 году и занимает территорию в 0,3 гектара. Представляет собой трехэтажное здание современной постройки с большой обустроенной территорией.

Atrašanās vieta Отель расположен в поселке Сходница, в 12 км от Борислава, 20 км от от Трускавца и 110 км от Львова. Расстояние до: кафе - 400 м, подъемника - 4 км, парка - лес вокруг, автобусной остановки - 1 км, Ж/Д станции - 25 км, рынка - 1 км, продуктового магазина - 300 м, реки - 3 км, озера - 100 м. Бюветы №25 и №26 находятся в 400 м, №2с – в 600 м.
Viesnīcā

Просторная столовая на 36 мест, мангал, беседки, просторный холл с камином. Холодная и горячая вода круглосуточно.

  • restorāns
  • slēpju noma
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Лечебно-диагностический процедуры на базе санатория «Сходница» - платно. На вилле проводится ультразвуковая диагностика, массаж, магнитотерапия и углекислотные ванны, также неподалеку расположена современная медицинская база пансионата "Карпаты", которому вилла "Юран" имеет договор на лечение. Можно заказать консультацию врача непосредственно в номер.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

17 номеров: люкс, полулюкс, отдельный коттедж. Люкс – двухкомнатный двухместный номер, общей площадью 36 кв.м. Спальня оборудована двуспальной кроватью, в гостиной представлены диван, спутниковое ТВ, холодильник, электрочайник, столовый и чайный сервизы, ванная комната вмещает душевую кабину, унитаз, умывальник, фен, косметический набор и полотенца. В некоторых номерах имеется балкон. Полулюкс – однокомнатный двухместный номер, площадью 18 кв.м. Оснащение номера: двуспальная кровать, диван, спутниковое ТВ, холодильник, электрочайник, столовый и чайный сервизы, ванная комната с душевой кабиной, унитазом, умывальником, феном, косметическим набором и полотенцами. В номерах имеется балкон. Коттедж – трехкомнатный номер, рассчитанный на 4 человека, общей площадью 78 кв.м. В коттедже – две спальни (двуспальная кровать, две односпальные кровати, два спутниковых ТВ), охотничья комната (диван, мягкий уголок, телевизор), кухня (электроплита, холодильник, электрочайник, столовый и чайный сервизы, посуда), санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник, фен, косметический набор, полотенца), финская сауна.

Adrese Львовская обл., пгт.Сходница, ул.Шевченко, 298-а
Tālruņi: +380 676 028 347, +380 975 627 537
Tīmekļa vietne: Villa Iuran
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.