Tri Sini ta Donka 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 3.510
pamatā
21 atsaukt
№34 viesnīcas reitingā Skhidnica
4.3 Numurs
3.5 apkalpošana
3.4 Tīrība
4.8 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss atrodas gleznainajā Ukrainas pilsētā Skhidnicja. Viesnīca piedāvā iespējas ārstēties, rehabilitācijai un atpūtai, kā arī biznesa pasākumiem.Vairāk →
аватар Fantastik
 •  apceļots 2 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Lasot viesu atsauksmes par viesnī cas trū kumiem, gribē jā s ticē t, ka tas ir tikai izņ ē mums no noteikuma. Bet patiesī bā viesnī ca sevi ir pilnī bā atstā jusi novā rtā... Mū s izmitinā ja istabā , kas, iespē jams, pirmssvē tku laikā tika uzkopta. … Tomēr ▾ Lasot viesu atsauksmes par viesnī cas trū kumiem, gribē jā s ticē t, ka tas ir tikai izņ ē mums no noteikuma. Bet patiesī bā viesnī ca sevi ir pilnī bā atstā jusi novā rtā...
Mū s izmitinā ja istabā , kas, iespē jams, pirmssvē tku laikā tika uzkopta. Reģ istratū rā atbildē ja, ka nevar palī dzē t...
Kā rli, viņ i neko nevar palī dzē t...
Pievienoju fotogrā fiju ar netī ru kaurolī nu, tonnu putekļ u, matraci ar sveš iem matiem un putekļ iem...
Diemž ē l nedē ļ as nogale ir sabojā ta.. .
аватар familytur
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā ksim ar to, ka viņ š katru gadu ierodas Skhidnicā . Viņ i atpū tā s Respect un Kijevas Rusē . Objektī vi teritorija vē si zaļ a, rotaļ u laukums arī lieliski piemē rots bē rniem, akvaparks arī apmierinā ts, istabiņ a iedota jaunajā ē kā. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka viņ š katru gadu ierodas Skhidnicā . Viņ i atpū tā s Respect un Kijevas Rusē . Objektī vi teritorija vē si zaļ a, rotaļ u laukums arī lieliski piemē rots bē rniem, akvaparks arī apmierinā ts, istabiņ a iedota jaunajā ē kā.10 stā vā - tī ra un jauka, remonts notiek, bet ne kritiski, bija karstā ū dens vispā r nav, iespē jams, lielā atpū tnieku skaita dē ļ . Ē damzā lē ir liela ē dienu izvē le, bet nav omulī bas kā biš u stropā . Š ī s pā rejas no vienas viesnī cas uz jaunu ar liftu, kur kā ds iekā pj katrā stā vā un uz veco viesnī cu, rada stresu.
Tas nebū tu svarī gi, vainu š ajos brī ž os nevar atrast, bet bē rniem sā ka paaugstinā ties temperatū ra un parā dī jā s rotavī rusa infekcijas pazī mes. Mocī jā mies visu nakti, nā kamajā dienā vē rsos pie reģ istratū ras ar prasī bu, ka gribu mā jā s, jo nevar dabū t vē l 1 nakti un sā ka stā stī t, ka mans maksā jums nav veikts. Kā viesnī ca var izmitinā t cilvē kus bez pilnas samaksas? Muļ ķ ī bas.
Un beigu beigā s noņ ē ma sodu 700 UAH un mē s izmisumā devā mies prom, jo ​ ​ bē rnu saindē š anā s nebija mū su vaina.
Skumji, ka klienti netiek novē rtē ti. Un bē rni 3 dienas pilē ja infekcijas nodaļ ā...
Pirmo reizi viņ i atgriezā s no Skhidnicas bez atveseļ oš anā s.
аватар _107259
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir slavena ar savu spa. Kur ir redzē ts, ka centra darba laikā tiek veikts PĀ RSKATS ū densvada remonts? Rezultā tā tas vienkā rš i tika slē gts uz sanitā ro dienu (((Personā ls pie reģ istrā cijas par to neteica ne vā rda, no visas pieejamā s informā cijas - neliels paziņ ojums reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir slavena ar savu spa. Kur ir redzē ts, ka centra darba laikā tiek veikts PĀ RSKATS ū densvada remonts? Rezultā tā tas vienkā rš i tika slē gts uz sanitā ro dienu (((Personā ls pie reģ istrā cijas par to neteica ne vā rda, no visas pieejamā s informā cijas - neliels paziņ ojums reģ istratū rā .
аватар _499855
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir bū vniecī bas stadijā - attiecī gi gaisā ir daudz celtniecī bas putekļ u un netī rumu, nepatī kamas smakas pē c metinā š anas. . . netī ri logi un balkoni (tiem ir stikli) darbinieki nemazgā . Daudz celtniecī bas tehnikas - kņ ada. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir bū vniecī bas stadijā - attiecī gi gaisā ir daudz celtniecī bas putekļ u un netī rumu, nepatī kamas smakas pē c metinā š anas. . . netī ri logi un balkoni (tiem ir stikli) darbinieki nemazgā . Daudz celtniecī bas tehnikas - kņ ada. Personā ls ir nedraudzī gs, pret atpū tniekiem izturas pretī gi (“bū tu devuš ies prom pē c iespē jas ā trā k”), vienmē r ir nelielas nesaskaņ as, daudz atpū tnieku, visapkā rt rinda.
No plusiem - garš ī gs ē diens, sakopta viesnī cas teritorija.
аватар angel405405405
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o viesnī cu apmeklē ju otro reizi. Pirmo reizi 2020. gada ziemā viss bija ļ oti patī kami. Es biju kopā ar savu 11 gadus veco meitu. Tī ra istaba, jauka istabene, garš ī gs ē diens, daudz izklaides bē rnam. Dā rgi, bet iztē rē tā s naudas nebija ž ē l. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu apmeklē ju otro reizi. Pirmo reizi 2020. gada ziemā viss bija ļ oti patī kami. Es biju kopā ar savu 11 gadus veco meitu. Tī ra istaba, jauka istabene, garš ī gs ē diens, daudz izklaides bē rnam. Dā rgi, bet iztē rē tā s naudas nebija ž ē l.
Mē s nolē mā m š eit ierasties vasarā . Augustā atbraucu ar vī ru un meitu, mū su firmas standarta istabā nebū tu ē rti, divu nedē ļ u laikā noī rē jā m suite (9.000 UAH). Istaba bija š ausmī ga, skapja durvis neaizvē rā s. Bija traipi uz mē belē m, traipi no brillē m, paklā ju appludinā ja tē ja un kafija, tī rī š ana katru otro dienu, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma, kosmē tika tika likta katru otro reizi un nevis smuki izklā ta, bet iemeta iekš ā . izlietne. Es pat nofotografē ju š ī s š ausmas. Visi darbinieki ir dusmī gi, istabene teica, sū dzieties reģ istratū rā . Pē c nedē ļ as menedž eris teica, ka sakā rtos mums skapi un ķ ī miski notī rī s paklā ju. Vectē vs atnā ca salabot skapi un teica, ka nevar salabot, tas pats vectē vs atnā ca tī rī t paklā ju un arī teica, ka netī rī s. 5 dienas pirms mū su atvaļ inā juma beigā m mums piedā vā ja mainī t istabu. Bija tī rā ks, bet ar celtniecī bas troksni nolē mā m nemainī t istabu un nokļ ū t vismaz klusumā .
Ž ē l, ka viņ i uzcē la tik forš u viesnī cu tik brī niš ķ ī gā vietā , cenas viesnī cā ir kosmiskas, un tī rī ba un apkalpoš ana ir divi punkti.
это так заправили постель
аватар Oksana578
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju kopā ar vī ru un 4 gadus veco meitu. Cenā iekļ auta naktsmī tne, 3 ē dienreizes dienā , spa pakalpojumi, hidromasā ž a, internets, autostā vvieta. Trī s ā rstu bezmaksas konsultā cija. Viņ i bija apmierinā ti. Iespaidu jū ra. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru un 4 gadus veco meitu. Cenā iekļ auta naktsmī tne, 3 ē dienreizes dienā , spa pakalpojumi, hidromasā ž a, internets, autostā vvieta. Trī s ā rstu bezmaksas konsultā cija. Viņ i bija apmierinā ti. Iespaidu jū ra. Dizains, apkalpoš ana, virtuve, atmosfē ra, medicī na – viss augstā kajā lī menī ! Mē s domā jam nā kt! Paldies visiem!
аватар InStyle
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā s bija visu laiku sliktā kā s brī vdienas Skhidņ icā . Viesnī ca atrodas bū vniecī bas stadijā , par ko neviens nebrī dinā ja, ja dodaties uz mieru un klusumu, izvē lieties citu viesnī cu. Ja pē c procedū rā m dienas laikā gribas gulē t, diez vai izdosies, troksnis ir pat ar aizvē rtiem logiem. … Tomēr ▾ Tā s bija visu laiku sliktā kā s brī vdienas Skhidņ icā . Viesnī ca atrodas bū vniecī bas stadijā , par ko neviens nebrī dinā ja, ja dodaties uz mieru un klusumu, izvē lieties citu viesnī cu.
Ja pē c procedū rā m dienas laikā gribas gulē t, diez vai izdosies, troksnis ir pat ar aizvē rtiem logiem. Viesnī cai tas viss ir vienalga, nekā das reakcijas. It kā , ja neizvā cā mies agrā k, tad mums viss patika, lai gan visu nedē ļ u prasī jā m, lai netrokš ņ ojam vismaz 3 stundas bē rna dienas miegam, bet mū s pabaroja ar brokastī m un, piemē ram, atrisinā jā m. jautā jums, viņ i pat nedomā ja par kā du kompensā ciju.
Par tā du naudu, kā du š ī s "5 zvaigznes" ņ em, attiecī ba labā kajā gadī jumā ir 3. Turklā t viņ i atnesa infekciju, kad ielika dē les (starp citu, pat maksā jot par tā m avansā , jū s varat nesaņ emt visu daudzumu, bet atliekas dubļ ainā ū denī , kas nav pielipis kaimiņ am saskaņ ā ar procedū ru).
Kopumā mē s neiesakā m š o viesnī cu nevienam, kas vē las labi atpū sties un ā rstē ties.
аватар Mika1234
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ties 5 reizes. Ar katru reizi kļ uva sliktā k un sliktā k. Tač u pē dē jais atvaļ inā jums 2018. gada augustā pā rspē ja visus iepriekš ē jos kopā . - virtuve slikta, ē diena kvalitā te slikta, netī ri trauki, tukš i š ķ ī vji, pavā ri netī rā s formā s. … Tomēr ▾ Atpū ties 5 reizes. Ar katru reizi kļ uva sliktā k un sliktā k. Tač u pē dē jais atvaļ inā jums 2018. gada augustā pā rspē ja visus iepriekš ē jos kopā .
- virtuve slikta, ē diena kvalitā te slikta, netī ri trauki, tukš i š ķ ī vji, pavā ri netī rā s formā s.
- telpas ir nolietotas, uzkopš ana ļ oti slikta, jā prasa aksesuā ri, neatjaunojas.
- akvaparks, pasā ž as pagalms, netī rs un dā rgs.
- bā rs pie paviljoniem, dā rgais, viņ i maldina.
- š ī pakalpojuma cena ir ļ oti augsta.
- administrā cijai vienalga, pilnī ga vienaldzī ba un rupjī bas.
- konstrukcija, troksnis un putekļ i.
- situā cija viesnī cā s ir saspringta, visi ir neapmierinā ti ar viesiem un personā lu.
Mē s neatgriezī simies un neieteiksim.
Это вид на лес !
аватар ekaterinabaranchenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Gribu brī dinā t visus topoš os atpū tniekus, ja vē laties beigt atvaļ inā jumu slimnī cā , tad nā ciet. Un sī kā k, mē s augustā atpū tā mies, ar ģ imeni nolē mā m, ka pagā juš o vasaru uzlabosim savu veselī bu, ieradā mies Skhidnicā , viss bū tu kā rtī bā , ja bē rni mū s nevelk uz š o ļ auno akvaparku. … Tomēr ▾ Gribu brī dinā t visus topoš os atpū tniekus, ja vē laties beigt atvaļ inā jumu slimnī cā , tad nā ciet. Un sī kā k, mē s augustā atpū tā mies, ar ģ imeni nolē mā m, ka pagā juš o vasaru uzlabosim savu veselī bu, ieradā mies Skhidnicā , viss bū tu kā rtī bā , ja bē rni mū s nevelk uz š o ļ auno akvaparku. Uz akvaparku ieradā mies 11.30, lai labā k apskatī tu bildi Kamē r mainī jā m drē bes, kamē r gaidī jā m sauļ oš anā s krē slus, tie nebija pieejami, tos veda no kaut kurienes, un par tiem bija jā stā v rindā . kā du stundu karstumā , bet saproti, atnā ci uz akvaparku un nekur pat dvieļ us nolikt, ī paš i ar bē rniem. Bē rni nā ca peldē ties, atpū sties, un š eit mē s nevaram atpū sties, atpū sties ar saviem sauļ oš anā s krē sliem. Tā lā k bija labā k ar vī ru beidzot izlemt braukt no kalna uz manu nelaimi. Iekā pā m laivā , kā teica instruktors, kurš nolaida no kalna un gā ja no jauna, nekas nebū tu noticis, bet kaut kur ceļ a vidū mē s ar vī ru pagriezienā divatā trā pī jā m. kaut kas ar mū su galvā m, es sā ku saprast, ka es zaudē ju samaņ u, mans vī rs pā rā k š okē ts. Bet tad arī laiva apgriež as un es joprojā m atsitu atslē gas kaulu, tad vairs neatceros, kā es atstā ju š o sasodī to cauruli, tas ir, es jau biju bezsamaņ ā no kalna, un tikai pie izejas mani aplē ja ar aukstu ū deni un Es sā ku nā kt pie prā ta. Ar grū tī bā m tiku augš ā , bet vē l bija jā lec no kalna lejā baseinā , lai tiktu krastā . Un akvaparka darbinieki, redzot notikuš o situā ciju, pat nepalī dzē ja tikt krastā . Kad izkā pu no baseina, sajutu elles sā pes atslē gas kaula rajonā , un tikai pē c manas uzstā jī bas mani sauca par medicī nas darbinieku. Aizveda uz pirmā s palī dzī bas telti, sā pes rokā pastiprinā jā s, injicē ja pretsā pju lī dzekli, bet roka sā pē ja neizturami. Visvairā k sanikno tas, ka administrā cija, zinot par notikuš o, pat necienī jā s nā kt klā t un pajautā t par labklā jī bu. Jā , viņ i man izsauca ā tro palī dzī bu un prasī ja manu tā lruņ a numuru. kuru neviens nekad nav zvanī jis. Viņ i mani aizveda uz slimnī cu lī dz pat Borislavam, kas atrodas 15 km attā lumā . no akvaparka. No administrā cijas puses palī dzī ba netika piedā vā ta, jo negadī jums ar viņ iem notika akvaparkā viņ u vainas dē ļ . Slimnī cā mani ieģ ipsē ja. Viņ i konstatē ja pā rvietotu atslē gas kaula lū zumu un ieteica operā ciju. Es atteicu, jo esam no citas pilsē tas, un vispā r, ja tu tur redzē ji š o slimnī cu, tad vispā r bija bail pat ieģ ipsē t, nemaz nerunā jot par operā ciju vispā r, nekā di apstā kļ i. Mans vī rs tajā paš ā dienā devā s uz pā rvaldi ar izziņ u, ka man ir lū zums. Jā , par akvaparka apmeklē jumu viņ am naudu atdeva, bet par to, ka man priekš ā dā rga operā cija, neviens negribē ja klausī ties un teica, ka tā lā k ā rstē , maksā jiet paš i, mums ar to nav nekā da sakara. Un tā beidzā s mū su atvaļ inā jums: dā rga operā cija, atslē gas kaulā plā ksne ar 16 skrū vē m un 3 mē neš i. slimī bas atvaļ inā jums. Š eit ir tā das brī vdienas akva pā rī Trī s dē li un meita5 *. Viņ iem, iespē jams, ir nepareizi uzstā dī ta slidkalniņ a konstrukcija, jo mē s nebijā m vienī gie, kas slaidos pret kaut ko atsitā s ar galvu. Esiet uzmanī gi apmeklē jot š o akvaparku, es vismaz neiesaku. !!! ! !
аватар planetaperevodov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien. Vē los padalī ties pieredzē par uzturē š anos viesnī cā "Trī s blū zi, kas donka" 5 *. Mē s devā mies jū nija beigā s uz pusotru nedē ļ u. Š ī bija mū su treš ā vizī te divu gadu laikā . Mums vienmē r viss ir paticis un piestā vē jis: apkalpoš ana, ē diens, viesnī cas formā ts, neaizmirstamā kalnu daba, ū dens, gaiss. … Tomēr ▾ Labdien. Vē los padalī ties pieredzē par uzturē š anos viesnī cā "Trī s blū zi, kas donka" 5 *. Mē s devā mies jū nija beigā s uz pusotru nedē ļ u. Š ī bija mū su treš ā vizī te divu gadu laikā . Mums vienmē r viss ir paticis un piestā vē jis: apkalpoš ana, ē diens, viesnī cas formā ts, neaizmirstamā kalnu daba, ū dens, gaiss. Iespē jams, nepilnī bas var atrast visur, ja tā s meklē , bet mē s tā m nekad nepievē rsā m uzmanī bu, tā pē c arī atnā cā m š eit vē lreiz.
Vī lies ļ oti viens fakts. Mē s esam trī s: es, mana sieva un trī s gadus vecs dē ls. Reģ istrē jies vē lu vakarā , gandrī z pirms gulē tieš anas. Konstatē ju, ka gultiņ a ir salauzta, visi koka dē ļ i, kas veido apakš u, ir salauzti. Es domā ju, labi, es nesazinā š os ar reģ istratū ru, galu galā ir jau apmē ram 23 stundas, mē s kaut ko izlemsim rī t. Viņ š pats nesaprotami kniedē ja, kā tas dibens ir, lai naktī dē ls neizkristu, nu un š ī diena beidzā s ar gaidā mā s patī kamā s atpū tas sajū tu, vismaz man tā likā s. Lai padarī tu telpu tumš u, jums ir jā aizver aizkari. Es jau zinu, ka š ajā viesnī cā ir grū ts uzdevums, ā ķ i atdalā s. Es mē ģ inā ju pā ris reizes, bet to iestumš ana ir milzī gs uzdevums. Atspiedos celi uz palodzes, Paldies Dievam neviens man tuvumā nestā vē ja, tas pā rplī sa un sabruka sī kā s daļ iņ ā s. Sastā v no trausla marmora, lī dzī ga stiklam. Mans svars ir 69 kg. Es nekavē joties ziņ oju par notikuš o reģ istratū rā , viņ i man atzvanī ja un piedā vā ja samaksā t 1640 UAH. remontam. Viņ š teica, ka es maksā š u bez problē mā m, ja man skaidri paskaidros, no kā sastā v sods. Lū dza tikties ar viesnī cas vadī tā ju. Ļ oti jauka sieviete, daudz smaida un cenš as visu nogludinā t. Viņ š viņ ai visu izskaidroja, no juridiskā s puses, skaidroja riskus, kas saistī ti ar tik trauslā m palodzē m, teica, ka runa nav par naudu, jo "sods" esot 2x mazā ks nekā ikdienas izmitinā š ana, un, piemē ram, masā ž as par ko maksā jā m pē dē jā s dienā s, izmaksā ja gandrī z 6 tū kst. Vispā r es viņ ai centos pateikt, ka neesmu nekā ds sarkanais, bet gan principa jautā jums.
Rezultā tā pē c auglī gas sarunas man š ķ ita, ka no garantijas summas tika ieturē ta soda nauda.
Nu es vispā r nesaprotu, kā ar tā du sī kumu var sabojā t savu reputā ciju. Ja kā ds, nedod Dievs, bū tu kropls, tad bū tu ko nogludinā t un nokā rtot, un tā.... .
Parādīt vairāk »


Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Гостиничный комплекс расположен в живописном украинском городке Сходница. Отель предлагает возможности для лечения, оздоровления и отдыха, а также проведения деловых мероприятий.

Viesnīcā

Заказ билетов, заказ цветов, сувенирная лавка, вызов электромобиля, доставка багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Открытые площадки для игр со специализированным покрытием для игры: футбол, волейбол и баскетбол. Боулинг. Сезонный аквапарк. Кинотеатр. Организация полета на воздушном шаре. Косметологические процедуры, соляная комната, консультации врачей: терапевта и педиатра.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • skvošs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 173 номера: 1 - апартаменты, 15 - люкс премиум, 16 - люкс, 4 - cтандарт улучшенной планировки, 137 - стандарт (1 номер для людей с ограниченными возможностями).

Istabās

Телевизор, мини-бар, сейф, кондиционер, душевая кабина или ванна, унитаз, умывальник, биде, балкон (не во всех номерах).

Adrese Украина, Львовская обл., пгт. Сходница, И. Котляревского 109
Tālruņi: (03225) 90 888, (050) 372 6662, (044) 451 7259, (097) 184 3877
Tīmekļa vietne: Tri Sini ta Donka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, сквош, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).