DiAnna 4*– Atsauksmes

38
Novērtējums 7.910
№8 viesnīcas reitingā Skhidnica
8.1 Numurs
8.4 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.9 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīcas tipa "DiAnna" veselības uzlabošanas komplekss atrodas Skhidnicas balneoloģiskā kūrorta centrā un tiešā tuvumā dabiskajiem avotiem Nr. 13, 1 "C", 10, 3.Vairāk →
аватар Viktoriaviktoria
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nesen atpū tā mies viesnī cā DiAnna, Skhidnica. Pati viesnī ca ir skaista. Lielisks dizains, garš ī gs diē tisks ē diens, moderna medicī nas ē ka, ē rtas un mā jī gas telpas, draudzī gs personā ls - viss ir lieliski! Bufete tieš i viesnī cā . … Tomēr ▾ Mē s nesen atpū tā mies viesnī cā DiAnna, Skhidnica. Pati viesnī ca ir skaista. Lielisks dizains, garš ī gs diē tisks ē diens, moderna medicī nas ē ka, ē rtas un mā jī gas telpas, draudzī gs personā ls - viss ir lieliski! Bufete tieš i viesnī cā . Atraš anā s vieta arī ļ oti ē rta.
Bet viesnī cas gids Petro ir tikai š arlatā ns. Pirmajā ieraš anā s dienā samaksā jā m par transfē ru no viesnī cas uz Ļ vovu (dzelzceļ a staciju). Izbraukš ana no viesnī cas 9:15. Dienu pirms izlidoš anas mums teica, ka pā rsē š anā s bū s vai nu 8:50 vai 10:00. Lī dz galam nebija skaidrs, kam š ā das izmaiņ as paredzē tas. Bet uzmanī bu, dā rgie tū risti, tagad viss kļ ū s skaidrs.
No rī ta, izbraukš anas dienā , gaidī tā viesnī cas autobusa vietā mū s gaidī ja netī rs auto. Š oferis teica, ka š is ir mū su transfē rs. Pa ceļ am no Skidnicas vaicā jā m, kur viņ š Ļ vovā apmetā s. Š oferis atbildē ja, ka ne uz kā du Ļ vovu mū s nevedī s. Dodamies uz Drohobič u, kur viņ š mū s pā rsē dinā s autobusā uz Ļ vovu. Viņ i nekavē joties piezvanī ja viesnī cas gidam.
Viņ š sā ka melot, ka gaidī tais viesnī cas autobuss mū s sagaidī s Drohobič ā . Rezultā tā mū s nogā dā ja Drohobič as autoostā un saspieda autobusā , kas bija pilns ar cilvē kiem. Un tagad uzmanī bu, vienkā rš a matemā tika. Mē s samaksā jā m UAH 900 par pā rskaitī jumu. diviem pieauguš ajiem un bē rnam. Taksometrs no Skhidnicas uz Drohobič u maksā.200 UAH, mikroautobuss no Drohobič as uz Ļ vovu maksā.100 UAH. no cilvē ka Kur pazuda mū su 400 grivnas? Tieš i tā , tā s piesavinā jā s viesnī cas gids Petro.
Nepatī kami un pretī gi, ka š ā ds cilvē ks kompromitē skaistu č etrzvaigž ņ u viesnī cu pat kara laikā .
аватар f-albua
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
"DiAnna" uz biļ etes no uzņ ē muma, kas apmeklē ja pirmo reizi. Komplekss atrodas izdevī gā vietā ar piebraucamiem ceļ iem. Skhodnitsa un tieš ā tuvumā populā rā kajā m atsperē m Nr. 1.8, 9.10, un 5-7 minū tes. gā jiens no numuriem 3. … Tomēr ▾ "DiAnna" uz biļ etes no uzņ ē muma, kas apmeklē ja pirmo reizi. Komplekss atrodas izdevī gā vietā ar piebraucamiem ceļ iem. Skhodnitsa un tieš ā tuvumā populā rā kajā m atsperē m Nr. 1.8, 9.10, un 5-7 minū tes. gā jiens no numuriem 3.13, 15. Teritorija sakopta, ainavu dizains veidots ar gaumi. Pietiekams stā vvietu skaits automaš ī nā m. Personā ls labi dara savu darbu. Pē c reģ istrē š anā s š veicars (draudzī gs un sabiedrisks vī rietis vā rdā Nikolajs) palī dzē ja nogā dā t bagā ž u uz istabu vienā no trim viesnī cas ē kā m. Teritorijā ir viss nepiecieš amais pieauguš o un bē rnu aktī vai atpū tai (sporta laukums, trenaž ieri, rotaļ u laukums). Restorā ns "Jumbo", ar savu krā saino interjeru, labu virtuvi un dzī vo mū ziku, iepriecinā s cita veida "aktī vā s" atpū tas cienī tā jus.
Galvenajā ē kā atrodas pā ris bā ri, kinoteā tris, spē ļ u istaba, trenaž ieru zā le. Ē kas iekš ē jā apdare ir iespaidī ga. Ē dinā š ana restorā nā , kas atrodas viesnī cas galvenajā ē kā , tiek organizē ta kā bufete un apmierinā ta ar kvalitā ti un pietiekamu daž ā dī bu. Viesnī cas medicī nas centra darbinieki ir pietiekami kvalificē ti un labi pilda savus pienā kumus. Ī paš i vē los pieminē t centra galveno ā rstu Aleksandru Aleksandrovič u, asinsvadu ķ irurgu Tarasu Grigorjevič u, urologu Oļ egu Stepanovič u. Viņ u darbs ir profesionalitā tes un cilvē cī bas piemē rs. Tī rs gaiss, ā rstnieciskais ū dens, nakš ņ oš ana mā jī gā viesnī cā – visu nepiecieš amo veselī bas uzturē š anai un atjaunoš anai atradī siet atpū tas centrā "DiAnna".
аватар sergej995170
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man nepatika, ka nebija pā rsū tī š anas. 25 kilometru attā lumā no Truskavecas uz Skhidnicu viesnī ca nevar nodroš inā t saviem viesiem transfē ru. Paš ā Skhidnicā ir maz ekskursiju, jebkā du pasā kumu. Nav animā cijas. … Tomēr ▾ Man nepatika, ka nebija pā rsū tī š anas. 25 kilometru attā lumā no Truskavecas uz Skhidnicu viesnī ca nevar nodroš inā t saviem viesiem transfē ru. Paš ā Skhidnicā ir maz ekskursiju, jebkā du pasā kumu. Nav animā cijas.
аватар _618340
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienkā rš i nav par ko sū dzē ties. Lieliska, moderna, tī ra istaba, starp citu, ne pati dā rgā kā . Ē dam restorā nā "Baltā lauva" - svaigā kais ē diens pagatavots ļ oti garš ī gi. Uzmanī gs un gā dī gs personā ls, kas prot bū t neuzkrī toš s. … Tomēr ▾ Vienkā rš i nav par ko sū dzē ties. Lieliska, moderna, tī ra istaba, starp citu, ne pati dā rgā kā . Ē dam restorā nā "Baltā lauva" - svaigā kais ē diens pagatavots ļ oti garš ī gi. Uzmanī gs un gā dī gs personā ls, kas prot bū t neuzkrī toš s. Baseins, kino bā rs, sakopta teritorija. Es nelieku augstā ko atzī mi medicī nas centra mā su iespaidī guma dē ļ , bet nu ņ emiet, tā s droš i vien nekā di nevar labot. Plā noju š eit pavadī t savu nā kamo atvaļ inā jumu un ieteikš u DiAnnu saviem draugiem.
аватар moyaposta01
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2019. gada jū nijā atpū tos pie sievas DiAnnā , viss bija kā rtī bā lī dz blakus istabā tika ievietota cita ģ imene! Administrators Jurijs atbildē ja, ka viesnī ca vē las gū t peļ ņ u, un KOPĪ GA vannas istaba 4 zvaigž ņ u viesnī cai ir NORMA, t. … Tomēr ▾ 2019. gada jū nijā atpū tos pie sievas DiAnnā , viss bija kā rtī bā lī dz blakus istabā tika ievietota cita ģ imene! Administrators Jurijs atbildē ja, ka viesnī ca vē las gū t peļ ņ u, un KOPĪ GA vannas istaba 4 zvaigž ņ u viesnī cai ir NORMA, t. i. Klientu komforts nav svarī gs! Sanitā ro standartu jautā jums vispā r netiek ņ emts vē rā , vienu vannas istabu (duš a, tualetes pods, izlietne u. c. ) izmanto pilnī gi nepiederoš as personas (arī viņ u viesi)! Tas ir 4 ZVAIGZNES ukraiņ u valodā! ! !
аватар southtown10
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Diā nā atpū tā mies otro reizi. Pirmajā reizē viss bija lieliski, tā pē c atkal devā mies uz 2018. gadu. Un izrā dī jā s, ka velti. Ē damzā lē ir nomainī jies š efpavā rs, kurš acī mredzot neko nezina par gremoš anas problē mā m: diē tisko ē dienu praktiski nebija. … Tomēr ▾ Diā nā atpū tā mies otro reizi. Pirmajā reizē viss bija lieliski, tā pē c atkal devā mies uz 2018. gadu. Un izrā dī jā s, ka velti. Ē damzā lē ir nomainī jies š efpavā rs, kurš acī mredzot neko nezina par gremoš anas problē mā m: diē tisko ē dienu praktiski nebija. Un izrā dī jā s, ka tu paliki izsalcis vai ē di kaut ko marinē tu, vai ar tomā tu vai ceptu, un viss dzeramā ū dens efekts ir izlī dzinā ts. Diemž ē l. Trī s nedē ļ as, kas veltī tas veselī bai, neko nedeva, tikai mī nus laiku, mī nus naudu. Gaiss, kompetents medicī nas personā ls un viesnī cu darbinieki mū s neglā ba no ī gnuma. Mē s vairs nebrauksim.
аватар muroslavafrait
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesaku atpū sties sanatorijā "DiAnna". Tas ir ne tikai dziedinoš ais ū dens "Naftusya", svaigs gaiss, neticamas ainavas, bet arī draudzī gi vietē jie, kas viesmī lī gi uzņ em atpū tniekus. Sanatorija Dianna labvē lī gi izceļ as starp citā m viesnī cā m ar labu atraš anā s vietu - visi avoti ir tuvumā - Pirmkā rt, Troika un sū kņ u telpa. … Tomēr ▾ Iesaku atpū sties sanatorijā "DiAnna". Tas ir ne tikai dziedinoš ais ū dens "Naftusya", svaigs gaiss, neticamas ainavas, bet arī draudzī gi vietē jie, kas viesmī lī gi uzņ em atpū tniekus. Sanatorija Dianna labvē lī gi izceļ as starp citā m viesnī cā m ar labu atraš anā s vietu - visi avoti ir tuvumā - Pirmkā rt, Troika un sū kņ u telpa. Jā atzī mē , ka ir savs peldbaseins, spa, trenaž ieru zā le, restorā ns, kur tiek gatavoti gardi ē dieni. Un, protams, es vē los pateikt milzī gu paldies draudzī gajam un izpalī dzī gajam kū rorta personā lam. Pastaigā jos pa parku ū deni - apmeklē t Karpatus un neredzē t visu to skaistumu, tas ir nepiedodami. Braucā m slē pot uz Borislavu - mums ļ oti patika (Bukovica. Ne Krutogir). Noteikti dodieties uz Skhidnicu, iemū ž iniet visu kamerā , bū s ko atcerē ties, kad atgriezī sities mā jā s. Daudz atpū tos Karpatos (Transcarpathia, Bukovel) un Turcijā , bet pasakainais atvaļ inā jums, kas pavadī ts Diā nā , nevar ne ar ko salī dzinā t.
аватар Alina_M.
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca visā dā ziņ ā ir lieliska: telpas ir vienkā rš i forš as, istabā s ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Ir internets (lai gan daž reiz ar pā rtraukumiem). Gulta ir balta. Spilveni ir ē rti. Pati viesnī ca ir ļ oti skaista un svinī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca visā dā ziņ ā ir lieliska:
telpas ir vienkā rš i forš as, istabā s ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Ir internets (lai gan daž reiz ar pā rtraukumiem). Gulta ir balta. Spilveni ir ē rti. Pati viesnī ca ir ļ oti skaista un svinī ga.
Tuvumā atrodas visi medicī nas pakalpojumi.
Nav slikta spa zona.
Ē diens garš ī gs un kvalitatī vs.
Ir bē rnu istaba ar skolotā ju.
Vienī gais mī nuss ir telpu uzkopš ana. Pirmajā dienā mana istaba netika iztī rī ta. Viņ a piekā ra pie durvī m zī mi, bet acī mredzot neviens viņ u neredzē ja.
Tomē r es nebiju istabā visu dienu. Meitene ilgi atvainojā s un aizbildinā jā s. Rezultā tā numurs tika noņ emts, bet es vē lē tos, lai š ā da situā cija neatkā rtotos.
аватар Lina312
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daba skaista, vide lieliska! Atpū tā mies sezonas kulminā cijā , augustā , pie avotiem bija rindas 1.5-2 stundas. Nu DiAnnai ir sava sū kņ u telpa un viņ ai nebija jā stā v rindā . Ē diens izcils, ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs bufete. … Tomēr ▾ Daba skaista, vide lieliska! Atpū tā mies sezonas kulminā cijā , augustā , pie avotiem bija rindas 1.5-2 stundas. Nu DiAnnai ir sava sū kņ u telpa un viņ ai nebija jā stā v rindā . Ē diens izcils, ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs bufete. Panna cotta un lī dakas kotletes ir tikai bumba! Jauks peldbaseins, bez hlora, ar sā lsū deni. Ū deni tī ra ar speciā liem filtriem, sievietes bez cepurē m nelaiž iekš ā (lai nepiegruž otu ū deni ar gariem matiem), ik stundu tiek regulē ts cilvē ku skaits ū denī , lai nebū tu drū zmē š anā s. Ekskursijas 2 bija iekļ autas biļ etē , teicami, gids bija lī menī . Istabas labas, tī rī tas katru otro dienu, jo bija atpū tnieku pieplū dums. Medicī nas nodaļ a ir vā ja, meitenes jaunas un skaistas, strā dā tik izcilos apstā kļ os, bet kustas kā miegainas muš as. Man tika nozī mē ta 5 minū š u kopī ga procedū ra, tā pē c medmā sas (visas, kas to izdarī ja) nomet sensoru 3 reizes 5 minū tē s, lai atbrī votos no citā m procedū rā m. Liekam sensoru pacientam rokā s, noderē s vairā k. Masā ž a ne vienmē r ir noteikta laikā . Viens jauns un izskatī gs masieris, stā vot priekš ā , pie galvas, tik ļ oti smirdē ja no uzvalka bikš u zonā , ka varē ja pat izturē t svē tos. Saprotu: ir vasara, karsts, bet tas nozī mē , ka kombinezons jā maina biež ā k. Arī ultraskaņ a nepā rsteidza, vē dera dobuma orgā nus ieteica veikt pē c vakariņ ā m. . . kad daktere atbrauca no Truskavecas, nevis tukš ā dū š ā , kā gaidī ts. Jū s varat labi atpū sties bez ā rstē š anas. Neņ emiet bē niņ us, vienam no pā ra ir jā iekā pj gultā č etrrā pus.
Холл Пилинг рыбками Клумба Бассейн и джакузи Возле корпуса На въезде в Сходницу На территории Въезд в Сходницу
аватар sasha.sikatch
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vē los dalī ties iespaidos par atpū tnieku dzī ves apstā kļ iem un pakalpojumu organizē š anu 6. korpusā . Mē s esam apmetuš ies š ajā kū rortā daudzus gadus. Bet ar š ā du "komfortu" saskā rā s pirmo reizi. Satiekot viesus, vadī tā js vē rš uzmanī bu uz to, ka viesnī cai ir 4 zvaigž ņ u lī menis, bet patiesī bā tas ir tā lu no tā . … Tomēr ▾ Vē los dalī ties iespaidos par atpū tnieku dzī ves apstā kļ iem un pakalpojumu organizē š anu 6. korpusā . Mē s esam apmetuš ies š ajā kū rortā daudzus gadus. Bet ar š ā du "komfortu" saskā rā s pirmo reizi. Satiekot viesus, vadī tā js vē rš uzmanī bu uz to, ka viesnī cai ir 4 zvaigž ņ u lī menis, bet patiesī bā tas ir tā lu no tā . Istabā pa dienu karsts, gulta notraipī ta, dvieļ i izmazgā ti un ar caurumiem (tā dus dvieļ us vajadzē tu izmest). Un pats galvenais, vannas istabā pastā vī gi ir nepatī kama kanalizā cijas smaka, no kuras var saindē ties. Un no rī tiem pamosties no kanalizā cijas smakas, iespē jams, ir katra atpū tnieka sapnis! Un servisā ir daudz sī kumu, nepietiek zī mju, ko aprakstī t. Ir, protams, patī kami brī ž i: pateicoties š efpavā ram, viņ š garš ī gi gatavo, mī ļ ā . Personā ls atstā j lielisku iespaidu. Un jaunā kie darbinieki, tā s ir istabenes, cilvē ki savus pienā kumus veic ī paš i rū pī gi. Liels paldies par š o kategoriju. Ī paš s pieprasī jums: iemā cieties iegū t 4 zvaigznes nevis statusā , bet servisa lī menī . P. S. . varbū t jaunajā korpusā un apartamentos notiek kaut kā da sarakste, bet viesnī ca nesastā v tikai no apartamentiem! Es tieš ā m nevē los atstā t ar tā du iespaidu par DiAnnu, jo ī paš i tā pē c, ka š is kū rorts bija viens no maniem iecienī tā kajiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ketryn256
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums semdeev
MODERATORI TIEK APMAKSĀTI TĀPĒC SOLĪTĀ ATLĪDZĪBA PAR NESAŅĒMUŠO APSKATI ....... LABI
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
iemiesojums leokan
Nr.323 neko nesaka. Vai tas ir jaunajā ēkā? Vai arī medicīnas iestādē? Vai tur bija balkons? Kur pazuda logi? Uz restorānu? Uz mežu? Mēbeļu, aprīkojuma u.c. stāvoklis. Aukstā un karstā ūdens pieejamība
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Лечебно-оздоровительный комплекс отельного типа «ДиАнна» расположен в центре бальнеологического курорта Сходница и непосредственной близости от природных источников №№ 13, 1"С", 10, 3.

Atrašanās vieta К источнику 8,9,10 — 300 м, к автовокзалу — 1000 м, к рынку — 500 м, к аэропорту — 110 км.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан «шведский стол», ресторан a la carte, кафе: винное кафе, пивное кафе, чайное кафе, фито-кафе, лобби бар, кафе «Джамбо», кинотеатр, медицинский центр, СПА зона, детская площадка, экскурсии.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бальнеотерапия (углекислая ванна сухая, аромаванна, жемчужная ванна, подводный душ-массаж, гидромассаж органов таза и нижних конечностей, восходящий душ, душ Шарко, циркулярный душ;), грязелечение (грязи Мертвого моря), аппликации, физиотерапевтические процедуры (амплипульстерапия, гальванизация, диадинамотерапия, дарсонвализация, электростимуляция, ЧЭНС, электрофорез, лазер сканирующий, магнитотерапия, ультразвуковая терапия, іонофорез, тубус-кварц, турманиевый коврик, аппарат-второе серце, гидролазерное орошение десен, прессотерапия), озокеритотерапия, кислородные коктейли, косметология, диагностика (УЗИ, ЭКГ), ингаляции, спелеотерапия, кишечные процедуры, фитобочка.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Один пятиэтажный корпус, один трёхэтажный корпус, один двухэтажный корпус и один коттедж. Двух-, трёхместные номера типа «люкс», «полулюкс», «стандарт». Всего 110 номеров на 250 мест. Комплекс занимает большую территорию с ландшафтным дизайном, альтанками над рекой, беседками, качелями.

Istabās

Телевизор, кабельное ТВ, мини-холодильник, сейф, телефон, халат, тапочки, косметический набор, фен, санузел с биде, пользование бассейном, тренажерным залом, консультация врача.

Adrese Львовская область, пгт Сходница, ул. Степана Бандеры, 12
Tālruņi: +38 (032) 484 8038, +38 (067) 567 6822, +38 (099) 298 1 333
Tīmekļa vietne: DiAnna
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, баскетбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).