VitaPark Solnechnyi Provans 3*– Atsauksmes

37
Novērtējums 7.810
№1 viesnīcas reitingā Satanova
8.1 Numurs
8.2 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.5 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca "VitaPark Sunny Provence" atrodas Podoļskij Tovtrijas nacionālā rezervāta centrā, pie unikāla minerālūdens avota kūrortpilsētā Satanovā. "Sunny Provence" galvenā iezīme ir plašs programmu klāsts visaptverošai ķermeņa uzlabošanai, kas izstrādāta, pamatojoties uz pilsētas minerālu avotu.Vairāk →
аватар vitdom
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Visus plusus izsvī tro dū mi un padara uzturē š anos tur bī stamu veselī bai! Starp abā m dzī vojamā m ē kā m ir kurtuve! Kur visu dienu dedzina malku. Visi dū mi tiek izpū sti pa atvē rtiem logiem/balkoniem (istabā s nav kondicionieri), gribē tos atvē rt logus, paelpot svaigu gaisu un dzirdē t putnu dziedā š anu. … Tomēr ▾ Visus plusus izsvī tro dū mi un padara uzturē š anos tur bī stamu veselī bai!
Starp abā m dzī vojamā m ē kā m ir kurtuve! Kur visu dienu dedzina malku. Visi dū mi tiek izpū sti pa atvē rtiem logiem/balkoniem (istabā s nav kondicionieri), gribē tos atvē rt logus, paelpot svaigu gaisu un dzirdē t putnu dziedā š anu.
Tā kā atbraucā m ar 3 gadus vecu bē rnu un bija nepiecieš ams dienas miegs, tad pa dienu sē dē jā m istabā . Un ko lai saka, dū mi vilkā s no istabas un smarž a bija dienā m, tas neizdevā s.
Mē s gribē jā m tur palikt mē nesi - "mē s aizbē gā m no putekļ ainā s Kijevas".
Pirmo nedē ļ u mums vairā k traucē ja motorzā ģ is aiz loga - pastā vī gi nes kokus un zā ģ ē ja tieš i zem dzī vojamā s mā jas logiem! - "Nu kad mē s griež am?...mums jā gatavojas ziemai..."
Bet pē c nedē ļ as dzī ves mē s ar vī ru pamanī jā m, ka š ie dū mi / smaka jau ir kaut kā nelabi...
Pē c 2 nedē ļ ā m - ne tikai slims, bet jau galvassā pes, kā pē c saindē š anā s.
Viņ i knapi nokļ uva lī dz apmaksā tā s pakas beigā m un devā s prom. Pē c atbraukš anas mā jā s nogulē jā m 3 dienas un tikai 4dien man pā rstā ja sā pē t galva!
Lū k, kā izveseļ oties
Pievienoju video.
Санаторий
аватар Med_soul
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š eit ieradā s pē c draugu ieteikuma. Svē tki pagā ja ar blī kš ķ i, viss bija ļ oti forš i un brī niš ķ ī gi. Man ļ oti patika Jaungada programma gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Vadoš ie un animatori labi paveikti. … Tomēr ▾ Š eit ieradā s pē c draugu ieteikuma.
Svē tki pagā ja ar blī kš ķ i, viss bija ļ oti forš i un brī niš ķ ī gi.
Man ļ oti patika Jaungada programma gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Vadoš ie un animatori labi paveikti. Galdi bija lieliski.
Virtuve ir lieliska, liels paldies visam restorā na personā lam, ka tikā m tik lieliski sagaidī ti un paē dinā ti.
Ļ oti vē rī gas š veicaras meitenes, kurā m rū pē ja mū su sirdsmiers un zinā ja atbildes uz visiem jautā jumiem.
Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs animators, par bē rnu varē ja neuztraukties, viņ am bija sava atpū tas programma un viņ š vienmē r bija ar kaut ko aizņ emts.
Tie bija visu laiku labā kie ģ imenes svē tki.
Mē s noteikti š eit atgriezī simies.
Paldies.
Izaugsme un labklā jī ba viesnī cai!
аватар meshkovae
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atkal, pirms tam bija 2015. gadā , pirms tā s paplaš inā š anas. Mums patī k ē dienu bufete — patī k. Cepš ana ir lieliska. Serviss labs. Man patika daktere - Valentī na Ivanovna. Komplekss ir paplaš inā jies, pievienotas vannas un citas procedū ras. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atkal, pirms tam bija 2015. gadā , pirms tā s paplaš inā š anas. Mums patī k ē dienu bufete — patī k. Cepš ana ir lieliska. Serviss labs. Man patika daktere - Valentī na Ivanovna. Komplekss ir paplaš inā jies, pievienotas vannas un citas procedū ras. Istabas ir tī ras, esam jaunā ē kā , standarta numuriņ ā , iepriekš dzī vojā m ģ imenes istabā . Man patī k viss, izņ emot skaņ as izolā ciju. Tī ra un jauna veļ a, sniegbalti peldmē teļ i. Tē jkanna, fē ns, viss ir, pat mini balkons, tā saucamais franč u logs. Priecā jos, ka tagad uz klosteri var aiziet pa droš u flī zē tu ceļ u (iepriekš bija zemes virsma, bedres utt. ). Labi darī ts, veselī bu un labklā jī bu! ! !
аватар raisa.beregova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Norē ķ ini bez jautā jumiem, ā tri. Istabas tī ras, matrač i ortopē diski, gulta tī ra, ir Wi-Fi, televizors un ledusskapis. Ē diens izcils, personā ls taktisks, uzmanī gs. Daudz daž ā du procedū ru. Profesionā li masieri, fitnesa treneri. … Tomēr ▾ Norē ķ ini bez jautā jumiem, ā tri.
Istabas tī ras, matrač i ortopē diski, gulta tī ra, ir Wi-Fi, televizors un ledusskapis.
Ē diens izcils, personā ls taktisks, uzmanī gs.
Daudz daž ā du procedū ru.
Profesionā li masieri, fitnesa treneri.
аватар viakos
Mā jī ga maza istabiņ a ar visu nepiecieš amo. Draudzī gs personā ls. Bet es š eit nenā cu tā pē c. Procedū ras! Lū k, ko es š eit atradu un par ko esmu gatavs atgriezties vē l un vē l! Ir hidromasā ž a, mā lu un kafijas ietī š ana un skrubis, pē c kura tiks ieeļ ļ ots ar smarž ī gā m eļ ļ ā m, un spiediena terapija un fito muca. … Tomēr ▾ Mā jī ga maza istabiņ a ar visu nepiecieš amo. Draudzī gs personā ls.
Bet es š eit nenā cu tā pē c.
Procedū ras! Lū k, ko es š eit atradu un par ko esmu gatavs atgriezties vē l un vē l!
Ir hidromasā ž a, mā lu un kafijas ietī š ana un skrubis, pē c kura tiks ieeļ ļ ots ar smarž ī gā m eļ ļ ā m, un spiediena terapija un fito muca. Un masā ž a. . . esmu gatava buč ot rokas š im puisim, kurš mī cī ja savu augumu tik ļ oti, ka gribē jā s kliegt, bet pē c tam visu dienu varē ja lidot pa vietē jā m kā pnē m : -)!
Š eit ir lieliski fitnesa treneri.
Un ē diens š eit ir pareizs un garš ī gs.
Man š eit bija pā ris sū dzī bas, bet viss tika atrisinā ts tik ā tri un patī kami, ka man pat nebija laika apvainoties)).
Kopumā es atkā rtoju, neskatoties uz to, ka man ļ oti nepatī k ceļ ot vairā kas reizes uz vienu un to paš u vietu, es esmu gatavs š eit atgriezties.
Paldies visiem iesaistī tajiem!
Занятие в тренажёрном зале Кислородная пенка Группа на терренкуре
аватар kalach51
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mans augstā kais ieteikums! Klusuma, komforta, laba garastā vokļ a cienī tā ji - jū s esat klā t! Komfortablas telpas, garš ī gs ē diens, patī kamas procedū ras un draudzī gs personā ls sagaidī s Jū s š ajā kompleksā … Tomēr ▾ Mans augstā kais ieteikums!
Klusuma, komforta, laba garastā vokļ a cienī tā ji - jū s esat klā t!
Komfortablas telpas, garš ī gs ē diens, patī kamas procedū ras un draudzī gs personā ls sagaidī s Jū s š ajā kompleksā !
аватар olga.sshc
Pats komplekss paplaš inā s, un serviss, diemž ē l, pasliktinā s. Rezervē tā divistabu apartamenta vietā ar gultu un dī vā nu, pē c nedē ļ as ierodoties, mums mē ģ inā ja “pā rdot” istabu no istabas un gaiteņ a (Nu, š ī arī ir istaba ! ! ! Trī s metri garš un 1. … Tomēr ▾ Pats komplekss paplaš inā s, un serviss, diemž ē l, pasliktinā s. Rezervē tā divistabu apartamenta vietā ar gultu un dī vā nu, pē c nedē ļ as ierodoties, mums mē ģ inā ja “pā rdot” istabu no istabas un gaiteņ a (Nu, š ī arī ir istaba ! ! ! Trī s metri garš un 1.5 metrus plats!! ! ). Un uz ē kas stū ra pie paš as bū vlaukuma. Un tas ir ģ imenei ar diviem bē rniem (bē rniem 9 gadi un 10 mē neš i). Reģ istratū rā meitene kategoriski atteicā s sniegt mums solī to numuru (nav baumu). Pē c lū guma piezvanī t administratorei, viņ i kopā ar viņ u pē c 40 minū tē m mums atrada solī to istabu ar divā m istabā m, gultu un dī vā nu. Istabā diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem bija 2 lieli dvieļ i un viens kā jā m. Pē c č etrā m dienā m nomainī jā m gultas veļ u, dvieļ us un jau esam iedevuš i pilnu komplektu. Lai gan istabenes katru dienu tī rī ja istabu un redzē ja, ka mē s acī mredzami nedabū jā m dvieļ us!! !
Atseviš ķ s stā sts ar baseinu. Sestdien tika iztī rī ts, nebija iespē jams peldē t. Svē tdien un pirmdien jau drī kstē ja, bet ū dens bija zaļ š , bē rni peldē jā s. Otrdien un treš dien ū dens tika nolaists un savā kts (visu dienu), ū dens bija 14-16 grā di. Ceturtdien baseins jau bija pilns, ū dens auksts, nebija uzsildī ts. Bē rni visā kompleksā gā ja apkā rt un mudinā ja pieauguš os, ka viņ i vē las peldē t, tač u neviens viņ us nelaida iekš ā .
Restorā na virtuve pā rvē rš as par ē damistabas ē dienu. Ar komplekso uzturu 6 dienas vienu reizi bija teļ a gaļ as kotlete, vienu reizi sautē ta zivs un vienu reizi zivju kotlete, pā rē jā ē dienkarte bija vistas gaļ a (vistas kotlete, vistas filejas mē rce, sautē tas vistas aknas, kā jas...) . Un brokastī s garš ī gu grauzdiņ u vietā - fornetti ar š okolā di un krē jumu (ne man, ne bē rnam negribē jā s ē st)! ! ! Dā rzeņ u sautē jums ir š ausmas no kartupeļ iem, smalki sagrieztiem un pusvā rī tiem kā postiem, burkā niem un paprikas! ! ! Siera kū kā s ir vairā k miltu nekā biezpienā . Kā pē c ir tā , ka! ? ! Pirms gada bija daudz labā k. Esmu ļ oti vī lies!
аватар Taptjana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Piedalī jos pirmajā "Saulainā s Provansas" relaksā cijas tū res "Ceļ š pie sevis" praksē . Kur un kurā viesnī cā drī kstē s reģ istrē ties bez papildus piemaksas 1 dienu agrā k (manā gadī jumā.27. 07.18. ), lai nepalaistu garā m procedū ras un nodarbī bas sā kot no 8. … Tomēr ▾ Piedalī jos pirmajā "Saulainā s Provansas" relaksā cijas tū res "Ceļ š pie sevis" praksē .
Kur un kurā viesnī cā drī kstē s reģ istrē ties bez papildus piemaksas 1 dienu agrā k (manā gadī jumā.27. 07.18. ), lai nepalaistu garā m procedū ras un nodarbī bas sā kot no 8.00 28.07. 18? JEBKUR!
Tas ir iespē jams tikai "Saulainajā Provansā " ! ! ! Manam pā rsteigumam nebija robež u.
Man patika viss! ! ! Jū su dienas organizē š anu un kā rtī bu skaidri nosaka individuā ls grafiks, kur viss tiek ieplā nots pa minū tē m. Procedū ras, masā ž as veic speciā listi, kuru meistarī ba un profesionalitā te ir apbrī nas vē rta.
Istaba ļ oti tī ra, mā jī ga ar ledusskapi, tē jkannu, peldmē teli un č ī bā m. Katrs viesnī cas stū ris ir apdzī vots, iekā rtots, elpo patī kamu atmosfē ru. Baseins mū s vē sinā ja neticami karstā s dienā s.
Ekskursija uz klosteri – neaizmirstama. Pirmo reizi apmeklē ju zvanu torni!
Relaksā cijas tū ri "Ceļ š pie sevis" pavadī ja psiholoģ iskie treniņ i un spē les. Ī paš s paldies psiholoģ ē m Taisijai Vasiļ iš inai un Tatjanai Tomakovai par jauno pieredzi, par sirds siltumu, par rū pē m un sapratni. "Sunny Provence" sniedza pilnī gu pā rstartē š anu gan fiziskajā , gan psiholoģ iskajā lī menī ! "Saulainā Provansa" ir vieta, kur cilvē ki atgriež as atkal un atkal!
аватар Olesya777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Meklē jā m vietu, kur pavadī t pavasara nedē ļ as nogali – tikā m pie veselī bas kompleksa "Saulainā Provansa". Teikt, ka esmu laimī gs, nozī mē neteikt neko. Komplekss nav tikai viesnī ca ar procedū rā m, tas ir komplekss - kur viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai! Papildus obligā tajai kā rtī bai un tī rī bai ir nenormā li garš ī gs ē diens - gan parastais, gan diē tiskais, demokrā tiskas cenas, daudz wi-fi punktu, personā ls, kas rū pē jas par katru viesi. … Tomēr ▾ Meklē jā m vietu, kur pavadī t pavasara nedē ļ as nogali – tikā m pie veselī bas kompleksa "Saulainā Provansa". Teikt, ka esmu laimī gs, nozī mē neteikt neko. Komplekss nav tikai viesnī ca ar procedū rā m, tas ir komplekss - kur viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai! Papildus obligā tajai kā rtī bai un tī rī bai ir nenormā li garš ī gs ē diens - gan parastais, gan diē tiskais, demokrā tiskas cenas, daudz wi-fi punktu, personā ls, kas rū pē jas par katru viesi. Mani pā rņ ē ma veselī bas uzlaboš anas procedū ru organizē š ana - š ī nav padomju stila sanatorija, bet - nav rindu, procedū ru grafiku katrai izraksta nā kamā s dienas vakarā noteiktā laikā , administrā cija pā rliecinā s. lai visas procedū ras bū tu pareizā secī bā , piemē ram, vienas telpas iemī tnieki), vē rī gi ā rsti un medicī nas personā ls, ļ oti profesionā li un atbildī gi!
Netā lu no kompleksa atrodas zona bē rniem, baseins, lapenes un soliņ i atpū tai - ar skaistu panorā mas skatu uz sā tanu, un no otras puses - grilē š anas vietas, lapenes uzņ ē mumiem - mež ā . Mana dē la teiciens svē tku noslē gumā "Es gribu š eit dzī vot" ir labā kais komforta rā dī tā js, ko mana dzimtene izjuta "Saulainajā Provansā ".
Панорама на Сатанів Фасад Територія Номер стандарт 2м Номер стандарт 2м Ресторан Лаванда Вечеря
аватар sirina2003
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties Saulainajā Provansā no 14.01. 18 lī dz 18.01. 18. Mums patika komplekss kopumā , atstā jot patī kamus iespaidus, atpū tu un apstā kļ us. Bet es gribu atzī mē t daž us punktus. Pirmkā rt, mū s kā vecā kus ļ oti nepatī kami iespaidoja bē rnistabas stā voklis. … Tomēr ▾ Atpū ties Saulainajā Provansā no 14.01. 18 lī dz 18.01. 18. Mums patika komplekss kopumā , atstā jot patī kamus iespaidus, atpū tu un apstā kļ us.
Bet es gribu atzī mē t daž us punktus.
Pirmkā rt, mū s kā vecā kus ļ oti nepatī kami iespaidoja bē rnistabas stā voklis. Tā kā mums lī dzi bija 2 gadus vecs dē liņ š , tad ļ oti cerē jā m tikt uz bē rnu istabu, vajag bē rnu ar kaut ko izklaidē t, lai nesē ž visu dienu istabā . Diemž ē l bē rnu istaba Saulainajā Provansā ir viens nosaukums. Telpa ir diezgan plaš a, bet: sauss baseins ar bumbiņ ā m, kas pildī tas ar 20 procentiem, un bumbas ir lieliskā stā voklī (netī ras, saplī suš as, sajauktas ar atkritumiem), divi veci motocikli (riteņ braukš ana) - viens ar saplī suš u riteni, divas automaš ī nas daļ ē ji bez ritenī š iem, saplē stas grā matas, vairā kas piramī das, salauztas lelles...Vispā r istaba diezgan netī ra, vienreiz atnā ca, visu redzē ja, vairs nebija vē lmes bē rnu tur vest.
Domā ju, ka š ī istaba nepavisam nebū tu labā ka, lai gan tā tieš ā m ir priekš rocī ba vecā kiem, bet piedā vā t saviem bē rniem tā du istabu ir kauns! Ja viesnī cas pakalpojumu sarakstā ir bē rnu istaba, tai jā bū t labi koptai un interesantai. Lai viņ as vizī te ir labā k apmaksā ta, bet ne š ā dā stā voklī . Tas ir liels viesnī cas mī nuss.
Pē c atsauksmē m lasī ju, ka istabā s nav gaisa kondicionē tā ju, tieš ā m nav gaisa kondicionē tā ju. Tā kā mū su atvaļ inā jums bija ziemā , mums tas nebija vajadzī gs, bet, ja mē s nolē mā m vē lreiz apmeklē t kompleksu vasarā , mē s domā jā m, vai tas ir tā vē rts. Telpas nav lielas, viens logs, domā ju pie augstas temperatū ras telpā bū s karsts. Turklā t uz loga nav moskī tu tī klu, blakus mež s, ja gribē sies vismaz izvē dinā t telpa bū s pilna ar kukaiņ iem.
Lū dzu viesnī cas vadī bu pievē rst uzmanī bu š iem diviem trū kumiem (bē rnistaba un gaisa kondicionē š anas klā tbū tne), manuprā t, bū tiski.
Tagad par patī kamo, viesnī ca un istabiņ a tī ra, tī ra, tī ra katru dienu, lī dzi kosmē tika, procedū ras, uz kurā m bija jā iet, patika visiem: masā ž as, kompleksā sejas tī rī š ana, fito-muca, manikī rs. Personā ls ir profesionā ls, patī kams un pieklā jī gs. Man patika viss.
Noslē gumā es vē los atzī mē t restorā nu. Viņ š atstā ja ī paš i labu iespaidu. Patī kama atmosfē ra, mierī ga mū zika, izsmalcinā ts zā les dizains, tas viss nevarē ja vien iepriecinā t apmeklē tā jus. Mums patika arī brokastis (kas bija iekļ autas dzī ves dā rdzī bā ) un ē dieni no ē dienkartes. Brokastī s atzī mē ju, ka tā s ir diezgan daudzveidī gas, pietiekamas porcijas, pietrū ka tikai š ī s kafijas kompleksajā s brokastī s. Mē s nez kā pē c vienmē r piedā vā jā m tikai tē ju (melno, zaļ o) un kafiju pasū tī jā m atseviš ķ i. Ē dieni no ē dienkartes mums arī patika, izvē le laba, liels pluss - bē rnu ē dienkarte, bija garš ī gi. Viesmī les meitenes ir draudzī gas. Ī paš s paldies restorā nam!
Kopumā pateicamies Saulainā s Provansas kompleksam par mū su atvaļ inā jumu, ceram š os trū kumus novē rst.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kievlyanka09
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infojdfhjd
‹ Viesnīca VitaPark Solnechnyi Provans 3*
Atrakcijas

Отель «VitaPark Солнечный Прованс» расположен в самом сердце национального заповедника Подольские Товтры, на источнике уникальной минеральной воды в курортном городке Сатанов. Главной особенностью «Солнечного Прованса» является широкий перечень программ для комплексного оздоровления организма, разработанных на основе минерального источника города.

Atrašanās vieta 160 км от аэропорта. 79 км от вокзала.
Pludmale
Viesnīcā

Ресторан европейской кухня, лобби-бар, кинотеатр, скандинавская ходьба.

Бювет с минеральной водой «Нафтуся Збручанская», консультация врача, Центр Здоровья и SPA.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская комната, детская площадка.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

К услугам гостей 99 современных и удобных номеров категорий «Полулюкс Double», «Люкс Double», «Классик Double», «Стандарт Double», «Стандарт», «Супериор Double».

Istabās

Холодильник, ортопедический матрас,диван, плазменный TV, рабочий стол, шкаф/гардероб, ванная комната с душевой кабиной, набор одноразовой косметики, халат, тапочки, фен.

Adrese Хмельницкая область, Городоцкий район, п.г.т. Сатанов, ул. Монастырская, 7
Tālruņi: 0 800 304 500,
+38 (067) 570 65 49
Tīmekļa vietne: VitaPark Solnechnyi Provans
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.