Jautājums par viesnīca Kyivska Russ Resort Medical & Spa 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
312 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai mansarda stāvā ir "junior suite superior" A klases numurs? It īpaši bez balkona
Esmu pastāvīgs Super-dial klients, pēc Kijevas Rusas vietnes, junior suite uzlabotais "A" ir apzīmēts kā vienistabas ar balkonu. Viesnīcas pārstāvis man atrakstīja e-pastā, ka būs istaba šīs kategorijas bez balkona!!!!!!! mansarda stāvā(((( Nu, paskatīsimies, kā šis stāsts beigsies :) Un vai istabā ir tējkanna?)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-11-079 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар olgeg
Jau paspēju saņemt atbildi no viena no Super-dial atpūtniekiem: "Sveiki, junior suite atradās 3 stāvā. Istabā ir tējkanna. Numuram ir liels balkons."
аватар teamen
Septembrī atpūtos "Kievskaya Rus" un dzīvoju junior suite bez balkona, nepiedzīvojot nekādas neērtības. Tici man, Skhidnicā nav jāsēž savā istabā, tāpēc balkonam tur nav īsti nozīmes.
Numurā ir tējkanna, tējas un kafijas maisiņu komplekts. Ir pieejami nepieciešamie trauki.
Turklāt istabā būs viss nepieciešamais no peldmēteļa un čībām līdz diegu komplektam un adatai.
Katru dienu jums tiks dots tas, ko jūs dzerat. Papildus katru dienu (uzkopšanas laikā) Jūsu istabā tiks atnesti 2x0,5 litri negāzēta ūdens.
аватар olgeg
Paldies par info, BET konkrēti istaba, ko iegādājos, pēc "Kievskaya Rus" oficiālās mājas lapas nosacījumiem un datiem ir aprīkota ar balkonu, un laikapstākļi ir labvēlīgi. Un par "Skhidnicā nav jāsēž istabā" - šajā vietā jau esmu bijis ne reizi vien .Tāpēc, balstoties uz pārējo rezultātiem, uzrakstīšu sīkāk par saviem iespaidiem par "Kievskaya Rus" salīdzinājumā ar viņu konkurentiem līdzīga līmenis :)
аватар kyivskaruss
Labdien! Uz visiem jūsu jautājumiem tika atbildēts e-pastā. Paldies, ka izvēlējāties mūsu viesnīcu, mēs būsim ļoti priecīgi jūs redzēt!Ceram, ka jums patiks jūsu uzturēšanās un jums būs tikai patīkami iespaidi.
аватар olgeg
Ieskatīšos un pēc foruma dalībnieku lūguma sniegšu subjektīvu, bet godīgu vērtējumu, TOMĒR joprojām neesmu saņēmis skaidru atbildi, kāpēc, kā vēsta Kijevas Rusas oficiālā mājaslapa, "Superior" klases "junior suite" numurs A ir norādīts kā "ar balkonu", un es dzīvošu mansarda stāvā. Ja ir istabas grīda ar griestu slīpumiem 1m80 cm, tad var uzrakstīt vismaz 5 istabas, bet komforta nebūs
аватар teamen
Ja nemaldos, tad mansarda stāvs (5.) ir rezervēts trenažieru zālei. Es dzīvoju ceturtajā stāvā un man nebija balkona.
аватар olgeg
Atnākšu un uzrakstīšu VISU :)
аватар kyivskaruss
Cienījamais viesi!Mansard Superior Junior Suite - divistabu apartamenti un slīpi griesti tikai vienā no tiem. Viesnīcā nav mansarda stāva, tikai 2 bēniņu junior suite numuri dažādos stāvos.
"Superior" klases "junior suite" numura atšķirīgā iezīme ir dīvāna klātbūtne. Dažiem numuriem ir balkons, dažiem nav. Tāpēc, veicot rezervāciju, mums ir jāinformē viesi, kādu numuru varam piedāvāt vēlamajiem ierašanās datumiem. Kā jau esam Jums atbildējuši vēstulē, sakarā ar dažām izmaiņām viesu ierašanās detaļās, esam Jums rezervējuši numuriņu ar balkonu.
аватар olgeg
Nu vēstulē jūs atbildējāt nedaudz savādāk :) "ja ir iespēja." Nu tā kā tāda iespēja ir radusies, tad paldies - interesentiem uzrakstīsim sīkāk ierodoties
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kyivska Russ Resort Medical & Spa 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl