Osonnia Karpaty 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.710
№29 viesnīcas reitingā Skhidnica
4.7 Numurs
5.7 apkalpošana
7.9 Tīrība
5.9 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss "Osonnya Karpaty" atrodas Lastovkas ciemā, 6 kilometru attālumā no Skhidnicas. Komplekss atrodas dienvidu kalnā, no kurienes aci priecē neticamā kalnu ainava. Visi viesnīcas numuri un viesu mājas ir celtas no dabīgā koka.Vairāk →
аватар KARINA031
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s rezervē jā m "premium" numuru, kura cena ir 3900 UAH. Sā kotnē ji viņ i apmetā s istabā otrajā stā vā , bija ļ oti karsts, naktī bija neizturami gulē t, tad mū s pā rcē la uz istabu 3 stā vā , kur bija ļ oti auksti un neē rti, it ī paš i pē c istabas, kurā bija bija karsts, uz mū su jautā jumiem tika atbildē ts, ka sistē ma “viedā s mā jas” ir sadalī ta vienmē rī gi, tač u tā nebū t nav, akumulators nedarbojā s, ū dens knapi silts, beigā s atnesa sildī tā ju. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m "premium" numuru, kura cena ir 3900 UAH.
Sā kotnē ji viņ i apmetā s istabā otrajā stā vā , bija ļ oti karsts, naktī bija neizturami gulē t, tad mū s pā rcē la uz istabu 3 stā vā , kur bija ļ oti auksti un neē rti, it ī paš i pē c istabas, kurā bija bija karsts, uz mū su jautā jumiem tika atbildē ts, ka sistē ma “viedā s mā jas” ir sadalī ta vienmē rī gi, tač u tā nebū t nav, akumulators nedarbojā s, ū dens knapi silts, beigā s atnesa sildī tā ju...
TROKŠ Ņ A IOLOLĀ CIJAS nav, no vā rda vispā r, ir ļ oti daudz ģ imeņ u ar bē rniem, kuras naktī s raud un liekas, ka tu sē di blakus un š ū pojas. . . par š o variantu vajag padomā t pā rmitinot cilvē kus! Jo nav iespē jams gulē t.
Runā jot par virtuvi, personā ls ir draudzī gs, bet ē dienu izvē les nav, viss ir vienmuļ i; dzē rienu ir maz, kafija bez garš as.
SPA...baseinā ū dens auksts, raksta, ka 29 grā di, bet zinot kā jū tas, ir tā lu no 29...maksimums 22-23.
Kopumā atpū tieties uz stingras 3.
Daba, jā , ir krā š ņ a, bet diemž ē l tā neglā ba.
аватар ands_new
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti skaista vieta. Prom no cilvē ku steigas un burzmas. Patiesa saikne ar dabu. Viesnī cas galvenā ē ka ir pavisam jauna. Tajā ir spa zona. Ja ņ emat istabu galvenajā ē kā , tad uz spa varat doties tieš i peldmē telī un č ī bā s, kas sliktos laikapstā kļ os ir ļ oti forš i. … Tomēr ▾ Ļ oti skaista vieta. Prom no cilvē ku steigas un burzmas. Patiesa saikne ar dabu.
Viesnī cas galvenā ē ka ir pavisam jauna. Tajā ir spa zona. Ja ņ emat istabu galvenajā ē kā , tad uz spa varat doties tieš i peldmē telī un č ī bā s, kas sliktos laikapstā kļ os ir ļ oti forš i. Mē s neizmantojā m medus un kosmē tikas pakalpojumus, tā pē c es nezinu, kā viņ iem ir.
Restorā ns ir cits stā sts: viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, lai gan porcijas ir mazas, un darbinieki ir ļ oti laipni un izpalī dzī gi, vienmē r cenš as palī dzē t. Mū su rajonā restorā nos tas notiek ļ oti reti. Iesaku visiem ezerā ķ ert foreles un braukt ar zirgiem. Jā , pa tik skaistu upi ar kā jā m var staigā t jebkurā virzienā - cilvē kus satiksi reti).
аватар andar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties vietu, kur sagaidī t Jauno gadu, uzdevums bija atrast omulī gu un siltu vietu ar koka mā jiņ ā m, skaistu skatu un SPA zonu, kur atpū sties basī . Osonnya lieliski der visos aspektos un diezgan par adekvā tu cenu, tā pat kā š ā da lī meņ a viesnī cā m. … Tomēr ▾ Izvē loties vietu, kur sagaidī t Jauno gadu, uzdevums bija atrast omulī gu un siltu vietu ar koka mā jiņ ā m, skaistu skatu un SPA zonu, kur atpū sties basī . Osonnya lieliski der visos aspektos un diezgan par adekvā tu cenu, tā pat kā š ā da lī meņ a viesnī cā m. Kas attiecas uz mani, Ukrainas viesnī cas š ogad ir paaugstinā juš as cenas. Iespē jams, tam ir kā ds sakars ar Covid, kas ir krietni saš aurinā jis Jaungada brī vdienu iespē ju sarakstu.
Pirmā lieta, kam jā pievē rš uzmanī ba, ir tas, ka viesnī cas kompleksa izskata cerī bas un realitā te ir absolū ti patiesa. Sajū ta, ka nokļ ū sti attē lā – skaists skats, koka mā jas, upe, kalni, ezeri. . . Un vakarā – satriecoš s fona apgaismojums, kas uzlā dē ar Jaungada atmosfē ru un iegremdē pasakā .
Mē s dzī vojā m koka mā jā pirmajā stā vā . Oficiā li to sauc par junior suite. Istaba, vienā vā rdā - brī niš ķ ī ga. Pilnī bā no koka iekš ē jā apdare, apsildā ma grī da, tī ra un ē rta. Uzsveru – istabā bija ļ oti silts. Kā liecina komentā ri, cilvē ki sū dzē jā s par aukstumu istabā s. Tik silts, ka gulē jā m ar atvē rtiem logiem. Vē lā k viņ i atrada termostatu, kas ļ ā va regulē t temperatū ru. Treš ajā dienā no istabas tika izvesti atkritumi, izmazgā ta vannas istaba, nomainī ta gulta un dvieļ i. Mani traucē ja skaņ as izolā cija. Precī zā k, tā neesamī ba. No augš as bija skaidri dzirdama ģ imenes klabinā š ana. Ar pā rtraukumiem bija dzirdami lā sti no kreisā pā ra. Bet tas pā rsvarā bija vakarā un, ņ emot vē rā , ka pā rsvarā pazudā m SPA, tad restorā nā , kaut kā tas iespaidu pat ī sti nesabojā ja. Kopumā mums ļ oti patika istaba.
Brokastis bija iekļ autas viesnī cas cenā . Veids - bufete. Brokastis ir garš ī gas un daudzveidī gas. Kopumā virtuve bija ļ oti patī kami pā rsteigta par tā s kvalitā ti. Papildus klasiskajai ukraiņ u virtuvei bija arī Eiropas virtuve. Ē dienu daudzveidī ba, skaista prezentā cija, efektī vs personā ls. Citiem vā rdiem sakot, viesnī cas restorā ns bija ļ oti patī kams pā rsteigums. Un cenas ir diezgan pieklā jī gas. Un restiks ar kamī nu, skujiņ u, panorā mas logiem pats par sevi ir ļ oti atmosfē risks. Bija arī apkalpoš ana numurā . Viņ am ir samaksā ts. Tiem, kas vē las remdē t izsalkumu un slā pes, neizejot no istabas. Lietots pā ris reizes. Kaut kas tajā ir.
Atseviš ķ i es vē los pieminē t pakalpojumu. Komentā ros arī lasī ju, ka cilvē ki sū dzē jā s. Pakalpojums ir viena no galvenajā m viesnī cas priekš rocī bā m. Atsaucī gs un draudzī gs personā ls. Un visur. Sā kot ar reģ istratū ru un beidzot ar medicī nas personā lu. Es jutos Eiropas lī menī . Godī gi sakot, nebiju gaidī jis, cik patī kams apkalpoš anas lī menis.
SPA. Nav 10.500 baseinu un saunu. Baseins ir viens. Pietiekami liels. Bē rniem ir baseins. Divas pirtis - sausā un slapjā . Ir iespē jas ī rē t un iegā dā ties č ī bas. Tie nodroš ina dvieļ us. Spa pieklā jī gā lī menī . Viss jauns, tī rs. Elektroniski skapī š i ar rokassprā dzē m. Iekļ auts arī viesnī cas cenā . Mē s neizpalika neviena diena bez spa.
Pē dē jais, kam pievē rsī š u uzmanī bu, ir Wi-Fi. Mū su ierī č u atkarī bas laikmetā š is brī dis daudziem ir ļ oti svarī gs. Kopumā wi-fi viesnī cā ir labs (recepcijā , protams, lieliski). Bet no mū su istabas mā jā viņ š bija diezgan vā jš un nestabils. Varbū t fakts ir tā ds, ka mē s mē ģ inā jā m skatī ties filmu tieš saistē no klē pjdatora. Zvanī ju uz reģ istratū ru, teica, ka š ķ iet, ka antena ir pagriezta pret mums. Bet signā ls paliek nemainī gs. Un, kad viņ i teica, ka neviens cits nesū dzas par Wi-Fi, izņ emot mū s, mums bija jā izpleš rokas, jā aizver klē pjdators un jā iet uz baseinu.
Nu, tā pat kā visi svarī gā kie uzskaitī tie. Man nebija palikuš i tie svarī gā kie momenti - stā vvieta, krievu malkas pirts, tvertne, nedaudz ū dens - visas š ī s lietas ir norā dī tas aprakstā un viss ir un darbojas. Lieliem uzņ ē mumiem š eit ir ko darī t. Arī ģ imenē m ar bē rniem ir ko darī t.
Mē s lieliski atpū tā mies. Vieta ir ē rta un patī kama. Vai mē s plā nojam atgriezties? – Neapš aubā mi.
Ресторан, озеро. Домик. Бассейн. Милфей. Дессерт. Домик с номерами. Рестик изнутри. Номер в дервянном домике. Изнутри.
аватар _454568
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m Osonā divas reizes, vienu reizi rudenī , un mums tā patika, ka nolē mā m tur sagaidī t Jauno gadu. Ieteicams arī draugiem. No mums aizgā ja 4 uzņ ē mumi. Bū tu jauki, ja dotu atlaides nā kamajam atvaļ inā jumam) Istabas tī ras, ē rtas, skats no balkoniem vienkā rš i nereā ls! Es iemī lē jos š ajā vietā no pirmā acu uzmetiena! Ļ oti garš ī gas brokastis, kas bija iekļ autas cenā . … Tomēr ▾ Bijā m Osonā divas reizes, vienu reizi rudenī , un mums tā patika, ka nolē mā m tur sagaidī t Jauno gadu. Ieteicams arī draugiem. No mums aizgā ja 4 uzņ ē mumi. Bū tu jauki, ja dotu atlaides nā kamajam atvaļ inā jumam) Istabas tī ras, ē rtas, skats no balkoniem vienkā rš i nereā ls! Es iemī lē jos š ajā vietā no pirmā acu uzmetiena! Ļ oti garš ī gas brokastis, kas bija iekļ autas cenā . Restorā nā ir zemas cenas, var ļ oti labi paē st. Tagad "Osonnā " ir spa, negaidī sim, kad varē sim nā kt atkal! Mī nus tikai personā ls, ne pā rā k draudzī gs un vienmē r neapmierinā ts ar restorā na administratoru (varbū t viņ š jau ir mainī jies, nezinu). Es neatceros nosaukumu.
аватар mvmv38147
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Mē s ar ģ imeni atpū tā mies Osonnjā.2 nedē ļ as. Man ļ oti patika. Izvē lē jā mies Suite istabiņ u 4 stā vā , plaš u istabu ar balkoniem, ļ oti iepriecinā ja š ū puļ tī kli, ī paš i bē rniem, istabā smarž o pē c koka. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni atpū tā mies Osonnjā.2 nedē ļ as. Man ļ oti patika. Izvē lē jā mies Suite istabiņ u 4 stā vā , plaš u istabu ar balkoniem, ļ oti iepriecinā ja š ū puļ tī kli, ī paš i bē rniem, istabā smarž o pē c koka. . . Teritorijā notiek bū vniecī ba, kas netraucē ja lielā kā mē rā viņ i mū s brī dinā ja par bū vniecī bu, un tas ir retums, kas brī dina par pā rē jā daž ā dajā m niansē m.
Man patika pastaiga pa mež u pē c sē nē m, vat un sveiki Dulsinea. liela ekstra izvē le pakalpojumus.
Restorā ns labs, iesaku.
Mē s noteikti atgriezī simies!
аватар kate_1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ajā bā zē atpū tā mies no 2017. gada 27. oktobra lī dz 31. oktobrim (2 pieauguš ie un 2 bē rni). 4. dienā istabā kļ uva auksts (dienā +16 grā di, naktī.11). Uz ko mums teica, ka katls salū zis, bet lī dz vakaram viss bū s salabots. … Tomēr ▾ Š ajā bā zē atpū tā mies no 2017. gada 27. oktobra lī dz 31. oktobrim (2 pieauguš ie un 2 bē rni). 4. dienā istabā kļ uva auksts (dienā +16 grā di, naktī.11). Uz ko mums teica, ka katls salū zis, bet lī dz vakaram viss bū s salabots. Galu galā neviens neko nelaboja. Mums neviens nezvanī ja, neviens neko nepaskaidroja. Neviens mums neatnesa papildu segas vai sildī tā ju. Mē s gulē jā m dž insos un dž emperos. Bē rni ir miruš i. Nevarē ja sazinā ties ar administratoru, visticamā k, viņ i pacē la klausuli. Viņ i mū s pat nepā rcē la uz citu mā ju. Bet naudu no atpū tniekiem sit uz pilnu klapi, malku pā rdod neapstrā dā tu. Biljards parasti ir š ķ ī bs. Vienī gais pozitī vais ir parastā s brokastis. Apkā rtnē notiek arī bū vniecī ba. Mē s neiesakā m š o iestā di! ! ! !
аватар annachep
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju kopā ar vī ru un diviem bē rniem. Biju patī kami pā rsteigts par Eiropas lī meņ a apkalpoš anas lī meni. Viesnī ca ir jauna, pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai, telpu un visas viesnī cas dizains kopumā . Mē s dzī vojā m "suite" numurā . … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru un diviem bē rniem. Biju patī kami pā rsteigts par Eiropas lī meņ a apkalpoš anas lī meni. Viesnī ca ir jauna, pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai, telpu un visas viesnī cas dizains kopumā . Mē s dzī vojā m "suite" numurā . Fotogrā fijas nenodod to krā su, kas patiesī bā ir! Kad istabā viss ir no koka, tad Karpatos diez vai kā du pā rsteigsi (tā pē c mē s tur braucam)))). Bet, kad telpas ir TIK projektē tas, saprotot santehnikas, trauku, veļ as, ar rokā m darinā to mē beļ u u. c. izmaksas, jū t, ka Ukrainā beidzot iestā jas "godī gā tū risma ē ra". Par deklarē tajā m istabas izmaksā m saņ ē mu tī ru, plaš u, visos aspektos ē rtu istabiņ u. Sū dzī bu nav. Visas raduš ā s problē mas tika atrisinā tas ar vienu zvanu uz reģ istratū ru. Ļ oti draudzī gs personā ls ir gatavs palī dzē t ar visiem jautā jumiem.
Milzī gs balkons ar skaistu skatu uz ezeru un upi. Rotaļ u laukums plus neliels rotaļ u laukums bē rniem pie restorā na. Ezers ar aprī kotu pludmali un sauļ oš anā s krē sliem. Dī ķ is ar godī gu foreļ u makš ķ erē š anu)))) kam patī k makš ķ erē t sapratī s))) - zivs nemetas pie ē smas, vajag noķ ert un patī kami.
Man ļ oti patika restorā na interjera dizains. Viņ i gatavo garš ī gi.
Vē los paplaš inā t ē dienkartes klā stu un viesmī ļ iem apgū t savu amatu. Bet pat viesmī ļ i ar savu lē numu ļ oti labi iederē jā s viesnī cas koncepcijā.....Es laikam to padarī tu par viesnī cas iezī mi)))
Apkā rtnē nav civilizā cijas, viesnī ca atrodas kalnā , smarž o pē c priedē m, acis tī kami, kalni un dī ķ i. Es nevē los daudz rakstī t par dabu. Tas ir jā sajū t, un ir vē rts uz turieni doties. Tajā paš ā laikā tas nav garlaicī gi. Pā rdomā ta izklaide. Reizē m gribē jā s bē rnu klubiņ u, lai bē rni uz kā du laiku tiktu "nodoti"))), bet esmu pā rliecinā ts, ka tas ir laika jautā jums un nā kamgad mums š is noteikti tiks piedā vā ts starp pakalpojumiem.
Tā s patiesī bā bija augsta lī meņ a brī vdienas, un esmu bezgala pateicī gs viesnī cas ī paš niekiem, kuri investē un attī sta tū rismu Ukrainā . Tā viņ i attī stā s. Godī gi. Paldies. Bū sim priecī gi nā kt vē lreiz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Отельный комплекс «Осоння Карпати» расположен в селе Ластовка, в 6 километрах от Сходницы. Комплекс расположен на южном холме, откуда глаз радует невероятный горный пейзаж. Ссе гостиничные номера и домики для гостей построены из натурального дерева.

Atrašanās vieta 6 км от бальнеологического курорта Сходница. 84 км от международного аэропорта Львова составляет 84 км.
Viesnīcā

Ресторан над озером.

Доставка еды и напитков в номер, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, места для курения.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Большая детская площадка на открытом воздухе – песочница, батут, игрушки; велосипеды для взрослых и детей; настольные игры; качели у реки; конные прогулки на лошадях и пони.
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Спа-комплекс: бассейн с гидромассажем, противотоком, аэромассажными лежаками, донным воздушным гейзером и гидромассажными водопадам; финская сауна; массажный кабинет; тренажёрный зал. Оздоровление: уликотерапия; русская баня над озером; купание в королевском чане. Медицинский центр: бювет минеральных вод, физиотерапия, водолечение, косметология лица, массаж, косметология тела, лечебно-диагностические услуги. Полет на воздушном шаре; джипинг; Зип лайн; катание на лодке;ледовый каток зимой.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера Эко, Эконом, Стандарт, Полулюкс, Премиум, Люкс, Апартаменты. Лесные домики.

Istabās

Чайный набор (чайник, чашки, чай / кофе / сахар), минибар, телевизор, Wi-Fi, ванная или душ, фен, халаты и тапочки, набор косметики (мыло, гель для душа, шампунь).

Adrese Львовская обл., с. Ласточка, ул. Ивана Франко 42a
Tālruņi: +38 (067) 501-22-77, +38 (032) 259-07-77, +38 (050) 506-88-87
Tīmekļa vietne: Osonnia Karpaty
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.