Kyivska Russ Resort Medical & Spa 4*– Atsauksmes

272
Novērtējums 9.110
№1 viesnīcas reitingā Skhidnica
9.1 Numurs
9.2 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.9 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Kyivska Russ Resort Medical & Spa atrodas gleznainā Karpatu ziemeļaustrumu nogāzes nostūrī, Skhidnicas balneoloģiskā kūrorta ciematā.Vairāk →
аватар __galya__
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Superī ga viesnī ca! ! Pilnī gi viss der! Lielisks numurs ar lielisku parocī gu gultu. Istaba bija ē rta, klusa, silta. Bū tu bijis pā rā k grū ti atstā t automaš ī nu viesnī cas teritorijā . Uzraugoš s reģ istratū ras personā ls, palī dz visā s nepatikš anā s. … Tomēr ▾ Superī ga viesnī ca! ! Pilnī gi viss der! Lielisks numurs ar lielisku parocī gu gultu. Istaba bija ē rta, klusa, silta. Bū tu bijis pā rā k grū ti atstā t automaš ī nu viesnī cas teritorijā . Uzraugoš s reģ istratū ras personā ls, palī dz visā s nepatikš anā s. Ļ ooooti garš ī ga virtuve! Mē s nā kam ne pirmo reizi un nā ksim vē l! Iesaku š o viesnī cu!! !
аватар __galya__
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neticami skaista, pievilcī ga viesnī ca! Atraš anā s vieta ē rta, ļ oti garš ī gas brokastis un glī tas un mā jī gas istabiņ as ar pilnī gi visu nepiecieš amo. Es vē los personī gi pateikties darbiniekiem par viņ u taktiku, draudzī gumu, profesionalitā ti un, pats galvenais, rū pē m par klientiem. … Tomēr ▾ Neticami skaista, pievilcī ga viesnī ca! Atraš anā s vieta ē rta, ļ oti garš ī gas brokastis un glī tas un mā jī gas istabiņ as ar pilnī gi visu nepiecieš amo. Es vē los personī gi pateikties darbiniekiem par viņ u taktiku, draudzī gumu, profesionalitā ti un, pats galvenais, rū pē m par klientiem. Noteikti iesaku!
аватар tkachmaryana8
* Nakš ņ ojiet "suite" numurā piektajā stā vā , ar brī niš ķ ī gu skatu no visiem logiem! * Mums patika bē rnu istaba: vē rī gas audzinā tā jas, interesantas darbnī cas, daudz rotaļ lietu. * Ļ oti garš ī ga virtuve, paņ ē mā m brokastis un vakariņ as * Lieliska atpū ta spa, baseinā vienmē r silts ū dens, Karpatu tē ja somu pirtī Novē lam jums labklā jī bu un lielu viesu skaitu! Mē s noteikti atgriezī simies!. … Tomēr ▾ * Nakš ņ ojiet "suite" numurā piektajā stā vā , ar brī niš ķ ī gu skatu no visiem logiem!
* Mums patika bē rnu istaba: vē rī gas audzinā tā jas, interesantas darbnī cas, daudz rotaļ lietu.
* Ļ oti garš ī ga virtuve, paņ ē mā m brokastis un vakariņ as
* Lieliska atpū ta spa, baseinā vienmē r silts ū dens, Karpatu tē ja somu pirtī
Novē lam jums labklā jī bu un lielu viesu skaitu! Mē s noteikti atgriezī simies!
аватар gludzikmargarita
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is atpū tas veids ir paredzē ts tiem, kas prot novē rtē t PATIESO! Patiesī bā viesnī ca ir ideā li piemē rota tiem, kam ir svarī gi sī kumi – attieksmē , komforta organizē š anā. Norē ķ ins: tiem, kas augstu vē rtē vides standartus un atzinī gi vē rtē atjaunojamo enerģ iju - rosī bu var gū t no tā , ka tur viss darbojas, izmantojot dabiskos enerģ ijas avotus. … Tomēr ▾ Š is atpū tas veids ir paredzē ts tiem, kas prot novē rtē t PATIESO!
Patiesī bā viesnī ca ir ideā li piemē rota tiem, kam ir svarī gi sī kumi – attieksmē , komforta organizē š anā.
Norē ķ ins: tiem, kas augstu vē rtē vides standartus un atzinī gi vē rtē atjaunojamo enerģ iju - rosī bu var gū t no tā , ka tur viss darbojas, izmantojot dabiskos enerģ ijas avotus.
Neskatoties uz to, ka viesnī cai ir 10 gadi, viss ir tā dā stā voklī , it kā tikko bū tu atvē rts! Viss ir tī rs, tī rs.
Kas attiecas uz dabu un atpū tu - es braucu uz turieni atpū sties un atgū ties. . Tie, kuriem ir pazī stams nogurums no nogurdinoš ā ikdienas ritma, lielpilsē tas burzmas un trokš ņ a, ikdienas svarī gu un sarež ģ ī tu lē mumu pieņ emš anas un vienkā rš i pazī stama sajū ta par nepiecieš amī bu "reboot" - jū s š eit.
Ir vietas, kur var redzē t tikai kalnus.
Un vispā r dzirdē t klusumu ir tā da bauda, ​ ​ kas mū sdienā s kļ ū st ne tikai unikā la, bet arī eksotiska. . !!
Un pats galvenais – sajū ta, ka esi apmierinā ts ar atpū tu un piepildī ts ar spē ku un enerģ iju! ! ! ! ! : )
аватар nikolajchyk3
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā s apmeklē tā ji + atsauksmju skaits, un svē tki bija izdevuš ies, pilnī bā attaisnojot mū su cerī bas. Istaba ir lieliski iztī rī ta; visur viesnī cā ir tī rs, silts, ē rts. Numurā un vannas istabā bija visas vietnē norā dī tā s ē rtī bas. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s apmeklē tā ji + atsauksmju skaits, un svē tki bija izdevuš ies, pilnī bā attaisnojot mū su cerī bas. Istaba ir lieliski iztī rī ta; visur viesnī cā ir tī rs, silts, ē rts. Numurā un vannas istabā bija visas vietnē norā dī tā s ē rtī bas. Ir pietiekami daudz vietas automaš ī nas novietoš anai. Ļ oti garš ī gs ē diens un lielas porcijas. Lieliska iespē ja ir inventā ra noma uz vietas. Viesnī cas administratore, viss personā ls uzmanī gs, bija nemitī ga vē lme palī dzē t un RŪ PĒ T! Viss bija lieliski, liels paldies, ka padarī jā t mū su atvaļ inā jumu neaizmirstamu.
аватар ivomar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā apmetā mies jau piekto reizi. Un ko lai saka: pē dē jā gada laikā viesnī cas lī menis ir kļ uvis vē l augstā ks. Apkalpoš ana, kā vienmē r, nevainojama, virtuve virsū , ē diens izsmalcinā ts, ē dienkarte daudzveidī ga, personā ls draudzī gs, teritorija sakopta. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetā mies jau piekto reizi. Un ko lai saka: pē dē jā gada laikā viesnī cas lī menis ir kļ uvis vē l augstā ks. Apkalpoš ana, kā vienmē r, nevainojama, virtuve virsū , ē diens izsmalcinā ts, ē dienkarte daudzveidī ga, personā ls draudzī gs, teritorija sakopta. Kas ir mainī jies gada laikā ? Vairā kos stā vos veica remontu, vē l vairā k apzaļ umoja teritoriju, uz ielas pie vasaras baseina novietoja biljardu un tenisa galdu, izlika dā rza mē beles, sauļ oš anā s krē slus, iekā rtoja viesnī cu iekš ā un vē l daž us sī kumus, kas patī kami pā rsteidza. Vienī gā piebilde: restorā nā , lū dzu, ieslē dziet fonam vieglu un neuzkrī toš u mū ziku, nevis Ukrainas skatuvi uz pilnu jaudu! Citā di - viss kā rtī bā , kā vienmē r! Puiš i, jū s tieš ā m esat labā kie! Tā turpini! Gaidiet, kad mē s atkal ciemosies, mē s jū s nemainī sim ne pret vienu)
Бассейн Ресторан Летняя терасса Холл Холл
аватар tamarav1978
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau otro gadu pē c kā rtas izvē lamies Kyivska Russ Resort Medical & Spa 4 * Skhidnicā . Š oreiz viesnī ca ir kļ uvusi vē l labā ka: profesionalitā te ir jū tama it visā . Istaba tī ra, mā jī ga, uzkopš ana istabā katru dienu, izcilas kvalitā tes balta veļ a. … Tomēr ▾ Jau otro gadu pē c kā rtas izvē lamies Kyivska Russ Resort Medical & Spa 4 * Skhidnicā . Š oreiz viesnī ca ir kļ uvusi vē l labā ka: profesionalitā te ir jū tama it visā . Istaba tī ra, mā jī ga, uzkopš ana istabā katru dienu, izcilas kvalitā tes balta veļ a. Viesnī cas teritorija apsargā ta, ļ oti labi kopta, parka teritorijā daudz puķ u, vairā kas lapenes, baseins, strū klaka, dzī vā s vā veres. Brokastis, pusdienas un vakariņ as bija ļ oti daudzveidī gas (zivis, siers, gaļ a, putnu gaļ a, dā rzeņ i, olu ē dieni, salā ti, daž ā di piedevas) un ļ oti garš ī gas. Medicī nas centrs ir neslavē jams: augsti kvalificē ts personā ls (jebkura lī meņ a), tehnoloģ iskā medicī niskā iekā rta - vismodernā kā . Ī paš s paldies galvenajam ā rstam - Kopč akam Ļ ubovam Jakivnai, kā arī visam fizioterapijas nodaļ as personā lam. Liels paldies nodaļ as un medicī nas centra vadī tā jiem par profesionā li atlasī to kolektī vu. Pirms tikš anā s!
аватар vika48126
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
- Forš a viesnī ca ar brī niš ķ ī gu personā lu, visi pieklā jī gi un izpalī dzī gi - operatī vi nokā rtojā s un piedā vā ja uzreiz doties uz restorā nu - tā kā viesnī cā s bijā m pirmo reizi, mums teica, ka kur - istabas ir tī ras, pilnī gi nekur nav putekļ u, paklā js tī rs, gulta tī ra bez traipiem. … Tomēr ▾ - Forš a viesnī ca ar brī niš ķ ī gu personā lu, visi pieklā jī gi un izpalī dzī gi
- operatī vi nokā rtojā s un piedā vā ja uzreiz doties uz restorā nu
- tā kā viesnī cā s bijā m pirmo reizi, mums teica, ka kur
- istabas ir tī ras, pilnī gi nekur nav putekļ u, paklā js tī rs, gulta tī ra bez traipiem. Ir arī viss, kas nepiecieš ams ē rtai atpū tai un bezrū pī gā m brī vdienā m.
- svaigs remonts viesnī cā (kā mums likā s)
- kā tā di viņ i neizmantoja medicī niskos pakalpojumus, bet apmeklē ja masā ž u un dzē ra ū deni.
- Teritorijā ir jauki soliņ i, kur vakarā var pasē dē t un apbrī not naksnī gā s debesis.
Mums tik ļ oti patika, ka gribē jā m palikt brī vdienu beigā s!
аватар valentina_vish
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska alternatī va ā rvalstu kū rortiem. Es pavadī ju divas brī niš ķ ī gas dienas ar savu vī ru Skhidnicā , emocijas ir pā rpildī tas. Man ir problē mas ar miegu pazuda pē c atpū tas, lai gan pirms tam es gandrī z nevarē ju gulē t un pat kļ uva nedaudz gludā ks). … Tomēr ▾ Lieliska alternatī va ā rvalstu kū rortiem. Es pavadī ju divas brī niš ķ ī gas dienas ar savu vī ru Skhidnicā , emocijas ir pā rpildī tas. Man ir problē mas ar miegu pazuda pē c atpū tas, lai gan pirms tam es gandrī z nevarē ju gulē t un pat kļ uva nedaudz gludā ks). Klimatoterapija ir labā ka par zā lē m). Tā bija neliela nedē ļ as nogales atpū ta, kā saka. Izvē loties nakš ņ oš anas vietu, izvē lē jā mies viesnī cu ar spa un medicī nas centru, piekukuļ ojot vē l vienu bonusu - labsajū tas programmu katram viesim. Iekā rtojā s ā tri, pieklā jī gā istabiņ ā ar balkonu un skatu uz mež u. Mū su pirmais iespaids bija: š ī ir milzī ga viesnī ca-pilsē ta, no kuras jū s pat nevarat izbraukt, viss ir š eit, tiek nodroš inā ta pilnī ga atpū ta. Peldē jā mies, ieelpojā m kalnu gaisu un vienlaikus vispusī gi pā rbaudī jā m savu veselī bu un nedaudz ā rstē jā mies. Kopumā ir daž ā das procedū ras, mums bija tikai daž as stundas. Mums viss ļ oti patika – ī sti negribē jā s iet. Mē s noteikti š eit atgriezī simies!
аватар Nataliya56
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska, tī ra un ē rta viesnī ca. Teritorija liela un kopta. Pieklā jī gs un atsaucī gs personā ls. Plaš a konferenč u telpa un restorā ns (labi un garš ī gi ē dieni). Viesnī ca atrodas netā lu no mež a, un tas ir tā ī paš ais š arms (lieliski piemē rots dabas mī ļ otā jiem). … Tomēr ▾ Lieliska, tī ra un ē rta viesnī ca. Teritorija liela un kopta. Pieklā jī gs un atsaucī gs personā ls. Plaš a konferenč u telpa un restorā ns (labi un garš ī gi ē dieni). Viesnī ca atrodas netā lu no mež a, un tas ir tā ī paš ais š arms (lieliski piemē rots dabas mī ļ otā jiem). Tū ristiem ir suvenī ru nodaļ a. Tī ri un ē rti numuri ar labu skatu uz mež u. Es ar prieku ieteiktu š o viesnī cu. Arī tie, kas vē las saņ emt kvalificē tu medicī nas speciā listu padomu un uzlabot savu veselī bu, droš i var doties uz "Kijevas Rusu" un nekad to nenož ē los. Iesaku visiem apmeklē t š o brī niš ķ ī go viesnī cu atpū tai un ā rstē š anai. Es priecā š os š eit atpū sties vairā k nekā vienu reizi. ))) Paldies visam personā lam par sirsnī go uzņ emš anu)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums angel.san77
Laba diena. Interesē šie 3 personām (2 pieaugušie un bērns 3 gadi) maija beigās.Uz 5-7 dienām.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
iemiesojums Pozdnyakova7
mazie dzīvnieki ir, piemēram, "kabatas" suņi vai mazi kaķi
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums rrrrrsrrrr12
Kas bija šajā viesnīcā vai vienkārši Skhidnitsa ziemā? Pastāsti man, ko jūs varat darīt visu dienu? Vai ir iespējams doties ekskursijā? Vai tuvumā ir vietas slēpošanai utt. ? Pateicos jau iepriekš
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums olgeg
Esmu pastāvīgs Super-dial klients, pēc Kijevas Rusas vietnes, junior suite uzlabotais "A" ir apzīmēts kā vienistabas ar balkonu. Viesnīcas pārstāvis man atrakstīja e-pastā, ka būs istaba šīs kategorijas bez balkona!!!!!!! mansarda stāvā(((( Nu, paskatīsimies, kā šis stāsts beigsies :) Un vai istabā ir tējkanna?)
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
iemiesojums olga.eshta
paskatījos atsauksmes par šo viesnīcu - pēc manas negatīvās 2012. gadā bija tikai vēl viena negatīva, visas pārējās ir super pozitīvas.... tikai jāatzīmē, ka direktore man personīgi piezvanīja un piedāvāja noņemt manu negatīvo atsauksmi. par "bezmaksas" atvaļinājumu šajā viesnīcā. recenziju stils liecina par iztēles un vārdu krājuma trūcību, aprakstot šo tā saucamo viesnīcu... kšati, kur palika atsauksmes par masveida saindēšanos šajā viesnīcā 2012. vai 2013. gada rudenī, kad daudzi vēlāk tika izārstēti plkst. mājās no sekām, ko rada ēšana viesnīcas restorānā? it kā neatkarīga vietne, bet liek visādas muļķības ar nepārbaudītiem datiem...
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Kyivska Russ Resort Medical & Spa находится в живописном уголке северо-восточных склонов Карпат, бальнеологическом курортном поселке Сходница.

Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан, бар, барбекю, кинотеатр, конференц-зал на 22 места, салон красоты, летняя террасса, собственная автостоянка с видеонаблюдением.

Медицинская помощь 24/7, профессиональный фен, профессиональная плойка, зарядное устройство для телефона, инвалидная коляска, кибер клуб, библиотека, трансфер к горнолыжному спуску Буковица – бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem Детская комната с воспитателем, детская площадка. Дети до 5 лет проживают бесплатно, без предоставления места и питания. Детская коляска, детская колыбель, детская ванночка – бесплатно.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
Izklaide un sports Бассейн, финская, инфракрасная сауна; тайский массаж, процедуры восточной терапии; медицинский центр с собственной лабораторией для определения биохимических и гематологических показателей крови; бильярд, собственный бювет минеральных вод, которые подаются из 6 источников; тренажерные залы. Медицинский центр курортного отеля с лечебно-оздоровительными функциями «Киевская Русь – Сходница» предлагает полный комплекс диагностических, лечебных и реабилитационных процедур: лабораторное обследование биохимических и гематологических показателей крови; анализ мочи; ультразвуковое обследование внутренних органов; электрокардиографию; дуоденальное зондирование; разнообразные физиотерапевтические процедуры; газовые инъекции с углекислым газом; гидроколонотерапия; озонотерапию; гидролазерное орошение десен; лечебный массаж; гирудотерапию; озокеритотерапию; процедуры гидропатии: душ Шарко; восходящий душ; гидролазерный душ; подводный душ-массаж, жемчужные ванн с ароматерапией, углекислые ванны; спелеотерапию; инъекции, инфузии, манипуляции. Санки, дартс, аквааэробика, настольные игры, игровая зона (уличный бильярд, мини-футбол, настольный футбол, детский баскетбол), пешие походы по Сходнице – бесплатно. Квадроциклы, воздушный шар, джипинг, аренда скандинавских палочек, фотосессия, заказ воздушных шаров, заказ цветов, аренда электромобилей, детские аниматоры на праздник, маникюр, педикюр, парикмахер – платно.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

59 номеров.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 82391, Украина, Львовская обл., пгт. Сходница, ул. Шевченка, 2-а
Tālruņi: +38 (03248) 48 901
+38 (095) 414 33 44
+38 (067) 656 89 55
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.