Lvov Kottedzh 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 1.210
1.2 Numurs
1.2 apkalpošana
1.2 Tīrība
1.2 Uzturs
1.2 Infrastruktūra
Kotedža atrodas Skhidnitsa. Uzcelta 2011. gadā. 1. un 13. avoti atrodas 150 metru attālumā, avots Nr. 3 ir 300 metru attālumā.Vairāk →
аватар areadna77
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ī paš nieks tur neparā dā s. tur staigā miegaina Ivanna. Sā kumā pieklā jī gi. Tad viņ š pieklā jī gi lū dz avansu V. B. Stepņ aka kartē. Neatkā rtojiet manu kļ ū du. Ī paš ums ir pamests. Auksts kā labi. … Tomēr ▾ Ī paš nieks tur neparā dā s. tur staigā miegaina Ivanna. Sā kumā pieklā jī gi. Tad viņ š pieklā jī gi lū dz avansu V. B. Stepņ aka kartē. Neatkā rtojiet manu kļ ū du. Ī paš ums ir pamests. Auksts kā labi. Viņ š meloja par apsildā mo grī du, bet patiesī bā tā das nebija. Visapkā rt ir pelē jums. Nedod Dievs tā du atpū tu.

Pē c pā rrunā m ar ī paš nieku avanss tika atgriezts kartē . Mums nav pretenziju pret kotedž as ī paš nieku, bet nosē dumi tomē r palika (((
аватар helena02-64
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mans atvaļ inā jums bija septembrī , kur laiks bija gan saulains, gan ļ oti auksts, gandrī z sals. Visā viesnī cā uzreiz tika ieslē gta apkure, manā istabā bija apsildā mā grī da! Es tikai vē los pateikt paldies š ai brī niš ķ ī gajai vietai! Lieliska atraš anā s vieta, netā lu ir tirgus, veikali un kafejnī cas. … Tomēr ▾ Mans atvaļ inā jums bija septembrī , kur laiks bija gan saulains, gan ļ oti auksts, gandrī z sals. Visā viesnī cā uzreiz tika ieslē gta apkure, manā istabā bija apsildā mā grī da! Es tikai vē los pateikt paldies š ai brī niš ķ ī gajai vietai! Lieliska atraš anā s vieta, netā lu ir tirgus, veikali un kafejnī cas. Grī dā ir virtuve un virtuve. aksesuā ri, super apstā kļ i istabā (duš a, tualete, izlietne, spogulis, fē ns)). Gulta ar ortopē disko. matracis, gultas veļ a un trī s dvieļ i, viss tī rs.
Kurš nevē las mocī ties ar vakariņ ā m un gatavoš anu, dodieties uz jebkuru sanatoriju un sarunā jieties. Paņ ē mu tikai pusdienas - 60 UAH! Lasu atsauksmes un saprotu, ka man ir daž ā das vē rtī bas ar neapmierinā tiem viesiem. NEKAS man netraucē ja, jo devos pie avotiem, paklanī ties Mā tei Zemei (lielā kā daļ a avotu nā k no paš as zemes)), redzē t un baudī t Karpatu skaistumu, ieelpot krē slas smarž u, pabarot no rokas vā veres. , apmeklē jiet apskates ekskursijas utt. Kurš vē l š aubā s, ka vienmē r ir izvē le. . . Bet nā kamajā . tā kā es izvē los tikai viesnī cu Ļ vova.
Знакомство со Сходницей началось с частного сектора,где мне хватило 2 ночи понять,что меня там ждет..Выручили супер админы отеля Львiв.Мой отдых был в сентябре 2019г.,где по погоде было и солнечно и очень холодно,практически морозно..По всему отелю сразу включили обогрев..,в моем номере был пол с подогревом!! Только слова благодарности хочу сказать этому сказочному месту! Шикарное месторасположение, рынок, магазин и кафе все рядом. Есть кухня на этаже и кух.принадлежности, в номере супер условия (душ.каб.,унтаз,умывальник,зеркало,фен)).Кровать с ортопедич..матрасом,постельное и три полотенца,все чистое.Кто не хочет заморачиваться с обедом и приготовлением идите в любой санаторий и договаривайтесь.Я брала только обед-60грн! Читаю отзывы и понимаю,что у меня с недовольными постояльцами разные ценности..мне не мешало НИЧЕГО..,ведь я ехала к источникам, поклониться Матушке-Земле(большинство источников с самой земли поступают)),увидеть и насладиться красотами Карпат,вдохнуть аромат смерек,покормить с руки белок..посетить обзорные экскурсии и др. Кто еще сомневается.,выбор всегда есть..Но, в сл.раз я выбираю только отель Львiв..  Елена (Днепр) 18 Октября 2019
аватар el-77p
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es gribu jū s brī dinā t, dā mas un kungi, lai jū s nenokļ ū tu kā mana ģ imene š ajā "š ausmī gajā " un es nebaidos no š ī vā rda Kotedž a "LVIV". ! ! !! UN Š Ī S BRUŅ AS MĀ JOKĻ IEM NAV JĀ GALĪ T, LAI NEPELNĪ T! ! ! !! Briesmī ga cenas un kvalitā tes kombinā cija (500 UAH nosacī jumi ir neē rti un saspringti). … Tomēr ▾ Es gribu jū s brī dinā t, dā mas un kungi, lai jū s nenokļ ū tu kā mana ģ imene š ajā "š ausmī gajā " un es nebaidos no š ī vā rda Kotedž a "LVIV". ! ! !!
UN Š Ī S BRUŅ AS MĀ JOKĻ IEM NAV JĀ GALĪ T, LAI NEPELNĪ T! ! ! !!
Briesmī ga cenas un kvalitā tes kombinā cija (500 UAH nosacī jumi ir neē rti un saspringti). Servisa nav, saimnieks veic biznesu pa telefonu, viņ am vienalga, vai esi priecī gs vienkā rš i samaksā t naudu.
Es nevienam neiesaku š o iestā di, pat ja tā ir pē dē jā bezmaksas iespē ja Skhidnicā.
Administrā cija ir pilnī ga rupjī ba! Un tas ir pirmais iespaids. (Jū s nā cā t no tā las ceļ a, un tā vietā , lai jū s sveicinā tu ar smaidu, tas ir tas, kas jums ir vajadzī gs, kungs, ja jums ir nepiecieš ami klienti un peļ ņ a, un jums saka, ka ejiet pastaigā ties un nekavē joties, kurā norē ķ inu un izlikš anas laikā . Bet man bija jā izdara viena acs, kopumā novē rtē jot visu š o)
Tā lā k sī kā k:
Vannas istaba - kanalizā cijas smaka, duš a pā rklā ta ar pelē jumu (smarž a ir atbilstoš a)
Gultas veļ a - veļ a un dvieļ i ir veci "ne pirmais svaigums", smarž o pē c mitruma un pelē juma. Matrač i lī dz atsperē m ir redzami. Un Bronijas priekš ā es uzreiz uzdevu pirmo jautā jumu, vai gultas ir ē rtas, uz ko tvī toju, ka tā s ir ē rtas tikai par 500 UAH. Ar to man pietiek, lai izdarī tu secinā jumu un nesabojā tu garastā vokli, jo ģ imene atnā ca atpū sties. Visas iepriekš ē jā s atsauksmes patiesī bā ir realitā te.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Коттедж расположен в Сходнице. Построен в 2011 году. Источники №1 и №13 находятся в 150 метрах, источник №3 – в 300 метрах.

Atrašanās vieta 10 км от г. Борислав. 20 км от г. Трускавец. 100 км от г. Львов.
Viesnīcā

3 кухни для самостоятельного приготовления пищи (газовая плита, холодильник, электрочайник, набор посуды).

Автостоянка с видеонаблюдением.

2 альтанки. Качеля.

Информационные услуги по отдыху. Вызов такси.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Всего 13 номеров: 9 номеров Полулюкс, 3 – Полулюкс семейный, 2 – Стандарт.

Istabās

Санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник, фен, косметический набор, одноразовые тапочки, полотенца).

Adrese смт. Сходница(Схидныця). вул. 16-липня 6-а
Tālruņi: +380677157934, +380677764823
FAQ