U Doktora 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.410
№10 viesnīcas reitingā Skhidnica
8.4 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Veselības centrs "Pie ārsta" atrodas ciemata zaļajā zonā. Skhodnitsa, Karpati, 50 m no avota "Naftusya" Nr. 15, apmēram 1 km no ciema centra. Villa "Pie ārsta" ir neliela mājīga 2 stāvu viesnīca Skhidnicā 10 personām, kurā villas viesi var ne tikai atpūsties, bet arī uzlabot savu veselību.Vairāk →
аватар bbk60
Viņ š ņ em klientus no ā rpuses, un tu gaidi dzī vā rindā , tā tad sē di no brokastī m lī dz pusdienā m - ja dabū si ķ eblī ti un nosalsti koridorā , ē diens ir zemā ks par ē dnī cu, aicinā jums ir "tu neesi neviens". … Tomēr ▾ Viņ š ņ em klientus no ā rpuses, un tu gaidi dzī vā rindā , tā tad sē di no brokastī m lī dz pusdienā m - ja dabū si ķ eblī ti un nosalsti koridorā , ē diens ir zemā ks par ē dnī cu, aicinā jums ir "tu neesi neviens". Paņ ē mu taksi un esam paradī zē .
аватар Grin_vic
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi mū ž ā es apmeklē ju Skhidnicu. Atpū tā s no 02.07. lī dz 14.07. 2018. Villu "Pie ā rsta" izvē lē jos internetā ziemā , rezervē ju vienvietī gu istabu. Un es nekļ ū dī jos. Man viss ļ oti patika: sā kot ar saimnieku, kurš sagaidī ja un aizveda mū s no autoostas (atbrauca ar draugu). … Tomēr ▾ Pirmo reizi mū ž ā es apmeklē ju Skhidnicu. Atpū tā s no 02.07. lī dz 14.07. 2018. Villu "Pie ā rsta" izvē lē jos internetā ziemā , rezervē ju vienvietī gu istabu. Un es nekļ ū dī jos. Man viss ļ oti patika: sā kot ar saimnieku, kurš sagaidī ja un aizveda mū s no autoostas (atbrauca ar draugu). Dzī vojā m koka mā jā , 7. un 8. istabā . Istabas ir sausas, labiekā rtotas, aprī kotas ar visu nepiecieš amo: TV, ledusskapis, elektriskā tē jkanna, trauki. WI-FI ir. Naktī kluss, bez trokš ņ a. Uzturs - tikai pasaka, diē tisks, kas man netraucē ja iegū t liekos kilogramus. Ī paš i vē los pateikties š efpavā riem: Lesjai un Galjai, kuri patieš ā m ir sava amata meistari. Un arī masierim Ivanam par uzcī tī bu un profesionalitā ti. Nevaru apiet medmā siņ ai Nadijai un pateikt paldies par procedū ru atvaļ inā jumu, kā arī par izcilo ekskursiju norisi. Vispā r viss personā ls ir ļ oti saderī gs. Tas ir ī paš nieka - Romā na Nikolajevič a nopelns. Viņ am ī paš s paldies par visu. Ļ oti ceru apmeklē t vē l. . .
аватар Kiza77
Atpū š amies ar vī ru otro reizi un otro reizi dodamies prom garī gi un fiziski atjaunoti. Brī niš ķ ī gi cilvē ki, lieliska apkalpoš ana, brī niš ķ ī ga daba, dziedinoš ais Skhidnicas ū dens un ā rstnieciskā s procedū ras: viss tiem, kas atpū š as Doktora villā . … Tomēr ▾ Atpū š amies ar vī ru otro reizi un otro reizi dodamies prom garī gi un fiziski atjaunoti. Brī niš ķ ī gi cilvē ki, lieliska apkalpoš ana, brī niš ķ ī ga daba, dziedinoš ais Skhidnicas ū dens un ā rstnieciskā s procedū ras: viss tiem, kas atpū š as Doktora villā . Liels paldies Romā nam Nikolajevič am un viņ a darbiniekiem: medmā sai Nadež dai, š efpavā riem Lesjai un Galjai, masā ž as terapeitam Ivanam! Mē s vē lam jums labklā jī bu un ceram nā kt atkal un atkal. Vladimirs un OlgaKrima
аватар natacha.petrenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izmitinā š ana lieliska - viss iekļ auts. Virtuve nav slavē jama, pavā ri gatavo brī niš ķ ī gi. Ā rstē š ana ir profesionā la, Romā ns Nikolajevič s ir izcils ā rsts un ļ oti labs cilvē ks. Un apkā rtē jā daba ir vienkā rš i vā rdos neizsakā ma. … Tomēr ▾ Izmitinā š ana lieliska - viss iekļ auts. Virtuve nav slavē jama, pavā ri gatavo brī niš ķ ī gi. Ā rstē š ana ir profesionā la, Romā ns Nikolajevič s ir izcils ā rsts un ļ oti labs cilvē ks. Un apkā rtē jā daba ir vienkā rš i vā rdos neizsakā ma. . . Informā cija sociā lā s cienī tā jiem. Ir pieejami interneta tī kli.
аватар Shama1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū š amies jau vairā kus gadus, vienmē r esam sajū smā . Lielisks un daudzveidī gs ē diens, jū s vienmē r esat ā rsta uzraudzī bā , ar kuru varat sazinā ties jebkurā laikā , saņ emt kvalificē tu palī dzī bu Iekopta teritorija ar daž ā diem ziediem Ja vē laties saņ emt pilnu pakalpojumu klā stu un jums nav par ko domā t, jū s esat š eit. … Tomēr ▾ Atpū š amies jau vairā kus gadus, vienmē r esam sajū smā .
Lielisks un daudzveidī gs ē diens, jū s vienmē r esat ā rsta uzraudzī bā , ar kuru varat sazinā ties jebkurā laikā , saņ emt kvalificē tu palī dzī bu
Iekopta teritorija ar daž ā diem ziediem
Ja vē laties saņ emt pilnu pakalpojumu klā stu un jums nav par ko domā t, jū s esat š eit.
Viesnī cu ieskauj kalni, blakus avoti, skaistums un klusums.
Draudzī gs personā ls, kurš centī sies izpildī t jebkuru jū su pieprasī jumu. Mā jī gi un ē rti numuri ar satelī ta TV un internetu.
Ja vē l neesi izvē lē jies vietu, droš i rezervē istabu š eit! Jū s noteikti nā ksiet vē l! Jauku atpū tu! ! !
аватар nikpakgv
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī gi atpū tos romā na Nikolajevič a un Tatjanas Viktorovnas villā . Skaistas istabas, siltas grī das, viss gaumī gs. Izej ā rā un jau esi mež ā blakus glicerī ns un dziedzeri. Vodicka, lī dz 10 austrumiem. 8min gā jiens. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gi atpū tos romā na Nikolajevič a un Tatjanas Viktorovnas villā . Skaistas istabas, siltas grī das, viss gaumī gs. Izej ā rā un jau esi mež ā blakus glicerī ns un dziedzeri. Vodicka, lī dz 10 austrumiem. 8min gā jiens. , un saimnieks atnes sā rmainu(ir tā lu un rinda)Ē diens labs, diē tisks, kas ir vajadzī gs mū su veselī bai, skaistas maltī tes un izcilas pavā res, viņ iem ī paš s paldies. Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Ā rstē š ana 5x nedē ļ ā biju apmierinā ta. Ja Dievs dos gribu nā kt vē lreiz. palī gā Romā nam Nikolajevič am. Protams ī paš s paldies atnesi un aizvedi uz staciju somas, gribu novē lē t veselī bu, lai plaukst Tava Villa un labus atpū tniekus. Internets lieliski ķ er pa visu teritoriju. Ar prieku atbildē š u visiem.
аватар oleksmart
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Villa tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Visa villa ir apstā dī jumos un ziedos. Karpatu ainava tieš i no istabu logiem. Personā ls ir gā dī gs un ciena viesus. Istaba ir ē rta un ē rta. "Man nepatika" tikai viena lieta - nevarē ja zaudē t svaru! ! ! ! !. … Tomēr ▾ Villa tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Visa villa ir apstā dī jumos un ziedos. Karpatu ainava tieš i no istabu logiem. Personā ls ir gā dī gs un ciena viesus. Istaba ir ē rta un ē rta. "Man nepatika" tikai viena lieta - nevarē ja zaudē t svaru! ! ! ! !
аватар smorzhevskiy
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi ar mammu Skhidnicā man patika viss, profesionā li un labi ā rsti, labs personā ls, garš ī gi ē dieni, ē rtas koka mā jas. Un pats galvenais, ā rstē š ana palī dz. . . … Tomēr ▾ Pirmo reizi ar mammu Skhidnicā man patika viss, profesionā li un labi ā rsti, labs personā ls, garš ī gi ē dieni, ē rtas koka mā jas. Un pats galvenais, ā rstē š ana palī dz. . .
аватар SmileyMinded
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
viss mā jā č ī kst: grī das, durvis, gultas. ir daudz pakā pienu gan mā jā , gan pagalmā . bija kopā ar bē rnu, tā pē c saimniece visu laiku skaļ i teica neaiztiec un neej tur, bē rns nemitī gi no viņ a baidī jā s. … Tomēr ▾ viss mā jā č ī kst: grī das, durvis, gultas.
ir daudz pakā pienu gan mā jā , gan pagalmā .
bija kopā ar bē rnu, tā pē c saimniece visu laiku skaļ i teica neaiztiec un neej tur, bē rns nemitī gi no viņ a baidī jā s.
nav skaidrs, kā pē c bedre ir pagalma vidū , visu laiku jā skatā s, lai bē rns tur nenokrī t.
ā rstē š ana notiek vispā rē jā rindā : viņ i ņ em cilvē kus no ā rpuses. Kamē r esi paē dis brokastis, rinda jau ir. Jū s sē dē jat pusi dienas, lai veiktu procedū ras.
Viņ i labi barojas.
аватар tatiana.sayapin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta 18 dienas. Man viss ļ oti patika. Istabas ļ oti ē rtas. Auksts un karsts ū dens 24 stundas diennaktī . Istaba ir dekorē ta ar dabī gu koku, tī ra. Notiek mitrā tī rī š ana. Pagalmā ir daudz svaigu ziedu. Visā teritorijā ir aprī kotas atpū tas vietas: š ū poles, sauļ oš anā s krē sli, galdi ar soliem, grila iekā rtas. … Tomēr ▾ Atpū ta 18 dienas. Man viss ļ oti patika. Istabas ļ oti ē rtas. Auksts un karsts ū dens 24 stundas diennaktī . Istaba ir dekorē ta ar dabī gu koku, tī ra. Notiek mitrā tī rī š ana. Pagalmā ir daudz svaigu ziedu. Visā teritorijā ir aprī kotas atpū tas vietas: š ū poles, sauļ oš anā s krē sli, galdi ar soliem, grila iekā rtas. Virtuve ļ oti korekta, jo atbraucā m ā rstē ties. Ē diens bija sā tī gs, garš ī gs, galvenie ē dieni bija visi cepeš krā snī gatavoti, mā jas kū kas. Kefī ru pasniedza katru dienu. Liels paldies š efpavā riem Orisijai un Olesjai - labi padarī tas meitenes. Es vē lē tos izcelt ā rstē š anu. Villā ir ā rstniecī bas un masā ž as telpas, kur principā var iziet visas procedū ras. Daktere Tatjana Viktorovna pē c sanatorijas kartes man izrakstī ja minerā lū dens uzņ emš anu un procedū ras. Villā valda ļ oti mierī ga un mā jī ga atmosfē ra. Liels paldies Romā nam Nikolajevič am un Tatjanai Viktorovnai par silto un sirsnī go uzņ emš anu. Ja kā dam ir kā di jautā jumi, lū dzu, rakstiet man uz e-pastu un es noteikti atbildē š u. Tatiana Melitopol tatiana. sayapina@yandex. ua
Вид на Сходницу возле виллы. Мой 2-х местный номер. Санузел в моем номере. Ну, а это я. Вид на банкетный зал Место для отдыха все в цветах. На этих шезлонгах я загарала, была прекрасная погода. Цветы везде.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Оздоровительный центр "У Доктора" находится в зеленой зоне пгт. Сходница, Карпаты, в 50 м от источника "Нафтуся" №15, приблизительно в 1 км от центра поселка. Вилла "У Доктора" представляет собой небольшой уютный 2-этажный отель Сходницы на 10 мест, где гости виллы могут не просто отдохнуть, но и укрепить здоровье.

Viesnīcā

В цокольном этаже располагается столовая.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports Спортивная площадка (мини-футбол, волейбол).
  • galda teniss
  • volejbols
  • futbola laukums
Adrese ул. Промысловая, 49/1, пгт. Сходница, Дрогобычский район, Львовская область, Украина
Tālruņi: +38 (067) 791-76-10, +38 (067) 751-99-40, +38 (03248) 4-80-10
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, футбол.